Άντε να …μιμηθείτε τελικά… Κανένας μαλάκας, κανένα δεξί χέρι Πρωθυπουργού, καμία νοικοκυρούλα, κανένα κομματόσκυλο ή ανώνυμο παπαγαλάκι των blog δεν πρόκειται να υποβαθμίσει τη δουλειά και την προσφορά των (παλαιών) 4Τ και της 100% (τότε) θυγατρικής τους Safetrack A.E. στην υπόθεση της Οδικής Ασφάλειας.
Μπορεί τα κανάλια να διαλαλούν το εμπόρευμα μίας συγκεκκριμένης σφραγίδας που επιχορηγείται χοντρά από την Ε.Ε λόγω των βυσμάτων που διαθέτει στην εξουσία αλλά, οι άνθρωποι που παρακολουθούν τις Τεχνικές Εκδόσεις ξέρουν γιατί η Safetrack εξακοκολουθεί να παραμένει …αόρατη.
Μία υπόσχεση από τον ιδρυτή της: μέχρι να αφήσω τη τελευταία μου πνοή θα σας πολεμάω με όποιο τρόπο έχω στη διάθεσή μου. Και ελπίζω, στον αγώνα αυτόν, να συμπαρασταθούν οι αναγνώστες γιατί, ο καιρός γαρ εγγύς.
Ο εξευτελισμός της Safetrack από τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις θα πληρωθεί

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

18 Comments

  1. Spiros

    Φίλτατε Κώστα,
    Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι (φαντάζομαι μου λείπουν πολλά τεύχη) αλλά σε ό,το αφορά στο προιόν της Safetrack πρόκειται για ΜΑΚΡΑΝ την πιό άρτια, σοβαρή, επαγγελματική, άψογη σε όλα τα επίπεδα προσπάθεια και τέλος ισορροπημένα (άν όχι χαμηλά) κοστολογημένη παροχή εκπαίδευσης που ξεπερνάει κατα πολύ τα σύνορα της χώρας άν όχι και τα Ευρωπαικά.
    Είναι απ τις μεγαλύτερες επενδύσεις ζωής που μπορεί να κάνει κάποιος σ αυτη τη χώρα.
    Αιώνια ευγνώμων

  2. george..

    μαζι σας…
    αν και δεν ξερω τι σκεφτοσασταν οταν επενδυειτα εκει…
    εγω τοτε ημουν συγουρος οτι θα ειχε αποτυχια… αν και δεν ξερω τωρα τι γινεται τωρα..εγω δεν θα το εκανα ποτε….
    παντος σαν ιδεα συμφωνω … σαν επιχηρηματικη κινηση ομως, την εβλεπα ως κακιστη…..

  3. Ο Σπύρος τη βρίσκει μοναδική, ο Γιώργος κάκιστη.
    Τόσο μαλάκας ήταν λοιπόν ο ντε Άνταμιτς που έκανε στην Ιταλία μία από τις καλύτερες Σχολές Ασφαλούς Οδήγησης στην Ευρώπη και άλλο τόσο είμαστε και εμείς που επενδύσαμε 6 εκατομμύρια ευρώ.
    Ο ντε Άνταμιτς επένδυσε στην Ιταλία! Όχι στη Τζουτζία, το μπορντέλο των κολλητών συγκοινωνιολόγων
    Και κάτι ακόμα… Η εταιρία μας (η Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε) επένδυσε “ένα σκασμό λεφτά” για να δημιουργήσει ένα Κέντρο Οδικής Ασφάλειας που θα ήταν η συνέχεια των 4Τ. Μας έγραψαν κανονικά επειδή δεν είμαστε γαλάζια ή πράσινα παιδιά και, ορισμένοι κάνουν κριτική για το αν η …επένδυση ήταν (επιχειρηματικά) σωστή!
    Για όνομα του θεού. Σεβαστήτε την …αιθεροβαμοσύνη των ιδρυτών και λυπηθείτε μας/με που δεν έχουμε/έχω “κονέ” με συγκοινωνιολόγο-δεξί χέρι Πρωθυπουργού!

    1. george..

      τι βρησκω κακιστη ως επιχειρηματικη κινηση στην ελλαδα… μακαρι να ημαστε ιταλια οπως εχω ξαναπει … ως ιδεα ειναι υπεροχη και χρησιμη ….
      βεβαια δεν ξερω … μπορει επιχηρηματικα να πηγενει καλα… και μακαρι….

  4. Γεώργιος Σπανός

    Νομίζω δεν χωρεί συζήτηση για το αν ήταν πολύ καλή κίνηση , και ως προς την ιδέα και ως προς την εκτέλεση , το Safetrack .
    Απλά αν δεν έχεις ‘κολλητούς’ στις κατάλληλες θέσεις , κάθε καλή και ηθική κίνηση ‘πάει άπατη’.
    Για άλλη μια φορά δηλώνουμε παρών , και περιμένουμε το σινιάλο . Αλήθεια , την 1η Νοεμβρίου ο captain , θα βρίσκεται στις γνώριμες σελίδες ?

      1. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

        Eάν μπορούσε να φανεί η ψήφος μου (το χρώμα της τουλάχιστον) όχι μόνο δεν θα έβαζα ούτε καν ένα αστέρι αλλά θα ήταν ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!!! Τι εννοείς στις σελίδες παίζεται; Ακόμη και εάν επαναλαμβάνεις πράγματα που έχεις ήδη γράψει στο μπλογκ σου, στην εφημερίδα που αρθρογραφείς ή οπουδήποτε αλλού εφόσον έχεις ακόμη διάθεση (και απ’ότι φαίνεται έχεις γιατί από αγωνιστικότητα και … αδένες σίγουρα διαθέτεις) η παρουσία σου στο περιοδικό επιβάλλεται!!
        Μόνο και μόνο για λόγους συμβολικούς. Για ν’αρχίσουν ν’αναρωτιούνται και οι νέοι “Μα καλά για πόσο θα γκρινιάζεις ακόμη ο ΚΚ;” Οι παλαιότεροι αναγνώστες έχουμε ….”εθιστεί” στην γκρίνια και “γουστάρουμε” και την έντυπη δόση της κάθε μήνα. Αντε να σταματήσω το “γλείψιμο” γιατί κάποιοι θα νομίσουν ότι έχουμε κάνει σέχτα Καββαθικών που στις 1 κάθε μήνα μαζευόμαστε νύχτα διαβάζουμε “Εν Λευκώ” και “Αντίλογο” και μπήγουμε καρφίτσες σε ομοιώματα γνωστών “τζούτζων” που κυβέρνησαν (κυβερνούν) και επηρεάζουν γενικά την ζωή στην Μπανανία μας!!!

      2. george..

        συμφωνω με τον παραπανω … αλλιως θα ειναι σαν να εχεται παραιτηθει και απλος καποιοι αλλοι σας πουλανε… πραγμα νομιμο αλλα μη ηθικο…

  5. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Aγαπητέ ΚΚ, αντιγράφω το ΥΓ που είχα βάλει στο σχόλιο για την σχεδόν άριστη εκπομπή του Βαξεβάνη.
    ΥΓ. ;Aσχετο αλλά ακούω στο ραδιόφωνο για το φαστ-τρακ και μου ήρθε στο μυαλό μία λαμπρή ιδέα!! Αγαπητέ ΚΚ!!! Άργησες δέκα χρόνια!!! Εάν είχε ενταχθεί το SAFETRACK sto FAST TRACK τωρα θα ήσουν ο άρχοντας της πίστας!!!! Lord of the track!!! Μεγάλεεε… Aκόμα και τώρα δεν είναι αργά να ξεκινήσεις κάτι νέο! Να τ’ονομάσεις FAST & SAFE Tracks KosKav Ltd, με εδρα το Δουμπάι ή Τσανέλ Ισλάντς! Αλλά είσαι πολύ μίζερος, οπισθοδρομικός και χωρίς όραμα για να προωθήσεις προτζεκτςςςς αυτού του μεγέθους!!
    ΥΓ1. Και μην νομίζεις ότι δεν έχεις φίλους στα ΜΜΕ. Το Σάββατο οδηγώντας άκουγα την εκπομπή (ραδιο – Real Fm Θεσ/νικη) του Θεοφράστου με τον Στρατισίνο (Σ.Χ.). Κάποιοι (απ’ ότι φαίνεται) εξακολουθούν να εκτιμούν την προσφορά μερικών …. αμετανόητα απροσάρμοστών Ιρλανδών όπως η αφεντιά σου!!!!!!

    1. george..

      αν θελει να ειναι πρωτοπορος πρεπει να κανει το Top master driver …στα προτυπα του Top master chef… γιατι στο τελος θα γινουν τα παιδια μας μαγηρες… και απο μαγηρεματα οι ελληνες ειμαστε πρωτη…χαχαχ

    2. Εσείς θα δεχόσαστε να αμοίβεστε με …835 ευρώ το μήνα από την εταιρία που δημιουργήσαστε και εργάζεστε σήμερα όπως τη πρώτη μέρα;
      Και η χυδαιότητα έχει όρια…

  6. ΚΟΣΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    αγαπητε Κώστα
    τους τελευταίους μήνες που διαβάζω τα πράγματα που γράφεις για τι ΤΕ (καθότι έχω χάσει πολλά επεισόδια) μου έρχονται ανάμεικτα συναισθήματα.
    διάβαζα ανελλειπώς 4τ τη περίοδο 84-94 και ομολογώ πως το περιοδικό επηρέασε σημαντικά το τρόπο σκέψης μου όπως πολλούς άλλωστε από εδώ μέσα
    θυμάσαι κώστα που έλεγες για το θαύμα της ισπανίας τις αρχές της δεκαετίας του 90? (με 20% ανεργία και γω σου κάνω θαύματα)
    Στα φάγανε τα λεφτά κώστα…αυτοί που κάνανε τα πράματα και τα θάματα και τα κόλπα με τα χρηματιστήρια και τις αγορές και όλους αυτούς που εκθείαζες πριν κάτι χρόνια σαν υπέρμαχος της φιλελεύθερης οικονομίας. Τι ήθελες και έμπλεκες με ΧΑΑ και επενδύσεις και παπάρια μάντολες??

  7. Thunderbolt

    Τα Λαμόγια για να επιβιώσουν χρειάζονται πάντοτε ικανούς και εργατικούς ανθρώπους τους οποίους κλέβουν ασύστολα. Φυσικά θα επιτεθούν μόλις το θύμα έχει μαζέψει μπόλικο χρήμα και στην κατάλληλη ευκαιρία. Το αν θα τους δώσεις μίζα δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Σου την έχουν στημένη εξ’αρχής. Η μόνη άμυνα είναι να είσαι και σύ Λαμόγιο, οπότε ακόμα και να στα φάνε εσύ θα φάς από άλλους! Υαινες, άνθρωποι, ακόμα και Γαλαξίες κάνουν συνεχώς το ίδιο πράγμα: Kαταβροχθίζουν άπληστα ότι βρούν μπροστά τους. Η προηγμένη τεχνολογία δεν ανακόπτει τη Φύση. Απλώς τελειοποιεί τις μεθόδους των κλεπτών. Και τις κάνει πιο εύκολες και άπιαστες-ατιμώρητες: Xρηματιστήριο, ομόλογα, δημιουργική λογιστική, ανταλλαγές και άλλα θαυμαστά. Το μόνο SAFE σ’ αυτή τη χώρα είναι ότι δεν θα βαρεθείς και δεν θα πλήξεις ποτέ με όσα γίνονται γύρω σου…

  8. Σπύρος

    Είναι αδύνατον να τα βάλεις τελικά με μια τρύπα στο τέλος καταλήγεις α ό ρ α τ ο ς.
    Άραγε γιαυτό δεν τα βλέπουν οι πολιτικοί μέντορες του συστήματος της απόλυτης κατάντιας μιας κοινωνίας σύσσωμης.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d