Η Μις Πίγκυ σε χαρακτηριστική φωτογραφία λίγη ώρα μετά την Επιστροφή της Δημοσιογραφίας στη ΝΕΤ και την νίκη του Γεωργίου Παπανδρέου στις εκλογές

Εντάξει! Όλοι γνωρίζαμε ότι, η ΕΡΤ έδινε “βασιλικές” αμοιβές στα δικά μας παιδιά αλλά, απ’ αυτό μέχρι να απειελούν ότι θα βάλουν τους δημοσιογράφους σε εργασιακή εφεδρεία πάει πολύ!

Τρέμω στη σκέψη ότι, η Miss Piggy για παράδειγμα, θα βρεθεί χωρίς δουλειά και ίσως αναγκαστεί να (ξανα)παντρευτεί τον Κερμιτ για να ζήσει Στησιχόρου & Αττικού γωνία αλλά, δεν έχουν όλοι οι εργαζόμενοι την τύχη της. Τι θ’ απογίνουν οι κ.κ. Λοχαγός, Ταγματάρχης, Συνταγματάρχης και Στρατηγός; Πως θα ζήσει η Κα Καθηγήτρια του Πάντειου; Πως θα πίνουμε γλεντάμε καν τι μη για γλέντι ει χωρίς  τον κ. Παπασδόπουλο; Και οι φωτογράφοι; Ο γιός του Τραμεντώνη που “λέει” τις ειδήσεις με τρεις άλλους γιούς μαντράχαλους; Η θυγατέρα της πρωϊνής ζώνης (αγνότητας);

Όπως ίσως προσέξατε δεν αναφέρομαι στους επαγγελματίες που “έφτυσαν” και φτύνουν αίμα στη κρατική τηλεόραση αλλά, στο κομματικό κηφηναριό που κατσικώθηκε στον ελληνικό λαό από την Αυλή του Κωστάκη, του Γιωργάκη, του Κώστα, της Άννας και του Πέτρου. Και όταν αναφέρομαι σε κηφηναριό ξέρω τι λέω. Γι’ αυτό άλλωστε είμαι (γενικής και ειδικώς) αόρατος.

Όμως η ώρα πλησιάζει. Που οι νέοι θα ξαναβγούν στους δρόμους και, αυτή τη φορά, δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο -με την καλή έννοια. Ελπίζω να είμαι ζωντανός να το δω, Να παρακολουθήσω την μεταφορά της Piggy στο Μουσείο Τισό, την αποκαθήλωση του Λοχαγού και το λιντσάρισμα του Στρατηγού και του Ταγματάρχη. Να χαρώ την επιστροφή της Δημοσιογραφίας από ένα “κομάντο” σαν εκείνο π.χ που έβγαλε την “Ελευθεροτυπία” του Κίτσου. ΄Η, από ένα άλλο που θα αποκαθηλώνειτα cartoon των “δύο μεγάλων κομμάτων” και θα γελοιοποειί τις τσόντες της Δημοκρατικής Αριστεράς και της Συμμαχίας των Προθύμων.

Μιλάω για αληθινά μαχώμενη δημοσιογραφία και όχι για τη νίκη του copy paste επί της Αλήθειας

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

4 Comments

  1. δημητρης

    GrandMasterYodaKav το συγκαλυμενο ολοκληρωτικο συστημα, “πνεει τα λοισθια”, γι’ αυτο γινεται ολοενα και πιο επικινδυνο και αυταρχικο.
    Η καταρρευση του, θα αφησει πολλα “υλικα” που σιγουρα αρκετα απο αυτα, θα θελησουν να αποτελεσουν μερος του νεου “οικοδομηματος”.
    Σε αυτο το σταδιο της”ανοικοδομησης”, ειναι που θα πρεπει να δωσουμε -ο καθενας στον τομεα, αντικειμενο που ασχολειται και γνωριζει- ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ωστε σε αυτο το νεο “οικοδομημα” να εχουμε απαλλαγει απο “ανακυκλωμενα, διαβρωμενα παλια “υλικα”.
    Περι… ΚΚΛ, δεν υπαρχει λογος να επιμεινω, αλλα τουλαχιστον οσον αφορα τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ χωρο, νομιζω οτι μπορεις να ηγηθεις μιας προσπαθειας ανασυγκροτησης και αποκαταστασης της αξιοπιστιας…

    1. Για να κάνω οτιδήποτε πρέπει πρώτα να με ανακαλύψει η Τρέμη, η Στάη, ο Πρετεντέρης και, πέρα καιθ πάνω απ’ όλα, ο Καψής. Χωρίς αυτούς δεν έχω την παραμικρή ελπίδα να διακριθώ εκτός αν είμαι: πρώην μποντιμπλντεράς, απόφοιτος του Κολεγίου, ευλογημένος (made) δημοσιογράφος, φίλος του Γκολντενεϊδη, της Βασούλας, της Ντορούλας, του Κωστάκη, του Γιωργάκη και, βέβαια, της Μάρτζ…

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.