Ο επόμενος... Νταβούτογλου λέγεται Γκρούεφσκι


Ο Νταβούτογλου διερωτάται σε ομιλία του πως η διεθνής κοινότητα εξακολουθεί να στηρίζει την ε/κ πλευρά

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

0 Comments

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    Αν ξανακούσω από κάποιον, οποιονδήποτε, παράγοντα της πολιτικής μας ζωής(;;), την έκφραση “Διεθνές Δίκαιο” τι με συμβουλεύετε να κάνω; Τον τελευταίο καιρό έχω διάγνωση που με αφορά και αναφέρει τις λέξεις “αυτοκτονικός ιδεασμός”. Είναι σοβαρό; Τι να κάνω; Με τέτοιο σύνδρομο που έχω λέτε να εξακολουθήσω να διαβάζω τέτοια πράγματα ή κινδυνεύω;
    Ρωτάω γιατί δεν έχω πια χρήματα για φακελλάκια και με το ΔΝΤ κοντά…

  2. Angelos Mintsoudis

    Στον επόμενο τόνο ο κ. Νταβούτογλου θα διερωτάται (και ίσως ιδιωτικά να το κάνει ήδη) γιατι ακόμη μας αφήνουνε να πλέουμε ελεύθερα στο αιγαιο, δίχως τις κατα το ναυτικό δίκαιο απαραίτητες νηοψίες του Τουρκικού ναυτικού. Τραβηγμένο?? Ε, μέσα από όλα αυτά που ακουμε και ιδίως από αυτούς που μας εκπροσωπούν μας προετοιμάζουν και γι’αυτο!

  3. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Φίλε Κώστα, αντιγράφω σχόλιο μου από Rigi siginisis… O von Droutsas sti NET!!! Η κατάσταση είναι μάλλον χειρότερη απ’αυτήν που ακόμη κι’ εσύ μπορείς να φανταστείς…
    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ Says:
    16/04/2010 at 18:37
    Κάτι τέτοιες συνεντεύξεις βλέπουν οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί, ωρέ καπετάν – Κώστα, και κιοτεύουν!!!! Μαζεύονται στην γωνιά τους σας κουτάβια, ωρέ, αναθεματίζοντας την τύχη τους που η χώρα τους δεν έχει έναν ΥΠΕΞ ΛΙΟΝΤΑΡΙ σαν τον φον Δημητράκι που ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ τον έφερε στον υπουργικό θώκο. Η ΕΛΛΑΔΑ ωρέ Ερντογάν δεν φοβάται τίποτα!!! Τράβα στην Θράκη αν τολμάς ωρέ κιοτή, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα!!! Δεν φοβόμαστε τίποτα!!! Και αν φοβάσαι (ωρέ) θα στείλουμε μαζί σου τον Καπετάν Γιώργο τον Θαλλασόλυκο (ωρέ) να μετρήσει μαζί σου τους ραγιάδες που σου αναλογούν στην Θράκη!! Και εσύ (ωρέ) Γρουεφσκι, ξιφτιλιζμένου ζουλαπ’ πρόσεξε μην θυμώσεις ο καπετάν – Γιώργος και αποφασίσει ότι η νέα πρωτεύουσα του κράτους σας θα είναι η Σολούν ωρέ γομάρια!!! Αντέ μην θυμώσει ακόμα περισσότερο και σας στείλει για Δήμαρχο (της Σολούν) την καπετάνισσα Θεοδώρα και για Μάρσαλ τον Μιχαλάκη τον Σερίφη!!! Ωρέ αχάριστοι ραγιάδες όλοι στις εκκλησιές να ανάψουμε ένα κερί να ευχαριστήσουμε τον Θεό της Ελλάδος που μας έστειλε τον κάπταιν Τζώρτζ, τον φον Δημητράκη και τον υπόλοιπο θίασο!!! Τρέμετε ΩΡΕ ΟΧΤΡΟΙ!!!!!!

  4. atyos

    Στον επομενο τονο δεν θα υπαρχει σαλιο(cash)..για καυσιμα και συντηρηση οχι σε φρεγατες, αλλα ουτε σε πυραυλακατους!
    Ετσι δεν θα χρειαζονται ουτε νηοψιες (ουτε καν περιπολιες) και επαληθευται ο νυν <> ΥΠΕΞ της
    γείτονος για μηδενικες τριβες στην περιοχη.
    Παρεπιπτωντος προτεινω να τον ευχαριστησουμε ολοι που
    θελει να μας βοηθησει στην οικονομικη κριση.

    1. Το γράφω εδώ και 20 χρόνια… “Θα έλθει η εποχή που οι ‘Ελληνες (οτιδήποτε κι’ αν σημαίνει αυτό) θα είναι μία από τις μειονότητες που θα κατοικούν σε μία εδαφική περιοχή που θα λέγεται Ελλάδα. Κυρίαρχοι της περιοχής θα είναι οι ξένες τράπεζες, τα καρτέλ και οι Αργυραμοιβοί…”.
      Όταν το έγραφα τα βολεμένα κομματόσκυλα, οι δοτοί και οι διαπλεκόμενοι με την εξουσία με κατηγορούσαν για καταστροφολογία και απαισιοδοξία και μου έλεγαν ότι δεν είμαι σε θέση να διακρίνω την “ισχυρή Ελλάδα”.
      Σήμερα όλα όσα πρόβλεπα γίνονται πραγματικότητα. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι (δεν θέλω να αναφέρω τα ονόματά τους γιατί είναι …300) που εξακολοθούν να κοροϊδεύουν τον λαό.
      Όπως είπε ο φον Δημητράκης τον Μάιο έρχεται ο Ερντοαν με 10 υπουργούς για να συζητήσει με τον Τζέφρι όλα τα ανοιχτά θέματα με την Ελλάδα. Σωστό και απαραίτητο θα έλεγα αφού, ποτέ η χώρα δεν απαλευθερώθιηκε από τα δεσμά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι κοτζαμπάσηδες μόνο άλλαζαν…

      1. Angelos Mintsoudis

        Πολλές φορές αστειευόμενος? λέω ότι με την νοοτροπίά που
        κυριαρχεί στην Ελλάδα αποτελούμε την συνέχιση της
        οθωμανικής αυτοκρατορίας.. Δέν είναι δυνατόν να
        είναι Ελληνικά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που
        δικαίως μας προσάπτουν οι ξένοι. Η λέξη Έλληνας
        από τιμή κατέληξε να είναι ντροπή στους ξένους.
        Δέν φτάνει τόσο που πέσαμε? Όσο για τους 300, ουδέν
        σχόλιον επειδή προτιμώ μια κόσμια συζήτηση.

  5. Σπύρος

    Σκληρός ο λόγος στην οθόνη αλλά η φωτογραφία φέρνει το λογισμό μου σε ταφόπλακα ιδιαίτερα γρανιτένια όχι μαρμάρινη παρακαλώ, τι σκέφτεται κανείς βραδιάτικα, μη βαράτε.

      1. arstamou

        Σας εκτιμώ πολύ για να διαφωνήσω μαζί σας, αλλά ίσως αλλάξετε γνώμη εάν περιηγηθείτε στα τρία τελευταία θέματα, στο κάτω μέρος της σελίδας:
        (Μακεδονία: Με το ζόρι ελληνική
        Μακεδονικός τρομοκρατικός αγώνας: Η αθέατη πλευρά
        Η σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας)
        Τι κρύβεται άραγε πίσω από αυτά;

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d