Από Factorx | Παρ. 08 Οκτ 2010,

Μια βόμβα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα για την Ελλάδα, αν υπήρχε κυβέρνηση με κότσια, έριξε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, από την Ουάσιγκτον. Ο κ. Γιουνκέρ, αν και καθυστερημένα, διότι λίγο πολύ όλοι το ξέραμε, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι Ευρωπαίοι γνώριζαν για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας πολύ πριν έλθει η κρίση αλλά έκαναν τα στραβά μάτια διότι έτσι κάποιοι θησαύρισαν

Ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα έφθανε, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Επιτροπή (ευρωπαϊκή) και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές για αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση“, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup. Προσθέτοντας όμως πως «δεν μπορούσε να το πει δημόσια»

Ανέφερε επίσης ότι «ήταν φανερό ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κάποια μέρα αυτό το πρόβλημα. Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν είχε αντιμετωπιστεί πριν από δύο ή τρεις δεκαετίες και όχι τον τελευταίο χρόνο.

Ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα, αλλά δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα” σημείωσε.

Η βόμβα Γιούνκερ έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γαλλία και η Γερμανία έπαιξαν ένα άσχημο παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας, χωρίς αυτό να μας αθωώνει για το χάλι που φέραμε οι ίδιοι την οικονομία μας.

Ωστόσο, οι εταίροι μας στην ΕΕ ενώ έβλεπαν ότι η οικονομία της Ελλάδας εκτροχιάζεται συνέχιζαν να τη δανείζουν ώστε να συνεχίζεται το καταναλωτικό πάρτι των πολιτών με τεράστια οφέλη φυσικά γι’ αυτούς. Σκεφτείτε πόσα δις. ευρώ είναι οι εισαγωγές μας από Γερμανία και Γαλλία. Σκεφτείτε πόσα όπλα και αεροπλάνα έχουμε αγοράσει ή πρόκειται να αγοράσουμε από αυτούς. Μας δάνειζαν λοιπόν για να μη μα χάσουν από πελάτες ενώ ήξεραν ότι πάμε για χρεοκοπία. Είναι σαν τις τράπεζες στην Ελλάδα οι οποίες την τελευταία δεκαετία έδιναν απίστευτα δάνεια ακόμη και στους πιο φαλιρισμένους Έλληνες, συνέχιζαν να τους δίνουν αν και γνώριζαν ότι τα οικονομικά των οικογενειών δεν πάνε καλά και έπειτα τους έκαναν και αγωγές ή τους έπαιρναν τα σπίτια.

Έτσι, και οι Ευρωπαίοι αφού μας δάνεισαν μέχρι τελικής πτώσεως απαίτησαν τα λεφτά τους βάζοντάς μας στην τρόικα και το Μνημόνιο και συνεχίζουν έτσι να μας δανείζουν για να συνεχίσουμε κι εμείς να αγοράζουμε τα προϊόντα τους.

Όταν πριν μερικές εβδομάδες ο Ντανιέλ Κον Μπετίντ κατηγορούσε με σφοδρότητα τους Γάλλους ότι κορόϊδεψαν τους Ελληνες και όλα αυτά τα χρόνια τους έβαλαν στο παιχνίδι για να αγοράσουν γαλλικά όπλα, όλοι τον είπαν γραφικό και φιλότουρκο διότι θέλει να βάλει την Τουρκία στην Ευρώπη.

Τώρα, ο Γιούνκερ με απόλυτη ψυχραιμία και κυνισμό μας λέει ότι είστε κορόιδα.

Τι θα κάνει η κυβέρνηση μετά από αυτό; Θα διεκδικήσει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου με καλύτερους όρους; Θα χαλαρώσει τη θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων; Έχει τα κότσια ο κ. Παπανδρέου να τραβήξει τ’ αυτιά των Ευρωπαίων. Ιδού μια πρόσκληση για μια περήφανη εξωτερική πολιτική.

 

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

21 Comments

  1. Όταν, εδώ και 30 χρόνια γράφω ότι η Ελληνίτσα δανείζεται απ’ τις ξένες τράπεζες γι’ να ψωνίσουν οι “βλάχοι” μερσεντέ κανείς δεν μ’ ακούει προφανώς επειδή δεν προέρχομαι από κάποια Οικογένεια

    1. Μπα, δεν είναι θέμα “οικογενειών”, σε αυτό τουλάχιστον.
      Είναι γιατί ακριβώς έλεγες αυτά οπότε το σύστημα σε απέρριπτε από το να έχεις βήμα, εκτός από εκείνο που είχες μόνος σου σαν εκδότης.
      Αντίθετα, φωνές που συμπίπτει να εξυπηρετούν τις επιδιώξεις του συστήματος σαν τον φίλο σου τον Ν.Δήμου, είναι πρώτη μούρη και σε όλα τα μέσα.
      Μήπως να άρχιζες και εσύ να λες διάφορα «όμορφα»; Δεν παίζει ρόλο αν θα λες ψέματα ή αλήθειες, φτάνει να εξυπηρετείς κάτι από τα νεοταξίτικα ζητούμενα.
      Πχ το οτι οι παράνομοι μετανάστες ακόμη και αν φτάσουν τα 50.000.000 θα είναι υγεία και αναζωογόνηση για τον τόπο, όποιοι και να είναι από όπου και αν προέρχονται, οτι οι αρχαίοι Έλληνες τον έπαιρναν μπρος-πίσω, οτι τα Ελληνικά είναι μια νεκρή γλώσσα, οτι όλες οι μουσουλμανικές μειονότητες στην Ελλάδα είναι Τούρκοι, οτι οι Σκοπιανοί δεν μιλάνε Σλαβοβουλγαρικό ιδίωμα αλλά αρχαία Ελληνικά, οτι η Ελλάδα είναι ο Ιμπεριαλιστής των Βαλκανίων, οτι τα χρωστούμενα δεν έγιναν από άχρηστες παραγγελίες και με διπλό καπέλο και την μίζα από πάνω, άρα καλά έκανε ο Γιωργάκης που πήγε και πήρε το μπιμπελό αντί να τους κάνει μήνυση να τα επιστρέψουν και να μην τα γυρεύουν στην δική μας τσέπη. Τέτοια, ξέρεις τώρα.

    2. Angelos Mintsoudis

      Άντε τώρα να καταλάβουν οι “βλάχοι” ότι τέρμα οι μερσεντέ. Η δουλειά του Τζέφρι είναι δύσκολη… θα πρέπει να τους γνωστοποιήσει ότι το φυσιολογικό θα ήταν να αγοράζανε κανα Ζάσταβα και πολύ τους είναι. Επιπροσθέτως θα ήθελα να αναφέρω ώς σχόλιο ότι η Prada μήν μπορώντας να ανταπεξέλθει στην αυξανόμενη ζήτηση ενδυμάτων από τους “βλάχους” αναγκάστηκε να ανοίξει ένα flagship shop το 2007 στην Αθήνα (υπάρχουν 3-4 παρόμοια σε οοόλη την Ευρώπη) τιμής ένεκεν των στυλάτων Ελλήνων.

  2. tasos

    Αυτή η δήλωση, προλειαίνει το έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια και μελλοντική εξαθλίωση (του λαού πάντα) ο οποίος ζούσε πέρα από τις δυνάμεις του, άρα δεν δικαιούται πλέον να έχει εργασία, παιδεία (λέμε τώρα), ή περίθαλψη κλπ μέχρι να “αποκατασταθεί το πρόβλημα”. Στο όνομα της “εξυγίανσης” θα μας λεηλατήσουν όπως έχει συμφωνηθεί. Είναι ευκαιρία το σκάσιμο της ελληνικής φούσκας να παρασύρει την αμαρτωλή ευρωζώνη σε διάλυση εις τα εξ ων συνετέθη πριν διαλύσει τελείως όλες τις εθνικές οικονομίες. Τέτοια κότσια χρειάζεται ο κ. Παπανδρέου και όχι να “διεκδικήσει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου με καλύτερους όρους” κάτι που θα γίνει ούτως ή άλλως! Σιγά μη θεωρηθεί και επιτυχία του κ. Παπανδρέου η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου (και του χρέους)… μιλάμε για πολύ δούλεμα, ακατάσχετο!

  3. Τι λέτε, ψήνεστε ν’αρχίσουμε ένα ωραίο μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα; Έτσι για το γαμώτο! Μποϋκοτάζ σε BMW, KdF-Wagen (να μην ξεχνάμε τις ναζιστικές ρίζες του ομίλου Volkswagen-Audi-Porsche), Audi, Porsche, Mercedes-Benz, MAN, Opel, Ford Europe (δηλαδή ουσιαστικά Γερμανίας), Smart καθώς και στις θυγατρικές τους (π.χ. Maybach, Seat, Bentley, Rolls-Royce, Skoda)… Τι λέτε; Θα τους πειράξει πολύ; Εγώ μια ιδέα ρίχνω. Σκεφτείτε την… Και συζητήστε τη και με τους φίλους σας. Στην τελική, ο “μη ρατσιστής” γερμανικός “λαός” δεν ήταν που αμέσως τσίμπησε την προπαγάνδα των φυλλάδων (επιπέδου Α1) Stern και Focus και περίπου απαίτησε οι Έλληνες να σταλούν σε νέο Άουσβιτς;

    1. tasos

      Μα οι τιμές των μεταχειρισμένων καγιέν, “μπεμπών” και μερσεντέ έπιασαν ήδη πάτο. Δεν είναι καλό σημάδι αυτό? Σημαίνει ότι το προϊόν δεν περπατάει. Έχει ήδη πρόβλημα η Γερμανία χάρη στη φτώχεια μας.

      1. Δε φτάνει, γιατί έχει και τα βλαχαδερά στις ΗΠΑ που αγοράζουν αυτά τα χρέπια μετά μανίας. Ήρθε η ώρα να μηδενίσουμε ΤΕΛΕΙΩΣ τη ζήτηση για ό,τι έχει ρόδες και είναι γερμανικό.

      2. Τάσο!
        Θα μου επιτρέψεις να πω ότι, η Γερμανία δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι “βλάχοι” και τα κομπλεξικά που ψωνίζουν Πόρσε (χωρίς να ξέρουν να οδηγούν) θα συνεχίσουν να το κάνουν. Το οξύ έχει διαβρώσει τα πάντα στην -πρώην- χώρα και αυτοί που εκλέγουμε δεν είναι σε θέση να κάνουν το παραμικρό αφού οι ίδιοι το …παράγουν!

      3. tasos

        Οι “βλάχοι”, κ. ΚΚ, πάντα “αγοράζουν πολύχρωμες χάντρες”. Είναι στη φύση τους! Πως όμως εξηγείτε τη ραγδαία πτώση στις τιμές των μεταχειρισμένων “δημιουργών κύρους”?

    2. george..

      καλά φίλε είσαι τελείως λάθος … αν μπορούσες να φανταστείς τι θα έχουν τα μουσεία μετά από 1000 χρόνια π.χ. θα έβλεπες ότι από την Ευρώπη την πρώτη θέση θα είχαν τα γερμανικά προϊόντα… και φαντάζομαι σε μια γωνία μεταξύ υπογείου και ποιο κάτω θα είχαν μερικές ελληνικές κονσέρβες… όσο για την ιστορία, ίσως μας αναφέρουν ως αυτοί που ήθελαν να ζήσουν χωρίς να δουλεύουν… αλλά μάλλον κάνεις πλάκα…

    3. Το μπουκοτάζ δεν συνιστά τρόπο αντίδρασης. Αυτοί που ψωνίζουν “κούρσες” κουβαλάνε τέτοια συμπέλγματα που θα συνεχίσοουν να το κάνουν. Εξ άλλου μη ξεχνάτε ότι η MNorgan Stanley είναι ότι, η “Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που πέρνει τόσο δύσκολα μέτρα” άρα πλησιάζει η στιγμή να αποκτήσουμε Eurofighter.
      Η ελπίδα μου είναι ότι, αυτή τη φορά τα αεροπλάνα θα συμπαραχθούν με την EADS διαφορετικά και αυτοί είναι πουλημένοι.
      Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι θα τα αγοράσουμε με leasing διόλου άσχημα αν με ρωτήσετε
      Το ερώτημα είναι γιατί θα τα συμπαράξουμε αλλά, αυτό σε άλλη ανάρτηση

    4. gvam44

      Δεν κοιτάμε επίσης την καμπούρα μας ? Καλλίτερα να αναγκάσομε την κομματοκρατία να κλείσει την μαύρη τρύπα των άχρηστων ΔΕΚΟ, τουλάχιστον να τους φοβήσομε με μια αποχή από τις ΔΟΥ για μια βδομάδα αρχικά αρχίζοντας από την επέτειο του ΟΧΙ στις 28 Οκτωβρίου.
      Διότι αφού ξεφορτωθούν τα τοξικά ομόλογα οι κύριοι αυτοί θα μας αφήσουν στην τύχη μας. Εξ’ ου και η αναλγησία τους όταν περικόπτουν συντάξεις μικροσυνταξιούχων (χωρίς αυτό να το επιβάλει το Μνημόνιο) και συνεχίζουν το φαγοπότι στην Βουλή προσλαμβάνοτας και άλλους υπεράριθμους (φίλους και ανήψια), στον τομέα υγείας και αλλού, ή σπαταλώντας εκατοντάδες χιλιάδων ευρό για σώου συνεδριάσεων υπουργικού συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη και ταξιδάκια για δουλειές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, διατηρώντας άχρηστες ΔΕΚΟ που διευθύνουν κομματικοί φίλοι της κομματοκρατίας, και πολλά άλλα.
      Περαίωση της Ελλάδας έχουν σκοπό να κάνουν !
      ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα !
      Αύριο θα είναι πολύ αργά ! Απλά θα μας έχουν χρεώσει περισσότερο !
      Απεργία φορολογουμένων για να φύγει η σαπίλα !
      Μόνο έτσι θα σταματήσει το φαγοπότι !
      Από τις 28 Οκτωβρίου κανείς στις ΔΟΥ για 1 εβδομάδα τουλάχιστον, ας τιμήσομε έτσι την επέτειο του ΟΧΙ !
      Αν δεν συμμορφωθούν και δεν κλείσουν άμεσα τις άχρηστες ΔΕΚΟ των εργατοπατέρων του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τότε απεργία επ’ αόριστον.
      Για την Ελλάδα που θα αφήσομε στα παιδιά μας, ας μην τα χρεώσομε κι’άλλο !
      Να αναλάβομε τις ευθύνες μας, εμείς και όχι τα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μας !

  4. coyoteracing

    Βγαλτε τα εισαγωγικα απο το “βλαχοι”.
    Οι βλαχοι ειναι τοσο επιδειξιομανεις που μπορουν να μολυνουν με την ψωρα τους μια ολοκληρη πολη.Φτανει και ποσοστο 10% και σου την κανουν την ζημια.
    Γουσταρω ανωνυμια.Κοτα το coyote.Σιγα μην τους τα χωσω και στα μουτρα επωνυμα να μην πατησει κανενας στο μαγαζι.
    Μιλαμε για κλικα φανατικων γαμω τις μερσεντε των…κο κο κο κο…

    1. Angelos Mintsoudis

      Φυσικά θα κάνεις την κότα. Το ξαναείπα ότι όλοι άμεσα η έμμεσα επωφεληθήκαμε από τα δανεικά. Κάποιοι βέβαια εμφανώς περισσότερο.

  5. george..

    οι κηφήνες του δημοσίου και των διαπλεκομμενων μιλούν για τρόπο ζωή που δήθεν αξίζουμε , θα έπρεπε πρώτα να κρίνουν την προσφορά τους και την αξία της δικής τους εργασίας πριν κατηγορήσουν τους γερμανούς, τους αλβανούς, τους τούρκους και τους εβραίους.
    αλλά οι κηφήνες του δημοσίου νομίζουν ότι με το κάθονται σε μια καρέκλα πρέπει να πληρώνονται και αυτό είχε γίνει όνειρο του νεοέλληνα… τελείωσε όμως.
    Αν υπάρχουν έλληνες που πιστεύουν ότι αξίζαμε αυτό που ζούσαμε ας πάνε τώρα να πιάσουν τους 300 και να τους κρεμάσουν στο σύνταγμα γιατί κατέστρεψαν το όνειρο τους.. Η μέρα που ξημερώνει είναι γιαυτους που έχουν μάθει να δουλεύουν αλλά και γιαυτους που έχουν στο αίμα τους την Ελλάδα στα γονίδια τους…

  6. gvam44

    Αναρωτιέστε αν έχει τα κότσια ο κ. Παπανδρέου να τραβήξει τ’ αυτιά των Ευρωπαίων και προσθέτετε: “Ιδού μια πρόσκληση για μια περήφανη εξωτερική πολιτική”.
    Δηλαδή ευελπιστείτε στον πατριωτισμό του Κου Παπανδρέου !
    Θαυμάζω την αισιοδοξία σας.
    Καλά δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι η χώρα είναι υπό κατοχήν ξένων δυνάμεων ?
    Παρακάτω σχόλιο που έχω συντάξει και δημοσιεύσει πριν τις δηλώσεις Γιούνκερ:
    Χωρίς το Μνημόνιο, τα 110 δις ευρό θα επιβάρυναν τους τραπεζίτες Έλληνες και Ξένους που είχαν στα χέρια τους τα Ελληνικά ομόλογα.
    Με το κόλπο του ”διχτυού ασφαλείας” και του Μνημόνιου στο οποίο ενσυνείδητα μας έσπρωξε ο ολίγιστος Γ Α Παπανδρέου σε συμπαιγνία βέβαια με τον Κ Καραμανλή τον βραχύ, το χρέος το επωμίζεται ο Ελληνικός Λαός.
    Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ενώ κατα γενική ομολογία τα 110 δις δεν φθάνουν, οι ένοχοι της πλεκτάνης του Μνημονίου Έλληνες και Ξένοι ποιούν την νίσσαν. Απλά περιμένουν και τις επόμενες δόσεις ώστε να χρεωθεί και τα υπόλοιπα των 110 δις ο Ελληνικός Λαός με το τεράστιο επιτόκιο του 5%, μην έχοντας ποτέ εξηγήσει γιατί πολύ μεγαλύτερο του Αμερικάνικου επιτοκίου του ΔΝΤ. Προφανώς διότι οι του ΔΝΤ σαν επαγγελματίες διεθνούς ολκής δεν θέλουν να παίξουν τα βρώμικα παιχνίδια των Γερμανών (Ζήμενς, Νταίμλερ και Κομπανία).
    Αφού λοιπόν ξεφορτωθούν τα τοξικά ομόλογα οι κύριοι αυτοί θα μας αφήσουν στην τύχη μας. Εξ’ ου και η αναλγησία τους όταν περικόπτουν συντάξεις μικροσυνταξιούχων (χωρίς αυτό να το επιβάλει το Μνημόνιο) και συνεχίζουν το φαγοπότι στην Βουλή προσλαμβάνοτας και άλλους υπεράριθμους (φίλους και ανήψια), στον τομέα υγείας και αλλού, ή σπαταλώντας εκατοντάδες χιλιάδων ευρό για σώου συνεδριάσεων υπουργικού συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη και ταξιδάκια για δουλειές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, διατηρώντας άχρηστες ΔΕΚΟ που διευθύνουν κομματικοί φίλοι της κομματοκρατίας, και πολλά άλλα.
    Περαίωση της Ελλάδας έχουν σκοπό να κάνουν !
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα !
    Αύριο θα είναι πολύ αργά ! Απλά θα μας έχουν χρεώσει περισσότερο !
    Απεργία φορολογουμένων για να φύγει η σαπίλα !
    Μόνο έτσι θα σταματήσει το φαγοπότι !
    Από τις 28 Οκτωβρίου κανείς στις ΔΟΥ για 1 εβδομάδα τουλάχιστον, ας τιμήσομε έτσι την επέτειο του ΟΧΙ !
    Αν δεν συμμορφωθούν και δεν κλείσουν άμεσα τις άχρηστες ΔΕΚΟ των εργατοπατέρων του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τότε απεργία επ’ αόριστον.
    Για την Ελλάδα που θα αφήσομε στα παιδιά μας, ας μην τα χρεώσομε κι’άλλο !
    Να αναλάβομε τις ευθύνες μας, εμείς και όχι τα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μας !

  7. gvam44

    Το κόλπο μα τα έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου που λήγουν μέσα στην διετία του Μνημονίου το πιάσατε ?
    Είναι για να βγάλουν την διετία, να έχουν εν τω μεταξύ απαλλαγεί οι τράπεζες από τα επισφαλή ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου και μετά μην τους είδατε !
    Περαίωση της Ελλάδας έχουν σκοπό να κάνουν !
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα !
    Αύριο θα είναι πολύ αργά ! Απλά θα μας έχουν χρεώσει περισσότερο !
    Απεργία φορολογουμένων για να φύγει η σαπίλα !
    Μόνο έτσι θα σταματήσει το φαγοπότι !
    Από τις 28 Οκτωβρίου κανείς στις ΔΟΥ για 1 εβδομάδα τουλάχιστον, ας τιμήσομε έτσι την επέτειο του ΟΧΙ !
    Αν δεν συμμορφωθούν και δεν κλείσουν άμεσα τις άχρηστες ΔΕΚΟ των εργατοπατέρων του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, τότε απεργία επ’ αόριστον.
    Για την Ελλάδα που θα αφήσομε στα παιδιά μας, ας μην τα χρεώσομε κι’άλλο !
    Να αναλάβομε τις ευθύνες μας, εμείς και όχι τα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα μας !

  8. Και ο τρόπος της εθνεγερσίας, πάντοτε, μόνον ένας: Υπηρεσιακή κυβέρνηση εξωκομματικών προσωπικοτήτων, με εντολή για τη σύγκληση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και καινούργιο, εξ υπαρχής, Σύνταγμα.
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_30/05/2010_1289437

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d