Από Factorx | Κυρ. 29 Αυγ 2010, 13:49 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Η διαβόητη λέσχη Bilderberg έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο, μετά τη δημοσίευση άρθρου του Fidel Castro, στο οποίο προειδοποιεί πως η «…κλίκα αυτή έχει μετατραπεί σε ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης, που ελέγχει όχι μόνο τη διεθνή πολιτική και οικονομία, αλλά ακόμη και τον πολιτισμό…».

Αυτό το διάστημα ζούμε μια παγκόσμια αφύπνιση για το θέμα της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν τη πηγή της πραγματικής πολιτικής κυριαρχίας και το λόγο για τον οποίο ο πλανήτης μας οδηγείται προς την υποδούλωση και τη δικτατορία.

Ο Castro μιλάει για ένα σχέδιο «εγκατάστασης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης χωρίς σύνορα, που δεν θα δίνει λόγο σε κανέναν…». Αναφέρει ακόμη την άποψη ότι «η  σοσιαλιστική φιλοσοφική σχολή της Φραγκφούρτης συνεργάστηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του`50 με την οικογένεια Rockefeller, έτσι ώστε να στρωθεί ο δρόμος για την επικράτηση της μουσικής ροκ, μέσω της οποίας θα ελέγχονται οι μάζες, καθώς αυτή  τις αποπροσανατολίζει από τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές αδικίες».

Τα κύρια  ΜΜΕ του πλανήτη, αντέδρασαν στα λεγόμενα του Κουβανού επαναστάτη, επαναλαμβάνοντας σε όλους τους τόνους ότι η λέσχη Bilderberg είναι απλά μια  ανεπίσημη «μάζωξη», χωρίς καμιά εξουσία, και χωρίς να καθορίζει πολιτικές. Όπως όμως ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην Γεν. Γραμματέας του ΝΑΤΟ Willy Claes, οι συμμετέχοντες στις μυστικές συγκεντρώσεις, είναι υποχρεωμένοι να επιβάλλουν τη συμφωνηθείσα πολιτική της Bilderberg, στο περιβάλλον που δραστηριοποιούνται και όπου έχουν επιρροή. Αυτός είναι και ο λόγος, που όταν υπάρχει κάποια συναίνεση πολιτικής σε συνάντηση της λέσχης, όπως το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, η εισβολή στο Ιράκ, το ποιοι πολιτικοί θα τεθούν υποψήφιοι για αξιώματα, κλπ. τότε βλέπουμε πως η πολιτική αυτή εφαρμόζεται σύντομα και στη πραγματικότητα.

Υπάρχουν δυο ταινίες σχετικές με τη Bilderberg, που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην αποκάλυψη του καταχθόνιου ρόλου της. Οι ταινίεςEndgame και The Obama Deception, του Alex Jones. Στη δεύτερη μάλιστα, καταρρέει ο μύθος πως ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν ένας δημοφιλής άνθρωπος του λαού, που θα έφερνε την αλλαγή. Η ταινία αποκαλύπτει πως ο Ομπάμα είχε επιλεγεί από την ίδια τη Χίλαρυ Κλίντον, στη διάρκεια συνάντησης της λέσχης το 2008. Αποκαλύπτεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι τίποτα άλλο παρά υπηρέτης των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης, και δίνει λόγο σε άτομα όπως ο Zbigniew Brzezinski. Οι ταινίες αυτές δείχνουν πως οι διάφορες «προδοτικές» κυβερνήσεις  του κόσμου, πηγαίνουν στη Bilderberg για να πάρουν οδηγίες και διαταγές. Το τελευταίο χρόνο, στη συνάντηση της Ισπανίας, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων εξέφρασε τη στήριξη της σε μια επίθεση κατά του Ιράν, κάτι που βλέπουμε και σαν πιθανό ενδεχόμενο στο πραγματικό κόσμο.

Μια κυβερνώσα ελίτ μπορεί  να λειτουργεί με επιτυχία μόνο στη σκιά. Αν  τη βγάλουμε στο φως, ίσως μπορέσουμε να  την αντιμετωπίσουμε. Αυτό φαίνεται να επαληθεύεται με την πρόσφατη ομολογία του μεγαλόσχημου της λέσχης Zbigniew Brzezinski, που παραδέχεται πως  η «νέα παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» εκτροχιάζει τα σχέδια για τη νέα παγκόσμια τάξη.

S.A (prisonplanet)

Δείτε τις δυο ταινίες:

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

5 Comments

  1. Johhny

    Καλά, αυτά μας τα έχει πει και ο Λιακόπουλος, για την “Ομάδα Έψιλον” και άλλα παρεμφερή. Χώρια τις τις πολύχρονες θεωρίες συνομωσίας για θέματα όπως η Area 51, οι εξωγήινοι, η σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ, η παγκοσμιοποίηση, η ρύπανση του Περιβάλλοντος, οι πυραμίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έρημο Τακλαμακάν, και πολλά άλλα. Το τί μπορεί να συμβαίνει σε μυστικά κέντρα εξουσίας (όχι απαραίτητα στην Λέσχη Bilderberg) δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μόνο να δούμε τις πράξεις, ειδικά τις ακατανόητες στον κοινό νου. Η επίθεση στο Ιράν ή ακόμα και στην Βόρειο Κορέα, με το πρόσχημα της μή διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων, θα ήταν άστοχη, επικίνδυνη για την Διεθνή Ασφάλεια, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Και, για να κάνω τον Δικηγόρο του Διαβόλου, με ποιά λογική να μην έχουν εχθροί των καταπιεστικών και μαφιόζικων ΗΠΑ πυρηνικά όπλα? Αργά ή γρήγορα θα γίνει και αυτό.

  2. τασος

    Σιγά μη κρυολογήσει από το ξεσκέπασμα! Η λέσχη αυτή όπως και κάθε άλλη τέτοιου τύπου (υπάρχουν πολλές), υπάρχουν, επιβιώνουν και γιγαντώνονται γιατί σε κάθε κοινωνία υπάρχουν πολλές μικρές “λέσχες” που προσπαθούν να κινούν τα νήματα προς όφελός τους και εις βάρος των πολλών. Πχ οι μεγαλομπακάληδες (s/m) συστήνουν λέσχες (καρτέλ) για να εξασφαλίσουν και διευρύνουν μεγάλα κέρδη. Οι εργολάβοι το ίδιο. Οι τράπεζες το ίδιο. Με λίγα λόγια, η στάση ζωής μας και η φιλοσοφία μας τις συντηρεί. Οι περισσότεροι σήμερα θα υπέκυπταν στο χρήμα και τη γοητεία της εξουσίας και θα κάναν πράγματα που θεωρούν ανήθικα. Πρέπει να καταλάβουμε πως στην ουσία, οι λέσχες αυτές δεν είναι άνθρωποι αλλά ιδέες. Ως ιδέες μπορούν μόνο να αντιμετωπιστούν. Αν “κλείσει” αυτή η Μπίλντεμπεργκ, θα “ανοίξει” μια άλλη. Κι ο Χίτλερ νέα παγκόσμια τάξη οραματίζονταν. Ένα σωρό πρόεδροι των ΗΠΑ, σε αυτήν αναφέρθηκαν. Και τι κερδίσαν τελικά? Ένα τάφο πιο στολισμένο από τους υπόλοιπους και μια ζωή υπό το άγχος της δολοφονίας.
    Όσο όλοι οι άνθρωποι, πλούσιοι και φτωχοί ισχυροί και αδύναμοι, διακατέχονται από στραβές απόψεις όπως το σαράκι της απληστίας και ξεχνούν τη φθαρτότητα τους και ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης, θα υπάρχουν λέσχες Bilderberg, Scull and bones κλπ. Η ανθρωπότητα θα τυραννιέται και θα ψάχνει τους υπεύθυνους σε άτομα, ενώ αλυσίδες και δυνάστες της είναι οι ίδιες οι ιδέες της και ο τρόπος ζωής της. Οι ανασφάλειες του καθενός, οι φόβοι, η στραβή ανάγκη να είσαι πιο ψηλά από το διπλανό σου. Σκεφτείτε κάτι απλό: Δεχόμαστε ότι μας κυβερνάν οι τράπεζες και η λέσχη Μπιλντεμπεργκ που αποτελείται από τραπεζίτες. Σωστά? Μα θα γινόμασταν όλοι δούλοι των τραπεζών αν δεν υποκύπταμε στην απληστία και τον καταναλωτισμό? Θα είχαν τόση ισχύ οι τραπεζίτες πάνω σε λαούς και άτομα?
    Τώρα, το τι ιδέες και στάση ζωής μπορεί να ακολουθήσει η ανθρωπότητα για να ζει πιο ελεύθερα, αυτό είναι μεγάλη συζήτηση.
    Ιδού ένα εύκολο παράδειγμα:
    «Οι Σκανδιναβικές χώρες με τα σοσιαλοδημοκρατικά συστήματα, που ενδιαφέρθηκαν για την ευδαιμονία των περισσοτέρων ανθρώπων, εφάρμοσαν σε μεγαλύτερο βαθμό τις αρχές του Επίκουρου.»
    πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%82

  3. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Το μεγάλο πρόβλημα αγαπητοί αναγνώστες και σχολιαστές του μπλογκ αυτού, είναι ότι οι εξελίξεις (παγκοσμίως) σε γεωπολιτκό και οικονομικό επίπεδο κάνουν τα βιβλία του Λιακόπουλου και των ξένων συγγραφέων “θεωρι’ων συνωμοσίας” (που προυπάρχουν του δικού μας εδώ και δεκατίες) να μοιάζουν με αυστηρά πανεπιστημιακά συγγράματα. Τα παραδείγματα άφθονα – κάποιο χαρακτηριστικό που μας αφορά ως χώρα:

    Η Ελλάδα ως γνωστόν δεν μπορεί να δανειστεί από τις διεθνείς αγορές (παρα μόνο με επιτόκια του 12-13%) επειδή θεωρειται πολύ πιθανόν να πτωχεύσει. Ταυτοχρόνως όμως μπαίνει ως εγγυητης (το κράτος) στα ομόλογα των Ελληνικών Τραπεζών και οι ξένες τράπεζες δέχονται με ικανοποίηση την ύπαρξη ενός εγγυητή που όταν ζητά να δανειστεί για τον εαυτό του θεωρείται αφερέγγυος και “‘ολες οι πόρτες ειν’ κλειστές και εγώ είμαι απ’οξω – ποιητής Αυγερινός για όσους γνωρίζουν”. Λογικό; Βεβαίως απαντούν οι τραπεζίτες!!!!

    Αυγουστος 2009. Το Ελληνικό χρέος πέριξ των 260 δισ!!!!!!
    Το σπρεντ στις 100-150 μονάδες πάνω από το Γερμανικό (+1 με 1,5% παραπάνω απ’ότι δανείζονται δηλ. οι Γερμανοί)!!! Λογικό;;;;; BEBAIOS BRONTOFAZOUN OI AGORES!!!!! Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2009. Εχουμε ανακοινώσει ότι το ελειμα θα είναι πέριξ του 12%. Το χρεος στο 270-280 δισ!!! Το σπρεντ κατώ του 200!!!! ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΝ κραυγάζουν και οι ειδικοί σαν τον κ. Σκιοπα (τον άμισθο)!!!! Ιανουάριος του 2010 τα σπρεντ κατω του 250 ακόμα!!!! Φεβρουάριος 2010!!!!! Εκτοξευση των σπρεντς!!!! Ωιμε σκούζουν οι τραπεζίτες !!!!! Οι Έλληνες μας ξεγέλασαν !!!! Το έλλειμα τους θ’ανέλθει στο 12,8% του ΑΕΠ!!!! Ωιμε μας ξεγέλασαν!!!!! Τι γνωρίζαμε από περσι ότι χρωστάνε 260 δισ και έπρεπε να παρουμε τα μέτρα μας;;; ΟΧΙΙΙΙ!!! Παράλογο!!!! Που να φανταστω ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα που χρωστά το 115% του ΑΕΠ της και σε απολυτο νούμερο 260 δισ μπορει να βαρέσει κανόνι λέει ο καημένος ο κερδοσκόπος!!!!!
    Ο Giorgos γνωρίζοντας την κατάσταση και ενώ είναι έτοιμος να βγει στην γύρα για δανεικά φωνάζει απο τον Νοέμβριο του 2009: “Αμάν είμαστε στο χείλος του γκρεμού”, “αμάν χανουμε μέρος της εθνικής κυριαρχίας”, “προσέχτε τους αναξιόπιστους Έλληνες ωρέ δανειστές””. Βγαίνεις για δανεικά και προβάλεις όλα σου τ’αρνητικά και μόνο???? Προσοχή!! Δεν λέω ότι τα προβλήματα δεν υπήρχαν!!! Άλλα όταν διαπραγματεύεσαι δεν προσπαθείς να τονίσεις τις αδυναμίες σου !!!! ΛΟΓΙΚΟ??? ΒΕΒΑΙΩΣ μας λένε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και το Υπουργειο Κοινωνικής Ύπνωσης και Προπαγάνδας!!!! Αντι να Διαπραγματεύεσαι όσα πιο δυναμικά μπορείς θυμίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χωρα στην ΕΕ με προβλήματα χρεόυς!! Εάν δε υπολογιστεί ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ως ποσοστό του ΑΕΠ έιμαστε μάλλον σε καλύτερη μοίρα από τους περισσότερους: 1) Ireland – 1,267% 2) UK – 408%(!!) 3)NETHERLANDS – 365%(!!) 4) BELGIUM – 320% DENMARK – 298% AUSTRIA – 250%, FRANCE 236%, PORTUGAL 215%, SWENDEN 195%, FINLAND 189%, GERMANY 180% (!! ) SPAIN 170%, GREECE 161% !!!!
    Οταν διαπραγματεύεται με ξένους δεν πρεπει ξεχνάς ότι το σημαντικότερο έιναι η προασπιση των καλώς ενοούμενων εθνικών συμφερόντων (για όσους ισχύει ακόμα αυτή η λέξη), διατήρηση εθνικής κυριαρχίας, απαραβίαστο των συνόρων, διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και γαλήνης. Λογικό???? Ββαίως και όχι είναι η απάντηση!!!! Γουστάρω τις θεωρίες συνωμοσίας!!!! Ξεχνιέμαι γιατί η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο δύσκολη και τραγική…….

  4. Κ.Π.

    Υπάρχουν λεφτά! (από τον Ροκφέλερ και τον Σόρος προς τα παιδιά του Μπίλντερμπεργκ (Γ. Λιβανός, Γ. Λύρας, Γ. Δαβίδ, Κ. Καρράς, Στ. Αργυρός, Γ. Κωστόπουλος, Γ. Χατζηελευθεριάδης, Θ. Παπαλεξόπουλος, Οδυσέας Κυριακόπουλος, Ευάγγ. Αβέρωφ, Γ. Πεσμαζόγλου, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, Γεράσιμος Αρσένης, Θεόδωρος Πάγκαλος, Στέφανος Μάνος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Αλ. Παπαδόπουλος, Κων. Μητσοτάκης, Νικηφόρος Διαμαντούρος, Θεόδωρος Κουλουμπής, Θ. Βερέμης, Λ. Τσούκαλης, Αλέξης Παπαχελάς, Γιάννης Στουρνάρας, Κ. Καραμανλής (πριν γίνει πρωθυπουργός), Γ. Παπανδρέου, Ντόρα Μπακογιάννη, Αντ. Σαμαράς, Γ. Αλογοσκούφης, Αννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Παπαθανασίου) και τα παραπαίδια τους (Θάλεια, αρκετούς καθηγητές Παντείου και Πανεπιστημίου Αθηνών, μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα), ποτέ το Γιωργάκι δεν προσδιόρισε από ποιούς για ποιούς υπάρχουν λεφτά). Άρα, γιατί τότε τόση αντίδραση; Δεν θέλετε ειρήνη; Δεν θέλετε πολιτικούς που να ομιλούν σαν να είναι προγραμματισμένοι από υπολογιστή; Δεν είστε διεθνιστές; Δεν θέλετε φιλιπινέζα υπηρέτρια, ινδό κηπουρό, αλβανό χτίστη, αφγανό ντίλερ; Δεν θέλετε μουλτιλίνγκουαλ ιντεράκτιβ μουλτιμίντια και σφηνάκια στο Kolos Beach Bar; Δεν θέλετε να πεθάνετε για να κάνετε “χώρο” για κάποιους ικανότερους από εσάς; Δεν την κοπανάτε ως νέοι μετανάστες για να κάνουμε και καμμιά μπίζνα στο Ελλάντα που την βρωμίσατε με τα αυθαίρετα σας, το άσχημο γούστο σας στο ντύσιμο και την μανία με την καταγωγή και την θρησκεία σας; Αν υπάρχουν τυχόν απορίες ρίχτε μια ματιά στα εξής:
    1. Bilderberg, Council on Foreign Relations and Trilateral Commission
    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Rockefeller
    Rockefeller, a lifelong globalist, due to the strong influence of his father, he had at an early age further spread his connections when he was invited to attend the inaugural elitist Bilderberg Group meetings, starting with the Holland gathering in 1954. He has been a consistent attendee through the decades and has been a member of the “steering committee”, which determines the invitation list for the upcoming annual meetings. These have frequently included prominent national figures who have gone on to be elected as political leaders of their respective countries including Bill Clinton who first attended in 1991. David Rockefeller joined the Council on Foreign Relations as its youngest-ever director in 1949 and subsequently became chairman of the board from 1970 to 1985; today he serves as honorary chairman. In 2002 Rockefeller authored his autobiography “Memoirs” wherein, on page 405, Mr. Rockefeller writes: “For more than a century ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as “internationalists” and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure – one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.” Rockefeller maintains that, although Bilderberg’s role is not to resolve disputes, because of the wide-ranging experience of the various attendees participants are ‘free to report on what they have heard’ to their respective heads of government.
    It was a dissatisfaction with the failure of this group to include Japan that subsequently led to him forming the Trilateral Commission (TC) in July 1973, influenced by, among others, Zbigniew Brzezinski, the National Security Advisor under Carter and the author of Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era, published in 1970. They discussed forming the organization at a Bilderberg Group meeting in Belgium in 1972; Brzezinski subsequently became the inaugural United States director. The Commission also launched its own magazine, the Trialogue.
    It held the founding session of its Executive Committee in Tokyo in October, 1973. In May 1975, the first plenary meeting of all of the Commission’s regional groups – North America, Europe and Japan, comprising some 300 members – took place in Kyoto. In its Third Annual Report, released in mid-1976, the Commission noted that there was a “noticeably increased emphasis on trilateral ties as the cornerstone of American foreign policy”. This Commission was to come under media scrutiny when it was later disclosed that Carter appointed 26 former Commission members (who must resign before taking up government positions) to senior positions in his Administration. Moreover, it also came out that Carter himself was a former Trilateral member. (The Clinton Administration, by contrast, had close to a dozen Commission members, including Clinton himself; both Gerald Ford and George Bush Sr. were also Trilateralists). An important aspect of the Commission is their sending of delegations to visit foreign leaders. In 1989, to cite just one instance, Rockefeller visited the then USSR at the head of a high-powered Commission delegation which included Henry Kissinger, former French President Giscard d’Estaing, former Japanese Prime Minister Yasuhiro Nakasone, and William Hyland, editor of the CFR’s prestigious journal Foreign Affairs. In their meeting with Mikhail Gorbachev, the delegation sought and received an explanation on how the USSR would integrate into the world economy. The information thus gained through such delegations is then relayed back in reports to both the TC members and, where appropriate, to United States political leaders.
    2. Rockefeller Study Envisages Future Dictatorship Controlled By Elite
    Paul Joseph Watson
    Prison Planet.com
    Friday, July 16, 2010
    Global pandemics that kill millions, mandatory quarantines, checkpoints, biometric ID cards, and a world of top-down government control. These things are not lifted from the latest sci-fi blockbuster movie, they’re part of the Rockefeller Foundation’s vision for what the globe might be like in 15-20 years’ time under a new world order tightly controlled by the elite. This is one of four scenarios for the future of the planet outlined in the Rockefeller Foundation’s “Scenarios for the Future of Technology and International Development,” a study produced in association with the Global Business Network. Entitled “Lock Step,” the scenario depicts,”A world of tighter top-down government control and more authoritarian leadership, with limited innovation and growing citizen pushback.” After global H1N1 pandemic originating from geese infects 20 per cent of the global population and kills 8 million people, the economy grinds to a halt and governments impose authoritarian measures to respond to the crisis. “During the pandemic, national leaders around the world flexed their authority and imposed airtight rules and restrictions, from the mandatory wearing of face masks to body-temperature checks at the entries to communal spaces like train stations and supermarkets,” states the study. Tellingly, even after the pandemic fades, these draconian measures remain in place and even intensify, as leaders take a “firmer grip on power” and citizens willingly sacrifice their sovereignty and privacy, leading to “a more controlled world” bossed by “paternalistic states” who impose biometric ID cards for all citizens. “Enforced cooperation” with global regulatory agreements forges the path towards global governance even as a backlash ensues following public displays of “virulent nationalism”.Eco-fascism is also brought to the fore in the “lock step” scenario, which discusses how “high-emission” cars will be banned and every home will be forced to install solar panels by law.The implementation of top-down authoritarianism causes entrepreneurial activity to wither and the economy stutters, but by 2025 people start to grow weary of “so much top-down control and letting leaders and authorities make choices for them” and an organized “pushback” against this tyranny begins to gather momentum.“Even those who liked the greater stability and predictability of this world began to grow uncomfortable and
    constrained by so many tight rules and by the strictness of national boundaries. The feeling lingered that sooner or later, something would inevitably upset the neat order that the world’s governments had worked so hard to establish,” the study concludes.The important thing to understand from the scenario outlined by the Rockefeller study is that China is praised as the model for how governments globally should respond to crises. The most draconian and dictatorial policies, including mandatory quarantines, are praised in the scenario as having “saved millions of lives, stopping
    the spread of the virus far earlier than in other countries and enabling a swifter post pandemic recovery,” while allowing people freedom of mobility is scorned as having worsened the crisis.Ironic therefore it is that just this week, the Associated Press reported on how the Chinese government has already virtually imposed checkpoint quarantines on its poorer citizens, by “gating and locking some of its lower-income neighborhoods overnight, with police or security checking identification papers around the clock, in a throwback to an older style of control.”The Rockefeller study is not a warning against preventing the kind of tyranny contained in this scenario from unfolding, it’s a blueprint for how globalists want to exploit global crises like bio-terror attacks and pandemics in order to completely destroy society and rebuild it under a new world order in their image.The Rockefeller scenario bears more than a passing resemblance to a 2007 UK Ministry of Defence study which forecast that by 2035, people would have brain chips implanted, that the middle class would become revolutionary, and that society would be gripped by chaos and civil unrest as a result of increased globalization, immigration and a more authoritarian state. It is crystal clear from reading the “Lock Step” scenario that the oppressive society portrayed in the study is not presented as an admonishment of how governments would cynically seize upon a pandemic to set up a police state and empower themselves as dictators, it’s a ringing endorsement that this approach would be the correct thing to do.
    This is the post-industrial society demanded by Bilderberg luminaries like European Commission chief Jose Manuel Barroso.This is what the globalists want – pandemics, warfare, chaos and crises that they can engineer and then exploit to lock in place a dictatorial society ruled by the elite from their ivory towers, while the citizens are reduced to impoverished, squabbling, dependent peasants tightly controlled with sophisticated big brother technology, far too concerned about where their next meal is coming from to have time to overthrow their new rulers.
    _Κ.Π.
    ΥΓ: Και εγώ παλιά εύρισκα κάπως περίεργα τα άρθρα του Ζουράρι, περί ευρωλιγούρηδων. Όχι τόσο πολύ πλέον.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.