…Στο  Μαντείο  μας που βρίσκεται έξω απ’ το επιβλητικό κτήριο “Cartoon & NetWork ” στη πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα βρείτε το τραπεζάκι του Κάλχα που, προβλέπει το μέλλον χωρίς αμοιβή. Πριν συνεχίσουμε  πάμε σε ένα μικρό διαφημιστικό διάλλειμα..

Αμπρα κατάμπρα Ι και θα θυμάστε τον Μάντη να προβλέπει, 20 χρόνια πριν πως, αν η Ελληνίτσα συνεχίσει να ζει τ’ όνειρο της, σύντομα θα το πληρώσει σε χρήμα ή σε αίμα. Κατάμπρα άμπρα ΙΙ  και να ο Κάλχας να προβλέπει πως έτσι που πάει η Χαρτόβια σύντομα θα επιστρέψει (πάλι) στην αγκαλιά της Μητέρας-Πατρίδας Τουρκίας. Ο Μάντης πρόβλεψε σωστά μια και Γοδεφρίγος και φον Δρούτσας ανακάλυψαν την Δαντελωτή ΑΟΖ για να μη ταράξουν τα όνειρα της Μαμάς

Κατάμπρα ΙΙΙ και θα θυμάστε τις προβλέψεις για τις μετά τον 4ο Δρόμο προς τοπν Σοσιαλισμό κυβερνήσεις με Βενιζέλο (ή Πάγκαλο) και Ντοραμπάκ. Ακούσατε σήμερα τις δηλώσεις του Μπάγκς Μπάνι που οδηγούν σε εκλογές -κατόπιν εντολής του Γοδεφρίγου;….. Τέλος διαφημιστικού μυνήματος

“Βάζουμε μία άνω τελεία”, “αλλάζουμε κλίμα” και επιστρέφουμε στις σημερινές προβλέψεις. Μετά τις υπόγειες διαβουλεύσεις του Λουξεμβούργου ο Κάλχας προβλέπει διαδοχικές υποτιμήσεις από τους διεθνείς οίκους και, με δυσκολία το λέει, μια και οι  αναθυμιάσεις αιθάνιου, μεθάνιου και αιθυλένιου είναι καλές  μέσα και όχι έξω απ’ την Βουλή! Και, με τις διαδικασίες αυτές η Ελληνίτσα θα υιοθετήσει την ευρωδραχμή, η Πορτογαλίτσα το ευρωεσκούντο και η Ισπανιάρα την ευρωπεσέτα και θα ζήσουμε εμείς καλά κι’ αυτοί καλύτερα.

Καταμπροάμπρα IV και ποίος θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός; Μα ο , για ένα μικρό διάστημα ο Γοδεφρίγος συνεπικουρούμενος απ’ τους άλλους ημίθεους του Ολύμπου όπως Antuan de Samara, Benny The Pig, Theo The Green Hulk, Cruela de Blue Vile, von Dimitrakis Ramstein etc

Περισσότερες προβλέψεις σε λίγο…

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

3 Comments

  1. Χρήστος

    Στουρνάρας στο ΣΚΑΙ : “Με ένα e-mail στη Deutsche Telecom “έλα να πάρεις τον ΟΤΕ” θα ανοίξουμε τις αγορές” !!!!! Πολύ αγχωμένους τους βλέπω στο ΣΚΑΙ που δεν έχουμε ξεπουλήσει ακόμα….

  2. Giorgos

    Εκλογές, παρατεταμένη ακυβερνησία, με ότι αυτό συνεπάγεται, και ο Θεός να ρίξει το βλέμμα του κατά δω, γιατί η παρακμή των… Ιρλανδών δεν έχει τελειωμό. Μόνη ελπίδα αυτό που έγινε και πριν 200 χρόνια “εκεί που τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η… σκλαβιά” γίνηκε ο ξεσηκωμός.

  3. babis

    Από σήμερα το πρωί νιώθω μια ηρεμία, μια γαλήνη, η λύση βρέθηκε από Πρετεντερ.. μεριά, να πουληθεί όλη η Δ.Ε.Η. στην ψύχρα χωρίς δεύτερη κουβέντα, να ηρεμήσουν οι αγορές, κάτι σαν χάπι δηλαδή, βιάγκρα θα είναι θα σας γελάσω, αλλά αν είναι πρέπει να πάρουμε την κατάλληλη στάση μετά…..
    Πρέπει να το παίξουμε σκληρά το παιχνίδι, με τα πιστόλια μας, τους δονητές μας…… πάνω στο τραπέζι όπως είχε πει και ένας πατριώτης….
    Το κορυφαίο που άκουσα, ίσως από τα καλύτερα της δεκαετίας (μπορεί και παραπάνω), ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΣΥΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ (τίποτα, μίζα, λωποδύτες, λαμογιές…), αλλά ξέχασε να προσθέσει, όπως κάνει την δουλειά της τόσα χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα!!

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.