Πρώτο ΘΕΜΑ 24.04.09

Έχοντας λύσει τα περισσότερα από τα «μεγάλα προβλήματα» του λαού της Χαρτόβιας όπως γκρίζες ζώνες, μακεδονικό, διεκδίκηση νήσων Αζορών από την Τουρκία, παράνομη δόμηση, στάθμευση, μετανάστευση, γκρίζες, γαλάζιες, πράσινες και, κυρίως, ροζ ζώνες αλλά και, σκάνδαλα Βόνταφον, Ζίμενς, Βατοπεδίου, TOR-M1, Patriot και άλλα ων ουκ έτσι αριθμός, ανάθεσα στα μέλη του Κόμματος Μου την επίλυση των μικρών. Δεν θα το πιστέψετε αλλά, το μεγαλύτερο μικρό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι έφτασε η ώρα της κρίσης για τον Αριστοτέλη Παυλίδη ο οποίος είναι πληρεξούσιος στον τροφοδότη λογαριασμό που, γύρω του κινούνται (δορυφορικά) άλλοι λογαριασμοί. Όπως πληροφορήθηκα, ο αδελφός του εν λόγω βουλευτή δάνειζε χρήματα αλλά, χωρίς να πληρώνει χαρτόσημο 2 τοις χιλίοις που προβλέπει ο νόμος. Και μόνο αυτό το μεγάλο μικρό πρόβλημα μπορεί να δυναμιτίσει το θαυμάσιο κλίμα που κάλυψε τη χώρα με την επίσκεψη Μπαρόζο. Για να προλάβω το δίλλημα «αθώος ο Παυλίδης ή εκλογές» πρότεινα στα μέλη Μου αλλά, και στα φιλαράκια του Κόμματος της Μάρτζ, να ρίξουν λευκό. Βέβαια, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Χαρτόβιοι δεν δίνουν μία αλλά, αν η διαφορά των δύο μεγάλων κομμάτων στις εκλογές είναι μικρότερη (ή μεγαλύτερη το ίδιο κάνει) του 3% τότε I feel both sorrow (sic) and outraged όπως είπα μιλώντας στο London School of Economics. Πρόσθεσα μάλιστα πως this is not mamazel the Greece.
Στο μεταξύ στα χέρια των βουλευτών Μου έφτασε η έκθεση των ελεγκτών για το Βατοπέδιο, στην οποία αναφέρεται ότι δεν γνωρίζουν αν στο σκάνδαλο εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα. Μόλις το έμαθα συγκάλεσα την Κεντρική Μου Επιτροπή που ομόφωνα αποφάσισε να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση ψηφίζοντας κατά συνείδηση το κουκούλωμα.
Είπα «κουκούλωμα» και θυμήθηκα τον νόμο που, εξισώνει τις κουκούλες με το κοινό έγκλημα. Πήρα ένα ψαλίδι και έκοψα την κουκούλα του νταφλ κόουτ, που είχα απ’ το Γυμνάσιο συμβάλλοντας κι’ εγώ στον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας». Ο ένας πόλεμος φέρνει την άλλον και, από την υπόθεση Παυλίδη πάω στον πόλεμο της ασφάλτου όπου ο Μολώχ φαίνεται να ξανακερδίζει έδαφος παρά την καμπάνια για την οδική ασφάλεια των κ.κ. Χατζηδάκη με την Κα Κοκκίνου και τον «μικρό Νίνη». Δεκαεφτά τοις εκατό αυξήθηκαν τα τροχαία τους τελευταίους έξη μήνες πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως, αν γίνουν 3-4 όμοιες καμπάνιες δεν θα υπάρχουν πλέον οδηγοί και το πρόβλημα των τροχαίων θα λυθεί. Αν τα παραπάνω φαντάζουν ασύνδετα και παράλογα, είναι. Όμως γι’ αυτό δεν ευθύνεται το Κόμμα Μου αλλά, η «κακούργα η κενωνία» που δεν αφήνει τα καλύτερα παιδιά να κάνουν κάτι για την κακομοίρα την μανούλα τους. Περισσότερα την άλλη Κυριακή μια και δεν περνάει μέρα χωρίς ένα μικρό ή μεγάλο δράμα._Κ.Κ (pilot@techlink.gr)

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.