«Μία Ευρώπη μακριά από τις εθνικές παραχαρακώσεις» θέλει ο Τζορτζ με την κυβέρνηση «συνευθύνης» που κατασκεύασε με τον Αντουαν και τον Καρά Τζαφέρ. Αν εξαιρέσουμε τη λέξη «παραχαράκωση», που δεν θέλω να καταλάβω τι σημαίνει όλαθα πάνε καλά. Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την ουροζώνη, νέο νόμισμα θα είναι η «ουροδραχμή» αλλά, η Μεγαλόχαρη θα κάνει ένα ξεγυριστό θαύμα! Ο Τζορτζ θα επιστρέψει στη Πρωθυπουργία, οι  Theo και Evans στην αντιπροεδρία και η Κα Αποστολάκη θα αναλάβει (ως άλλος Σκανδαλίδης) το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Δυκτίων, Άμυνας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κολοτούμπας. Το Το ίδιο προβλέπω πως θα γίνει και με την Κα Καϊλή αλλά, όχι με την Κα Βασούλα η οποία ως μεγαλοκοπέλα και δεν έχει θέση σε ένα κόμμα που δραστηριοποιείται ο νεαρός κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Πρόβλημα παραμένει ο βουλευτής της (νέας) Ν.Δ. Πάνος Καμένος που λέει ότι, δεν θα ψηφίσει μία κυβέρνηση Εθνικής Δυσκοιλιότητας  αλλά, σαν από μηχανής θεόις, κάνει την εμφάνιση της η Κα Ντοραμπάκ και, να η επόμενη (κυβέρνηση) που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των Γάμμα Μπανκ, Ουρομπάνκ, Γκόλντμαν Μπανκ, Προτον Μπανκ, TsuTsu Bank και υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας & Προστασίας της Μεσογειακής Κότας, Δημήτρη –Η1Ν1- Αβραμόπουλου και Θεοδώρας Τζάκρη…

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

7 Comments

  1. προ'ι'δρυτικος

    «Μία Ευρώπη μακριά από τις εθνικές παραχαρακώσεις».. ΚΚ καταλαβαίνεις πολύ καλά τί θέλει νά πεί,όπως καί οί περισσότεροι από εμάς, ή καλύτερα τί τού έχουν επιβάλλει νά πεί, αλλά δέν τό ξεστομίζεις.. Εκείνο πού εγώ δέν μπορώ νά καταλάβω είναι τό θαύμα τής Μεγαλόχαρης καί ή επιστροφή τού Τζόρτζ στήν Πρωθυπουργία μετά τήν <>.. Δέν τό πιάνω αυτό τό σενάριο.. Πώς, πότε, μέ ποιόν τρόπο;;.. Γίνε σαφέστερος.. Οσο γίνεται..
    Προ’ι’δρυτικός.

    1. Απλό -με την γενική έννοια της Επιστημονικής Φαντασίας(;).
      Η κυβέρνηση Ειδικών Αναγκών υπογράφει το/τα Μνημόνια, ο Αντουάν αρνείται, ο Γοδεφρείγος επιστρέφει, κάνει εκλογές, και τις κερδίζει με 60% καθώς Ισραηλινοί και Έλληνες πιλότοι “κατεβάζουν” 7-8 τουρκικά F16 στην κυπριακή ΑΟΖ. Ο ΓΑΠ ανακυρήσσεται Εθνάρχης, ο Αντρίκος αντ’ αυτού, η i4U&U4me συνεργάζεται με την i4Sence και ζούμε εμείς καλά κι’ αυτοί καλύτερα
      Αν το σενάριο φαίνεται “τρελό” τότε, το σενάριο της κυβέρνησης του Cool Hand Luke Papadaϊmos τι είναι; Λογικό;

      1. προ'ι'δρυτικος

        Ευχαριστώ ΚΚ γιά τό briefing, αλλά.. Έτσι εύκολα θά ”πέσει” ή Τραπεζική Δημοκρατοδικτατορία τής ανέραστης ;.. Ίδωμεν..
        Άλλωστε φανταζόταν ποτέ κανείς τόν adonis…υπουργό ;;..
        Προ’ι’δρυτικός.

  2. προ'ι'δρυτικος

    Δηλαδή, είναι πιθανό νά δούμε καί υπουργό τήν ντόραμπακ(ή backdoor τό ίδιο κάνει μέ τό συμπάθειο πάντα) ;… Κώστα,νά τρελαθούμε εντελώς δηλαδή;..
    Προ’ι’δρυτικός

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d