Ο Χατζηδάκης ανέστειλε την λειτουργία του αεροδρομίου Ελληνικού λόγω των “υποχρεώσεων” που ανέλαβε η Ελληνική “κυβέρνηση” απέναντι στην Χόχτιφ (η σύμβαση πρόβλεπε ότι, δεν πρέπει να λειτουργεί ΕΜΠΟΡΙΚΟ αεροδρόμιο σε ακτίνα 100 χλμ από το Ελ. Βεν)

Στα χρόνια που ακολούθησαν δεκάδες μικρο-εργολάβοι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, διακινητές λαθραίου πετρελαίου, κάτοικοι που “ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους”, μικρομεσαίοι, τοπικοί άρχοντες και καλλιεργητές μαρουλιών έχτισαν, καταπάτησαν, έσπειραν, διακόρευσαν παρά φύση ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της Ελληνίτσας

Προχτές ένας ακόμα γίγαντας της ελληνικής σκηνής ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ξανα- υπόγραψε την οριστική(;) παράδοση της έκτασης των 6.500 στρεμμάτων στους μεγαλοεργολάβους, τους καλλιεργητές ντομάτας και τους πανωσηκωματάδες επειδή, στο μεσοδιάστημα …ανεγέρθηκαν οικοδομές που δεν επιτρέπουν την επαναλειτουργία του αεροδρομίου!

Αντί δλδ να γκρεμίσουν τα παράνομα ξεπατώνουν τα νόμιμα!

Μόνο σε αυτό το εντελώς πουλημένο και ξεφτιλισμένο “κράτος” μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και η πολιτική ηγεσία να ασχολείται με το αυγό που η ίδια γέννησε. Γιατί δεν πρέπει; Διότι, αν σταματήσει να το κλωσάει θα σαπίσει! Είναι τόσο απλό

Καλά, τα golden boys  της νέας Ν.Δ και του μεταπροεδρικού, μετασημητικού, meta-ΠΑΣΟΚ. Ο Πρωθυπουργός της κακόμοιρης Ελλάδας δεν έχει να πει τίποτα για το έγκλημα ή αυτός διέταξε το μαχαίρωμα του φιλέτου;

Υ.Γ Προσέξτε ότι, κανένα από τα χρυσά παιδιά (και τις μεγαλοκοπέλες) της καθεστωτικής ενημέρωσης δεν βγάζει άχνα για το έγκλημα.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

11 Comments

  1. Αυτοι που διαπραττουν το εγκλημα λεγονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, αυτοι που διπραττουν την προδοσια λέγονται ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    αυτοί οι οποιοι βλέπουν το εγκλημα και την προδοσια και παραμενουν ψυχραιμοι, ατάραχοι, αδιαφοροι (σαν Παυλόπουλοι)
    ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ???
    Γνωριζω αρκετους δασκαλους και καθηγητες (απο τις 12.000 συνολικα) που ειναι σε διαθεσιμοτητα αλλα δεν συμμετεχουν στις πορειες, καθονται απαθεις, αμηχανοι, σαστισμενοι στον καναπε τους και βλέπουν SKY ή MEGA.
    Γνωρίζω αρκετούς άνεργους -απολυμένους (απο το 2 εκατμ. συνολικα) που δεν συμμετεχουν στις πορειες, παρακολουθουν με αγωνια τον ΠΑΟΚ (αυτοι μετα βλέπουν STAR).
    Ολοι αυτοι είναι φιλοι μου. γνωστοι μου, συγγενεις μου, γειτονες μου, μην που πειτε πως μπορω να ειμαι φιλος με εναν ηλιθιο (απλως ετυχε, καθομασταν στο ιδιο θρανιο, πηγαιναμε στο ιδιο φροντιστηριο, πεζαμε μαζι μπασκετ και μπιλιαρδο).
    Εδω και 15 χρονια τους φωναζω να ξυπνησουν και να σταματησουν να ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μεχρι τωρα με κοροϊδευαν και τωρα δεν μιλανε και κλαινε την μοιρα τους.
    Κανεις απο αυτους δεν ερχεται μαζι μου στις πορειες, ολο το καλοκαιρι ξεποδαριαστηκα , περπατησα πανω απο 100 km στην Εγνατια και στην Τσιμισκη, μαζι με αλλους 10.000 περιπου απο τα 2εκατμ. ΖΟΜΠΙ που κατοικουν στην Θεσσαλονικη.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ???
    Εαν τους αρχισω στις σφαλιαρες θα με πουνε ΧρυσΑυγιτη,
    εαν τους αφησω ησυχους η κατασταση τους θα κακοφορμισει,
    συνεχιζω να τους λεω να σταματησουν να ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και αυτοι κουνανε το κεφαλι τους καταφατικα.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ???

    johnorcos@yahoo.gr
    Ενας Ελληνας σε απογνωση

      1. Ακριβώς αυτό λέω ότι, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι “εγκληματικές οργανώσεις μαζικής καταστοφής.
        Θυμηθείτε το 1991 ένα στέλεχος της ΝΔ ο Ιωάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Ν.Δ στη Πάτρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, δολοφόνησε εν ψυχρώ τον μαθηματικό Νικο Τεμπονερα μέσα στο προαύλιο του σχολείου που ήταν υπό κατάληψη.
        Τότε, ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης μιλούσε για ομάδα “αγανακτισμένων πολιτών.
        Τα ίδια θα κάνει και ο Σαμαράς εάν η απεργία των καθηγητών/δασκάλων περάσει τις 3 εβδομάδες (που δεν το βλάπω)
        Το ΠΑΣΟΚ καταληστευσε το 1999 της αποταμιευσεις των ελληνων, θυμηθειτε ο υπουργος οικονομικων Παπαντωνιου (το χαμογελαστο παιδι) ειπε στο κεντρικο δελτιο ειδησεων του MEGA οτι το χρηματιστηριο θα φτασει τις 7000 μοναδες και απο τις 6500 που ηταν βουτηξε στις 2500 και σε λιγα χρονια εφτασε τις 500 μοναδες. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ υπουργος δεν εκανε προμοσιον το χρηματιστηριο
        και καομα κυκλοφορει ελευθερος .
        Η μεγάλη ληστεία του ΠΑΣΟΚ άρχισε το 1981, δειλά-δειλά πήρε θάρρος το 1986 και μετά το 1996, επί Σημιτη, έγινε το πλιάτσικο. Σε κάθε έγκλημα που κατηγορείται ο Τσοχατζοπουλος συμετείχε και ο Σημιτης, ο Παγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Παπαντωνίου, ο Ευθυμιου και ΟΛΟΙ οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ με την ανοχή ΟΛΩΝ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
        Κατ’ εκτίμηση οι “εγκληματίες” του ΠΑΣΟΚ& και της ΝΔ είναι περίπου 5000 άτομα , με απίστευτα πλούτη .
        Είχε πει κάποτε ένας Γάλλος υπουργός: “Στα ξενοδοχεία που πηγαίνουν οι Έλληνες υπουργοί εμείς και οι Άγγλοι δεν τολμάμε να πατήσουμε!!!”
        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Temponeras.JPG

    1. george..

      θα μπορούσες να γίνεις μαραθωνοδρομος…
      αν περιμένεις να αλλάξεις κάτι με τις πορείες..; αλήθεια τι ακριβώς περιμένεις να αλλάξεις με τις πορείες;;;;
      μήπως να γυρίσεις το χρόνο 30 χρόνια πίσω να τους πεις αυτά που τους έλεγε ο Καββαθας…;;;;
      μπορείς να μου πεις πως από τις πορείες και τα αιτήματα αυτών θα αποκτήσουμε εμπορικό πλεόνασμα και θα σου πω τότε ότι έχεις δίκιο και καλά κάνεις .. αλλά δυστυχώς εγώ δεν το βλέπω…

      1. george

        Γειά σου ρε Γιάννη γίγαντα! Χώσε!

        Όσο για σένα συνονόματε, να ξέρεις οτι οι πορείες και οι απεργίες είναι δυνατά “όπλα” στα χέρια ενός λαού.
        Απόδειξη της δύναμής τους είναι οτι, όταν τις χειραγωγούσαν οι συνδικάλες και οι πολιτικοί τυχοδιώκτες, κατάφεραν μέσα σε 40 χρόνια να καταστρέψουν τελείως τη χώρα.
        Στο χέρι μας είναι να χρησιμοποιηθούν σωστά για να τη φτιάξουμε. Η σιωπή στα εγκλήματα εκλαμβάνεται ως συγκατάθεση.

        Ο Καββαθάς 30 χρόνια τους τα έλεγε. Αν (λέμε “αν”) έβρισκε και μερικές 10δες χιλιάδες να διεκδικούν δυναμικά, τότε θα ήταν λιγότερο αόρατος. Αλλά το 99,99% των 100δων χιλιάδων αναγνωστών των 4Τ προτιμήσαμε να του κάνουμε “ανάθεση” τη διαμαρτυρία προς τους άρχοντες και παραμείναμε στον καναπέ μας/δουλίτσα μας/καθημερινότητά μας.

        Και δεν θέλω θετικό εμπορικό πλεόνασμα. Μηδενικό το θέλω. Να ζώ εγώ καλά, αλλά να ζούν καλά κι οι υπόλοιποι άνθρωποι.

      2. johnorcos

        Εμπορικο πλεονασμα ΔΕΝ προκειται να αποκτησουμε εαν η κυβερνηση κατακλεβει τον τοπο.
        Οπως εχουν δειξει τα πραγματα η Ελληνικη κυβερνηση ΠΑΣΟΚ&ΝΔ πολυ ανετα μπορει να κατασπαταλησει ολο το ΑΕΠ ολων των χωρων της Ευρωπαικης Ενωσης και για επιδορπιο ολο το ΑΕΠ των Ηνωμενων Πολιτειων.
        Στην Ρωσσια προσπαθησαν να τσιμπολογησουν με τα παιχνιδια του Κοκκαλη και τωρα βρισκεται υποδικος αλλα ποτε δεν εδειξε η ελληνικη TV τι απεγινε το δικαστηριο που θα γινοταν πριν 3-4 χρονια στην Μοσχα και ουτε εφαθα τιποτα.
        ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:
        ο προεδρος ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ αμοιβεται με 380.000ευρω/χρονο (ανακοινωθηκε περυση)
        ο προεδρος ΟΒΑΜΑ αμοιβεται με 400.000$USD =320.000ευρω/χρονο (ανακοινωθηκε φετος)
        ο προεδρος ΠΟΥΤΙΝ αμοιβεται με 280.000ευρω/χρονο (ανακοινωθηκε πριν 2-3 χρονια)
        ο προεδρος ΟΛΑΝ αμοιβεται με 350.000ευρω/χρονο (ανακοινωθηκε επι Σαρκοζι)
        ο πρωθυπουργος ΜΠΛΕΡ εκανε αυξηση στον εαυτο του και αμοιβοταν με 350.000ευρω/χρονο (ανακοινωθηκε οταν ζητησαν αυξηση οι βουλευες του)
        Οι ελληνες βουλετες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ αμοιβονται με 8.000-10.000ευρω/χρονο
        Οι βουλευτες της Αγγλιας ειχαν ζητησει αυξηση επι Μπλερ απο 7.000ευρω να περνουν 8.000ευρω/χρονο αλλα απορριφθηκε το αιτημα.
        ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ) ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d