http://www.youtube.com/v/WpobKBR6n9U?fs=1&hl=en_US&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1


Αυτά και άλλες 10.000 παρόμοια “πρότζεκτς” θα προωθούσα και όχι την κατάργησης της βάσης του 10

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

10 Comments

  1. Κ.Π.

    Το ορνιθόπτερο Snowbird του video πιλοτάρεται από τον Τοντ Ρέικερτ του Πανεπιστημίου του Τορόντο, σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον πιλότο – υποψήφιο διδάκτορα στο Τμήμα Αεροναυπηγικής και τους Κάμερον Ρόμπερτσον και Τζέιμς ΝτεΛοριέ, τμήματα του αποτελούν εργασίες φοιτητών, έχει άνοιγμα πτερύγων 32m, και ο πιλότος πιέζει με τα πόδια μια ράβδο η οποία κινεί συρματόσχοινα τα οποία με την τάνυση τους προκαλούν κίνηση της πτέρυγας με δύο προφανώς βαθμούς ελευθερίας. Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από την Bomardier, την μητρική εταιρεία της Learjet, αεροπλάνα της οποίας θα προσγειώνονται στο μικρό αεροδρόμιο που θα εξυπηρετεί την πράσινη τσόχα στο πράσινο καζίνο που θα κατασκευαστεί από τους πράσινους κυβερνώντες όπως την πράσινη Τίνα και πρασινοκόκκινους εργολάβους. Τυχαίο; Δεν νομίζω!_Κ.Π.
    ΥΓ Η πρώτη προσπάθεια κατασκευής ορνιθόπτερου ως γνωστόν έγινε από τον Ίκαρο. Δυστυχώς για τον ίδιο στην εποχή του δεν ήταν γνωστά τα ανθρακονήματα και η μπάλσα.

  2. Σπύρος

    Με τέτοια πανεπιστημιακή κοινότητα η Ελλάδα δεν ξεκολλάει από τη βάση της τέρμα και τελείωσε που λένε.
    Για μένα είναι η κύρια αιτία της κατάντιας στην εκπαίδευση, πάντα το κεφάλι φέρει τη μέγιστη ευθύνη.
    Είναι τόσο δογματική τόσο αγύριστο κεφάλι τόσο προβλέψιμη η συμπεριφορά της που δεν προκαλεί πια παρά μόνο βαρεμάρα.
    Όυτε ευχαριστώ από δαύτους… όπως κάποιος παλιά είχε γράψει!

    1. C_GRIP

      Η πανεπιστημιακή μας κοινότητα αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ απο τις φοιτητικές/κομματικές νεολαίες. Κάθε εκλογή Πρυτανικών αρχών, ανέλιξη καθηγητού ή ακόμα και το ποιοί θα γίνουν δεκτοί ως Μεταπτυχιακοί, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την “ευλογία” των φοιτητοπατέρων. Γι αυτό και με τις ανόητες ιδεοληψίες τους, πρακτικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ τις συνέργειες των Ιδρυμάτων με ιδιωτικές εταιρίες, με το άλλοθι ότι έτσι “θα αλλοτριωθεί ο ναός της γνώσης και θα πέσει στα χέρια των καπιταλιστών”.
      Η βλακεία της ελληνικής κοινωνίας, σε όλο της το μεγαλείο. Και φυσικά, η πανεπιστημιακή μας κοινότητα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μικρογραφία της κοινωνίας μας. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

      1. Σπύρος

        Συμφωνώ η “ευλογία” που αναφέρεις είναι σκέτη φρίκη ένα φύλλο συκής δημοκρατικότητας κάτι προς τα τάγματα… εγκάθετων.
        Κάποιος τους επιτρέπει να κυβερνούν τα πανεπιστήμια οι εγκάθετοι, από κάπου πηγάζει η ευθύνη όχι από τα χαμηλά πάντως.
        Η χρηματοδότηση της παιδείας ένα σχετικό άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη.

  3. Johhny

    Η μεγαλύτερη πηγή των προβλημάτων της Ελλάδας είναι ο άμετρος κομματισμός, που έχει εισβάλει παντού δυστυχώς, ακόμα και εκεί όπου δεν πρέπει – στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας γενικότερα. Όταν υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις, όλοι θέλουν να αράξουν. Τα ελληνικά Πανεπιστήμια είναι να-μην-πω-τί. Χώρια ότι πολλοί βάζουν χέρι στο ταμείο του όποιου Πανεπιστημίου και την πληρώνουν οι φοιτητές. Έβγαλα εξάμηνο όπου δεν κάναμε στο εργαστήριο κανένα πείραμα στην πράξη, γιατί είχε τελειώσει το συνολικό απόθεμα μεθανίου, και έπρεπε ένας-δυό να φιλοτιμηθούν να φέρουν από το σπίτι τους κανένα γκαζάκι για να γίνει μια υποτυπώδης δουλίτσα! Η αγορά μεθανίου θα γινόταν μέσα στο εξάμηνο με παράδοση για την νέα σαιζόν… Γίνονται πολλά άλλα που όλοι τα ξέρουμε λίγο-πολύ, ειδικά τον καρκίνο των φοιτητικών παρατάξεων. Το μόνο που δεν γίνεται, είναι μια στοιχειώδης έρευνα, μια ευρεσιτεχνία, κάτι. Το μόνο ελληνικό πανεπιστήμιο που ακούγεται πού και πού, είναι το Πολυτεχνείο της Κρήτης. Τα άλλα τί ακριβώς κάνουν?

  4. george..

    γνωμη … ενα απο τα μεγαλυτερα ελαττωματα των πανεπιστιμιων ειναι οι κομματικες νεολαιες… θα ηθελα αν γινοταν να καταργηθουν με νομο… προσβαλουν το ασιλο, την ελευθερια σκεψης την αξιοπρεπια του νεου και του φοιτητη … , οτι ποιο σκαρτο της νεολαιας βρησκεται εκει….

  5. Έχετε όλοι δίκιο. Οι κομματικές νεολαίες που, κάποτε, παρήγαγαν έργο, δημοκρατία, διάλογο, πρωτοβουλίες σήμερα έχουν μεταβληθεί σε συλλέκτες αγράμματων ντενεκέδων.
    Έχω αποθυμήσει το αξέχαστο σύνθημα του (παλιού ΚΚΕ) “Πρώτοι στα μαθήματα, Πρώτοι στους Αγώνες”…

  6. Ιδρυτικός Αναγνώστης

    Ασε που σε κανένα επίπεδο της παιδείας δεν μαθαίνουν σωστά ελληνικά για να εκφράζονται με σαφήνεια (“αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις”) και ορθή γραφή (ορθογραφία)… εξ ου και η “κοτσανογραφία”…

    1. Κ.Π.

      Συμφωνώ απολύτως! Άσε που μετά από 1′ κλείνεις την ιστοσελίδα, πολύ κουραστικό να ταιριάζεις τις λέξεις που γνωρίζεις με τα ορνιθοσκαλίσματα που διαβάζεις. Είναι δε και… τιμητές, τρομάρα τους._Κ.Π.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d