Το είδα στο olympia.gr

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιουνίου 19, 2012

 

Για ακόμα μία φορά, η γερμανική Bild μιλάει υποτιμητικά για την Ελλάδα σχετικά με την αναμέτρηση της Παρασκευής όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Μεγάλη θα είναι η ίντριγκα τις επόμενες ημέρες σχετικά με την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γερμανία στα προημιτελικά του Euro 2012.
Η… πολιτική κόντρα ανάμεσα στις δύο χώρες όπως είναι λογικό έχει δημιουργήσει μεγάλο πάθος από τις δύο πλευρές με τους Έλληνες ως αδικημένοι να θέλουν περισσότερο τη νίκη.

Την ίδια ώρα, οι Γερμανοί αντί να χαλαρώσουν λίγο το κλίμα, συνεχίζουν να προκαλούν και να πυροδοτούν αντιδράσεις. Η γερμανική Bild με τελευταίο της δημοσίευμα δίνει άλλη διάσταση στην αναμέτρηση και σε κείμενό της έχει ως τίτλο: «Παίζουμε με τους χρεωκοπημένους», αναφέρει για το παιχνίδι και συνεχίζει:

«Οι Έλληνες νομίζουν πως θα πάρουν εκδίκηση για την κατάντια τους», λέει το κείμενο που προκαλεί αντιδράσεις ενώ αναφέρονται και διάφορα συνθήματα που έχουν δημιουργηθεί από τους Έλληνες με χλευαστικό τρόπο.

Πηγή: onsports.gr

εγώ νόμζα ότι, παίζουμε με τους Ναζί-Κ.Κ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

10 Comments

  1. oπως λεει και ενας καλος φιλος, η ηλιθιοτητα δεν εχει πατριδα. (ειμαστε ολοι αδερφια στην ηλιθιοτητα συμπληρωνω εγω) και εμεις δεν κανουμε καθολου καλα που ασχολουμαστε ομως με το καθε bild

  2. καριων

    Οταν πιτσιρικας εκανα τις κλασσικες μαγκιες της ηλικιας μου και ετρωγα κανα ξυλο σε καβγα,ελεγε ο Πατερας μου “Καλα να παθεις.Αμα πουλας μαγκια φροντισε να την εχεις κιολας…αλλιως σε τρωει ο πισινος σου”.
    Λοιπον φιλοι (λεμε τωρα ) της Μπιλντ,σας …τρωει κι εσας λιγακι ε;
    Προσοχη μονο μην φατε καμμια χρεωκοπημενη…σφαλιαρα.Και ξερετε,αυτοι οι ξυπολητοι απο το Νοτο,εχουν μεγαλες…γκλιτσες.

  3. coyoteracing

    εχω παραγγειλει το μπλουζακι με το αγαλμα…μεχρι την Παρασκευη μη με κολαζεις,ειπα προσευχη και νηστεια…

    μωρε θα τους…θου κυριε φυλακη τω στοματι μου…

  4. καριων

    Το γεγονος οτι εμφανιστηκαν σχεδον ταυτοχρονα 2 μηνυματα που περιεχουν α)αποφθεγματα προπατορων και β)αναφορα σε κωλους,ειναι μια σατανικη συμπτωση κ τιποτε αλλο.
    Μαλλον…

  5. Προ'ι'δρυτικός

    Ζώ γιά ένα όνειρο.. Τήν Παρασκευή, στό 119′ Ελλάδα-Γερμανία 1/2-0 μέ γκόλ από κόντρα στό…κωλομέρι τού διαιτητή, καί τήν ”εξέδρα” νά τραγουδάει ρυθμικά στή Μέρκελ, ”καί τώρα μπορείτε, νά πα’νά γα@@θήτε”, στά Γερμανικά !!..
    Πώ πώ, απαράδεκτος ό άθλιος γιά τό επίπεδο ετούτου τού ιστολογίου, Κ.Κ, συνοδοιπόροι ΣΥΓΝΩΜΗ, αλλά…όνειρο ζώ, μή μέ ξυπνάτε..
    Προ’ι’δρυτικός

  6. καριων

    Για να ειμαστε σοβαροι-λογικα θα χασουμε,λογικα η Γερμανια παει φουλ για τελικο,λογικα δεν θα εχουμε ευκαιρια να εκφρασουμε εμπρακτα την ”αγαπη” μας στους Μερκελοσοιμπλεδες.
    Απο την αλλη ομως,στην μπαλλα γινεται συχνα το αναπαντεχο.Κι αν το δουμε απο πλευρας πιθανοτητων,ο Γιωργος ο Σαμαρας(αυτος που ”βαφει το μαλλι με βερνικι παπουτσιων”,χα χα μας τσακισε παλι το ”χιουμορ” σας…να λετε τετοια οταν πιασουν καυσωνες) μπορει να κανει κανα καλο με τους φριτσηδες-ο ΑΛΛΟΣ ο Σαμαρας παλι…

  7. καριων

    Αντε,να φτιαχτουμε λιγο:

    «Δεν επιβαρύναμε υπερβολικά την Ελλάδα ούτε πρόκειται να το κάνουμε», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι στο ελληνικό πρόγραμμα λιτότητας έχουν διατυπωθεί υπερβολικές απαιτήσεις.

    «Είναι στο χέρι των Ελλήνων να λύσουν τα προβλήματά τους», τονίζει σε απόσπασμα συνέντευξής του στην «Die Zeit» που προδημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας, και σύμφωνα με το οποίο αρνείται ότι οι όροι του ελληνικού προγράμματος είναι πολύ σκληροί.

    Προβλέπει πάντως ότι «η προετοιμασία της κοινής οικονομικής πολιτικής στην Ευρωζώνη θα ολοκληρωθεί πολύ πιο γρήγορα από ό,τι θα φαινόταν πριν από λίγο καιρό αδιανόητο».

    «Δεν θα συμβεί όμως αύριο», διευκρινίζει και επαναλαμβάνει ότι, εάν δεν υπάρχει κοινή δημοσιονομική πολιτική, δεν είναι δυνατή και η «κοινοτικοποίηση» των βαρών. «Η κρίση έδειξε ότι ο διαχωρισμός ρίσκου και ευθύνης είναι επικίνδυνος», προσθέτει.
    πηγή: epikaira.gr

    Υ.Γ.Αυτος ο ιδιος προεβλεψε νικη της Γερμανιας με 3-1.Λετε να σκαμπαζει απο μπαλλα πιο πολλα απ΄οτι για οικονομια και πολιτικη;

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.