1ο ΘΕΜΑ

10.03.13

…σκάλισε με τρεμάμενα δάχτυλα στην επιστολή που ετοίμαζε για τον Αρχηγό της Ελληνικής Διαστημικής Αεροπορίας ο Ευθύμιος Φαρμακοτρίφτης, κάτοικος περιοχής Φαρμακομονομάχων, που κείται νοτίως του Ασωπού, ανατολι του όρους Πάρνηθα, κοντά στο κοσμοδρόμιο Δεκελείας. Δέκα χιλιάδες κάτοικοι των Φαρμακομονομάχων και 12 (χιλιάδες) του Χωριού Ολυμπιακή Ύβρης, υποφέρουν από τον θόρυβο των ανεμοπλάνων και αεροπλάνων των Αερολεσχών που χρησιμοποιούν το Κοσμοδρόμιο. Τα ανεμόπτερα τα πετάνε νέοι και νέες από τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ όλης της χώρας, κάνοντας παρέα σε γλάρους και γεράκια που καταφθάνουν από κάθε σημείο της Αττικής. Τα αεροπλάνα τα πετάνε άτομα του υποκόσμου που εκπαιδεύονται (οι εγκληματίες) σαν χειριστές για την Πολιτική και Πολεμική Αεροπορίας. Όλοι όσοι πετάνε απ’ το Κοσμοδρόμιο Δεκελείας είναι άνθρωποι του υποκόσμου, τύποι που διακινούν (εκτός από θόρυβο), ουσίες (μπάφο, κοκαΐνη και ηρωίνη) οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την «υγεία των παιδιών» του Ευθύμιου Φαρμακοτρίφτη, της Λουκίας Φορμολιάδου, Περσεφόνης Συγκαμένου και Γιαννάκη  Δυσκοίλιου, εξαδέλφου του Μπάμπη Παπάρα και ανιψιού του Γιάννη Τράκα. Ο τελευταίος είναι μόνιμος ανθυπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας με απόσπαση στον πύργο ελέγχου του Κοσμοδρομίου Τατοίου. 

Στην επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αεροπορίας, ο Ευθύμιος Φαρμακοτρίφτης αναφέρει ένα περιστατικό, που διάβασε στην  εφημερίδα «Νέοι Στόκοι», το οποίο έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του καθυστερημένου υιού του που έπαιζε τόπι 20 χιλιόμετρα πιο πέρα. Συγκεκριμένα ο Ευθύμης αναφέρει μία αναγκαστική προσγείωση ενός ΑΤΙΑ σε χαράδρα της Πάρνηθας το οποίο ΑΤΙΑ είχε θέσει σε κίνδυνο το κλουβί που μεταφέρει κουλοχέρηδες στο καζίνο. Στην επιστολή διαμαρτυρίας ο Φαρμακοτρίφτης, που είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα Συγκαμένων Φαρμακομονομάχων, τονίζει ότι, το θρόισμα που προκαλείται από την πτήση των ανεμοπτέρων  προκαλεί στειρότητα στις γίδες και στις γκιόσες, ανικανότητα στους άνδρες και  επιβραδύνει την ανάπτυξη βλασταριών που μεγαλώνουν στις ως άνω περιοχές. Το αποτέλεσμα, λέει ο συγκαμένος, είναι να παρουσιάζουν σημάδια νοητικής καθυστέρησης και α μη μπορούν να παρακολουθήσουν το σίριαλ «Σουλεϊμάν». Ο γράφων που, με πείσμα επαναλαμβάνει ότι όλα όσα έχει κάνει ή επιτύχει στη ζωή τα οφείλει στην Αθλητική και Πολιτική Αεροπορία, παρακολουθεί με σοκ και δέος τις ενέργειες της Επιτροπής Αγώνα ελπίζοντας ότι, κάποια μέρα θα βρεθεί ένας  Αρχηγός της Ελληνικής Αεροπορίας και ένα cartoon που, κατά καιρούς υποδύεται τον Υπουργό Άμυνας να στείλουν τους κομπλεξικούς στον διάβολο και να μην υποκύψουν στις πιέσεις των εργολάβων που κρύπτονται πίσω απ’ τους  Φαρμακοτρίφτη, Φορμολιάδου και Τράκα. Οι οποίοι, οφείλω να πω, επιθυμούν να μετατρέψουν το μισό αεροδρόμιο σε νεκροταφείο και το υπόλοιπο σε υπερτοπικό πόλο (κώλο)  αναψυχής.

Τα «δεν πάει άλλο» δεν σταματούν εδώ. Αναφέρονται στη πτώση μικρού αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και άλλα 120 αεροπ[λάνα που «χάθηκαν» τα τελευταία 20 χρόνια μόνο στην Πολεμική Αεροπορία. Μη διαθέτοντας σεβασμό στη μνήμη των νεκρών αξιωματικών ο βλάκας της διπλανής πόρτας απαιτεί, η Πολεμική Αεροπορία «να φύγει να πάει αλλού» σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αλικαρνασσού προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επειδή αεροπλάνο προσγειώθηκε στη κρεβατοκάμαρα της κυρά Κούλας που σημαίνει ότι, θα μπορούσε να προσγειωθεί και στο μπουντουάρ της Φορμολιάδου. Στο σημείο αυτό η επιστολή επεκτείνεται σε σεξουαλικά υπονοούμενα λέγοντας ότι, σύντομα, οι κάτοικοι των όμορων περιοχών θα αναγκαστούν να «ανεβούν στα κάγκελα» υπονοώντας ότι, τώρα, περπατάνε σε στέρεο έδαφος. Κλείνοντας ο Ε.Φ αναφέρει σειρά νόμων και διατάξεων που αφορούν στους νόμους και διατάξεις της Πολιτικής Αεροπορίας που, η στήλη θα παρουσιάσει όταν η Κα Συγκαμένου έλθει σε οργασμό. Μέχρι τότε παρακαλώ τους αναγνώστες να περιμένουν λίγες μέρες μέχρις, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποφανθεί αν η περιοχή νοτίως του Ασωπού και βορείως του Κοσμοδρομίου κατοικείται από ανθρώπους ή έχει καταληφθεί από εξωγήϊνους._Κ.Κ.

 photo

Στη φωτογραφία. Ο Αλέξης που, μετά από ατύχημα κινείται με αναπηρικό αμαξάκι, λίγο πριν καθίσει στο εμπρός κάθισμα ανεμοπτέρου προκειμένου, ο άφρων να μάθει να πετάει θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών της περιοχής Φαμακομακεδονομάχων

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

2 Comments

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d