Η ΑΝΛΑ εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα αεραθλητικά σωματεία της Ελλάδας -και της Ευρώπης. Χάρη στην εκπληκτική ομάδα που έχει δημιουργηθεί και, επιστρέψτε μου και στο ΔΣ και (λίγο) στον Πρόεδρο του, το Σωματείο "σκίζει". Προβλήματα; Πολλά με κύριο τις συμπεριφορές κατώτερων αξιωματιοκών που μας έχουν περάσει τσιγκέλι στη γλώσσα...
Η ΑΝΛΑ εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα αεραθλητικά σωματεία της Ελλάδας -και της Ευρώπης. Χάρη στην εκπληκτική ομάδα που έχει δημιουργηθεί και, επιστρέψτε μου και στο ΔΣ και (λίγο) στον Πρόεδρο του, το Σωματείο “σκίζει”. Προβλήματα; Πολλά με κύριο τις “διαμαρτυρίες” των δυσκοίλιων της περιοχής Φαρμακοτριφτών Μακεδονοθρακών. Αύριο θα αναρτήσω μία …άλλη φωτογραφία

Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι και είχα το θράσος να κάνω υποκλίσεις στον εαυτό μου θα είχα ήδη γράψει μερικές χιλιάδες λέξεις για το 2ο Athens Flying Week που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σ/κ στο αεροδρόμιο Τατοίου. Κι’ αυτό γιατί, έχω την λαθεμένη ίσως εντύπωση ότι, στη ζωή μου έχω προσφέρει πολλά στην υπόθεση της Αεροπορίας γενικώς. Εν τάξη, το περιοδικό “ΠΤΗΣΗ&Διάστημα” που δημιούργησα στον …προηγούμενη μου ζωή δεν είναι πλέον δικό μου (όπως δεν είναι και οι 4Τ και ο ΗΧΟΣ) αλλά, τι στο καλό. Τα περιοδικά τα έχασα αλλά, διατηρώ την φλόγα που τα γέννησε και αυτή κανείς δεν είναι ικανός να μου την πάρει.

Τι έγινε λοιπόν το περασμένο σ/κ; Ότι, το κράτος που σιχαίνεται ότι, έχει σχέση με την αεροπορία ευχόταν να μη συμβεί. Η διοργάνωση είχε τεράστια επιτυχία, και στο Τατόι πήγαν (υπολογίζω, μια και η οργανωτική επιτροπή δεν με γνωρίζει), περισσότεροι απ 30.000 άτομα κάθε ηλικίας.

Δεν θα κάνω τον κόπο να περιγράψω τα όσα -ωραία- είδα αλλά θα αναφερθώ σε ένα-δύο σημεία. Το πρώτο ήταν η παρουσία ενός ακροβατικού team τεσσάρων αεροσκαφών από την Ιταλία που οι πιλότοι ήταν ΑΜΕΑ. Οι βοηθοί τους σήκωσαν απ’ τα αναπηρικά αμαξίδια και τους έβαλαν στα κόκπιτ για να κάνουν την επίδειξη τους. Το άλλο ήταν η παρουσία του φίλους πια Λούκα Μπερτόζιο που πετάει ένα ακροβατικό αεροπλάνο. Ακολούθησε η εμφάνιση ενός Ολλανδικού F16 ( η Π.Α έστειλε ένα TEXAN) και, το τελευταίο το …τηλεφώνημα των συφοριασμένων της περιοχής των Φαρμακοτριφτών που διαμαρτυρήθηκαν στον Πύργο Ελέγχου επειδή (τα  ανθρωπάρια “δεν μπορούσαν να ησυχάσουν”

Το σ/κ πέρασε και η Ελληνίτσα επέστρεψε στην καθυστερημένη ανακάλυψη της Χρυσής Αυγής

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

7 Comments

  1. Ambassador

    2-3 σχολια:
    1. Πρεπει να ειχε πραγματι μεγαλη επιτυχια, αν κρινω απο την κυκλοφοριακη φορτιση στους δρομους που οδηγουν στο Τατοϊ.

    2. Να πεις στο ΔΣ της λεσχης πως την επομενη φορα θα πρεπει να προβαλουν περισσοτερο την εκδηλωση, για να το μαθουν περισσοτερο.

    3. Επι προσωπικου: Αν ειχε ελικοπτερα και δεν με φωναξες, στην επομενη συναντηση θα σου κρατησω μουτρα για 5 ολοκληρα λεπτα!!

  2. Προ'ι'δρυτικός

    …”Τα περιοδικά τα έχασα αλλά, διατηρώ την φλόγα που τα γέννησε και αυτή κανείς δεν είναι ικανός να μου την πάρει”..
    ΑΥΤΟ ήθελα νά διαβάσω Κ.Κ.. ΑΥΤΟ, πιστεύω, θέλαμε νά διαβάσουμε ΟΛΟΙ μας.. Όχι πώς δέν τό ξέραμε, όχι πώς δέν είμαστε σίγουροι πώς έτσι είναι, αλλά, πώς νά τό πώ, θέλω νά τ’ακούω βρέ αδελφέ.. Κάτι σάν ομολογία, κάτι σάν υπόσχεση,κάτι σάν δέσμευση(;) γιά κάτι πού ”έρχεται”, ναί;..
    Προ’ι’δρυτικός.

  3. Ανώνυμος

    Νομιζω το ιδιο ισχυει και με τον Εν Λευκω. Ειναι το μοναδικο ισως ιδιωτικο ραδιοφωνο που ακομα παιζει ποιοτικη μουσικη.

  4. Δημήτρης

    Πάρα πολύ ωραία φίλε Κώστα, μακάρι να γινόταν και δυο φορές το χρόνο, σε άλλο αεροδρόμιο χωρίς τους ….φαρμακοτρίφτες χα χα χα
    Από εδώ περνάει που και που κανένα ζευγάρι πολεμικά από την αεροπορική βάση της Σκύρου, κάνουν το γύρω του όρους Οκτωνιάς και χάνονται προς την μεριά του Αιγαίου….

  5. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΕΡΑΙΤΗΣΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d