Στα …αυτοκίνητα ρε παιδί μου. Δεν είμαι όπως παλιά που ονειρευόμουν, ο μαλάκας, ότι θα βρεθεί μία κυβέρνηση που θα δώσει κίνητρα για να φτιάξουμε και στην Ελλάδα κάνα λάστιχο, καμιά ζάντα, κανα καθαριστήρα παρ πριζ, μια ταπετσαρία..

Έχω μείνει πίσω γιατί, για τα 45 χρόνια που γράφω γι’ αυτά που χάρισαν το τίτλο του “γραφικού” και του “γκρινιάρη” που όμως έλαβε μέρος (βοηθώντας με όλες μου τις δυνάμεις), στη σχεδίαση και κατασκευή του Ρενό Farma, του Skavas Special, του Pony, του εργοστασίου της Datsun στο Βόλο κ.α

Ενώ, αν ο μπαμπάκας μου πούλαγε αυτοκίνητα, συνεργαζόταν με τους μεγαλύτερους τοκογλύφους δυτικά του Ριο Γκράντε και μου άφηνε 3-4 μαγαζιά και τέσσερα σπίτια θα είχα πάει μπροστά!

Έχω μείνει πίσω γιατί, 40 χρόνια τώρα γράφω ότι είναι ανήθικο, ξευτιλισμένο, προδοτικό, πουλημένο να δανειζόμαστε από την Ντόϊτσε Μπάνκ για να εισάγουμε και πουλάμε “μερσεντέ”, “καγιέ”, μίνι, μάξι, μπεμβέ, ρενό, φιατ και τα αρχίδια μου κουνιώνται

Έχω μείνει πίσω γιατί, όταν τα λαμόγια μου γά^&*σαν τη ζωή και την εταιρία που έφτιαξα με τη σύντροφο μου, πούλησα τις μετοχές (και όχι τη ψυχή μου)

Έχω μείνει πίσω γιατί, δεν ζω στο ροζ κόσμο που ζουν τα πρακτόρια του Σόρος, οι πρόεδροι των ΜΚΟ και, οι εκ του ασφαλούς διεθνιστές. Έτσι δεν “γράφω τις εντυπώσεις μου” για το νέο Σουϊφτ (που είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο), ή τη νέα κομπρέσορ που οδηγούν νεόπλουτοι, μπετατζήδες, “βλάχοι” και αυτοί που δεν έχουν πληρώσει (στο Κράτος) 25 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές από το 1972 μέχρι το 2009 όπως η “Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε”.

Ακόμα έχω μείνει πίσω επειδή δεν πούλησα ούτε μισή μετοχή όταν έκανα το λάθος(;) να βάλω την Εταιρία στο ΧΑΑ. Το αντίθετο μάλιστα. Ξοδέψαμε και τη τελευταία μας δεκάρα για να …στηρίξουμε τη μετοχή μας τόσο “άσχετοι” είμαστε σε σύγκριση με τα λαμόγια που γέμισαν με φαραωνικές βίλες το “νησί των ανέμων”

Έχω μείνει πίσω γιατί, απ’ ότι φαίνεται ήμουν, και ίσως περισσότερο αυτή την ξευτιλισμένη εποχή, μάλλον είμαι 20 χρόνια …μπροστά

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

7 Comments

  1. Nikolaos

    Κάποτε στην όμορφη γειτονιά μας στο Μετς του Παγκρατίου, στα δύσκολα εκείνα χρόνια που – δολίως – μας έβαλαν τα λαμόγια να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο για τα ιδεολογικά μας, με απώτερο σκοπό να μην απαιτήσουμε να «εισπράξουμε» – κι εμείς τα φτωχαδάκια – μέρος από τα λάφυρα του Β’ ΠΠ (βλέπε Ζώνες επιρροής των Μεγάλων νικητών, επανορθώσεις, αποζημιώσεις κλπ κλπ, κοντολογίς … “Γιάλτα γιοκ” για την αιωνίως ριγμένη «μικρή» Ελλάδα μας) – ένας αντάρτης (!) έτεινε μια χούφτα σφαίρες προς τον μικρό Κωστάκη Καββαθά λέγοντάς του: «Να μικρέ, πάρε λίγα «κουφέτα» για να παίζεις!!!». Άντε τώρα να καταλάβει τι λέμε σήμερα ένα παιδί της εποχής των … Play Stations και των Αλβανιδών νταντάδων! Τελικά, θέλω να πω, δες Κώστα μου με πόση μαεστρία επιχειρούν – χρόνια τώρα – να εξαναγκάσουν έναν άνθρωπο του δικού σου διαμετρήματος και της δικής σου εμβέλειας – να φτάσει στο κρίσιμο τζιζζζ σημείο του και – ωρέ μάνα μου! – ν’ αρχίσει δικαιολογημένα να μοιράζει τα (φυλαγμένα ευλαβικά, ελπίζω) κουφέτα του αντάρτη δεξιά κι αριστερά … κι όποιον πάρει ο χάρος!!! Εκεί λοιπόν μας οδηγούν;;;

  2. Σε τι να ελπίζουμε τώρα δάσκαλε;
    Μετά από αυτά που πάθατε εσύ και η Σοφία εμείς για τι να προσπαθήσουμε;
    Δεν ζητάω τίποτε,αλλά όπως εσύ κάποτε με τον αείμνηστο Αντώνη Τρίτση 3,5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Θέλω να δω τα πράγματα από μέσα δάσκαλε!
    Να περάσω τα δικά μου μηνύματα για αυτό το χρονικό διάστημα,χωρίς να κάτσω σε καρέκλα ούτε μια ώρα…
    Μόνο μη μου δώσουν τη δυνατότητα…

  3. Σε τι να ελπίζουμε τώρα δάσκαλε;
    Μετά από αυτά που πάθατε εσύ και η Σοφία εμείς για τι να προσπαθήσουμε;
    Δεν ζητάω τίποτε,αλλά όπως εσύ κάποτε με τον αείμνηστο Αντώνη Τρίτση 3,5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Θέλω να δω τα πράγματα από μέσα δάσκαλε!
    Να περάσω τα δικά μου μηνύματα για αυτό το χρονικό διάστημα,χωρίς να κάτσω σε καρέκλα ούτε μια ώρα…
    Μόνο να μου δώσουν τη δυνατότητα…

  4. Αιρετικος

    Φταίω και φταίμε όλοι που τόσα χρόνια δεν καταφέραμε να πείσουμε περισότερους ώστε να αλάξουμε επιτέλους : τους κακούς δασκάλους , τους κακούς γιατρούς, τους κακούς δημόσιους την κακή μας νοοτροπία .Φταίμε που δεν πατήσαμε πόδι διεκδηκώντας μέχρι τέλους τα αυτονόητα.Ειμαι 47 μεγάλωσα μαζί σας αλλά δεν πιστέυω οτι μείνατε πίσω απλά ο χρόνος πάτησε γκάζι και σας, μας προσπερνά.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d