Από τον “Πιτσιρίκο”
Ο Γιάννης Πρετεντέρης -ο οποίος δηλώνει “δημοσιογράφος”- μας ενημέρωνε επί χρόνια για τις επιτυχίες των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη και αποθέωνε τον τότε πρωθυπουργό. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πρετεντέρης μας ενημέρωνε για τις επιτυχίες των κυβερνήσεων Καραμανλή και μάλωνε όσους δεν τις αντιλαμβάνονταν. Μετά από τις μεγάλες εθνικές επιτυχίες αυτών των κυβερνήσεων –που χρεοκόπησαν τη χώρα-, σήμερα ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει αναλάβει να μας αποκαλύψει το κρυφό μεγαλείο της κυβέρνησης Παπανδρέου και να μας ενημερώσει για την χρεοκοπία και το πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Και το ερώτημα είναι: Πολύ δεν πάει; Αν οι ιδιοκτήτες των καναλιών είχαν καλά αντανακλαστικά, θα είχαν φερθεί έξυπνα και θα είχαν φροντίσει να αντικαταστήσουν τουλάχιστον τους δημοσιογράφους που χρησιμοποίησαν για να προωθήσουν την προπαγάνδα της εκάστοτε κυβέρνησης και να κάνουν τις δουλειές τους. Τα καμένα χαρτιά σου είναι άχρηστα. Και τώρα που η χώρα χρεοκόπησε, οι Πρετεντέρηδες είναι καμένα χαρτιά. Ο λόγος που οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ δεν μπορούν να φερθούν έξυπνα είναι ότι τα ΜΜΕ παρακμάζουν εδώ και χρόνια, έχουν χρεοκοπήσει και ετοιμάζονται για τη θριαμβευτική τους πτώση (μου αρέσει που δίνουν και τηλεοπτικά βραβεία). Τα περισσότερα ιδιωτικά ΜΜΕ συνεχίζουν να υπάρχουν μόνο και μόνο εξαιτίας της κρατικής διαφήμισης. Όλους αυτούς τους σιχαμένους μεγαλοεκδότες και τηλεδημοσιογράφους τους έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά όλοι μας. Τώρα ήρθε το τέλος τους. Πάντως, είναι διασκεδαστικό να τους βλέπεις να προσπαθούν να αλλάξουν στάση, για να καταφέρουν να διασωθούν. Οι τηλεδημοσιογράφοι έχουν καταλάβει το επερχόμενο τέλος και είναι έτοιμοι να το ρίξουν στις φιλανθρωπίες. Η χρεοκοπία είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ξεβρομίσει η χώρα. Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας. Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Η δύναμη είναι στα χέρια μας και -κυρίως- στα μυαλά μας.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

0 Comments

  1. Αυγερινός Χ

    Ευτυχώς έχω “κόψει” τις φυλλάδες εδω και χρόνια. Μού φτάνουν οι 4τ κι η ΠΤΗΣΗ (κόυσουρι τι να κάνω). Οσο για τον Πρετεντέρη είνα άξια και δεν πρέπει να τον αγγίζουμε. Το ιερό μπουκάλι που πέταξε στο γήπεδο πρέπει να γίνει λαϊκό προσκύνημα.
    Τον θυμάμαι τις έλεγε “Ιστορικές στιγμές” τότε που ο Σημίτης το δακυλίδι στον ΓΑΠ. Μετά όμως έλεγε τον ΓΑΠ ανίκανο και στήριζε τον πρώην υπουργό πολιτίσμου στις εσωκομματικές εκλογές του Πακιστανικού Σ.Ο.Κ. αλλά μετά ξαναστήριξε τον ΓΑΠ και ξέχασε τον αγαπημένο υπουργό των “Φίλων της Μουσικής” που τώρα τον υποστηρίζει ΓΑΠ. Μπέρδεμα; Οχι! Αν σκεφτείτε τι ψηφίζουμε όλοι εμείς τόσα χρόνια, αυτοί μας αξίζουν.

  2. Ξεχνάτε φίλε Πιτσιρίκο ότι οι καναλάρχες είναι ακριβώς αυτό που περιγράφετε για τον συγκεκριμμένο ”δημοσιογράφο”, δηλαδή υπάρχουν για να προωθήσουν την προπαγάνδα της εκάστοτε κυβέρνησης και να κάνουν τις δουλειές τους.
    Οπότε όμοιος ομοίω αεί πελάζει (ή καλλίτερα βελάζει !)
    Μόνη λύση η ενθάρρυνση κινήματος της παραγωγικής τάξης, δηλαδή των ανθρώπων που παράγουν και βλέπουν την δυνατότητα τους να μένει αναξιοποίητη: εργάτες, επιστήμονες, γεωργούς, βιοτέχνες, βιομήχανους, επαγγελματίες, δημόσιους υπάλληλους στις παραγωγικές δραστηριότητες του δημόσιου τομέα, ιερείς με πραγματική κοινωνική προσφορά, αναστέλλοντας τους διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς.
    Σύνθημα να είναι: ή αυτοί (οι κηφήνες της παρακμής) ή εμείς (της παραγωγής), δεν πάει άλλο.
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ Τώρα !

  3. Δυστυχώς νομίζω ότι η πλειονότητα του λαού έχειπολύ καθυστερημένα αντακλαστικα για μιά τόσο δραστική ενέργεια. Βλέπεισ τόσα χρόνια πλύσης και υποβαθισμένου προγράμματοσ έχει εξαθλιώσει την κουλτούρα μας

  4. Αγαπητέ Κε Βέρο σωστή η παρατήρηση αλλά νομίζω αφορά τους κηφήνες και τον περιγυρό τους, κατά την δικιά μου εκτίμηση ένα 60% του συνόλου. Το καλό είναι ότι είναι οι πιο πολλοί ”ναρκωμένοι” και υποσεινείδητα περιμένουν μια λύτρωση. Για τα περαιτέρω θα χρειαζόμουνα την βοήθεια ποιλιτικών επιστημόνων. Προσωπικά πάντως δεν έχω καμμιά προσωπική φιλοδοξία, απλά ”μου την έχει δώσει”όπως λέει και ο Λαός!

    1. Κύριοι (γιατί, απ’ ότι διαπιστώνω, δεν έχουμε καμία… κυρία) δεν χρειάζονται μεσίες. Ταπεινοί άνθρωποι που διαθέτουν Κοινή Λογική χρειάζονται

  5. Γιώργος Γιολδάσης

    Δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος. Δεν μπορώ να διακρίνω ταπεινούς και λογικούς ανθρώπους. Τους έχει καταπιεί και αυτούς ο βούρκος.

  6. iconology2009

    Να θυμίσουμε μόνο ότι και ο Πιτσιρίκος δουλεύει γιά δουλικό προς τον ΓΑΠ μικροσυγκρότημα-αν και τελευταία ασθμαίνει κυκλοφοριακά λόγω ίσως της τελεσίδικα χαμένης πιά αξιοπιστίας του άλλοτε φιλόδοξου εκδότη του,του απαξιωμένου πιά Στάθη Τσαγκαρουσιάνου.Αφού στις σελίδες του στέγασε τον πιό όψιμο και από τους γελοιωδέστερους απολογητές του γιωργοπαπανδρεϊσμού-και γιά την αξιομισθία του αυτή ανταμείφθηκε γενναιόδωρα από τον ΓΑΠ-τον Στέλιο Κούλογλου, προχώρησε σε μαζικές διαγραφές μπλόγκερς από το σάιτ που έχει, αφήνοντας μόνο τα μη αντιπαπανδρεϊκά στόματα να μιλούν και φυσικά τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις του σοφιστικέ ξεκωλο-lifestyle(πάνω απόλα η ποιότητα). Συνοψίζω: μιά απ’τα ίδια και ίσως και χειρότερα, λόγω εκδοτολαγνείας.

  7. popaia

    @Iconology 2009, πόσο δίκιο έχεις, προσυπογράφω κάθε σου λέξη. Αλλά όχι και “πάνω απ’ όλα η ποιότητα” Σιγά. Προχώ και καλά αλλά ρηχό σάίτ. Γονίδιο ΓΑΠ. Κι όταν έχουν και την προπαγάνδα του Κούλογλου ξερνάω.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d