Με ματσωμένο (άγνωστο πως) σύζυγο. Που έχει 3 Φιλιπινέζες για να “μεγαλώνουν τα παιδιά” και μία για να της βάζει και βγάζει τα παπούτσια. Η γκιόσα έχει “βίλα” στο “νησί των ανέμων”. Ο άντρας είναι τόσο μαλάκας ώστε, μία ζωή προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι Πάρις Κατσιδόκωστας. Η γκιόσα κάνει μπότοξ, τραβάει τα μάγουλά και τα χείλη (για να κάνει καλές πίπες στους ναύτες του κότερου και στα τεκνά που παίρνει όταν ο Νο 1 λείπει απ’ το σπίτι για δουλειές -με αμερικανούς, άγγλους και γερμανούς εμπόρους πετρελαίου και όπλων.

Το μεγαλύτερο τσογλάνι της οικογένειας οδηγεί Χάμερ και ένα S3 με 250 χιλιόμετρα την ώρα στην Αττική οδό. Τον ακολουθούν δύο μπράβοι με μοτοσικλέτες και γαλάζια led που αναβοσβήνουν.

Το συγκεριμένο είναι ένα από τα απ΄τ’ αρχ…ια που κυβερνούν παρασηνιακά την  Ελλάδα επειδή έτσι τους ανάθεσαν οι πολιτικοί και κομματικοί τους ινστρούχτορες. Η Γκιόσα de Botox  είναι πρώην βίζιτα που έγινε “κυρία” στη τριτοκοσμική, λιβανοbolywood Δημοκρατία των Κολλητών της Μπανανίας.

Όχι μόνο τους συχαίνομαι, όχι μόνο θέλω να τους κάνω τη Πράξη (με ένα μπουκάλι) αλλά, μετά χαράς θα τους έβαζα σ’ ένα γυάλινο σπίτι στη πλατεία Συντάγματος για να βλέπει ο κόσμος ποιοί και γιατί έκαναν τη χώρα σκυλάκι του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Τρόϊκας.

Ότι και να πουν, ότι και να γράψουν τα παπαγαλάκια τους το γεγονός παραμένει: 10 “πολιτικοί” και 3 καραβανάδες ήπιαν το αίμα και πήραν τη ψυχή της Ελλάδας και, χαριτομενιές του τύπου “φταίμε εμείς που τους ψηφίσαμε”,  “ας προσέχαμε” και “φταίει ο λαός” είναι για τα σκουπίδια.

Έξω αλήτες. Με τα καρούμπαλα και τους μπράβους, τα καγιέ και τις ML, τα κότερα και τα Parasite Beach.

Ουστ φορμολιασμένες γκιόσες και ανδρόγυνα με πανεράι και ρόλεξ. Τα ρόλεξ ρε αιδοία, τα φοράνε εκείνοι που κάνουν ελεύθερη κατάδυση στσ 26 μέτρα και όχι τα ξεφτίλια που ψαρεύουν με μπουκάλες και κρεμάνε τα ψάρια στα ρέλια του σκάφους τους.

Φωτιά!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

6 Comments

  1. coyoteracing

    Αυτος που εβαλε το ζωντανο στο χωρο αποσκευων δεν φταιει για το ΔΝΤ?Ο κηδεμονας του που το εδωσε δεν φταιει για το ΔΝΤ?
    Αχ καλε τωρα που λεμε για ζωα,ειχαμε μια κοτα στο χωριο και την ειχε βαλει στο ματι ο κοκορας.Ηθελε κι αυτη αλλα το παιζε δυσκολη.Και σκεφτοταν,να τρεξω δεν θα γαμηθω,να του κατσω θα με πει πουτανα.Ε δεν σκονταφτω καλυτερα!
    Τετοιο κοτετσι ειναι η επικρατεια.Λιγοι κοκορες πολλες ηλιθιες κοτες.

    1. Αν έπιανα στα χέρια μου το κάθαραμα που σκότωσε το σκυλάκι θα σας καλούσα σε μία ερημική περιοχή να του κάναμε τη Πράξη -χωρίς αναισθητικό

      1. coyoteracing

        Σε κανω ¨αντιλογο¨με μιλας στον πληθυντικο!Ελεος.Αυτες οι ισες αποστασεις ειναι που δωσαν θαρρος στον καθε Δουκα της Βλακεντιας…παω για υπνο…ξημερωνει…

  2. Panos

    Ποιοι ψαρεύουν με μπουκάλα? Το πολύ-πολύ να πλατσουρίσουν λίγο στην Ψαρού και στην πισίνα της βίλας.
    Κι όχι στα βαθιά γιατί φωνάζει το Μπότοξ.
    Αλλά ξέχασα, μάλλον χεσμένα τα έχει τα παιδιά της. Παίρνει πίπα στο παιδί που καθαρίζει την πισίνα…
    Από μια χώρα που έχει μάθει μόνο να καταναλώνει υπερβολικά, χωρίς να παράγει τίποτα, που το πρότυπο μέχρι πρόσφατα ήταν το δημοσιουπαλληλίκι (θα κάθεσαι κι αν πιάσεις και μια καλή θεσούλα θα τα παίρνεις κι όλας βρε κουτέ…), που η παραγωγή και η επιχειρηματικότητα (η σωστή κι όχι το μαύρο αλισβερίσι με το Δημόσιο) ήταν συνώνυμο της μαλακίας, περίμενε κανείς να μη συμπεριφέρονται οι νεόπλουτοι σαν Κολομβιάνοι βαρώνοι της κοκαϊνης?

  3. Χάρης Πέϊος

    Πρέπει να βγάζουμε στον τάκο και να τους δείχνουμε με το δάχτυλο (το μεγαλύτερο…) τα βαμπίρια της κοινωνίας μας.
    Υπάρχουν όμως και μερικοί που παλεύουν για τα όνειρά τους. Με έναν φίλο μου ασχολούμαστε με μεταφράσεις-απομαγνητοφωνήσεις-μετατροπές ψηφιακών αρχείων. Οπότε μια δουλειά για μετάφραση μας φέρνει σε μια Ελληνική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων! την Replicar Hellas με εργοστάσιο στην Κατερίνη. Ευθύς αμέσως έστειλα μήνυμα στους 4ΤΡΟΧΟΥΣ περιχαρής γιατί κάποιοι τύποι φτιάχνουν ρέπλικες απο πόρσε και τζάγκιουαρ του ’60 στην Κατερίνη και τα πουλάν σε Ελβετία και Γερμανία. Το AutoBild είχε αφιέρωμα στην εταιρία Replicar Hellas που πάει κόντρα στους κηφίνες του Δημοσίου που περιμένουν κανα δανεικό απο τας Ευρώπας και ΔΝΤ για να ζήσουν.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d