από τοnetakias.wordpress.com

Η Πώληση και μόνον του Νερού συνιστά από μόνη της ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο ΕΘΝΟΣ και στα Παιδιά μας! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ!

H Ιδιωτικοποιήση του Νερού ξεκίνησε στην Χιλή του Πινοσετ! (Γιωργάκης όπως Πινοσέτ; Κι οι δύο Πούλησαν το Νερό σαν εμπόρευμα!)

“…Από την πώληση του ΟΤΕ, της ΕΥΑΘ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, ξεκινούν οι αποκρατικοποιήσεις όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών. Όσον αφορά στα νέα μέτρα, ύψους 6 δισ. ευρώ, αυτά θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα και αφού συζητηθούν πρώτα με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ έχουν ήδη επιλεγεί σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων για: ΔΕΠΑ, ΕΑΣ, ΔΑΑ, ΤΠΔ, Ελληνικό, Φάσμα Συχνοτήτων, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΒΟ, Κοίτασμα Αερίου «Νότια Καβάλα», Ελληνικοί Αυτοκινητόδρομοι, Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων Δημοσίου. Επίσης, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για: ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, Καζίνο, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Περιφερειακά Αεροδρόμια και Λιμάνια…” enet.gr

Ολα όσα με ιδρώτα, αίμα και ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού δημιουργήθηκαν, ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!

Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

24 Comments

  1. Δεν είμαι οπαδός της Αλέκας για ένα απλό λόγο: την θεωρώ υπεύθυνη για παραμονή του Κόμματος στο 1917 και την εγκατάλειψη του ωραιότερου συνθήματος του ΚΚΕ το, “πρώτοι στα μαθήματα, πρώτοι στους αγώνες”. Όμως συμφωνώ 100% μαζί της για την διατήρηση των Δημόσιων Επιχειρήσεων στο …Δημόσιο! Η πώληση τους ισοδυναμεί με την πώληση του Έθνους που γεννήθηκε με την Επανάσταση του 21. Αν ο Λαός το εγκρίνει έχει καλώς. Αν όχι ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ αλλά, ενισχύονται και διοικούνται από “Πρώτους στα Μαθήματα Πρώτους στους Αγώνες”

  2. jalbanis

    Ξέρουμε πολύ καλά τι καπνό φουμάρουν, και οι πρώην και οι νυν και οι επόμενοι του μηχανισμού διακυβέρνησης, οπότε καμία απόφαση σχετική με ξεπουλήματα δε μας εκπλήσει πια!
    Φαίνεται ξεκάθαρα που το πάνε το πράγμα. Ενέργεια, φυσικοί πόροι, οργανισμοί που διαχειρίζονται περιουσίες ή υποθήκες και παρακαταθήκες του κοσμάκη, οτιδήποτε βάλει ο νους, όλα στα πόδια των σουλτάνων τους προσκυνώντας οι ραγιάδες επιτετραμένοι πασάδες.
    Και τον αέρα που αναπνέουμε, θα βρουν τρόπο να τον πασάρουν κι αυτόν στ’ αφεντικά τους, οι πουλημένοι…

    1. alcotest

      -Θα φορολογήσουν κότες και παράθυρα.
      -Θα βάλουν φόρο δυσβάσταχτο αλλά δεν θα προλάβουν να τον εισπράξουν!
      Και βεβαίως…
      -Ο χαλασμός θα γίνει από έναν κασσιδιάρη!
      Κοσμάς ο Αιτωλός

      Το επιβεβαιώνει και ο ρεμπέτης Ντομινίκ Στράους Κχαν
      http://rt.com/news/strauss-kahn-putin-plot/

      1. jalbanis

        Κοσμάς ο Αιτωλός;! Α! Εσύ έχεις πέσει στα σκληρά!
        Για κάνε ένα αυτο-αλκοτέστ για αρχή, και βλέπεις μετά! 🙂
        Εγώ τα αποφεύγω αυτά, μόνο κανένα κρασάκι ή τσιπουράκι ή άντε κανένα ουισκάκι. Και μια-δυο φορές που το έριξα κάπως έξω, τα αλκοτέστ με βρήκαν εντάξει. Δε με πιάνουν εύκολα οι ουσίες 🙂
        Με πιάνουν όμως τα διαόλια, όταν βλέπω να υποχωρούν στον πλειστηριασμό που τους επιβάλουν τα αφεντικά τους και να τσακίζονται να σκοτώσουν ΔΕΗ (ούτε σκέψη να κρατήσουν ποσοστό ελέγχου) ΑΤΕ (ούτε τους νοιάζει πόσες υποθήκες γης έχει) Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…) κοκ!
        Νευραλγικές για τη ζωή του Έλληνα υπηρεσίες, να μείνουν στον έλεγχο του Δημοσίου. Κι ό,τι μπορεί να πουληθεί εξ ολοκλήρου ή κατά ένα ποσοστό, να πουληθεί με τρόπο επιχειρηματικό και όσο αξίζει. Όχι νε ξεπουληθεί, “σκοτωμένο”!

  3. george..

    δεν μπορω να καταλαβω γιατι αγχονεστε ετσι με το δηθεν ξεπουλημα… μα καλα θεωρητε οτι ειναι ελλαδα η ΔΕΗ ? κατι μηχανηματα που παραγουν ρευμα που σε 20 με 30 χρονια θα ειναι παλιοσιδερα.. θεωρητε οτι ειναι ελλαδα ο ΟΤΕ κατι υπολογιστες που μεταφερουν την φωνη που σε 10 χρονια θα ειναι αχρηστα… ή ο ΟΣΕ….?. ελλαδα ειναι ο ανθρωπος ο λαος με την γνωση της τεχνολογιας της ιστοριας της φιλοσοφιας και αυτος ποτε δεν προκειτε να ξεπουληθει αν δεν το θελει ο ιδιος και αν ειναι συνηδητοποιημενος… δεν εχει σημασια σε ποιον θα ανηκει η ΔΕΗ ή ο ΟΤΕ… και στην χειροτερη αντε να εχουμε να κανουμε με νεους τσιφλικαδες…. ε και μασαμε…? θα μου κλασουνε τα Αρχι… ας παρουν οτι θελουν… το πολυ πολυ να δυναμουσουν το επαναστατικο ενστικτο του πεθαμενου λαου και να τους γυρισει μπουμερακ, αν φυσικα εχουν στο μυαλο τους ολα αυτα τα συνωμοτικα που φανταζεσται … ο λαος εχει τη δυναμη…. η ελλαδα δεν ειναι η ΔΕΗ….. ελλαδα ειμαστε εμεις και η ιστορια μας…. και αυτη η ελλαδα δεν ξεπουλιεται αλλα θαυμαζεται και αντιγραφεται απο ολους …. αρα διαφωνω μαζι σας ως προς την σημασια που τους δινεται… δεν το θεωρω και τοσο σημαντικο…

      1. george..

        για καλο και για κακο παρε και ενα μετρητη για ραδιενεργια και αν ειναι ενταξη ευχαρήστως…. στα τηλεφωνα παντος που ειναι ιδιωτικα εχουν πεσει οι τιμες… τωρα τι γινεται με τους εργαζομενους δεν ξερω, ουτε με την φοροκλοπη τον εταιριων… εκει χρειαζεται κρατικος ελεγχος και οχι να πληρωνουμε τους κηφηνες του δημοσιου που δεν ειναι βεβαια ολοι … για το νερο μια και ανεφερες και τι εγινε δηλαδη αν η ΔΕΥΑ γινει γαλλικη? ελληνες δεν θα δουλευουν παλι… ? εγω παντως πινω εμφιαλομενο….

    1. Panos

      George εισαι φαουλ εδω!
      1. Οι κοινωφελεις οργανισμοι, οπως λεει και η λεξη, ειναι κοινωφελεις εχουν σαν απωτερο στοχο δηλαδη την απροσκοπτη παροχη του αγαθου που προσφερουν στους πολιτες κι οχι τη μεγιστοποιηση των κερδων. Επομενως δεν μπορουν να διοικουνται με γνωμονα το ιδιωτικο συμφερον των ιδιοκτητων τους αλλα το κοινο δημοσιο συμφερον.
      2. Επιπροσθετα η ΔΕΗ στο συγκεκριμενο παραδειγμα ειναι κερδοφορα. Μπορει οχι τοσο αποδοτικη οσο θα επρεπε αλλα παραμενει κερδοφορα. Επομενως το κρατος εχει σταθερα εσοδα απο τη χρηση της.
      3. Αν ιδιωτικοποιηθει, τοτε το κρατος θα χασει τα σταθερα αυτα εσοδα και επιπλεον και τους φορους, αφου θα βρουν τεχνασματα οι καινουριοι ιδιοκτητες να φορολογουν τα κερδη στο εξωτερικο.
      4. Στην κατασταση που βρισκομαστε ειναι σιγουρο οτι αν πουληθει η ΔΕΗ θα δωθει μπιρ παρα στα κορακια των καρτελ
      5ον Και σημαντικοτερο. Τα λαμογια των καρτελ επιθυμουν πλεον ΑΝΟΙΚΤΑ την μακροπροθεσμη εξαλειψη των εννοιων του κρατους και της θρησκειας. Ειναι και οι δυο εννοιες που ενισχυουν πολιτιστικες και εθνικες διαφορες με αποτελεσμα τη διατηρηση της εθνικης ταυτοτητας και κυριαρχιας. Εχουν πλεον ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ στοχο την παγκοσμια διακυβερνηση πολυπολιτισμικων κοινωνιων και οι εννοιες κρατος και θρησκεια τους εμποδιζουν αφανταστα στα σχεδια τους. Ο κυριοτερος τροπος για την καταλυση της εννοιας του κρατους, ειναι η αποδυναμωση του με την αρπαγη του εθνικου πλουτου. Αυτο το εργο το βλεπουμε ζωντανα στις οθονες μας να πραγματοποιειται στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη και το εχουμε δει να ολοκληρωνεται δυστυχως και σε αλλες ταλαιπωρημενες γωνιες του πλανητη. Ο Τζεφρυ ειναι ΤΥΦΛΟΣ υπαλληλος αυτων ακριβως των καρτελ, εχει εν πληρη συνειδηση του παντελη αδιαφορια για εννοιες οπως πατριδα και εθνος, επομενως ηταν ο ιδανικος Δουρειος Ιππος για την εισβολη των καρτελ στην ΕΕ.
      Πολλοι ισως θα θεωρησουν τα λογια μου συνωμοσια, δεν ειναι ομως πλεον……
      Υπαρχουν κειμενα των Πεφωτισμενων στο ιντερνετ που ακριβως μας καλουν να στηριξουμε την προσπαθεια τους για την εγκαθιδρυση της Νεας Ταξης Πραγματων που κατ’αυτους εχει σαν απωτερο στοχο την Παγκοσμια Ειρηνη και προστασια του Περιβαλλοντος (και σαν πραγματικο την επιστροφη στον κοινωνικο φεουδαρχικο μεσαιωνα), και που σα βαση της θα ειναι ενος ειδους Διακυβερνηση απο εναν παγκοσμια αποδεκτο οργανισμο και η ταυτοχρονη εξαφανιση των κρατων και των θρησκειων. Βγαινουν και το λενε απροκαλυπτα πλεον….

    2. Selapos

      Είναι πραγματικότητα πως οι άλλες ανεπτυγμένες χώρες βρίσκοντε – πολύ πρίν απο εμάς – με πολύ μοκρότερη κρατική περιουσία από την δική μας..;

  4. Ευμένης ο Καρδιανός

    Θα ήταν πολύ χρήσιμη η ανάγνωση ή η μελέτη του βιβλίου “Το Δόγμα του Σοκ” της Κλαϊν.

    Εκεί θα βρεί ο αναγνώστης/μελετητής πληθώρα εξαιρετικά χρησίμων στοιχείων για όσα συμβαίνουν σήμερα και συνέβαιναν παλαιότερα στην Πατρίδα μας(*).

    Δεν πιστεύω ότι συγγραφικό αυτό έργο, “Το Δόγμα του Σοκ”, έχει γραφεί από έναν συγγραφέα.

    Ο τρόπος συγγραφής και οι συλλογή των πηγών υποδεικνύουν ερευνητική συγγραφική ομάδα!

    Αξίζει να δώσετε τα 16 Ευρώ και να το διαβάσετε σιγά σιγά και με πολλή προσοχή !

    Προσθέτω και εγώ τις ευχές μου για την ονομαστική εορτή του κυρίου Κώστα Καββαθά!

    Υ.Σ. Ο αστερίσκος αναφέρεται στο γεγονός ότι η Ελλάς είναι η δική μας Πατρίδα και όχι των “πολιτικών”, οι οποίοι “πολιτικοί” οπωσδήποτε δεν είναι δικοί μας άνθρωποι ούτε και όσα αυτοί πραττουν αφορούν “Εμάς” αλλά – αποκλειστικά – τα δικά τους χαμερπή προσωπικά συμφέροντά !

    Ευμένης

  5. babis

    “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ”

    Με τα χέρια και τα πόδια θα πρόσθετα εγώ…….
    Σας αφήνω τώρα, πάω να ετοιμάσω τα λούκια και τις δεξαμενές γιατί άκουσα θα βρέξει!!

  6. Giorgos

    Οι εξελίξεις μέχρι τη στιγμή που γράφουμε όλοι μας αυτά τα σχόλια δείχνουν τις προθέσεις τους, αλλά… δεν θα προλάβουν, υπομονή, το έχω ξαναγράψει, μην ξεχνούμε τους αστάθμητους παράγοντες.
    Όλοι μας στο ραντεβού που αναφέρει ο Κ.Κ.
    Μέσα από το σκοτάδι που καθημερινά απλώνεται γύρω μας θα βγει κάτι καλό…

  7. TakisCH

    Στο 6ωρο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο παρατηρούμε τα εξής:
    Υπουργός οικονομικός και ΓΑΠ εντελώς ευθυγραμμισμένοι μεταξύ τους να προσπαθούν επί 6 ώρες να πείσουν τους υπόλοιπους ότι η λύση είναι μια και μονόδρομος.
    Παρουσιάζουν οικονομικά στοιχεία (???) που λένε ότι αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση, τα χρήματα φτάνουν μέχρι τέλος Ιουλίου και μετά ακολουθεί στάση πληρωμών (μισθοί-συντάξεις). Θέτουν όλους προ των ευθυνών τους σε περίπτωση που δεν υποστηρίξουν το σχέδιο (οι υπουργοί πρέπει να φανούν γενναίοι…).
    Τα μέτρα που προτείνει το δίδυμο είναι στην ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα που απέτυχαν, αλλά πιο σκληρά.

    Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κρύβουν στοιχεία. Ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη με βάση τα διεθνή στάνταρς. Ότι μπορεί να ανατραπεί με μια άλλη – οποιαδήποτε άλλη – κυβέρνηση.

    Με οδηγεί το γεγονός ότι ΓΑΠ και Παπ χειρίζονται προσωπικά τα οικονομικά. Δεν αφήνουν άλλον να ασχοληθεί, δεν δίνουν στοιχεία αν και έχουν κατηγορηθεί γιαυτό από το κόμμα τους.

    Θέλουν να αδρανοποιήσουν τον πολίτη με το σκεπτικό ότι είμαστε ήδη κατεστραμμένοι και δεν υπάρχει εναλλακτική. Και μέχρι τώρα το έχουν πετύχει.
    Πρέπει κάτι να γίνει ώστε να πιστέψει ο κόσμος ότι δεν τελείωσαν όλα και να βγει στο δρόμο.

  8. Β.Γεωργόπουλος

    Εχουν κατηγορηθεί απο το κόμμα τους ? Ας γελάσω, τους υποστηρίζουν μέχρι κεραίας (ειδικά όταν πρέπει να προτάξουν το συμφέρον τους πάνω απο το εθνικό)

  9. TakisCH

    Δεν είναι σωστό να τους ισοπεδώνεις όλους. Παίρνεις την ευθύνη από αυτούς που την έχουν και την διαχέεις σε όλους.
    Υπάρχουν σήμερα στην κυβέρνηση άνθρωποι που θέλουν το καλό της χώρας.
    Και τι κάνουν;
    Τίποτα!
    Το μοντέλο που έχει με επιμέλεια ετοιμαστεί και εφαρμόζεται, τους έχει τρομοκρατήσει. Τους έχει πείσει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και έχουν συμβιβαστεί.
    Ποιος κρύβεται πίσω από το μοντέλο;
    Οι πολυεθνικές του κεφαλαίου και οι παράγοντές τους, οι οποίοι με τον ίδιο τρόπο έπεισαν τον ΓΑΠ και τον ΠΑΠ -Παπακωνσταντίνου, ένα δίδυμο που δεν φημίζεται για τις ικανότητές του (με την επιφύλαξη των αποκαλύψεων Καμμένου).
    Παρακολουθώ τα media και βλέπω βουλευτές φοβισμένους, όχι μήπως χάσουν την έδρα τους αλλά περισσότερο για το τι θα πάθουν αν δεν βγουν τα σχέδια του διδύμου και καταρρεύσει η χώρα. Αυτοί βέβαια είναι η μειοψηφία, αλλά υπάρχουν. Τους καταλογίζω αμείλικτα ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για τα προσωπικά τους κεκτημένα παρά για τα κεκτημένα του πολίτη, για τα οποία ψηφίστηκαν για να προάγουν. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ενημερωθούν καλύτερα και να καταψηφίσουν. Για τους υπόλοιπους δεν αξίζει να αναφερθώ. Είναι αυτό που ήταν πάντα. Πουλημένοι.

    Ερωτήματα:
    Ποιο είναι το δίδυμο που έχει καταργήσει τον κρατικό μηχανισμό και διαπραγματεύεται μόνο του, χωρίς έλληνες συμβούλους τα οικονομικά της Ελλάδας;
    Ποιο είναι το δίδυμο που προσπαθεί να μας πείσει ότι θα χρεοκοπήσουμε;
    Με βάση ποια οικονομικά στοιχεία – από ποια πηγή;
    Με βάση ποια κριτήρια θα χρεοκοπήσουμε;
    (Δες το Wikipaidia για τα χρέη των χωρών – ποσοστά του ΑΕΠ – η χώρα δεν είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση σε σχέση με άλλες)
    Αν υποθέσουμε ότι η χώρα δεν είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση, τότε γιατί το κάνουν;
    Γιατί έχουν τρομοκρατήσει τον πολίτη αλλά και το βουλευτή τους;
    Βλέπε Βασικές Αρχές Επικοινωνίας

    1. babis

      Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω πως είναι:

      Γ άμησε(τα) – προσλήψεις, ξέρετε από πότε…
      Ά φησε(τα) – στο έλεος του Θεού
      Π ούλησε(τα) – στο 1/100 της τιμής

      Για το άλλο αδέρφι δεν θα σας πω, γιατί με τσαντίζει…

  10. Astrapogiannos

    Χρέος = σκλαβιά. Κατανοητό; Ας μήν είχαμε χρέος (λίγο σημασία έχει πως έγινε πλέον) και ας αγοράζαμε την Deutsche telekom. Ας είμασταν πραγματικοί μάγκες με πρωτιές στην έρευνα και ανάπτυξη και στην δημιουργία προιόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και ας αγοράζαμε τα υπόλοιπα κράτη οι πολίτες των οποίων θα πίναν αραχτοί τις φραπεδιές τους. Σε ένα πράγμα παραδέχομε τον Ελληνικό λαό όμως και αυτό είναι ότι σκέφτεται πρακτικά. Το ΠΑΣΟΚ τα έκανε σκατά, το ΠΑΣΟΚ ας τα ξεσκατώσει! (αντιγραφή απο Harry Klyn) 🙂

    1. Είναι, τουλάχιστον, στενάχωρο για ένα δημοσιογράφο να διαβάζει (τώρα) αυτά που γράφει 40 χρόνια. Όμως, δεν περιμένω να είναι αλλιώς. Όλη μου τη ζωή πολέμησα για να γίνουν αυτά που γράφετε στο σχόλιο. Κρίμα για τη χώρα, τον λαό της και τα παιδιά που έρχονται…

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.