Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη

Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο.
Το περιοδικό «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και τους οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή.
Πρόκειται για έναν πυρήνα 50 χιλιάδων και πλέον ανθρώπων που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σε ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Ο μηχανισμός προπαγάνδας του βαθέος κράτους της Αγκυρας βρίσκει τώρα αρωγό -γράφει το άρθρο του περιοδικού- τη γερμανική task forse, η οποία έχει αναλάβει την επιτόπια υλοποίηση του σχεδιασμού του Βερολίνου, που είναι σε πλήρη γνώση της Αγκυρας. Οπως έχουν αναφέρει κατ’ επανάληψη τα «Επίκαιρα», Γερμανοί και Τούρκοι επιχειρηματίες αναμένουν τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στη Θράκη.

Οταν δοθεί το «ok», 180 Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες –αρκετοί εξ αυτών με γερμανικά διαβατήρια και με επιχειρήσεις στο Μόναχο και την Κολονία- ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε «επενδύσεις» στη Θράκη. Τόσο οι ίδιοι όσο και οι Γερμανοί «επενδυτές» έχουν προαποφασίσει την άντληση φθηνού εργατικού δυναμικού από τη μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής, αλλά όπως προαναφέρθηκε και απ’ όσους έχουν απελαθεί και τις οικογένειές τους και διαβιούν στη γείτονα.
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012
http://www.thrakitoday.com/

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

8 Comments

  1. …δεν έχω να γράψω κανένα “σχόλιο”. Πάνω από 30 χρόνια γράφω για το σχέδιο μετατροπής της Θράκης (ανατολικής ΚΑΙ δυτικής) σε προτεκτοράτο εξηγώντας, με κάθε λεπτομέρεια, το γιατί…

  2. tasos

    Εγώ δεν ανυσηχώ. Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες θα αντιδράσουν. Θα θελήσουν να συνεργαστούν οι ίδιοι με τους Γερμανούς στις ΕΟΖ και να φέρουν δικούς τους δούλους. Τζάμπα χρηματοδότησαν τόση λαθρομετανάστευση τόσα χρόνια? Τζάμπα προκλήθηκαν τόσες στρατιές ανέργων? Να δείτε που στο τέλος η ΕΟΖ-Θράκη θα μείνει σε “ελληνικά” χέρια και το “έθνος” θα γιορτάσει άλλη μια “νίκη”.

  3. Δημήτρης

    Οι Γερμανοί κάνουν την δουλειά τους, κοιτόντας τα συμφέροντα τους, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε, εάν οι πολιτικοί μας είναι ανεπαρκείς, εμείς φταίμε που τους στηρίζουμε με την ψήφο μας. Υπήρχε κάποτε η Πειραϊκή Πατραϊκή, η Ιζολα, η Πίτσος, συναρμολογούσαν αυτοκίνητα Όπελ και Νισαν στον Βόλο, Λάντα στην Θήβα, στην βόριο Ελλάδα υπήρχε εργοστάσιο κατασκευής ελαστικών Πιρέλι , υπήρχε η Ηβη στο Μαρούσι, υπήρχαν κλωστοϋφαντουργεία, τυποβαφεία και ένα σωρό άλλα εργοστάσια που δεν τα ενθυμούμαι αυτή τη στιγμή, που πήγαν όλα αυτά ? Άρα ποιος φταίει για την κατάντια σήμερα? Αν θα γίνει “Κόσοβο” η Θράκη θα φταίει η πολιτεία με τους πολιτικούς που εμείς εκλέγουμε και στηρίζουμε ….

  4. Ευμένης Καρδιανός

    Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα!

    Δυστυχώς, στους κυβερνώντες την Ελλάδα, εκτός του πραγματικού πατριωτισμού ο οποίος απουσιάζει, ελείπει ο κοινός νούς και μερικά άλλα πραγματάκια που βρίσκονται λίγο παρακάτω!

    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    Υ.Γ.Εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά στις Τεχνικές Εκδόσεις.

      1. Πολύ φοβάμαι ότι, κάποιοι (τους οποίους δεν γνωρίζω ή δεν μπορώ α διακρίνω ακόμα) ετοιμάζονται να “μεταφέρουν” τις ΤΕσε κάποιο άλλο σημείο της Αθήνας
        Επαναλαμβάνω ότι, από το 2006 και μετά ο μέτοχος πλειοψηφίας δεν επέτρεπε στην μειοψηφία να εμπλέκεται στο “μάνατζμεντ” της Εταιρίας. Τώρα που η πλειοψηφία εγγατέλειψε (νύχτα) την έδρα της δηλώνω ότι, μου είναι αδύνατο να μιλήσω στους τοίχους του (φαραωνικού) μεγάρου

  5. Road Runner

    Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

    Ούτε οι Γερμανοί ζητούν τέτοιο πράγμα, αλλά το κυριότερο ποτέ το Ελληνικό Κράτος (δυστυχώς μεταξύ μας…) δεν απέλασε 50000 τουρκόφρονους (sic) μουσουλμάνους από τη Δυτική Θράκη.

    Για όνομα του Θεού, βάλτε όλοι το μυαλό σας να δουλέψει. Ο πληθυσμός της μουσουλμανικής μειονότητας εκτιμάται σε 100 και κάτι χιλιάδες ανθρώπους (έχουμε δεκαετίες να τους μετρήσουμε). Πότε και πώς διώξαμε 50 ολόκληρες χιλιάδες, που θα ήταν το ένα τρίτο της μειονότητας; Έλεος πια.

    Σκέφτηκαν για πολύ εκεί στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ πριν συγγράψουν το καινούριο μυθιστόρημά τους;

    Χώρια ότι το να γράφει κανείς άρθρα για 50000 τουρκόφρονους που δήθεν έχουν απελαθεί είναι ανεύθυνο και εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων. Έχουν σκεφτεί ότι ο κ. Νταβούτογλου μπορεί να πάρει αύριο αυτό το άρθρο και τις δεκάδες αναδημοσιεύσεις του στο Internet και να κάνει προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας; Ως πότε τα μικροκομματικά συμφέροντα ορισμένων θα μπαίνουν πάνω από τα εθνικά;

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d