…Πως θα μπορούσα να αποφύγω την απεργία πείνας των 350 (ή 3,5 εκατομμυρίων) οικονομικών μεταναστών της “Υπατίας” και της Ελληνίτσας γενικότερα.

Αν ήμουνα Κράτος σοβαρό και όχι οπερέτα, με ηθοποιούς απόφοιτους αμερικάνικων, εγγλέζικων και γερμανικών Κολλεγίων θα είχα προβλέψει την κατάρρευση των κοινωνιών των χωρών του 3ου Κόσμου και το τεράστιο κύμα φυγής που θα δημιουργούσαν οι “ανθρωπιστικοί”  βομβαρδισμοί της “Διεθνούς Κοινότητας” σε όποια χώρα φεν της έκανα τα κέφια -για να φτιάξει μπετούγιες για μερσεντέ.

Θα έλεγα στον κόσμο ότι, η Ελλάδα μπορεί να δεχθεί 500-600.000 μετανάστες των παρακάτω ειδικοτήτων (θα δημοσίευα τον σχετικό κατάλογο) και, απ’ εκεί και πέρα θα έλεγα “τέρμα” για 10, 15 ή 20 χρόνια, μέχρι η χώρα να μπορεί να (ξανα)απορροφήσει ακόμα τόσες εκατοντάδες χιλιάδες. Έτσι, ο κάθε ένας που θα εγκατέλειπε τη χώρα του για τον δυτικό “παράδεισο” θα ήξερε τη θέση της Ελλάδας και, ίσως, θα λάβαινε κάποια μέτρα.

Έστω όμως ότι, η με καλή πρόθεσση πολιτική μου, γραφώταν στα παλααιότερα των υποδημάτων των δουλέμπορων που θησαυρίζουν από την παράνομη μετανάστευση. Τι θα έκανα; Πρώτα, ως μέλος της… “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο” και μετά της Ε.Ε, θα έλεγα σην “διεθνή κοινότητα” (αυτούς που δημιουργούν το πρόβλημα in the first place) ότι, ή αποφασίζουν μία κοινή μεταναστυετική πολιτική ή τους στέλνω (αεροπορικώς) όσους είναι πέρα και πάνω από τον αριθμό που έχω δηλώσει ότι μπορώ να δεχτώ (ως Κράτος και όχι ως βαλκανικό μπορντέλο). Με τις πρώτες “καραβιές” Κούρδων, Πακιστανών, Ιρακινών, Αφγανών, Αλβανών κλπ στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, του Χίθροου και της Κοπενχάγης η “διεθνής κοινότητα” θα πάθαινε ένα ντουβρουτζά και, ίσως, ξυπνούσε από τον snob λήθαργο, που προξενείται από τις παρουσιάσεις των κολεξιόν Γκαλιάνο και Ντιόρ, για να μην αναφερθώ από τις παρουσιάσεις της Ρολς Ροϊς Σίλβερ Σάντοου και Μερτσέντες 600 GLXDGi…

Εκτός από τα παραπάνω θα φρόντιζα να καταδικάσω σε ισόβια τους κρατικούς υπαλλήλους που χρηματίζονταν/χρηματίζονται από τους δουλεμπόρους προκειμένου να επιτρέψουν την είσοδο του κάθε δυστυχισμένου στη … Γη της Επαγγελίας. Το τι “μερσεντέ 200 κομπρέσορ και “μπέμπα” Μ3 έχει ψωνιστεί απ’ τα κρο μανιόν δεν λέγεται…

Έστω όμως ότι, και αυτό το μέτρο αποτύγχανε και, η χώρα “γέμιζε” με 2-3 εκατομμύρια μετανάστες. Αυτό θα σήμαινε ότι, η παρτίδα θα έχει χαθεί μια και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τις μετακινήσεις πληθυσμών λόγω πολέμων, θεομηνιών, λοιμών και καταποντισμών…

Τι κάνει ένα Κράτος σε αντίθεση με ένα fun house; Αποδέχεται τη μοίρα που του επιφύλαξαν οι Ανίκανοι που το κυβέρνησαν και φροντίζει να αποροφήσει τους οικονομικούς μετανάστες με όσο το δυνατόν λιγότερους κραδασμούς. Πως γίνεται αυτό; Μόνο με την επιβολή των Νόμων! Όποιος θέλει να ζήσει στην Ελλάδα, στη Γαλλία, στο Αφγανιστάν, στη Κίνα, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στον Αντάρες, στη Σελήνη, στον Άρη είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί τους Νόμους της χώρας ή του πλανήτη που επέλεξε. Αν δεν τους υπακούει επιστρέφει στη χώρα, στον πλανήτη, στη τρύπα, στον αγύριστο. Φεύγει, μετακομίζει, ψάχνει για άλλη Γη Επαγγελίας και όχι για νέο Μέγαρο Υπατίας.

Τα παραπάνω (και άλλα 1000 που δεν γίνεται να αναφέρω) προϋποθέτουν α. Παιδεία β. Οικονομική Πολιτική γ. Προσωπική & Εθνική αξιοπρέπεια δ. αξιοπρεπείς πολιτικούς άνδρες και γυναίκες ε. υπερήφανους συνειδητούς πολίτες.

Τώρα που τα διαβάζω σκέπτομαι πως, με αυτά που γράφω κινδυνεύω να με καλέσει ο Πρίγκηψ Νικόλαος να κάνουμε μία ΜΚΟ που θα έχει σκοπό την “ενίσχυση του δημοκρατικού προτσές στην Ελλάδα και, ολίγον, στο Αζερμπαϊτζάν”, στην οποία ΜΚΟ δραστηριοποιείται ένας παλαιός Υπουργός του 4ου Δρόμου προς τον Ραφηνάτο Σοσιαλισμό και ξυπνάω κάθιδρος. Μπρρρ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

11 Comments

  1. harrystocrat

    Η γραμμη Καβ για τη μεταναστευση ειναι αυτη που εφαρμοζεται …σε ολα τα κυριλε κρατη..

    Οσο για την …τηρηση των νομων
    σε κρατος οπου ο 1 φονος “τιμωρειται ” με …16 χρονια
    & οι …απεριοριστοι με 22,
    δεν υπαρχουν προυποθεσεις αυστηροτητας…

    Δεν υπαρχουν…

  2. alcotest

    Σεβαστέ μου Δάσκαλε, (εύρίσκομαιι εν μέσω αρκετής δόσεως μοσχοφίλερου) μην σπαταλάς βφαιά ουσία. Όλα όσα συμβαίνουν είναι προαποφασισμ΄ςμα προ πολλώ ετών! Μην σκοτίζεσαι. Πλέον οι τύχες μας δεν μας ανήκουν. Μόνο η ΜΕγαλόχαρη μας κρατά στα χέρια τησ.

  3. Σοφία

    Xρειάζονταν έναν σκουπιδοντενεκέ για να μη μολύνουν περισσότερο κι αδιόρθωτα τις καθαρές τους χώρες , τον βρήκαν

  4. Και γιατί δηλαδή να μη κάνετε κι εσείς μιά ΜΚΟ να κονομήσετε κατιτίς να βγούν τα σπασμένα;; Τώρα θα μου πείτε θέλει καλά κονέ γιά τέτοια μπερεκέτια, εντάξει, σωστό…

    Τέλος πάντων…

    Πάντως με αυτά που γράφετε, και συγκεκριμένα με αυτό: [Αν δεν τους υπακούει πάει στη χώρα του, στον πλανήτη, στη τρύπα, στον αγύριστο. Φεύγει, μετακομίζει, ψάχνει για άλλη Γη της Επαγγελίας και όχι για νέο Μέγαρο Υπατίας.] κινδυνεύετε να σας χαρακτηρίσουν ρατσιστή οι εκπρόσωποι της αριστεράς!!!!

    Και ευτυχώς δηλαδή που το blog είναι στο WordPress, γιατί αν ήταν στο Blogspot που απαγορεύει ρατσιστικό περιεχόμενο (και επίσης περιεχόμενο γιά τσιγάρα και αλκόολ και μπύρες) θα συστρατεύονταν οι προοδευτικοί ανθρωπιστές της αριστεράς ενάντια στον ρατσισμό και συγκεκριμένα στον ρατσιστή Καββαθά και θα πάταγαν όλοι μαζί το κουμπί κατάχρησης πάνω στο navbar και το Google θα το κατέβαζε το blog!!

    Τη γλυτώσατε!!!

  5. george..

    Έπρεπε να τους συλλάβουν και να τους βάλουν μέσα … τι παράνομοι και μαλακιές είναι τότε… όλα τα άλλα είναι λαϊκισμός για μικρά παιδιά… αν πάω εγώ και κάνω απεργίας πείνας θα βρω το δίκιο μου? Όχι … το κοράνι άραγε τι γνώμη έχει για την απεργία πείνας?

  6. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι. Γράφω αυτά που θα “έκανα” εγώ αν ήμουν “αρμόδιος”. Οι άνθρωποι ΔΕΝ εγκαταλείπουν τις εστίες τους χωρίς λόγο. Έγραψα ποιοι είμαστε υπεύθυνοι και θεωρώ το θέμα λήξαν -για το ιστολόγιο όχι για τους δυστυχείς και όχι για εκείνους που, για το δικό τους πολιτικό όφελος, τους έφεραν στο σημείο που βρίσκονται σήμερα.

  7. harrystocrat

    Το θεμα της μεταναστευσης οδηγει σε θεμελιωδες θεμα,στην πολιτογραφηση & το μοιρασμα της εξουσιας σε ενα πολυεθνικο κρατος,οπως εδω,οπου το 15% του πληθυσμου ειναι αλλοεθνεις…

    Αυτο ειναι ενα ενδιαφερον θεμα για αλλο ποστ.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d