Η παράδοση της χώρας μου στα αρπακτικά του ΔΝΤ είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εφάρμοσαν συγκεκριμένα άτομα, με όνομα και επώνυμο.
Αυτοί αγνόησαν προειδοποιήσεις, εξαγόρασαν συνειδήσεις, έμαθαν τον λαό να ζει με δανεικά. Αυτοί επέτρεψαν στα λαμόγια να πουλήσουν τον όποιο πλούτο είχε απομείνει.
Πέντε-έξη άτομα γονάτισαν την Ελλάδα επιτρέποντας στα κομματόσκυλά τους να αλώσουν ότι είχε απομείνει απ’ το Κράτος. Αυτοί διόρισαν στρατιές δημοσίων υπαλλήλων, έστειλαν στο καλάθι των αχρήστων κάθε δημιουργική πρόσταση.
Τα προσωπικά μου βιώματα από τις πολλές μου προσπάθειθες να τους πείσω για την αξία κάποιων πραγμάτων είναι αρκετά για να τους αποκαλέσω λίγους, ανάξιους, άσχετους, προδότες. Ίδια είναι η άποψη κάθε σοβαρού ανθρώπου που ήλθε σε επαφή μαζί τους.

Παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων αισθάνομαι την ίδια και μεγαλύτερη λύπη μ’ εκείνη που ένοιωσα όταν τα λαμόγια κατάστρεψαν την ζωή μου και της οικογένειάς μου. Δεν ξέρω ποιοι θα μπουν μπροστά για να σώσουν ότι έχει απομείνει μια και, παρ’ ότι θα ήθελα πολύ να το πιστέψω, αμφιβάλλω αν θα είναι οι χαρακτήρες που βλέπω να περιφέρονται στα κανάλια

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

24 Comments

  1. netakias

    Ευχομαι να έρθει η λύση να είναι Αριστερή, δεν το βλέπω

    Ελπίζω να αλλάξη η Αριστερά, δεν το βλέπω

    Νιώθω όμως οτι θα έρθει (δυστυχώς) από την ακροδεξία (Ουγγαρία_).

    Ισως όταν πάρουν είδηση οι βολεμένοι της αριστεράς, ζεστή την ανάσα του φιδιου, ξυπνήσουν και ξαναγυρίσουν στις πραγματικές αξίες που εκπροσωπουν, τα δημοκρατικά ανακλαστικά μας είναι ισχυρά και δεν πρεπει να συγκρίνουμε τους σοσιαλιστές με τους σοσιαληστες

  2. coyoteracing

    Ποιων την αξιοπρεπεια να φερουν πισω; Τη δικη σου; Γιατι την εχασες; Ως επιχειρηματιας εκανες ΤΟ λαθος αλλα δεν εχασες την αξιοπρεπεια σου. Φανταζομαι και καποιοι αλλοι αντιμετωπισαν με τον ιδιο τροπο τις ατυχιες τους. Να πω πως δεν στεναχωριεμαι για οσους πληττονται…και αληθεια θα πω και ψεματα…γιατι; Γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου δεν εχει αξιοπρεπεια. Και δεν ξερει και τι σημαινει η λεξη γιατι ειναι και αγραμματοι. Και γι΄αυτο ορισαν και τα γνωστα βοδια να τους κυβερνουν.Ολοι μαζι ΖΩΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ.
    Εχεις ακουσει τι γαλλικα μιλαει ενας δημοσιος υπαλληλος στη Γαλλια, στη Γερμανικα ενας γερμανος αγροτης,τι ιταλικα ενας Ιταλος μηχανικος ή υδραυλικος; Απταιστα. Μονο εδω ξεκιναν να πουν κατι και δεν το τελειωνουν ποτε γιατι λειπουν οι λεξεις.Αμα σου λειπουν ομως οι λεξεις, σου λειπουν και οι σκεψεις. Νεκρο το εγκεφαλογραφημα, νεκρο και το οραμα.
    Μη σου περασει απο το μυαλο οτι ειμαι καβαντζωμενος και ανοιγω το στομα μου και ξεφουρνιζω ο,τι μου κατεβει για να βγαλω κομπλεξ. Σε αυτο το ιστολογιο δεν επρεπε κανενας να εκφραζει μονο πικρα. Αφου τα ξεραμε ,αφου τα ειπες, τα διαβασαμε, τα ψαξαμε και ξερουμε και τα χειροτερα ε δεν θα γεφυρωσουμε και το χασμα αναμεσα στους επιτηδειους και τους ηλιθιους. Αυτο το εκαναν παλιοτερα οι “διανοουμενοι” και ευτυχως εξαφανιστηκαν κι αυτοι. Ακους εκει… αξιοπρεπεια!
    Παντως αν εγω κυβερνουσα δεν σας εσωζε κανενα ΔΝΤ.Τοσο αχρηστοι ειναι που και αυτη τη δουλεια την αφησαν στη μεση.Η΄μηπως οχι…

    Ηταν στεναχωρη μερα αλλα εγω ξαναβρηκα το κεφι μου,ετσι απλα χωρις λογο.

    ΥΓ.ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ.Οχι μονο για μενα μα και για τη φουκαριαρα τη μανουλα μου

    1. Σπύρος

      Σωστή η τοποθέτηση του coyoteracing καθάρια.

      Συνυπογράφω την αίτηση, με το δεξί και περιμένω να μην πάω αδιάβαστος…

  3. M

    Πάντως, όχι ο “Αντώνης” όπως αρκετοί ελπίζουν.
    Ο οποίος είναι απλώς η εφεδρία.
    Και βέβαια, καμμία “αριστερά” ,τα δείγματα αντίδρασης της οποίας είναι σκέτη…..πρωτοτυπία και πρωτοπορεία!Ούτε και .η….ακροδεξιά η οποία αποδεικνύεται καρικατούρα ακόμα και παλαιότερων Ελληνικών εκδοχών της.
    Τελικά τι εννοούμε όταν λέμε να “βγεί κάποιος μπροστά”;
    Μπροστά, πού;πώς; και να κάνει τί ακριβώς;

    1. Δεν υπάρχει περίπτωση ή τρόπος να βγεί κάποιος μπροστά!

      Το σύστημα του Γκαίμπελς είναι πανίσχυρο. Δεν είναι μόνο το πολιτικό σύστημα, είναι και τα ΜΜΕ που κρατάνε ολόκληρο το οικοδόμημα.

      Ακόμη κι ο ΚΚ να βγεί μπροστά θα τον παρουσιάσουν σαν τέρας. Θα ξεκινήσει ο ΒΛάκης στην πλάκα, μετά ο “Δημοσιογράφος” με τις κρυφές κάμερες θα βρεί οτι παραβίασε τον ΚΟΚ (οποίο Εγκλημα!), και τέλος θα το περιλάβουν οι “σοβαροί” Άδελφοί Γριμ (Καψή) και θα τον αποτελειώσουν.

      Οι καρικατούρες της ακροδεξιάς θα δουν μεγάλες δόξες, αλλά κι αυτοί υπάρχουν ως αερόσακοι, για να απορροφήσουν τις αντιδράσεις.

      Κρίμα.

    2. Ας προχωρήσομε σε κάτι συγκεκριμμένο:
      1. Να ενθαρρύνομε την δημιουργία κινήματος της παραγωγικής τάξης, δηλαδή των ανθρώπων που παράγουν και βλέπουν την δυνατότητα τους να μένει στα αζήτητα: εργάτες, επιστήμονες, γεωργούς, βιοτέχνες, βιομήχανους, επαγγελματίες, δημόσιους υπάλληλους στις παραγωγικές δραστηριότητες του δημόσιου τομέα, ιερείς με πραγματική κοινωνική προσφορά, αναστέλλοντας τους διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς.
      Σύνθημα να είναι: ή αυτοί (της παρακμής) ή εμείς (της παραγωγής), δεν πάει άλλο !
      2. Και Αυτό που θα τους πονέσει: Από 1η Ιουνίου 2010 κανείς στις ΔΟΥ: Απεργία της παραγωγικής τάξης. Να κλείσειι αυτό το τέρας που λέγεται Δημόσιο, δεν μας χρειάζεται. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στους τενοκράτες που θα διόριζε το ΔΝΤ παρά σε αυτούς τους Βολευτές του πολιτικού ”συστήματος” ή μάλλον συμμορίας των 300.
      Να κλείσει το μαγαζί τους και να γίνει Συντακτική Εθνοσυνέλευση, νέο Σύνταγμα και εκλογές με απλή αναλογική και αποκλεισμό των σημερινών 300 καραγκιόζηδων.
      Βλέπε και σχετική πρόταση του Κου Γιανναρά στην Καθημερινή της Κυριακής: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_02/05/2010_399544

  4. Δημήτρης Σπυρόπουλος

    Ο πατέρας μου έλεγε ότι μπορούν να σου πάρουν τα πάντα όχι όμως και αυτά που έχει στο κεφάλι σου. Την εθνική μας αξιοπρέπεια δύσκολα θα την ανακτήσουμε όσο 5-6 οικογένειες αλληλοκατηγορούνται και στο τέλος πλουτίζουν εις βάρος του κόσμου και αυτής της χώρας.
    Δυστυχώς όμως, στις επόμενες εκλογές πάλι 2 κόμματα θα ψηφίσει η πλειοψηφία του λαού.

  5. Ιωσήφ Τ

    Την χαμένη αξιοπρέπεια θα φέρουν πίσω οι Τούρκοι καθώς και άλλοι “φιλικοί” γειτονικοί λαοί. Γιατί; Διότι αφού το Σχέδιο φέρει στα γόνατα τον ιδιωτικό τομέα (με πρόσχημα την εξίσωση μέτρων με το δημόσιο), τότε θα ξεπουληθούν επιχειρήσεις, ακίνητα, σπίτια και αυτοκίνητα σε ξένο/τουρικοκο/βαλκανικο χρήμα που εν είδη σωσία θα προσδώσει στο Τελειωμένο κρατίδιο μας την απαιτούμενη ρευστότητα. Πότε; Αρχής γενομένης σε 5 χρόνια από τώρα, ώστε να περάσουν χρόνια που να νιώσει στο πετσί του ο ελληνάρας την έννοια του Τελειωμένου κρατίδιου.

  6. netakias

    Δες το προτελευταίο (part 28 of 29) μέρος της ακροαματικής διαδικασίας της Γερουσίας τον Blankfein (Goldman’s CEO)
    Σε προειδοποιώ πάρε υπογλώσσια…

    http://www.bing.com/videos/watch/video/goldman-hearing-q-and-a-pt-28/3x96ya1t

    O νυν Εργοδότης του ΓΑΠ είναι απίστευτος!
    Αν ήξερε Ελληνικά θα έλεγε “Τι με ρωτάει τώρα ο Μ@@@ o Levin? Δεν έχει πάει στην Ελλάδα?”

    Αν θές το έχω ολόκληρο (6ώρες). Αν το κάναμε αυτό στην Ελλάδα θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι (και φυσικά θα το μετέδιδε το MEGA! Χα Χα Χα!)

  7. kyriakos

    Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Χθες ξαφνικά είχα μια καταπληκτική ιδέα. Θα πολεμήσουμε αυτό το πανίσχυρο σύστημα με τα ίδια του τα όπλα και θα κάνουμε αυτούς του ΔΝΤ να τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που θα δουν.
    Ίσως γνωρίζετε τα CDS τα τραπεζικά προϊόντα με τα οποία ασφαλίζονται τα ομόλογα από μια πιθανή χρεοκοπία αυτού που τα εκδίδει. Το πονηρό στην υπόθεση είναι ότι μπορείς να αγοράσεις CDS ΧΩΡΙΣ να έχεις αγοράσει ομόλογα,άρα αν έχεις κάνει κάτι τέτοιο και η χώρα που έχει εκδώσει το ομόλογο καταρρεύσει κερδίζεις διπλά. Θα δημιουργήσει λοιπόν η κυβέρνηση μερικές εταιρείες φαντάσματα που με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν άλλες εταιρείες και τράπεζες ώστε να μην βρεθεί ποιος είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης. Μετά αυτές οι εταιρείες θα αγοράσουν CDS αξίας 1 τρισεκατομμυρίου ευρώ μέσα σε διάστημα τριών ετών, όσο δηλαδή θα είναι και ο δανεισμός από το ΔΝΤ. Αυτές οι εταιρείες θα αρχίσουν να πουλάνε και μεταξύ τους τα CDS για να μπερδέψουμε λίγο παραπάνω το πράγμα. Θα φροντίσουμε αυτά τα CDS να έχουν αγοραστεί σε μεγάλο βαθμό από τράπεζες Γερμανικών συμφερόντων καθώς και από τη Godlman του Σημίτη. Μετά θα δανειστούμε με τρελά επιτόκια και θα πιάσουμε όχι απλά πάτο αλλά ακόμα βαθύτερα. Η κυβέρνηση θα κηρύξει στάση πληρωμών ενώ ταυτόχρονα, θα λέει ότι για όλα φταίνε οι κερδοσκόποι!!
    Μετά οι εταιρείες φαντάσματα θα κάνουν σταδιακά καταθέσεις από τα χρήματα , το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ που θα έχουν εισπράξει από τα CDS, στο λογαριασμό που άνοιξε ο Πετσάλνικος για να καταθέτουμε τα λεφτά μας για να σώσουμε την Ελλάδα. Ξαφνικά ενώ όλα θα καταρρέουν και θα μας βρίζουν οι Γερμανοί θα ανοίξουμε το λογαριασμό και θα πληρώσουμε ότι χρωστάμε ενώ οι Γερμανικές τράπεζες που θα έχουν καταρρεύσει , το ίδιο και η Goldman, θα μας παρακαλάνε να τους δανείσουμε για να σωθούν. Εμείς φυσικά θα το δεχτούμε αλλά ο ένας και μοναδικός όρος θα είναι να τυπώσουμε ευρώ με την Αφροδίτη της Μήλου να δείχνει το γνωστό…..δάχτυλο σε αυτούς που τώρα μας το παίζουν σωτήρες. Ξαφνικά ενώ η Ελλάδα ήταν στο απόγειο του μεγαλείου της και τρώγαμε με χρυσά κουτάλια χτύπησε το ξυπνητήρι και πετάχτηκα από το κρεβάτι. Τι όνειρο και αυτό!!!!

    1. Ιωσήφ Τ

      καπως ετσι το ονειρεύτηκαν (απο την αναποδη) οσοι εδωσαν στον ελληνάρα να φάει με χρυσά κουτάλια (το δόλωμα) εδώ και 10 χρόνια για να τον σκίσουν στα επομενα 50 (ως μερος χριστιανικής μειονότητας ελληνοτουρκικης συνομοσπονδίας πλέον) – καμμια φορά τα όνειρα δεν απέχουν από την πραγματικότητα οπότε ξεκινάω να αγοράζω CDS – ένας για όλους και όλοι για έναν

      1. kyriakos

        Α!! ΟΚ θα σου το πω το μυστικό! Δες δελτία ειδήσεων μια δυο δηλώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου και θα “φτιαχτείς” μια χαρά.

  8. nikolas

    Καλημέρα σε όλους,
    Θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα σε όλους και εάν κάποιος έχει άποψη μου απαντάει.
    Δουλεύω περίπου 13(τυχερά) χρόνια και μαζί με την συζυγό μου έχουμε πληρώσει σε φόρους περίπου 300 χιλιάδες ευρώ(γιατί είμαστε μισθωτοί και δεν μπορούμε να κλέψουμε), ρωτάω λοιπόν τους 300 κάφρους υπουργούς και τα σκυλάκια τους γιατί η οικογένεια μου (τρίτεκνη) να αναγκαστή να περικόψει δαπάνες έξοδα σχολεία διασκέδαση και όλα αυτά που λένε την στιγμή που έχω πληρώσει το χρέος μου προς την κοινωνία και τους συμπολίτες μου?
    Ερώτηση προς όλους

    1. Οι περισσότεροι το έχουν πληρώσει, μερικοί με τη ζωή τους. Τώρα ήλθε η ώρα να πληρώσουμε τα χρέη των: Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστα Σημίτη, Κώστα Καραμανλή και Γεωργίου Παπανδρέου,,,
      Μην είσαστε μίζερος. Σκεφτείτε μόνο πόσες “μερσεντέ” πρόσφεραν στον Ελληνικό λαό

  9. george..

    γιατι κανεις ποτε δεν σκεφτηκε το μελλον σε αυτη την χωρα.. ολοι ομως θα πληρωσουμε. αν κανεις ενα λαθος εσυ, ή εγω μικρη σημασια, αν κανεις ομως λαθος ενας ή μερικοι πολιτικοι το πληρωνουμε ολοι….

  10. nikolas

    Για πληροφόρησή σας πριν από λίγο έπεσε γιαουρτάκι στραγγιστό στον αξιότιμο πολιτικό (θυμάστε real estate off shore κλπ) στο Κολωνάκι!!
    Αρχίσαμε

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d