ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΒόμβα Καμμένου στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”> “Μέχρι να πειστούν όλοι, θα αναρτώ κάθε 5′ ένα έγγραφο στο διαδίκτυο!..Το κόμμα μου έπρεπε να με ρωτήσει αν έχω στοιχεία, πριν βγάλει την ανακοίνωση!..” Σάλος στη Βουλή και στο διαδίκτυο. Τη διαγραφή του βουλευτή από τη ΝΔ,….

Χιλιάδες άνθρωποι -και εγώ- διάβασα και άκουσα τις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου για τα πρόσωπα που διακινούσαν και διακινούν τα CDS για την χρεωκοπία της Ελλάδας. Ποιος ή ποιοι θα μας πουν αν είναι αλήθεια ή ψέματα;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

6 Comments

  1. panos

    Οχι πάντως αυτοί που ζητούν λέει τη διαγραφή του ! Αν είναι αλήθεια, ζούμε ανάμεσα σε λύκους.. Οι πιό πεινασμένοι μαχαιρώνουν πισώπλατα για λίγα ευρώ στο κέντρο..

  2. babis

    Αν πριν μερικά χρόνια μου λεγε κάποιος να περιμένω από τον Καμμένο να βγάλει το φίδι από την τρύπα θα τον έλεγα τρελό.
    Ευτυχώς ή δυστυχώς είναι ο μόνος πολιτικός που μιλάει, καμιά φορά υπερβάλλοντας αλλά τουλάχιστον μας λέει κάτι, τα πιο πολλά γνωστά μεν σε πολλούς αλλά άλλο να το λέμε μεταξύ μας και άλλο να το λέει ένας πολιτικός στο “καφέ” η βουλή.
    Άσχετα αν είναι αλήθεια ή ψέματα (που μάλλον αλήθεια είναι) κάτι πρέπει να γίνει για να ταρακουνήσει τον κόσμο, μήπως με ψέματα δεν φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…..
    Πάντως αυτό που έγινε με τον φίλο Στρος ήταν πολύ χοντρό, και μόνο από αυτό καταλαβαίνουμε χωρίς να ξέρουμε τι παίζεται παγκοσμίως, εμείς πάντως έιμαστε κάπου στην μέση του Ατλαντικού με το κανό μας και όλως τυχαίως ο αέρας μας σπρώχνει δυτικά.

    Χθες το βράδυ την ώρα των δελτίων ειδήσεων ο υιος μου έκλαιγε, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, και σε μια στιγμή ξαφνικά άρχισε να γελάει με το βλέμμα του στραμμένο προς την τηλεόραση, γυρνάω το κεφάλι και τι να δω, Dr. Msc. Fon Don Dimitraki να μιλάει στο Economist στν μητρική του βεβαίως βεβαίως……..
    Πάτησα το rec να τον έχω για φάρμακο!!

  3. TakisCH

    Τελικά πέτυχαν αυτό που ήθελαν.
    Μας είπαν ψέματα. Μας φόβισαν.
    Θόλωσαν τη ματιά μας. Μας έκαναν ισοπεδωτές των πάντων.
    Μας έκαναν να τα βλέπουμε όλα ίδια. Όλα ψεύτικα.
    Μας έπεισαν να μην πιστεύουμε τίποτα και κανένα
    Να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε το άσπρο από το μαύρο.
    Μας έπεισαν να μην το ψάχνουμε. Να μην αντιδράμε.
    Μας έκαναν να πιστέψουμε ότι έχουμε ήδη καταστραφεί, επομένως δεν έχει νόημα καμία προσπάθεια.
    Μας έκαναν ανενεργούς παρατηρητές, στην καλύτερη περίπτωση ανενεργούς σχολιαστές. Αλλοίωσαν τη κρίση μας. Μας αφόπλισαν τελείως.

    Επομένως, δεν αντιδράμε σε τίποτα πλέον. Όσο παράνομο και αν είναι, όσο αντισυνταγματικό, όσο άδικο, όσο εξωφρενικό.

    Εστίασαν τη ματιά μας σε ένα τεράστιο τσουνάμι που θα μας καταπιεί, ότι και να κάνουμε. Άρα δεν έχει νόημα να κάνουμε τίποτα.
    Μόνο που το τσουνάμι είναι εικονικό. Είναι μια αφίσα που την ύψωσαν για να μας φοβίσουν και να κρύψουν από πίσω αυτά που παίζονται.

    Η Αμερική έχει γίνει η χώρα της εικονικής πραγματικότητας. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αυτό το έργο πάνε να παίξουν τώρα και στην Ελλάδα.
    Καλώς ήλθατε στη νέα Ελληνική εικονική πραγματικότητα.

    Τα σχόλια αφορούν την πλειοψηφία, όχι όλους. Αλλά οι υπόλοιποι είναι πλέον λίγοι.

  4. george..

    καλα ολα ρε παιδια … το οτι ειναι ψευτες και κλεφτες ειναι δεδομενο… το μας δουλευουν επισης…. αλλα γιατι τοσα χρονια οι συνωμοτες μας αφησαν να γλενταμε? ξαφνικα δηλαδη περημεναν να φτασουμε μεχρι εδω για να παιξουν το παιχνιδι τους? … δηλαδη τοσα χρονια που διοριζαν τον καθε ασχετο και του εδιναν τζαμπα λεφτα το εκαναν επειδη ηθελαν να καταστρεψουν και να ξεπουλησουν την ελλαδα? δηλαδη τους ηταν δυσκολο την εποχη των παχιων αγελαδων να ξεπουλησουν συνωμοτικα την ελλαδα και περημεναν τωρα? απλως ολοι αυτοι η δηθεν ηρωες του τωρα, μου φαινονται ποιο γελοιοι και απο τους ασχετους της κυβερνησεις…. ειναι ποιο απλα τα πραγματα …

    1. Οι περισσότεροι είναι απλώς “λίγοι” και ηλίθιοι. Πολλοί είναι πράκτορες. Άλλοι λαμόγια, παρακοιμώμενοι, φελλοί, ντενεκέδες, golden boys (and girls), γιουσουφάκια, λαιφστιλίστες, οργανωτές φεστιβάλ botox, “αθλητές” και λοιπές κουράδες. Τι περιμένετε; Να επιλέξουν τους είδικούς και τους άριστους;

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.