Ειλικρινά δεν περίμενα ότι, η 7η επίσκεψη Ερντοάν θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα!
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός διατηρεί την “αιτία πολέμου” αν η Ελληνίτσα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα, θέλει άτυπη κυβέρνηση στη Θράκη, προτείνει να πετάνε τα μαχητικά αεροπλάνα στο Αιγαίο αλλά …άοπλα και για λόγους “εκπαίδευσης” των Ελλήνων χειριστών ώστε να είναι έτοιμοι να πεθάνουν, όταν έλθει η στιγμή να αντιμετωπίσουν τα 150 μαχητικά JSF 4ης γενιάς που συμπαράγουν με τους αμερικανούς.


Στο σημείο αυτό πρέπει να εκφράσω τη συμπάθεια μου στον κ. Πάγκαλο που “αισθάνεται ντροπή” όταν αγοράζει όπλα επειδή, διπλωμάτες και στρατιωτικοί του λένε ότι, η φίλη και σύμμαχος συμπαράγει ένα σκασμό JSF για να επιτεθεί στην… Ισπανία και στην Αργεντινή!

Κάποιοι μας δουλεύουν χοντρά αλλά, κατά τα φαινόμενα, το εκκρεμές της Οικογενειοκρατίας μας κάνει, κάθε 3-4 χρόνια, να ακούμε τις ίδιες ανοησίες.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

7 Comments

  1. Λιβαναταίος

    Αισθάνεται ντροπή για τους εξοπλισμούς ;
    Για τη σημαία που την πήρε ο… Αγέρας κάπου στα Ύμια, δεν ντρέπεται καθόλου ;
    Άιντε βρισίδι αρβανίτικο που θέλει ο κυρ Πάγκαλος !

  2. μητσους

    Πριν χρόνια δήλωνε ότι δέκα διπλωμάτες είναι προτιμότεροι απο μια ταξιαρχία, σήμερα δήλωσε ότι για όλα φταίνε και οι διπλωμάτες και οι εξοπλισμοί (ειρήσθω εν παρόδω ως μέλος του ΚΥΣΕΑ , υπέγραψε αρκετούς), αύριο περιμένω να δηλώσει ότι ο στόχος του επετεύχθη και ενωνόμαστε με την μητέρα Τουρκία με την οποία μας χωρίζουν τεχνικά ζητήματα. Να μην ξεχάσει να ευχαριστήσει και αυτός με την σειρά του τον Πρέσβη (ένας είναι ο πρέσβης). Κατά τα άλλα περιμένουμε να μας βγάλει απο την κρίση μια κυβέρνηση με υπουργό ένα γραφικό χοντρό που σε δύο εθνικές κρίσεις τα έκανε σκατά (όποτε τον βλέπω μου θυμίζει τον Οβελίξ) που όπως και άλλοι εκλεκτοι πολιτικοί της συνομοταξίας του το μόνο που κατάφεραν εδώ και χρόνια ήταν να αυξήσουν τις περιουσίες του και να νυμφευθούν νεότερες συζύγους σε λαμπρές τελετές.Μάλλον είμαστε αξιοι της μοίρας μας

    1. Είναι χαρακτηριστικό των αγελάδων. Ο γεωργός τις αρμέγει και αυτές δίνουν μία κλωτσιά και χύνουν το γάλα.
      Καμία αγελάδα δεν έχει πρόβλημα. Λεφτά (για να ζήσουν καλά την υπόλοιπη τους ζωή) υπάρχουν

  3. Δεν είναι κακή η πολιτική που ακολουθούν οι πολιτικοί μας, καθόλου κακή. Πολλοί ικανότατοι ηγέτες του παρελθόντος το ίδιο θα έκαναν! Θα αγόραζαν χρόνο, θα έλεγαν ωραία λόγια, αοριστίες, ευχολόγια (ότι κάνουν δηλαδή στην εσωτερική αγορά ψηφοφόρων).
    Με μια μικρή διαφορά βέβαια, ότι δεν θα πίστευαν ποτέ αυτά που λένε και θα είχαν μια άλλη πολιτική στόχευση, κρυφά χαρτιά, κρυφούς στόχους, εθνικούς στόχους.
    Τώρα όποιος νομίζει ότι ο ΓΑΠ και ο ΠΑΓ-καλος είναι τέτοιας κοψιάς πολιτικοί, ας μας πουν τι βλέπουν πάνω τους που δεν το βλέπουμε εμείς.
    Ανατριχίλα σε πιάνει όταν καταλάβεις ότι αυτοί που σε κυβερνούν είναι λίγοι, κρίμα.

  4. Γιώργος Γιολδάσης

    Δυστυχώς είμαστε πολύ λίγοι όσοι πιστεύουμε ότι ο Πάγκαλος (όπως και κάποιοι άλλοι) δεν κάνουν για τίποτα. Η μνήμη μας είναι πάρα πολύ μικρή και συνεχίζουμε να τους εκλέγουμε και μάλιστα χαίρουν τόσο μεγάλης εκτίμισης στα κόμματά τους που αναλαμβάνουν και νευραλγικές θέσεις (βοήθειά μας…).

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d