Θα μιλήσει, δεν θα μιλήσει. Θα πάει, δεν θα πάει. Με πολλούς ή με λίγους; Τρεις μέρες έχω να κλείσω μάτι. Αιτία τα δελτία ειδήσεων του Mega και, το ρεπορτάζ των ρεπόρτερ για το αν θα μιλήσει ή όχι ο ΓΑΠ. Διότι, πρέπει να ομολογήσω, αν μιλήσει θα αισθανθώ καλύτερα όπως αιθάνθηκα στις τελευταίες 36 Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης όπου, μία στρατιά Πρωθυπουργών, παρουσίαζαν τα σχέδια τους για την σωτηρία της Ελλάδας. Περιμένω λοιπόν να ακούσω την “λιτή” ομιλία του Μεγάλου Κωπηλάτη για να δω προς τα που θα πάει η “ανάπτυξη”. Το λέω διότι, πάνε δύο μήνες που δεν έχω ακούσει λέξη για την Πράσινη (ανάπτυξη). Ίσως επειδή έφυγε η συμπάθεια μου (η Τίνα), μπορεί επειδή η i4U&U4Me έκανε πολύ θόρυβο με τα γραφεία της στη Ζυρίχη (ή είμαστε ή δεν είμαστε international), λίγο επειδή έσκασε η greentank και τα υγρά χύθηκαν στην Ανάβυσσο, κάτι έγινε και δεν ακούω τίποτα για πράσινες επενδύσεις.
Το Ελληνικό; Oh my God! Παραλίγο να το ξεχάσω ότι προσέφυγα στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση Χατζηδάκη που καταργούσε το αεροδρόμιο και  …κέρδισα! Το ξέρω πως, μόνο 2-3 συνάδελφοι το ανέφεραν (Κουϊκ, Παπαδόπουλος, Ψάχνω για άλλον) αλλά, σας έχω πει: είμαι αόρατος.
Τι θα γίνει με το Ελληνικό; To διεστραμμένη μου μυαλό πιστεύει ότι, ο Χάρης (Μπαμπούκης) προσπαθεί να πείσει την Χοχτιφ να δεχτεί ότι, το Ελληνικό δεν είναι… αεροδρόμιο και έτσι να το πουλήσει στις αράβοι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Οι αράβοι όμως έχουν τα δικά τους, μαύρα, προβλήματα και, μάλλον δεν έχουν μυαλό για “επενδύσεις” σε μία χώρα που, οσονούπω, θα βυθισθεί αύτανδρη. Γιατί να βάλω τα ρεάλια μου στην Ελλάδα, σκέπτεται το Σεϊχη του Κατάρ βλέποντας τα αμερικάνικα τανκς να πλησιάζουν, μετά τη Συρία, και τα εμιράτα του Κόλπου.
Η άποψη μου είναι ότι, η Χοχτιφ δεν θα υποκύψει αλλά, το αντίθετο, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ΚΑΙ το αεροδρόμιο Ελληνικού, πράγμα καλό μια και είναι ο μόνος τρόπος για να μείνει πράσινη η περιοχή.
Λοιπόν θα μιλήσει στην Διεθνή (τρόπος του λέγειν) Έκθεση ή όχι; Θα μιλήσει, θα μιλήσει… Κοιμηθείτε ελεύθερα. Σε λίγες μέρες θα ξέρετε τι σας περιμένει…
Υ.Γ.  Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον μάντη  Κάλχα. Μου είπε να σας πω να μην ανησυχείτε δια το μέλλον της Τζουτζίας Χώρας διότι, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι έτοιμη να “ρίξει” 3 τρισεκατομμύρια ευρώ στις “αγορές” για να γελάσει το χειλάκι του κάθε πικραμένου που έχει μείνει χωρίς “κομπρπέσορ” και “καγιέ” για πάνω από ένα χρόνο. Επίσης μου είπε να σας πω κάτι που του είχα πει εγώ πριν 4 μήνες: ότι η ΕΚΤ θα διαγράψει τα χρέη των PIGS και θα ζητήσει “μία νέα, χαρούμενη, αρχή”

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

6 Comments

  1. george..

    συμφωνω … αλλα γιατι σας πειραζει το πλυθωριστικο χρημα? οταν τυπωνεις νεο χρημα χανουν αυτοι που εχουν καταθεσεις και οι τραπεζες, στην ουσια δηλαδη μεσο του πληθωρισμου γινεται στην ουσια μειωσει του χρεος για οσους χρωστανε και μειωσει της αξιας των καταθεσεων. ειναι δηλ μια μορφη σβησηματος του χρεους αυτων που χρωστουν και παραλληλα εχουμε και αυξηση της απασχολησης και μειωση της ανεργιας… αν βεβαια δεν εχει βαλει κανεις μυαλο και συνεχιστει η τροφοδοτηση αυτου του χρεοκοπημενου lifestyle τοτε παλι στα ιδια θα βρεθουμε …

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.