Πρώτο ΘΕΜΑ

16.01.11

 

Όχι μόνο συμφωνώ με τη θέση του Clint Eastwood στη ταινία “Hereafter” ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον αλλά, πιστεύω ότι ο θάνατος είναι ένα μηχανικό λάθος που θα αντιμετωπιστεί asap. Εκεί όμως που διαφωνώ κάθετα είναι με τη θέση του Προέδρου ότι υπάρχει ζωή μετά το ΔΝΤ. Όλα τα πειράματα που έγιναν έδειξαν ότι, οι πολίτες των χωρών που πέρασαν στο επέκεινα μεταβλήθηκαν σε ζόμπι σαν αυτά που παίζουν στις ταινίες του George Romero. Τα πιο καλά συντηρημένα παίζουν τον ρόλο πολιτικού ή της «λαμπερής» παρουσίας της trash TV, άλλα λαβαίνουν μέρος στα “Big Brother”, “Dancing with the Dead” “Cooking Died”. Τα περισσότερα περιφέρονται από χωρίου εις χωρίον προσπαθώντας να βρουν μία δουλειά (ακόμα και νεκροθάφτη) μια και, το Μνημόσυνο που επιβάλλεται από τα Ιδρύματα του Επέκεινα (ΕΚΤ, ΔΝΤ, Τρόικα, FED, Goldman und Zaks, Bormann und Mengele κ.α), προβλέπει την ύπαρξη και ευτυχισμένων ζόμπι. Σαν παράδειγμα φέρνουν την Πορτογαλία που την περασμένη Τρίτη βγήκε στις «αγορές», δανείστηκε με (μόνο) 6,7% και διέψευσε τις Κασσάνδρες που την ήθελαν να προσφεύγει στο Μηχανισμό Τεχνικής Υποστήριξης Ζωής (Μνημόνιο) που κατέφυγε η Ελλάδα. Αυτή η εξέλιξη συν τα εύσημα των Όλι Ρεν, Μπαρόζο και Μέρκελ, η διαφαινόμενη υιοθέτηση του ευρωο-ομόλογου και οι δηλώσεις του καρντάση στο Ερζερούμ, μας ανάγκασαν να γράψουμε πάλι το σενάριο της τελευταίας ταινίας για ζωντανούς νεκρούς. Τα ελληνικά ζόμπι θα μπορούν να δανείζονται με 6,7% και να ψωνίζουν πάλι Mercedes, Cayenne, BMW και καλτσάκια για να λάβουν μέρος στο τουρνουά τένις στο Tsakali Club. Και καλά να ξαναγράψουμε του σενάριο, πράγμα εύκολο με τα λαπιτοπς αλλά, που κολλάει η αισιοδοξία του κ. Π’’ Κωνσταντίνου ο οποίος, όπως διάβασα στο «Σοφοκλέους 10» μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC εμφανίσθηκε εξαιρετικά αισιόδοξος για τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος στην ευρωζώνη λέγοντας: «στο επόμενο δίμηνο θα δούμε μεγάλες αποφάσεις που θα λύσουν άπαξ δια παντός το πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους στην ευρωζώνη. Όλοι οι σημαντικοί μηχανισμοί που απαιτείται να τεθούν στο τραπέζι θα βρεθούν, ώστε να πεισθούν οι αγορές, ότι η ευρωζώνη θα υπερασπιστεί τον εαυτό της, θα υπερασπισθεί το κοινό νόμισμα και τις χώρες που κάνουν ό,τι πρέπει για να είναι δημοσιονομικά υπεύθυνες και ανταγωνιστικές». Ρε ‘συ, είπα στον εαυτό μου. Λες να διάβασε το άρθρο μου της περασμένης Κυριακής που πρόβλεπα τη διαγραφή του χρέους και την εκτύπωση φρέσκου, πληθωριστικού χρήματος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Σύντομα όμως απόκτησα τον έλεγχο των σκέψεων μου διότι, ποιος είμαι εγώ που προβλέπω τις λειτουργίες της Τράπεζας Οργάνων για την μετά θάνατον ζωή; Ένα απλό ζόμπι είμαι που, στα 45 χρόνια που γράφει σενάρια για ζωντανούς-νεκρούς δεν έχει καταφέρει να γίνει ούτε καν μέλος της Επιτροπής που συντάσσει τον ΚΟΚ.

Κλείνοντας αυτό το σημείωμα θα επαναλάβω αυτά που είπα στην αρχή α. ο θάνατος είναι ένα γελοίο μηχανικό λάθος β. η ζωή συνεχίζεται μετά το Μνημόσυνο και θα ευχηθώ στους αναγνώστες που επέζησαν την ανάγνωση του να έχουν χιούμορ για να μπορέσουν να αντιμετωπίζουν τις εξελίξεις που έρχονται στην αληθινή ζωή._Κ.Κ.

Υ.Γ. Τη περασμένη Τετάρτη ο Theo –The Hulk- Πάγκαλος ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Επέκεινα», που χαρακτήρισε τους δημόσιους υπαλλήλους «κοπρίτες». Μάλιστα, για κάποιο λόγο που έχει να κάνει με τη Θεά Τύχη εκείνη τη στιγμή ήμουν δίπλα και πίσω του στη Βουλή! Ευτυχώς δεν με πρόσεξε διαφορετικά θα είχα πεθάνει εντελώς

 

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d