Τη περασμένη Κυριακή το έκανα. Σήμερα όχι και είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια. Όπως χιλιάδες άλλοι Αθηναίοι είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Καμίνη-Σγουρό και Κακλαμάνη-Ψινάκη;

How about a cup of tea my dear?

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

26 Comments

  1. Επειδή είμαι προβοκάτορας, νομίζω ότι η δήλωσή σας ερμηνεύεται κάτι σαν “Την περασμένη Κυριακή επέλεξα μεταξύ Κακλαμάνη και Καμίνη και ψήφισα.Σήμερα όχι”.

    Πάντως εγώ θα ψήφιζα Καμίνη, μόνο και μόνο για να δω αν θα ανταποδώσει την πρόσκληση του Πρωθυπουργού. Δηλαδή αν θα τον καλέσει στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο για να κάνει παρουσίαση της κατάστασης της χώρας, όπως έκανε και ο Καμίνης στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

    Κα-κλαμάνης, Κα-μίνης, τα 2 Κα-κα της μοίρας σας.

    Κακλαμίνη δεν έχει να ψηφίσετε;

    Ξέχασα εσείς Κλασαμάνη και Κλασμίνη θα ψηφίσετε.

  2. GRAEKUS

    Καλή ξεκούραση!
    Από αύριο αρχίζουμε πάλι τη γκρίνια για την κατάντια της Αθήνας. Σε τρία χρόνια (;) που θα ξαναέχουμε εκλογές, μη μπείτε στον κόπο να πάτε να ψηφίσετε, θα αποφασίσω εγώ για λογαριασμό σας. Στο μεταξύ βέβαια μπορεί να καταργήσουμε την εκλογική διαδικασία με το σκεπτικό ότι πρόκειται για δαπανηρή δραστηριότητα στην οποία ούτως ή άλλως δεν επιθυμεί να μετέχει η πλειοψηφία του εκλογκού σώματος.

    1. Ξέρω ότι η αποχή είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Όμως για πρώτη φορά δεν άντεξα τον 2ο γύρο. Από τη μία Κακλαμάνης-Ψινάκης απ’ τη άλλη Καμίνης-Σγουρός…
      Επειδή έχω ζήσει στο πετσί μου την “τοπική αυτοδιοίκηση” 20 χρόνια πριν ξέρω ότι, τα κυκλώματα είναι τόσο ισχυρά ώστε ούτε ο μακαρίτης ο Τρίτσης (με εμένα και τον Τριποδάκη να βοηθάμε με όλη μας τη καρδιά), δεν κατάφερε να κάνει πολλά…

      1. Thunderbolt

        Συμφωνώ απόλυτα. Πραγματικά αυτήν την Κυριακή ακόμα και το “μη χείρον βέλτιστον” δεν αρκούσε για να δικαιολογήσει την παρουσία μας στην κάλπη. Ισως το μη…χοίρον να ταίριαζε καλύτερα! Μάλλον το μετάνοιωσα και που πήγα και για αυτό που έριξα…Αλλωστε μήπως θα αλλάξει τίποτα ουσιαστικό? Θα επιβάλλουν την ανακύκλωση? Θα στείλουν άτομα να φροντίσουν τους μόνους γέροντες γονείς μας (ή τα μικρά παιδιά μας) ενώ εμείς εργαζόμαστε? Θα αξιοποιήσουν επιτέλους το Διαδίκτυο για να εξυπηρετήσουν ταχύτερα και καλύτερα? Θα σταματήσουν μήπως τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς πχ για 1000 ιστορικά λευκώματα προϋπολογισμού 200.000 ευρώ? (πραγματική ιστορία σε πόλη με ιστορικό όνομα, όπου ο ενδιαφερόμενος μεταξύ άλλων θα έπρεπε να έχει ήδη κάνει τουλάχιστον άλλες έξι εργασίες με το δήμο!!!!) Μόνο φανταχτερά φυλλάδια ξέρουν να τυπώνουν και να αρπάζονται σαν τα κοκκόρια μπροστα στις κάμερες φανερώνοντας το κάκιστο επίπεδό τους….

    2. kyriakos

      GRAEKUS νομίζεις ότι έγινε γνωστή μια αξιόλογη υποψηφιότητα και βαρέθηκε ο κόσμος να ψηφίσει; Το πράγμα είναι πολύ απλό. Ο κόσμος με την αποχή έδωσε μια γερή μούντζα στα κόμματα και τη κατάντια στην οποία μας έφτασαν,με τη δική μας ανοχή και συμμετοχή σε κάποιες περιπτώσεις.
      Προσωπικά θα πρότεινα στα κόμματα να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και να μην ξαναπροτείνουν υποψήφιους δήμαρχους και περιφερειάρχες. Ίσως έτσι να γίνει κάτι καλό στην τοπική αυτοδιοίκηση.

  3. Panos

    Εδώ είναι όντως δύσκολη η επιλογή. Μεταξύ ενός εθνομηδενιστή κι ενός “οπισθοδρομικού”, τι να επιλέξει κανείς.
    Χαμένη η ψήφος και στις δύο περιπτώσεις.

  4. Ο κ. Καμίνης δεν είναι, όπως λέτε, “εθνοιμηδενιστής”. Είναι ένας πολιτικά ορθός ευρωπαίος WASP, αμερικανοσπουδαγμένος, κομ ιλ φο διεθνιστής. Δεν καπνίζει, οδηγεί Saab, βλέπει (και ακούει) Woody Allen, διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ραφηνάτο και τον Κουβέλη άρα, δια της εις άτοπον απαγωγής, και τον ΓΑΠ. Πάει σε παρουσιάσεις βιβλίων του μαρκησίου Νικολάου, παρακολουθεί παραστάσεις στο Μέγαρο και μένει (υποθέτω) είς την περί τον Bidet περιοχή
    Ο κ. Κακλαμάνης δεν είναι, όπως λέτε,”οπισθοδρομικός” εκτός αν ξέρετε κάτι που δεν γνωρίζω. Eίναι ένας metrosexual ιατρός, με υψηλά στάνταρντ αισθητικής (δείτε τους συνδυσσμούς χρωμάτων στα footer και τα polo που φορά, ένα είδος ουράνιου τόξου). Ακόμα είναι άνθρωπος που συγκρούεται με το κατεστημένο (δεν φοράει Allen Edmonds όπως ο υπουργός Πολιτισμού), δεν κάνει κανόε-καγιάκ, δεν τρέχει σε Μαραθώνιους είναι, με λίγα λόγια, επαγγελματίας Δήμαρχος. Η απόφασή του να συμπεριλάβει στον συνδυασμό του τον κ. Ψινάκη έδωσε ώθηση στην meta-metrosexual gay κουλτούρα την οποία είχε απόλυτη ανάγκη η Αθήνα με δεδομένη την μεταμόρφωσή της σε ένα πολύχρωμα παζάρι ιδεων και προϊόντων-μαϊμού

    2d Edition
    Πιο τρομακτικό για την συμπρωτεύουσα είναι, αντί τον Ψωμιάδη να να εκλεγεί σ κ. Μπουτάρης!

  5. Αν εσείς στην Αθήνα έχετε τέτοιο δίλημμα τι να πούμε και μεις οι Θεσσαλοί που καλούμαστε να διαλέξουμε μεταξύ του αποτυχημένου πρώην βουλευτή, και νυν αναπληρωτή καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρακαλώ, κ. Αγοραστού (ο οποίος απορώ πότε παραδίδει μαθήματα και επιβλέπει μεταπτυχιακές και διδακτορικές διατριβές αφού όλο το καιρό τον βρίσκεις να ψαρεύει ψήφους και να παρακολουθεί αθλητικά γεγονότα) και του κ. Παπατόλια του ΠΑΣΟΚ, νυν νομάρχης Μαγνησίας, ο οποίος όμως δεν πείθει (ίσως να πείσει περισσότερο εάν βγάλει το, μόνιμα, ειρωνικό του χαμόγελο αυταρέσκειας, όπως και ο έτερός του υποψήφιος).

    Τα ίδια χάλια διλήμματα παντού. Μπρος γκεμός και πίσω ρέμα.

  6. Paul Newman

    Κύριε Καββαθά, κι εγώ θα ‘θελα να μετέχω σε ψηφοφορία για την εκλογή Δημάρχου, νυν βαπτισμένου Περιφερειάρχη πρώην Νομάρχη, Βουλευτή και Πρωθυπουργού. Όμως, το ελεγχόμενο από το εξωτερικό σύστημα του πολιτικού προσωπικού, μου έχει αφαιρέσει το σπουδαιότερο δικαίωμά μου στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, την ψήφο μου. Δηλαδή, έχουμε γίνει τριτοκοσμική χώρα όταν δεν λειτουργεί η Δημοκρατία. Ποιόν να ψηφίσω? Όποιος και αν κερδίσει, ο χαμένος είναι ο Πολίτης. Μονά-ζυγά, μονόζυγα δικά τους. Τί σόι υποψήφιοι είναι όλοι αυτοί? Για τον Σγουρό δεν ξέρω πολλά πέραν του ότι είναι κομματόσκυλο χρόνια τώρα, αλλά ο Κικίλιας είναι πρώην αθλητής (ουδέν μεμπτόν σ’ αυτό) και φαντάζομαι το πτυχίο Ιατρικής το πήρε κουτσά στραβά με τα χίλια στα 40, κατά το “Κικίλια με χίλια!!!”. Δεν νομίζω να δούλεψε πουθενά, ας με διορθώσει αν κάνω λάθος. Και ο Κικίλιας δεν είναι ο μόνος αποτυχημένος επαγγελματίας που για να επιβιώσει γίνεται κομματόσκυλο, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Φασούλας και τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Ως πότε θα μας σερβίρουν ό,τι να ‘ναι για να εξαπατούν το εκλογικό σώμα? Τί σόι Δημοκρατία είναι, όταν όποιος δεν συμφωνεί με τον Αρχηγό, αποπέμπεται και διαγράφεται από το κόμμα? Πρόσφατος είναι ο Δημαράς, πολλοί άλλοι προϋπήρξαν “αντάρτες” σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές, αντί να είναι έξω και πέρα από τα όρια επιρροής των κομμάτων, δυστυχώς έχουν μια βασική λειτουργία: εκλέγονται κάποιοι Δήμαρχοι για να κάνουν χάρες στους “higher-ups” στην ιεραρχία. Και φτάνουμε πάντα στο γελοίο σκηνικό, όπου 6 μήνες πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές κάποιοι δρόμοι από ‘δώ και από εκεί ασφαλτοστρώνονται, για να δείξουμε ότι η περιοχή έχει Δήμαρχο με καμπανέλια και ότι κάτι γίνεται. Άλλο τί να πω δεν ξέρω.

    1. Panos

      Συμφωνώ σε όλα, αλλά ως πρώην αθλητής μπάσκετ θα διαφωνήσω με την αναφορά σε Κικίλια και Φασούλα ως πρώην αποτυχημένους επαγγελματίες.
      Ήταν και οι δύο πολύ επιτυχημένοι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, και έβγαλαν αρκετά χρήματα από αυτό.
      Τώρα γιατί καταπιάστηκαν με την πολιτική, φαίνεται είναι της μοδός. Μετά τους βουλευτές Ιωαννίδη και πρόσφατα Ανατολάκη (ήμαρτον που θα’λεγε και ο εθνικός φαφούτης), γιατί όχι κι αυτοί.
      Πλάκα-πλάκα ο Τζέφρυ δε μου μοιάζει για πιο έξυπνος, ούτε καν από τον Ανατολάκη….

      1. Paul Newman

        Έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες Πάνο, απλά εγώ δεν εκφράστηκα σωστά. Εννοώ, ότι ο Κικίλιας (ως μεσαίου στάτους παίχτης στην ΑΕΚ) και ο Φασούλας (ως Πρωταθλητής Ελλάδος και Ευρώπης με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα) τους τέλειωσαν τα λεφτά και δεν είχαν από πού να ζήσουν. Αυτό εννοώ ως αποτυχημένος επαγγελματίας. Μετά το μπάσκετ/ποδόσφαιρο/πόλο/τέννις/κρίκετ, τί? Το χάος. Ούτε καν δεν άνοιξαν ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ ή ένα περίπτερο. Για την Ιατρική του Κικίλια, εκφράζω σοβαρή αμφιβολία για την επάρκειά του. Μόνο τον Λυκουρέζο θυμάμαι να είναι (πρώην) βουλευτής και ταυτόχρονα επιτυχημένος επαγγελματίας (δικηγόρος εν προκειμένω). Όλοι οι άλλοι παριστάνουν την κλανιά, σαν την Βόζενμπεργκ της ΝΔ, που δηλώνει χαμηλό εισόδημα διότι “βοηθάει σχεδόν αφιλοκερδώς” τον καθένα, και έχει σύζυγο επιχειρηματία από Κύπρο μεριά που την ντύνει σαν την Βασίλισσα της Αγγλίας…

      1. coyoteracing

        Tι φωτο ειναι αυτη που εβαλες τωρα!Το πτηνο το ξερω,ειναι η Βοζεμπερκ.Η αλλη ποια ειναι?Καρναβαλια ολοι, θελουν και ψηφο.Ετρεξαν ομως οι καρναβαλιστες (ναι ναι υπηρξαν συμμετεχοντες) και ολοκληρωθηκε η διαδικασια.

        Ψηφισες μαγκα μου!?Εισαι διαπλεκομενος,αυτο εισαι,γι αυτο πηγες.Εμενα να ακουτε.Ολα τ’ αλλα ειναι θεωρια επισκοπου.

        Και τωρα που ειπα επισκοπου,ασε ρε Κωστα να βγει ο Μπουταρης.Ανθιμος και Μπουταρης και η Θεσσαλονικη θα γινει Ξεσσαλονικη…λλα λλα λλα λλα λλα λλα λλα λλα.Παοκ -Αεκ 2:1.Ετσι απλλλα.Το παρακατω ηταν γραμμενο σε μπλουζακι Μπαοκτζη.

        Σ.Φ. ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
        ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
        ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟΝ
        ΠΟΥ..Ο ΜΟΥ.

        Ξερω ξερω ειμαι παλι εκτος θεματος…ή μηπως οχι.Εγω φταιω που ανοιξε το τριωδιο?

        The Queen!-K.K.

  7. Panos

    Coyoteracing, ξέχασες το Ζορό στη Σαλλλόνικα…..
    Μπουτάρης-Άνθιμος-Ζορό, θα γίνει Μμπάρτυ φοβερό.
    Εμένα από όλο αυτό το σκηνικό, με ανυσηχεί ένα γεγονός. Η εκλογή του συγκεκριμένου περιφερειάρχη Αν.Μακεδονίας-Θράκης. Με ανησυχεί ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που ο Τζέφρυ έβαλε όλες του δυνάμεις για να μη χαθεί αυτή η περιφέρεια.
    Τα έχει πει ο Καββαθάς εδώ και δεκαετίες, τώρα όμως θ’αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.

  8. george..

    παγκοσμιος πρωταθλητης ο Vettel o Alonso το εχασα μεσα απο τα χερια του…
    καταλαβαινω γιατι δεν πηγατε να ψηφισεται στο δευτερο γυρο… αλλα οποιος δεν ψηφισε στο α γυρο ειναι λαθος… εκτος και αν περιμενε το κομμα της Ντορουλας …?

  9. netakias

    Εδώ ΚΚ διαφωνώ.

    Επαθαν την πλάκα τους “ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ”!

    Τους έκανες την μούρη κιμά.

    Βλέπουν πλέον την πλάτη μας!

    Οχι στο τρέξιμο αλλά…στο πήδημα!

    Μια ανάγνωση των Πρωτοσέλιδων σήμερα 15/11/2010, αρκεί να καταλάβουν όλοι όσοι έκαναν αποχή/ακυρο/λευκό ποιος κέρδισε.

    Μπορείς να μου αποδείξεις ότι έκανες κάτι διαφορετικό από τον Αδωνι, την Ντόρα ή τον Κουβέλη, να καταλάβω κι εγώ γιατί πανηγυρίζει ο ΓΑΠ και μας δείχνει προκλητικά τα νέα μέτρα και τους γεννετήσιους αδένες του;

    Αυτά που λέω δεν είναι θεωρητικά, είναι η πραγματικότητα.

    Εχουμε και λέμε:

    Η αποχή εβαλε στο παιχνίδι

    1.Την Χρυσή Αυγή. Τώρα και με Δήμαρχο τον Συνήγορο του Μαστρέμπορου βλέπω το Μιχαλολιάκο να ταμπουρόνεται στου Μακρυγιάννη και να παριστάνει τον Ηρωα! Αντε και στην Βουλή.

    2.Εκανες την συμμορία Κωλοτούμπα, Αδωνι Μανωλίδη και ροπαλοφόρου Βορίδη, ρυθμιστή του πολιτικού σκηνικού.

    3.Ο “προοδευτικός” Μπουτάρης ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

    4.Εκανες άνθρωπο τον τυχοδιώκτη Τατούλη.

    5.Γλιτώσαμε ένα κακό Δήμαρχο και ρίξαμε λάδι στο Καμίνι του Αγ.Παντελεήμονα.

    6.Εκεί που δεν έβγαιναν οι ΠΑΣΟΚοι στο δρόμο, τώρα θα κρυβόμαστε εμείς. Αν δεν έχουμε και κάρτα του πολιτη θα πάρουμε τα βουνά.

    Τουλάχιστον Σώθηκε η χώρα από τον Κικίλια!

    ΥΓ.Μείναμε με τον νικητή Δρούτσα.

    1. coyoteracing

      Εχεις τοσο δικιο, οσο λαθος εκανα που δεν ψηφισα (και τις 2 Κυριακες).Και εχεις και τοσο λαθος οσο δικιο εχω που αδιαφορησα παντελως.

      Καταφερα δυο πραγματα στη ζωη με τοση δυσκολια και εχω δει τοσους αχρηστους να κανουν αλματα μεσα σε ενα μηνα.Γαμω την ψηφο τους και τις δημοσιες σχεσεις τους.Οσοι ψηφισαν στο 2ο γυρο ειναι ολοι διαπλεκομενοι.Εχουν καθε λογο να το κανουν.Αυτο μου δειχνει εμενα η καλπη,το μεγεθος του προβληματος και θελω να ελπιζω οτι η αποχη σημαινει πως σας βλεπουμε τι κανετε και θα ξηγηθουμε στο μελλον.Πως? Με περισσοτερη αποχη.Ψεματα,με αδιαφορια.Σπαω τα συνειδησιακα μου δεσμα,κοιταω τη δουλεια μου και τα παιδια μου και να βουλιαξουν μονοι τους.

      Οι εκλογες ηταν αυτοδιο… στα αρχιδια μου τι ηταν,τις εκαναν εθνικες και στο 2ο γυρο ηταν θεμα του λεγομενου δικομματισμου.Εγιναν δηλαδη εκλογες της διαπλοκης,των συγκοινωνουντων και αν υπαρχει ενα ελαχιστο μετρισιμο ποσο ευφυιας και το κατεχεις…ε δεν πας να ψηφισεις.

      Ειναι ολοι τους καρναβαλια και για οσους το μπορουν ας καταλαβουν οτι δεν ειμαστε για τα μουτρα τους.

      Διατηρωντας παντα δικαιωμα στο Αλαθητο,δωσε μου χαιρετισματα στον Παπα. Η αποχη ηταν και θεμα αξιοπρεπειας.Πως να πας στον Καρναβαλο χωρις αποκριατικο κουστουμι.

  10. Ο “Νετάκιας” έχει δίκιο. Mea Culpa. Έπρεπε να ψηφίσω. Λευκό, άκυρο, κάτι. Όμως, μετά από 50 χρόνια δουλειάς και αμέτρητες εκλογές αναμετρήσεις, βλέπω τα ίδια cartoon να διεκδικούν τη ψήφο μου. Αρκεί να δεις τις …ενδυματολογικές επιλογές και το γενικότερο στιλ των υποψηφίων για να καταλάβει τι κρύβεται πίσω…
    Και για να μην ακούγομαι αρνητικός περιμένω να δω πως ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων θα διαχειριστεί το θέμα, ας πούμε, των ΧΥΤΑ για να μην αναφερθώ στους διαγωνισμούς για την αγορά απορριματοφόρων!

    1. D. Michalos

      Δε νομιζω οτι εχει δικιο ο “Νετακιας” (μιλαμε παντα για την Β’ Κυριακη). Εχουμε μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Στις δημοτικες εκλογες δεν παμε για να τιμωρησουμε το α’ ή το β’ κομμα. Παμε να επιλεξουμε αυτον που θα μπορεσει να κανει καλυτερα τη δουλεια και επομενως θα ικανοποιησει τις πραγματικες αναγκες των πολιτων/δημοτων.

      Την Β’ Κυριακη υπαρχουν μονο δυο υποψηφιοι. Οταν ΚΑΙ οι δυο, με αριστα το 100, βαθμολογουνται (στην ικανοτητα, αποτελεσματικοτητα, ηθικη κτλ) με ΜΕΙΟΝ 50 τοτε γιατι να ψηφισει κανεις? Αν ψηφισουμε τον αποδεδειγμενα ανικανο και διεφθαρμενο, του προσθετουμε κυρος και δυναμη (αλλο να εκλεγεται πχ ο Τατουλης με 157 χιλ. ψηφους και εντελως διαφορετικο να εκλεγεται με 370 χιλ.)

      Ας υποθεσουμε οτι εκανα το καθηκον μου και ψηφισα την Α’ Κυριακη τον Ψαριανο. Τι θα κερδισω αν ψηφισω την Β’ Κυριακη τον Σγουρο ή τον Κικιλια? Και τι θα χασει η χωρα αν εγω δεν ψηφισω κανενα απο τους δυο? (ασε που οταν εχεις ψηφισει Ψαριανο και τον βλεπεις στη τηλεοραση, μετα την Α’ Κυριακη, να δηλωνει οτι αυτος θα ψηφισει τη Β’ Κυριακη τον Σγουρο, νοιωθεις μια απιστευτη αηδια για ΟΛΟΥΣ).

      1. netakias

        Μα απαντάς μόνο σου στο Ερώτημα.

        Ο Ψαρριανός κι ο κάθε άλλος πήρε τα ποσοστά που του αναλογούν στο Δημοτικό/Νομαρχιακό συμβούλιο και τέλος.

        Ο Δεύτερος γύρος ήταν καθαρά θέμα πρεστιζ.

        Αν ήταν οι εκλογές του 2006 ή του 2009 δεν θα έπαιζε ρόλο και καλά θα έκανε μια Αριστερά να μην συμμετέχει.

        Μετά της 6 Μαίου 2010 δεν υπάρχουν πλέον διαχωρισμοί τέτοιοι. Υπαρχει Μνημόνιο vs Ελλάδα. Τιποτα άλλο, έτσι απλά. Το μlήνημα το πήραν

        Δήλωσε σήμερα ο Στρος Καν

        “Τα νέα προγράμματα του ΔΝΤ, αναφέρομαι ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχουν συγκροτηθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η αποκατάσταση της ισορροπίας, αλλά με την προστασία των πλέον αδύναμων, των πλέον ευάλωτων, Οταν τα έλεγα αυτά, μού έλεγαν, ‘ναι, …., αλλά το ΔΝΤ είναι φιλελεύθερο…Η πραγματικότητα είναι ότι έγιναν εκλογές (στην Ελλάδα) και ότι η αριστερά στην εξουσία νίκησε”,

        Σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα για ποιους Δημάρχους Δεξιοαριστερούς μου λέτε τώρα;

        Δεν ξέρω ποιος γ**** τον λακαμα τον Κικίλια, αλλά σίγουρα ξέρω ποιους θα γ**** το ΠΑΣΟΚ που έβγαλε Σγουρό.

        Βαζελίνη να ΄χουμε.

        Καλή μας νύχτα.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d