Πρώτο ΘΕΜΑ 06.09

Μία σύντομη αναδρομή στην πρόσφατη ιστορία της Τζουτζιακής Δημοκρατίας δείχνει με ποιο τρόπο τα πράγματα με την παράνομη μετανάστευση έφτασαν στο σημείο που είναι σήμερα. Με την άρση του εμπολέμου με την Αλβανία η Τζουτζία κατακλύστηκε από οικονομικούς μετανάστες πράγμα που έκανε την νεότερη γενιά της αγνής επαρχίας να βρει το φτηνό εργατικό δυναμικό που θα της επέτρεπε να ασχοληθεί με την πρέφα και το τάβλι αλλά και, το μέγα δίλλημα αν θα ψωνίσει “μπέμπα” ή “μερσεντέ”. Η συγκομιδή κάθε προϊόντος που απαιτούσε κοπιαστική εργασία, ανατέθηκε σε ανθρώπους …2ης κατηγορίας όπως ήταν (τότε) οι Αλβανοί. Χιλιάδες μπούρτζοι με μερσεντέ κομπρέσορ ανάθεσαν τις “βρώμικες” δουλειές στους “αλβανούς” μέχρι που έφτασε η φιέστα των Ολυμπιακών όπου και το κράτος έκανε χρήση της μαύρης εργασίας για να τελειώσουν στην ώρα τους τα έργα. Όλοι ήταν ευτυχισμένοι, περισσότερο όμως οι γραβάτες, τα κουστούμια και τα ταγέρ των “δύο μεγάλων κομμάτων”.
Όπως γνωρίζετε η Δημοκρατία της Τζουτζίας ήταν/είναι χωρισμένη σε δύο κομμάτια. Ένα 5% που “τρώει καλά” κάνοντας μπίζνες με το Δημόσιο και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και το 95%, που προσπαθεί να μιμηθεί το …5%!
Ο καιρός πέρασε, και οι Αλβανοί, Πολωνοί και άλλοι πικραμένοι των χωρών του “υπαρχτού” έγιναν νοικοκύρηδες και, πολλοί, πήραν στη δούλεψή τους πολλούς Τζουτζέδες. Ο καιρός ξαναπέρασε και, στη Τζουτζία και σε άλλες χώρες του “αναπτυγμένου” κόσμου άρχισαν να φθάνουν οι λεγεώνες των εξαθλιωμένων (από τις Σταυροφορίες) του 3ου Κόσμου! Η άγρια εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών των “φτωχών” χωρών έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους να αναζητήσουν ελπίδα στη γη της επαγγελίας, πιστεύοντας πως τμήμα της ήταν και η Τζουτζία. Ότι έγινε με τους Αλβανούς επαναλήφθηκε με Αφγανούς, Κούρδους, Ιρακινούς, Σομαλούς, Φιλιππινέζους κ.α.
Βρήκε την ευκαιρία ο μπούρτζος ιδιοκτήτης του χωραφιού, εργοστασίου, κτήματος, ροζ βίλας, πανωσηκώματος, παράνομης και νόμιμης οικοδομής αλλά, και το “προοδευτικό” τυπάκι της τοπικής αυτοδιοίκησης που είδε φως και μπήκε, κι’ άρπαξαν την ευκαιρία απ’ τη μύτη. Προσέλαβαν τους μετανάστες για να κάνουν τις βρόμικες δουλειές που δεν καταδέχονταν να κάνουν οι αυτοί. Το έμαθαν οι παρίες, μπήκαν σε σαπιοκάραβα και φουσκωτά και πήραν το δρόμο για την Τζουτζία, την Σπαγγετία, την Ταυροκαθαψία, την Καποτία, και, γενικά, για κάθε χώρα που, βρίθει από botox με Καγιέν που υπηρετούν τους φωταδιστές της Διεθνούς Κοινότητας και του Οργανισμού Ηνωμένων Αργυραμοιβών.
Στην εύλογη απορία (των αφελών) πως πήραν άδεια παραμονής η απάντηση είναι …απλή! Τα αγόρασαν από τους Τζουτζέδες αστυνομικούς, εφοριακούς και παράγοντες της “αυτοδιοίκησης”.
Και έφτασαν οι Euroεκλογές… Μη γνωρίζοντας την τύφλα τους για τα ευρωπαϊκά θέματα οι Τζουτζέδες, οι Καποτήδες και Σπαγγέτιδες κλήθηκαν για να επιλέξουν ανάμεσα σε μία συλλογή από πολιτικά ορθούς χαρακτήρες που, πρώτα βομβαρδίζουν και μετά κάνουν ερωτήσεις. Το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών που ο αριθμός τους υπερβαίνει το 1,5 εκατομμύριο θα αντιμετωπιστεί νομοτελειακά με την απορρόφηση των Τζουτζέδων από τους μετανάστες.Κ.Κ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.