Διάβασα σε πολλά ιστολόγια ότι, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις χρησιμποιούν ισραηλινής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη, εφοδιασμένα με τις τελειότερες συσκεύες παρακολούθησης για να αποτυπώσουν τα πάντα στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η πληροφορία δεν διαψεύστηκε άρα είναι αληθνινή και γιατί να μην είναι. Η σχέση “αγάπης” αν άμεσα στη Τούρκία και το Ισραήλ έχει γερές βάσεις αφού, όταν θα έλθει η στιγμή για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών στο Αιγαίο, η Τουρκία θα μετατρέψει σε αεροπλανοφόρο τα κατεχόμενα και το Ισραήλ θα κάνει το ίδιο στη …Κρήτη! Σε όσους ακούγεται απίθανο δεν έχουν παρά να θυμηθούν την πληροφορία για σάρωση, πριν 20 χρόνια, της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από υποβρύχια του ισραηλινού ναυτικού.
Δεν ξέρω αν, η Π.Α. είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη νέα απειλή αλλά, είναι φανερό πως το πηδηχτό ζεϊμπέκικο του Γιωργάκη με τον Τζεμ και οι κουμπαριές του Κωστάκη δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα στις ελληνο-τουρκικές “σχέσεις”. Η Άγκυρα έχει στόχο να χωρίσει το Αιγαίο στα δύο και να μετατρέψει σε νατοϊκό προτεκτοράτο την ανατολική και δυτική Θράκη και, με τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει. Άλλοστε για τους μυημένους αυτό είναι και το ευρύτερο σχέδιο. Η “Φινλανδική” Ελλάδα, η Τουρκία χωροφύλακας των αμερικανών και το ευρωπαϊκό της τμήμα πλήρες μέλος της Ε.Ε. Όσοι παρακολουθούν τη πορεία του γράφοντος θα θυμούνται ότι, είναι η … δέκατη φορά που αναφέρω το σενάριο από το 1985. Αν και αυτό σας φαίνεται απίθανο δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε προσεκτικά τις κινήσεις του Πατριάρχη Βαρθολομαίου που θα είναι ο τοποτηρητής της “διεθνούς κοινότητας” στο μόρφωμα. Όλες του οι κινήσεις έχουν στόχο την διαυκόλυνση της Άγκυρας στο έργο που έχει αναλάβει ο Στρατός. Με τη δημιουργία του προτεκτοράτου θα ικανοποιηθούν Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, η περίπτωση θερμού επεισοδίου θα πάει ακόμα πιο μακρυά, εκείνοι θα ζήσουν καλά και εμείς καλύτερα όπως έλεγε η γιαγιά.
Κινδυνολογίες; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Όπως λέει και ο …Λιακόπουλος ο καιρός γαρ εγγύς.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

14 Comments

  1. Anonymous

    "Η πληροφορία δεν διαψεύστηκε άρα είναι αληθινή και γιατί να μην είναι".Συμφωνώ με το "γιατί να μην είναι" αλλά όταν από έναν άνθρωπο με την δική σας εμπειρία διαβάζω την πρώτη ημιπερίοδο, ξαφνιάζομαι.

  2. Anonymous

    Και όμως αγαπητέ κ.Καββαθά, έχουν συμβεί απίστευτα γεγονότα-τόσο- σε παγκόσμιο επίπεδο (οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά – τα έχετε αναλύσει πολλές φορές να μη επαναλαμβάνω και εγώ) όσο και σε Εθνικό (να μην τα επαναλαμβάνω) που ξεπερνούν κατά πολύ την φαντασία του Λιακόπουλου!!! Η απαθειά μας για όσα συμβαίνουν τριγύρω είναι πέραν κάθε λογικής ώστε η θεωρία ότι μας ψεκάζουν για να παραμενουμε χαρούμενοι καταναλωτές φαντάζει τόσο ρεαλιστική όσο και το ότι η γη είναι σφαιρική!!!

  3. ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

    Μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που είναι έτοιμοι να μπουν μπροστά και να στείλουν στο διάβολο τα κουστούμια και τα botox. Το πρόβλημα είναι ότι για να κινηθούν πρέπει να οργανωθούν και για να οργανωθούμε χρειαζόμαστε λίγα λαφτά και αυτά που έχουμε με δυσκολία φτάνουν για να ζήσουμε με κάποια αξιοπρέπεια. Τα άλλα που υπήρχαν εμένα μου τα "έφαγαν" τα λαμόγια, οι τράπεζες και οι γιάπικες κουράδες που έστησαν το σενάριο της Άλωσης. Άρα… Αν θέλετε δράση μη βλέπετε …Μάνο και Μαρκουλάκη αλλά… V for Vendetta!

  4. Anonymous

    Πιστεύω κ.Καββαθά ότι υπάρχουν αρκετοί εθελοντές για μια προσπάθεια (ραδιοφωνο, internet-εσεις είστε σχετικός με τα μέσα ενημέρωσης, συνεπώς έχετε καλύτερη εικόνα και άποψη ειδικού). Αρκετοί, πιστεύω, μπορούν να διαθέσουν ενα μικρό κομμάτι του προσωπικού τους χρόνου και ίσως και κάποια χρήματα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και την κούραση που ίσως νιώθετε προσπαθώντας να λειτουργήσετε,σε πολλά επίπεδα, με εντιμότητα, ειλικρίνεια, μεράκι ζήλο και επαγγελματική ευσυνειδησία επί 40 και πλέον έτη σε μία χώρα που εκτιμά όλο και λιγότερο αυτές τις αρετές. Αλλά εάν και εσεις δηλώσετε κουρασμένος εξ'υμών θα απογοητευτούμε. Άρκετά- έχω την αίσθηση ότι σας "λιβάνισα" παραπάνω από όσο αντέχετε!!!!!!Να επαναλάβω αυτό που σας είχα γράψει και παλαιότερα: το ΚΚΛ περιμένει την επίσημη ίδρυση του (ας μην είναι και Κόμμα-ας είναι οργάνωση, σταθμός κλπ). Ένας αμετανόητος κουμαρτζής (Πλέον θα υπογράφω με το "παρατσούκλι" με το οποίο αυτοχαρακτηρίζομαι-πολλοί οι λόγοι αλλά ο βασικότερος είναι ότι κάθε Έλληνας ο οποίος προσπαθεί να λειτουργήσει στον τόπο μας ως ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος δεν βασίζει την ύπαρξη του σε προμήθειες του Δημοσίου, προσπαθεί να λειτουργήσει με στοιχειώδη επαγγελματική ευσυνειδησία και εντιμότητα και σύμφωνα με τους νόμους (στον μέγιστο δυνατό βαθμό-όταν γύρω του επικρατεί πλήρης ασυδοσία)- ε, λοιπόν αυτός ο άνθρωπος έχει τον τζόγο στο αίμα του)!!!!

  5. ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

    Το ΚΚΛ! Για αστείο το είπα. Με φαντάζεστε …αρχηγό κόμματος; Ο τίτλος όμως είναι καλός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι, υπάρχει έστω και μία περίπτωση στο 1 δισεκατομμύριο στην Ελλάδα να επικρατήσει η Κοινή Λογική. Το σύστημα έχει σαπίσει και κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να το επαναφέρει. Σε πιο προσωπικό επίπεδο πάντως δεν θα ήταν άσχημο να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μία Κίνηση για την επαναφορά της προσωπικής και εθνικής αξιοπρέπειας..Και μια και ανάφερα "εθνική αξιοπρέεπεια" δείτε τι γίνεται το τελευταίο χρόνο. Η Τουρκία αλωνίζει στο Αιγαίο, ενεργώντας σαν περιφερειακή υπερδύμαμη -που είναι. Η Ελλάδα δέχεται τη συνγκυαρρχία αλλά στέλενει και κανένα "διάβημα" που η Άγκυρα ή επιστρέφει ως απαράδεκτο ή αντιστρέφει λέγοντας ότι η Ελλάδα παραβιάζει τον εναέριο χώρο της …Τουρκίας. Στο διάστημα αυτό το ελληνικό Υπ. Εξ. διοργανώνει φιέστες τύπου ΟΑΣΕ καταπίνοντας αμάσητες τις τουρικές και τις σκοπιανές προκλήσεις. Όσοι νομίζουν ότι, η αλλαγή κυβέρνησης θα σημάνει και αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής είναι μακριά νυχτωμένοι απόδειξη η δήλωση του ΓΑΠ για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης και η άλλη που έγινε στις εφημερίδες της ομογένειας στην Αυτραλία (και που έχει "θαφτεί" από τα ελλαδικά ΜΜΕ), που λέει πωγς "δεν πειράζει να χάσουμε λίγο έδαφος προκειμένου "να κοιμώμαστε ήσυχοι".Επαναλμβάνω… Η χώρα είναι μικρή, υπερχρεωμένη και αδύνατη για να έχει "φωνή" στστην Ευρώπη και στο κόσμο και όλα όσα ακοπύμε και βλέπουμε αυτές τις ημέρες δεν είναι παρά μία παράσταση ενός θεάτρου σκιών με καραγκιόζηδες, κολλητήρια και χατζηαβάτηδες

  6. χκεραμιδάς< xkeramidas@gmail.com>

    τι να πούμε τι; τάπες όλα και όπως πάντα σωστά.χαίρομαι να σε ακούω(διαβάζω) ίσως και 30φεύγα χρόνιαευχομαι πάντα να είσαι δραστήριος και υγιής

  7. χκεραμιδάς< xkeramidas@gmail.com>

    Στις 30-08-2009 αμέσως μετά το διάβασμα της Καθημερινής Εφημαρίδας (το Ε κεφαλαίο χωρίς να υποβαθμίζω τις άλλες) βρέθηκα ασυναίσθητα με ενα μολύβι στο χέρι και έγραψα τον παρακάτω μύθο:Πριν λίγο καιρό,ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες σκέψεις-προβλέψεις επιστημόνων ,ότι η θεωρία αυξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη είναι λάθος και πλέον αναμένεται μείωση της θερμοκρασίας,είναι αναπάντεχο; όχι γιά μένα μετά το πόρισμα έρευνας ότι η σοκολάτα καταπολεμά την τερηδόνα!Μόλις το πληροφορηθήκαμε οι Ελληνάρες ως ευαισθητοποιημένοι πλανητο-πολίτες-υπήκοοι,κάψαμε τα δάση στην Αττική γιά να σώσουμε τον πλανήτη,αφού το καψάλισμα των δένδρων θα φέρει αργά και σταθερά αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη στο απώτερο μέλλον.

  8. XMIDAS

    ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ…Πριν 2 χρόνια σε ένα τμήμα της ΕΕνωσης (ΤΖΟΥΤΖΙΑ θάλεγε ο Καββαθάς)επιασαν πολλές φωτιές και κατακάηκε.Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού σωστά;έτσι η κυβερνώσα πολιτική παράταξη αξιοποίησε τις πυρκαϊές.Χορήγησε ένα τριχίλιαρο ή περισσότερα (ανάλογα με την καπατσοσύνη του καθενός) στούς παθόντες βάζωντας το χέρι στην τσέπη του φοπολογούμενου,ο κυβερνήτης κήρυξε εκλογές και επανεξελέγη.Αν υποψιαστώ ότι το 2009 έβαλε αυτός τις φωτιές,με απώτερο στόχο διανομή τριχίλιαρων,προκήρυξη εκλογών ώστε να ξαναβγή ε! ναί θα τον ψηφίσω γιά την καπατσοσύνη του (και δεν του φαινότανε)

  9. ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

    Δείτε αυτή τη στιγμή την εκπομπή του Θοδωράκη στο MEGA. Αναλύστε τους παριστάμενους, τις θέσεις που προβάλουν και τις "λύσεις" που προτείνουν.Και κάνετε τα σχόλιά σας…

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.