Θα κάνετε το εμβόλιο για τη «νέα» γρίπη Η1Μ1 τούρμπο 4Χ4; Θα πέσετε στη παγίδα που μας στήνουν; Εκατομμύρια σοβαροί άνθρωποι λένε όχι στη συνομωσία και, μαζί τους κι’ εγώ που, προτιμώ να πεθάνω από την ασθένεια (αν υπάρχει) παρά απ’ τον υδράργυρο των εμβολίων 

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

7 Comments

  1. Anonymous

    Το να μήν κάνει κάποιος το εμβόλιο για τον Η1Ν1 ή την κοινή γρίππη Α είναι σαν να οδηγεί μονίμως στην Εθνική με 200 χωρίς ζώνη και χωρίς αερόσακκο. Πιθανότατα δεν θα πάθει ποτέ τίποτα!!! Ο "απέναντι" όμως θα…παραμονεύει. Το εμβόλιο έχει στατιστικά αμελητέες παρενέργειες, κυρίως σε αλλεργικούς και μερικές κατηγορίες ατόμων με κάποια ευαισθησία. Η πιθανότητα να έχεις σοβαρότατες επιπλοκές από τον ιό (πχ. πνευμονία, αλλά και μόνιμα κουσούρια σε ζωτικά όργανα μεταγενέστερα) είναι απείρως μεγαλύτερη από την ασήμαντη πιθανότητα παρενεργειών του εμβολίου. Τόσες δεκαετίες γίνονται εμβόλια πάσης φύσεως που έχουν σώσει ζωές, τώρα μας έπιασε ο φόβος? Δηλαδή να αναπαράγουμε ακόμα μία συνομωσιολογία? Τόσα εκατομμύρια φάρμακα κυκλοφορούν, το εμβόλιο περίμεναν οι εταιρίες για να…πλουτίσουν ή να κάνουν πειράματα? Με την ίδια λογική να μην παίρνουμε ούτε ασπιρίνη αφού και αυτή είναι επικίνδυνη για εσωτερικές αιμορραγίες, σύνδρομο Reye, κλπ. Λίγη λογική κύριοι και λιγότερη συνομωσιολογία…Το 1994 έχασα επαγγελματικό ταξίδι στη Γερμανία λόγω γρίππης που με καθήλωσε επί μια εβδομάδα με φοβερούς πόνους στα κόκκαλα. Δεν έκλεισα μάτι ούτε για ένα λεπτό επί 7 ημέρες. Αν θέλετε δοκιμάστε το… To να κολλήσετε είναι πανεύκολο. Ενα φτάρνισμα ή μια χειρολαβή στο μετρό ή μια ανώδυνη χειραψία ή ένας κλειστός χώρος με 5-6 άτομα είναι αρκετός… Εκτός κι αν δεν μπαίνετε ποτέ στο μετρό ή αναβάλλετε κάθε κοινωνική επαφή μέχρι τον Μάϊο, οπότε πάσο…Μy two cents…

  2. ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

    Όπως λέω σε όλη μου τη ζωή το μέσο που γράφω είναι ανοιχτό σε όλες τις απόψεις -εκτός από εκείνες που κακοποιούν την αισθητική.Πριν δύο χρόνια κόλησα γρίπη και, πραγματικά, πέρασα στο …Καθαρτήριο!Όμως 1. η συντονισμένη, χωρίς ανάσα προσπάθεια να μας πείσουν ότι, το …2112 είναι η Η1Μ1 και 2. οι διαβεβαιώσεις και τα μέτρα του Αβραμό με έκαναν να πιστεύω πως κάποιο λάκο έχει η φάβα!Σημ. Κάθε χρόνο κάνω το κανονικό εμβόλιο και εκε΄΄ινο για τον πνευμονιόκοκο. Ο Δημήτρης -δεν κλέαμε- Αβραμόπουλος μου δημιούργησε τις …αμφιβολίες!

  3. Αναμοχλευτης

    Αυτά ακριβώς συμβαίνουν όταν μας νουθετούν αναρριχημένοι σε υπεύθυνες θέσεις άνθρωποι που αδυνατούν να πείσουν ακόμα και τον εαυτό τους.Και δεν εννοώ μόνο τον πρώην Υπουργό, αλλά κυρίως την κα Γιαμαρέλου, που πριν λίγες μέρες είχε αποφανθή, ως άκρως επιστημονική αυθεντία, ότι δεν μπορούν να μεταδοθούν ιοί και μικρόβια μέσω της θείας κοινωνίας αφού η θεία χάρις προστατεύει τον λήπτη. Πως να την πάρω στα σοβαρά, πέστε μου.Το δε γεγονός ότι ζούμε ακόμα, καταρρίπτει αναφανδόν τη θεωρία ότι το γελοίο σκοτώνει.

  4. Anonymous

    Στο Antinews.gr έχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για το εμβόλιο,και στα σχόλια ένα πιό ενδιαφέρον βίντεο,όσοι δεν το έχετε δει(το βίντεο)δείτε το.Η.Ο.

  5. Kyriakos

    Δεν θα κάνω το εμβόλιο. Είναι πολύς ο θόρυβος για αυτή τη γρίππη. Κάθε λίγο ακούμε όλο καταστροφολογίες περί πανδημίας. Ασε που το εμβόλιο φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ λες και το είχαν έτοιμο!

  6. ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

    Στη δημοσιογραφική μου ζωή προσπάθησα να μείνω (και μάλλον τα κατάφερα) να μείνω μακριά από θεωρίες συνομωσίας. Όμως με την ιστορία της γρίπης Ν1Μ1 2.0 4X4 turbo GLX τα «έχω πάρει στο κρανίο» για τους παρακάτω λόγους:- Κάθε μέρα στην Ελλάδα 5-6 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία –και κανείς δεν μιλάει για πανδημία- Κάθε μέρα 200 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από «ανθρωπιστικούς» και άλλους βομβαρδισμούς σε χώρες του 3ου Κόσμου και κανείς δεν σπεύδει να …εμβολιαστεί για την πανούκλα των νέο-συντηρητικών και των «αριστερών» της Νέας Τάξης – Κάθε χρόνο εκατοντάδες νέοι πεθαίνουν απ’ τα ναρκωτικά και κανείς δεν βγαίνει στα κανάλια να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις- Κάθε μέρα, απλοί πολίτες, αφήνουν τη τελευταία τους πνοή σε διαδρόμους ιδιωτικών νοσοκομείων και κανείς δεν ζητάει ευθύνες- Κάθε χρόνο εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν από ασθένειες που, τα χοντρομπούρδουλα που αποχαυνώνονται στα Golden Whole δεν γνώρισαν και δεν πρόκειται να γνωρίσουν επειδή οι γονείς τους έγιναν «πλούσιοι» με τις εκδόσεις, τα πετρέλαια, τις πωλήσεις «μερσεντές» και «Καγιέν», τα parasite beach και όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που όλοι μας κάναμε και κάνουμε- Και ξαφνικά εμφανίζεται ο κ. Τίποτα που παραγγέλνει 6 εκατομμύρια εμβόλια τρομοκρατώντας τον πληθυσμό- Και, μετά τον κ. Τίποτα εμφανίζεται η εκ Κύπρου Επίτροπος Υγείας (ή κάτι παρόμοιο) της Ε.Ε η οποία δηλώνει πως και βέβαια θα κάνει το Εμβόλιο –και μακάρι να το κάνει για να ησυχάσουμε- Και, μετά την Κα Επίτροπο εμφανίζεται ο Κωνσταντίων Καββάθοβιτς, ο Λούμπης, ο Μπούμπης, και ο Σκούμπης με τζιπούρες, μισό-μισό ρόλεξ και Πόρσε Παναμέρα – …Και λέει ο άλλος μου εαυτός: ρε μπας κι’ είναι καλύτερα να πάθω μία ήττα (Ν1Μ1 turbo) να γλιτώσω απ’ το καρκατσουλιό;- Λέμε τώρα… Υ.Γ. Οι αναγνώστες καλούνται να προσθέσουν τους δικούς τους (λόγους)

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.