Αυτή είναι η απάντηση που έδωσε ο Τζέφρι στον καγκελάριο Μέρκελ, σε απάντηση των σχολίων της κωλοφυλάδας “Bild”, ενώ θα μπορούσε να τον στείλει στο διάβολο και, ο ελληνικός λαός να σταθεί σούζα μπροστά.
Ποιος όμως έχασε το τσαγανό και την εθνική αξιοπρέπεια για
να την βρουν οι Τζέφρι, Dr. Droutsas, Μπεγλίτης, Βαγγέλας, Theo, Dorabak, Benny και λοιποί περιπατητές της ελληνούλικης πολιτικής σκηνής;
Μετράει ο “τσαμπουκάς”;
Και ναι και όχι. Αν ο ηγέτης έχει μαζί του τον λαό τότε σπάει κόκαλα ακόμα και ότανάπάνανατί του στέκει το 3ο Ράϊχ της ΕΕ.
Αν ο ηγέτης έχει μαζί του τον Gordon, την Hillary και τον Sarkozi τότε μετράει η πολιτική ορθότητα του Πανεπιστημίου Κολούμπια, Χάρβαρντ και Αμχερστ…

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

13 Comments

  1. 'Αγγελος Μιντσούδης

    Εφόσον δεν πήρε σχεδόν τίποτα, εκτός από αόριστες υποσχέσεις, δέν είχε να χάσει και τίποτα. Θα έπρεπε να τους πεί τους κυρίους στην Γερμανία ότι όχι απλώς αγαπάμε τα νησιά μας όπως και οποιόδηποτε άλλο χώρο της ηπειρωτικής Ελλάδας αλλα και για το ότι θεωρείται τουλάχιστον προσβολή η οποιαδήποτε αναφορά σε πωλήσεις μνημείων και χώρου! Όπως επίσης καλό θα ήταν να έλεγε ότι καποιοι άνθρωποι θυσιάσανε την ζωή τους για αυτά τα νησιά και για την Ελλάδα καί άν και εφόσον χρειαστεί ήμαστε στην ευχάριστη θέση να τα υπερασπιστούμε με το ίδιο κοστος και όχι να τα πουλήσουμε. Αυτά και αλλα πολλά θα μπορούσε να πεί ο ΓΑΠ και επιτέλους να αισθανθούμε περήφανοι για κάποιον που θέλει να θεωρείται ηγέτης μας. Ακούς εκει αγαπάμε τα νησιά μας… λές και είναι κανα παλίό ζευγάρι παπούτσια που τα αγαπάμε αλλά αν και εφόσον τα χάσουμε θα λυπηθούμε πολύ. Τί να πώ, δέν μου αρέσουνε καθόλου όλα αυτά., ελπίζω να σταματήσουμε εδώ! Αλλα τί να περιμένει κανεις…

  2. Για να κάνω τον δικηγορου του διαβόλου δεν χρειαζονται και πολλα λόγια για να αντικρουσεις την οποια βλακεια λεγεται. Αν η πώληση δεν υπαρχει σαν ενδεχόμενο μπορεις να κανεις και πλακα, ..

  3. ΑΜΕΤΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Όταν είσαι πρωθυπουργός σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό, σε τόσο κρίσιμη περίοδο για τον τόπο δεν υπάρχουν περιθώρια για πλάκα. Όταν η Μέρκελ αντί να διαλοστείλη (ευγενικά) τον Γερμανό δημοσιογράφο παραπέμπει για απάντηση (ήμαρτον!!!!!) στον Έλληνα πρωθυπουργό τα αστεία τελειώνουν. Όταν έχει τεθεί το θέμα από κυβερνητικούς βουλευτές (!!) στην Γερμανία τέρμα τα χαμόγελα!!! Τον σιχτιρίζεις κανονικα και καρφωνεισ κανονικα και τουσ βουλευτεσ ΑΥΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΦΕΡΙΜ συγγνωμη για το ατονικο συστημα και τα διαφορα περιεργα σ αλλα και το πληκτρολογιο ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ

  4. Το γεγονός ότι μιλούσε στη Γερμανική κοινή γνώμη δεν σας λέει κάτι κ. Καββαθά;
    Ξέρετε, ο ΓΑΠ μιλούσε σε αυτούς που έχουν δει 50 δισ. ευρώ που δώσανε στην Ελλάδα να γίνονται πισίνες στραβοχυμένων ζαντολαστιχάδων, αν σας πέρασε ποτέ από το νου.
    Μιλούσε σε αυτούς που παίρνουν σύνταξη στα 67, ζούνε φτιάχνοντας πολύ καλά αυτοκίνητα τα οποία πουλάνε σε όλο τον κόσμο κ. Καββαθά.
    Μιλούσε σε αυτούς που πληρώνουν φόρους, δεν πατάνε ζώα με το αυτοκίνητό τους στο δρόμο, δεν αδειάζουν το τασάκι της μπέμπας έξω από την πόρτα του γείτονα, δεν παρκάρουν στα πεζοδρόμια και θέσεις ΑΜΕΑ και άλλα που τα ξέρετε μάλλον καλύτερα από εμένα.
    Μιλούσε σε αυτούς που έχουν ταυτίσει την Ελλάδα με το ψέμα και την αρπαχτή. Πιστεύετε ότι μας παίρνει να πουλήσουμε τσαμπουκά σε αυτή την κοινή γνώμη; Ίσως η ταπεινότητα και η ευγένεια τους κάνει να μας ακούσουν.
    Εκτός και αν τους περιμένουμε στα νησιά μας το ερχόμενο καλοκαίρι και τους επιδείξουμε τον τσαμπουκά που επιφυλάξαμε και σε εκείνο το παιδάκι από την Αυστραλία…

    1. Πράγματι, ο ΓΑΠ μιλούσε σ’ αυτούς που περιγράφετε και όχι στους νεοέλληνες των οποίων τα χαρακτηριστικά έχω δεκάδες
      φορές γελοιοποιήσει. Ο τύπος του ξευτλισμένου λωποδύτη, του ξεγάνωτου ντενεκέ είναι υπαρκτός αφού, το γονίδιό του “εκπαιδεύτικε” στα 400 χρόνια της ραγιαδοσύνης.
      Απ’ την άλλη όμως υπαρκτός είναι ο χαρακτήρας των κρυπτοναζί που ξοδεύουν 20 εκατομμύρια ευρώ για να εξελίξουν τις μπετούγιες των Mercedes, χρησιμοποιούν ξένους εργάτες για να δημιουργήσουν το “θαύμα” τους, βομβαρδίζουν χώρες (Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αγφανιστάν και, σύντομα, άλλες ίσως και την δική μας) για να εξασφαλίσουν στους “εργατικούς” πολίτες το “επίπεδο πολιτισμού”, που δεν επιτρέπει σε Γερμανό να πετάξει το χαρτομάντηλο στο δρόμο αλλά, επιβάλει τη ρίψη πυραύλων κρουζ στο Βελιγράδι -για να μην ανεφερθώ στο υπέρλαμπρο (σχετικά πρόσφατο) παρελθόν του εργατικού λαού όταν έκανε ….διακοπέςω στην χώρα μας στην 2ο Π.Π. και στους 125.000 Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους από πείνα και εκτελεστικά αποσπάσματα
      Έχετε δίκιο σε όλα για τους, κατά τον Σαββόπουλο “κωλοέλληνες” αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι, τα μισά απ’ τα 50 δισ, ίσως και όλα, τα πήραν πίσω απ’ τις πωλήσεις “μερσεντέ”, “καγιέ” και “μπέμπας”.
      Το αυτό ισχύει και για τους άλλους “πολιτισμένους” εκδοροσφαγείς της Καποτίας και της Γαλίας με επικεφαλής όλων αυτών τους “πολιτισμένους” Αμερικανούς που πρέπει να έχουν κάνει πάνω από 150(;) επιθετικούς πολέμους από την ημέρα της ανεξαρτησίας τους.
      Σωστά λέτε ότι, είμαστε μία ράτσα ραγιάδων, που το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να κοροϊδεύει τον Βεζύρη.
      Όμως…
      Μπροστά στο αίμα και στο θάνατο που έχουν σπείρει οι Σταυροφόροι, τα 400 δισεκατομμύρια που “δανείστηκαν” οι πολιτικοί μας αρχηγοί για να φτιάξουν τους ιδιωτικούς τους στρατούς, είναι ένα …τίποτα
      Θα τελειώσω -κάτι που δεν τελειώνει- με ένα σχόλιο.
      Σε όλα έχετε δίκιο για τον λαό μας αλλά, αν τον συγκρίνουμε από τον 6ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα με τα Παιδιά της Ομίχλης μάλλον καλύτερος είναι overall που θα ‘λεγε κι’ ο Ζίγκι

      1. Σκοπός μου δεν ήταν η σύγκριση μεταξύ των δύο λαών. Σκοπός μου ήταν να καταλάβουμε ΠΟΥ μίλαγε εκείνη την ώρα.
        Και μίλαγε σε ένα κοινό που μάλλον δικαίως νιώθει οργισμένο απέναντί μας.
        Τώρα μιας και πιάσαμε τα υπόλοιπα:
        * Ξένους εργάτες χρησιμοποιούμε και εμείς. Τους βάζουμε να πληρώνουν το μισό τους μεροκάματο για κοιμούνται στην αποθήκη του χωραφιού μας. Δεν τους αφήνουμε να μάθουν τη γλώσσα μας αλλά ούτε και τη δική τους. Όποιος τα καταφέρνει στο σχολείο και γίνεται πρώτος μαθητής, λιντσάρεται σε κάθε εθνική μας γιορτή όπου βάζουμε παιδάκια να παρελάσουν όπως κάνουν μόνο στο Ιράν. Οι Γερμανοί τους ασφαλίζουν, τους δίνουν ψήφο και τους παρέχουν με δικά τους χρήματα εκπαίδευση από την χώρα καταγωγής τους.
        * Και εμείς παρά τα χάλια μας και το μικρό μας μέγεθος, κάτι στρατό έχουμε στείλει στο Αφγανιστάν και στην KFOR.
        * Τις μπέμπες που είναι πολύ πάνω από τις οικονομικές μας δυνατότητες δεν μας τις πούλησαν οι κρυπτοναζί με τη βία, μόνοι μας χρεώνουμε τη χώρα μας για να αγοράσουμε αυτοκίνητα για τα οποία ούτε δρόμους δεν έχουμε. Αν και πολύ θα ήθελα να αποκτήσω μια Μ3 κάποια στιγμή στη σύντομη ζωή μου:)
        * Τέλος, αν βρίσκετε κάποια ομοιότητα ανάμεσα στον σημερινό Έλληνα που έχει χωράφι δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας και το φράζει με σουμιέδες και παλέτες και τον Έλληνα του 6ου πχ αιώνα, θα ήθελα να μου την δείξετε. Γιατί συχνά αισθάνομαι ότι ο λαός μας έχει κατακτήσει ένα πολύ όμορφο τόπο που κάποτε είχε τους κατοίκους που του αξίζουν. Εξαίρεση σε αυτό είναι το νέο μουσείο της Ακρόπολης για παράδειγμα, αλλά είναι εξαίρεση. Ο κανόνας είναι ο σουμιές.

  5. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Άλλο ταπεινότητα άλλο ραγιαδισμός. Διαφορετική η έννοια της ευγένειας και άλλο η πλήρης ανοχή και η παράδοση άνευ όρων. Όταν δίνεις μία απάντηση ως πρωθυπουργός (και υπουργός εξωτερικών) σε στημένο τσιράκι δημοσιογράφο υπερασπίζεσαι το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ (με σοβαρότητα, αξιοππρέπεια, ευγένεια αλλά και πυγμή όταν χρειάζεται). Δεν προσαρμόζεις την πολιτική σου (εάν έχεις) στις ανάγκες του ξένου ακροατηρίου!!! ¨ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! ΔΕΝ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ !!!! ΑΛΛΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!!!!

  6. Χρήστος

    Κάποιοι θέλουν να βάλουν το γερμανικό και ελληνικό λαό να αλληλομισηθούν. Δε ξέρω που το πάνε. Ο Πάγκαλος τώρα θυμήθηκε τις αποζημιώσεις ? Οι αποζημιώσεις είναι νομικό θέμα και όχι πολιτικό. 30 χρόνια υπουργός τι έκανε? Ο Λαζόπουλος επίσης πως του επέτρεψαν τα γερμανικά αφεντικά του να ντυθεί ναζί ?
    Όταν κάποιοι σαν αυτους απαντάνε στους Γερμανούς κάτι μου μυρίζει…

  7. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Ax, βρε Κ.Κ. Έχεις κάνεις κ’εσύ τα λάθη σου, πληρώνοντας για ν’αρθογραφούν στο φιλόξενο περιοδικό σου απίθανοι τύποι όπως ο N.Δ επαγγελματίας ευρωραγιάς,
    διεθνοπροσκυνημένος, ευρωλιγούρης (θα μου πεις άλλες εποχές πρίν από 22-25 χρόνια. Σωστά. Τι να κάνουμε). Αν και δύσκολα να επηρεαστείς από έναν αρθρογράφο για να καταντήσεις ευρωραγιάς. Τουλάχιστον οι αγαπητοί φίλοι που έχουν επιλέξει αυτήν την διαδρομή ελπίζω να απολαμβάνουν κάποια οφέλη. Αν και τελικά εάν είσαι ιδεολόγος νεοθωμανός, ευρωραγιάς σ’ανοίγει στην εποχή μας πολλούς δρόμους.
    Αχ βρε Γιώργο! Έπρεπε να πέσεις στα γόνατα και να ζητάς συγγνώμη από τους Γερμανούς για τον εκνευρισμό που τους προκαλέσαμε και ως ένδειξη καλής θέλησης να πουλήσεις το Gay – Islang of Mykonos (το νησί της χαράς την Μύκονο – αυτή είναι η μετάφραση μην παραξηγηθούμε). Να μην πιάσει 200 δις??? Γκιουζέλ, γκιουζέλ….. αφερίμ…..

    1. Τι είναι αυτά που λέτε; Το ξέρετε ότι, μία φορά που μου έπεσε ένα χαρτομάντηλο σε γερμανικό (ή ελβετικό δεν θυμάμαι), δρόμο έκανε τόσο “θόρυβο” που παραλίγο να κουφαθώ!
      Αυτός είναι ο λόγος που, από τότε, δεν ακούω τις εκρήξεις από τις βόμβες που έπεφταν στους “ανθρωπιστικούς” πολέμους της Γιουγκοσλαβίας και του Κουβέιτ και, τελευταία, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, του Πακιστάν κ.ο.κ;
      Είναι σημαντικό να είσαι ευαίσθητος νεοταξίτης, σοροτρόφιμος, ευρωλιγούρης, φωταδιστής αντί να ζεις παρέα με τη δυστυχία να είσαι Έλληνας
      http://kavvathas.wordpress.com/wp-admin/edit-comments.php?p=1032&approved=1#comments-form

      1. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

        Φίλε Κώστα, γουστάρω πολύ το σοροτρόφιμος!!!
        Ατιμοι πρόγονοι μου. Ήταν ανάγκη να ήσασταν από τον Πόντο και να βομβαρδίζεται με εικόνες και ιστορίες από Αλησμόνητες Πατρίδες???? Α ρε παππού (Νο 1), ήταν ανάγκη
        να εκτελεστείς στην κατοχή και να με γεμίσεις κόμπλεξ? Α ρε παππού (Νο 2) ήταν ανάγκη πέραν από τις ιστορίες του Πόντου να θυμάσε τον μικρό σου αδελφό (τον δάσκαλο) που ως δόκιμος σκοτώθηκε στην Αλβανία μ’απότέλεσμα ο εγγονός σου να βγει κομπλεξικός και παρ’όλες τις σπουδές σ’ Ελλάδα και δύο γνωστά ιδρύματα της … Καποτίας να μην μπορέσει να γίνει σοροτρόφιμος (Κ.Κ. με “φτιάχνει” αυτή η λέξη)?????? ΑΙΣΧΟΣ!!!! Η μισή ντροπή δική μου και η μισή δική σας!!!!

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d