Από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”
 

Επιδέξιο golden boy της καραμανλικής περιόδου, από αυτά τα σούργελα που υποστήριζαν ότι εγκατέλειψαν τις ακριοπληρωμένες θέσεις τους στον ιδιωτικό τομέα, για να υπηρετήσουν το όραμα του αργόσυρτου πρώην πρωθυπουργού, αγόρασε πρόσφατα κατοικία απέναντι από τη Βουλή των Ελλήνων, αντί του ποσούν των 6 εκατομμυρίων ευρώ!

Εννοείται ότι αυτό το επιδέξιο αγόρι, ούτε στον ύπνο του δεν βγάζει πλέον τα φράγκα που παντελόνιαζε σε βάρος των κορόιδων φορολογούμενων και γύρευε τι άλλες βρωμοδουλιές έκανε για να μπορέσε να προβεί σε μια τέτοια αγορά.

Κι ενώ  τα golden boys του Καραμανλή, απολαμβάνουν τα όσα με τον ιδρώτα του προσώπου τους απέκτησαν, ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος, συνεχίζει τον ανένδοτο αγώνα σε μια προσπάθεια να πλροφορηθεί ποιες είναι οι αμοιβές των επικεφαλής του ΟΠΑΠ.

Την ίδια ώρα ο Οργανισμός εκδίδει απειλητικές ανακοινώσεις προς τα ενοχλητικά ΜΜΕ με την προσωπική ανοχή του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Οι  Σπανουδάκης-Σταματόπουλος (διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΠΑΠ) με τις μηνιαίες αμοιβές των 20.000 ευρώ καλούνται από τον αρμόδιο υπουργό να περικόψουν μισθούς στον ΟΠΑΠ.

Οι ίδιοι, όμως, απαντάνε ότι οι αμοιβές στον ΟΠΑΠ αποφασίζονται από τη … γενική συνέλευση των μετόχων (δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ στις 10-12-10).

Διαβάστε στην νέα ερώτηση του Αργύρη Ντινόπουλου πώς συγκαλείται αυτή η γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ (με ένα άτομο!).

Όσο για το blog (www.greentank.gr) που έστησαν στελέχη και συνεργάτες του ΟΠΑΠ (Γιώργος Γανωτής, Δημήτρης Διώτης) για να προσφέρουν συμβουλές για πράσινη ανάπτυξη (δηλαδή για την άντληση κρατικού χρήματος) σε αυτό συνέβη (μετά από προηγούμενη ερώτηση του Αργύρη Ντινόπουλου) το εξής περίεργο:

Από το blog εξαφανίστηκαν τα ονόματα όλων των … πράσινων ειδικών ( δηλαδή Γανωτή, Διώτη και άλλων) αλλά και το διαφημιστικό banner του ΟΠΑΠ.

Έτσι οι πράσινες συμβουλές (για άντληση κρατικού χρήματος) δίδονται τώρα … ανωνύμως.

Διαβάστε την νέα ερώτηση του Αργύρη


Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

12 Comments

      1. anonymous de La Moyo

        τότε ο τίτλος της ανάρτησης πρέπει να αλλάξει “ΜΑΛΛΟΝ (δεν είναι 100% σίγουρο) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ>Golden boy του Καραμανλή, αγόρασε κατοικία αντί 6 εκατομμυρίων ευρώ με θέα τη Βουλή!”

        Έτσι για να είσαι καλυμένος από παντού 🙂

      1. Βασίλης Μαντάς

        Καλό είναι πάντως να μην ισοπεδώνουμε και εξισώνουμε τους πάντες και τα πάντα γιατί έτσι συμβάλλουμε και εμείς, άθελα μας, στην περιρέουσσα ηθική κατάπτωση.

        Για παράδειγμα, στην κατηγορία golden boys, για πολλούς εμπίπτει και ο Αθανασόπουλος που ήταν στη ΔΕΗ. Εσείς ειδικά λόγω ιδιαίτερης εμπειρίας από το χώρο του αυτοκινήτου φαντάζομαι γνωρίζετε την πορεία και τις επιτυχίες του ανδρός (μιας και το έφερε η κουβέντα θα ήθελα την προσωπική σας γνώμη, φαντάζομαι θα τον ξέρετε προσωπικά).

        Οπότε με τον τρόπο που δίνεται το δημοσίευμα εύκολα μπορεί κάποιος να υποθέσει, ή και να διασπείρει τη φήμη, ότι πρόκειται για τον Αθανασόπουλο, που μάλλον δεν θα είναι μια δίκαιη αντιμετώπιση αυτή.

  1. Β. Μαντάς. Ναι. γνωρίζω τον Αθανασόπουλο και ΔΕΝ έχει σχέση με τα golden boys της ΝΔ. Είπα ότι, το επώνυμο αυτού που πιστεύω ότι εννοεί αρχίζει από Δ αλλά μπορεί να κάνω λάθος

  2. NIVO

    Ένας δημοσιογράφος , πολιτικός όποιος να ναι βρε αδερφέ δεν έχει τα @@ να κάνει μία έρευνα για τις κληρώσεις του ΟΠΑΠ σε Λοττο-Τζοκερ-Κινο ΄έτσι μου ‘ρχεται να μπουκάρω μέσα καμιά μέρα όπως έκαναν στο εξωτερικό-να τους αναγκάσω σε επανάληψη της κλήρωσης…ή με κάποιο δικηγόρο δε ξέρω αν γίνεται-έννομο συμφέρον υπάρχει πάντως.Και η απληστία έχει τα όρια της!!

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d