Κείμενο γεμάτο ωραίο χιούμορ από το ¨’Κουρδιστό Πορτοκλάλι”.

Σημ Κ.Κ:  Με όλο τον σεβασμό το ίδια γράφω με την απαραίτητη δόση reality χιούμορ εδώ και δύο χρόνια (χωρίς να πρβλέψω τον κ. Μαρκεζίνη που όφειλα να κάνω λόγω της επερχόμενης υποτίμησης -της νοημοσύνης μας!

Ιδού η Οικουμενική κυβέρνηση -θα ονομασθεί μάλιστα Κυβέρνηση Εθνικής Επιβίωσης, για να καταδειχθεί  το βάθος της κρίσης(!)- που έχει έτοιμη οΓιώργος Παπανδρέου, για την επομένη των εθνικών εκλογών της 12ηςΔεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε ήδη τη παρακάτω λίστα, για να πάρει τη σχετική έγκριση στην έδρα του ΔΝΤ, στις Βρυξέλλες και στο Λευκό Οίκο!

Απολαύστε τη στελέχωση των βασικών υπουργείων στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι»  που σας κρατάει θηρία ενήμερα για τα παιγνίδια του παρασκηνίου-το αποδεικνύουμε καθημερινά>

Πρωθυπουργός> Γιώργος Παπανδρέου

Υπ. Προεδρίας>Βασίλης Μαρκεζίνης

Υπ. Εξωτερικών>Ντόρα Μπακογιάννη

Αναπληρωτής Υπ. Εξωτερικών>Χάρης Παμπούκης

Υπ. Οικονομικών>Γιάννης Ραγκούσης

Υπ. Ανάπτυξης> Στέφανος Μάνος

Υφυπουργός Ανάπτυξης> Μάκης Βορίδης

Υπ. Εσωτερικών>Μιχ. Χρυσοχοίδης

Υπ. Δικαιοσύνης >Φώτης Κουβέλης

Υπ. Πολιτισμού> Παύλος Γερουλάνος

Yπ. Προστασίας του Πολίτη> Σήφης Βαλυράκης

Υπ. Παιδείας>Λούκα Κατσέλη

Υπ. ΠΕΧΩΔΕ>Χρήστος Παπουτσής

Υπ. Εργασίας>Δημ. Ρέππας

Υπ. Εθνικής Άμυνας> Βαγγέλης Βενιζέλος.

Υπ. Περιβάλλοντος>Τίνα Μπιρμπίλη

Υφυπουργός Περιβάλλοντος> Αντρίκος Παπανδρέου

Υπ. Γεωργίας>Κώστας Σκανδαλίδης

Υπ. Υγείας>Ανδρέας Λοβέρδος

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος> Σταύρος Θεοδωράκης

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

10 Comments

  1. Paul Newman

    Καλά, ο Μαρκεζίνης από πού και ως πού? Πού κολλάει? Τον άκουσα τις προάλλες σε εκπομπή που έδινε συνέντευξη στον Τσίμα και μετά συγχωρήσεως γιατί δεν τον ξέρω, μου έδειξε ότι υπάρχουν λούγκρες στα κανάλια που έχουν πιο αντρική παρουσία!!!… Το άλλο με τον Αντρίκο? Ο Μάνος? Ο Κουβέλης που θέλει να το παίζει Πρόεδρος της Αριστεράς, να γίνει Υπουργός και μάλιστα Δικαιοσύνης? Για την Κατσέλη δεν το συζητάω, όπως και την Μπιρμπίλη. Όμως, πώς θα κάνουμε χωρίς Άννα Διαμαντοπούλου, Θόδωρο Πάγκαλο και Πεταλωτή (χωρίς άλογο να πεταλώσει)?

      1. Ξέχασα…
        Θα κάνω και μία ΜΚΟ, που θα λέγεται “The Jolly Green Giant Tank”, με σκοπό να πφροφυλάξω τις Αλυκές Αναβύσοσσου από την τσιμεντοποίηση…
        i4green6thSense που θα διοργανώνει συνέδρια και fora με τριτοκλασάτους πρωθύπ μέχρι να έλθει η στιγμή που θα πρασινίσει (literally), η Ελλάδα και κανείς δεν θα μπορεί να ακουμπίσει τον Jolly GreenBluePink Giant που γεννιέται τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές

  2. C_GRIP

    Αξιότιμε Κε Πρόεδρε του ΚΚΛ.
    Στην περίπτωση που το Κόμμα σας λάβει μέρος σε Κυβέρνηση Εθνική Σωτηρίας (ή/και τοποθετηθείτε εις Υπουργικόν Θώκον), θέτω την ταπεινή μου ύπαρξη στη διάθεσή σας ώστε να συνεισφέρω στην Εθνική μας ανάτασην, φυσικά από θέση ανάλογη των προσόντων μου:
    Για παράδειγμα: Υφυπουργός παρα τω πλευρώ σας (ανεξαρτήτως αντικειμένου – γιατί οι άλλοι ξέρουν τι αναλαμβάνουν?), Γ.Γ Υπουργείου (για να ελέγχουμε και τις επιτροπές Προμηθειών – μην γίνουν μονοφαγάδες), ή έστω ειδικός σας Σύμβουλος, με αρμοδιότητα την συνεργασία σας με τις ΜΚΟ, ώστε να επιτελέσουν το θεάρεστο και πάντα ανιδιοτελές τους έργο, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας (…).

    Αν δε, αποφασίσετε να ιδρύσετε ΜΚΟ, τότε παρακαλώ όπως σκεφθείτε σοβαρά να συμπεριλάβετε στο κοινωνικό σας έργο και την προστασία του αναξιοπαθούντος Ανεμοπόρου, είδος ιπταμένου πρωτεύοντος διπόδου θηλαστικού, το οποίο δυστυχώς τελεί υπό εξαφάνιση. Απαντάται συνήθως κοντά σε εθνικούς δρυμούς, μεταξύ 10:00 – 17:00 κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Αν κάνουμε και καμία δακρύβρεχτη δωρεάν διαφήμιση στην ΕΤ, με κανέναν ρυμουλκό ντυμένο αρκουδάκι/panta κλπ, θα «χε@@@@με» στα φράγκα…

    Σοβαρά τώρα. Η Υπουργός Κα Τίνα, άγεται και φέρεται από τις ΜΚΟ, με ρυθμιστικές αποφάσεις για το κυνήγι και τις ¨προστατευόμενες¨ περιοχές, που στο μέλλον θα οδηγήσουν σε μεγάλα πρόστιμα της Ε.Ε. προς τη χώρα μας. Και αυτό ώστε μερικές ΜΚΟ να παίρνουν κονδύλια για «μελέτες» και όχι μόνο. Ο δε καθ’ ύλη αρμόδιος Υφυπουργός, έμαθε τα νέα στους … διαδρόμους. Μήπως κάποιος πρέπει να την μαζέψει αυτήν την Κυρία?

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d