Μετά από πολύωρη συζήτηση το Δ.Σ. των Τεχνικών Εκδόσεων αποφάσισε ομόφωνα ότι «δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις αντιμετώπισης των εντεινόμενων οικονομικών προβλημάτων προκειμένου να εκδοθούν τα περιοδικά».

Η γνωστοποίηση αφορά τα περιοδικά «4 Τροχοί» (που εκδόθηκαν το 1970), «Ηχος Εικόνα» (1973), «Πτήση&Διάστημα» (1979) και «ΑutoBild Hellas» (2007).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, «το Δ.Σ συνεκάλεσε τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας για να λάβει θέση και να αποφασίσει για την κρίσιμη αυτή κατάσταση και θα παραμείνει στη διοίκηση της εταιρείας πράττοντας μόνο τα αναγκαία κατά νόμο για τη συντήρηση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων της εταιρείας μέχρι τότε»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

12 Comments

  1. Θανάσης

    Είναι η μόνη φορά που δεν έβαλα ούτε ένα αστεράκι σε σχόλιο σου. Εύχομαι, όπως είπα και στον Θανάση Βέμπο, να πάνε τα πράγματα καλά όχι μόνο για τις Τ.Ε, που μας μεγάλωσαν αλλά κυρίως για εσένα αγαπητέ μου Δάσκαλε γιατί δεν είναι και λίγο να χάνεις ένα κομμάτι του εαυτού σου.

  2. Γιώργης

    Δεν γαμιέται δάσκαλε. Δεν γαμιέται. Μην στεναχωριέσαι.

    Έβγαλες για σχεδόν τρεις δεκαετίες μια σειρά από τα καλύτερα περιοδικά που βγήκαν ποτέ στην Ελλάδα.

    Και ξέρεις κάτι; Και 30 χρονών να ξαναγινόσουν, τους 4Τ και την Πτήση τις παλιές δεν θα μπορούσες να τις ξαναβγάλεις.

    Άλλαξαν οι εποχές, δεν μπορείς σήμερα να έχεις την ποιότητα των 70’s, 80’s και 90’s. Οικονομικά δεν θα έβγαινες. Ο κόσμος άλλαξε, έγινε λαπάς, δεν δύναται να διαβάσει πάνω από 500 λέξεις. Αλλά και όσοι θα μπορούσαν δεν θα είχαν το χρόνο και εσχάτως την οικονομική ανεση να το κάνουν.

    Καλά πέρασες. Έκανες το κέφι σου επάγγελμα, σε μια χώρα που από τότε που πρωτοαγόρασα 4Τ μέχρι σήμερα π.χ. πάνω κάτω η Αθηνών-Πατρών είναι η ίδια. Μια χώρα δεινοσαύρων…

    Να πάνε να γαμηθούν λοιπόν όλοι και όλα. Όλοι και όλα που μας έκαναν το μπορδέλο που είμαστε σήμερα.

    Μακάρι να μπορέσεις να ξαναπάρεις και να ξαναβγάλεις τουλάχιστον την Πτήση, μιας και που είναι το μόνο περιοδικό που έχει κάποιο νόημα να βγαίνει στη σημερινή άχαρη εποχή μας.

    Αλλά και να μην τα καταφέρεις, δεν πειράζει. Όλα είναι μάταια σε τούτο το μπορδέλο.

    Να’σαι καλά.

  3. ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ λοιπόν? τί να πώ? ότι και να πώ θά είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ γιά όλους αυτούς πού σάς οδήγησαν στή σημερινή κατάσταση.Μακάρι νά μήν τους γίνει τελικά το “χατήρι”……

  4. Giorgos

    F@ck them all… Παράτα τα και αφοσιώσου στην υγειά σου και την κυρά σου. Δεν μπορούν αυτοί οι κ….ς να τσαλακώσουν την υστεροφημία σου. όσο για τους άξιους φίλους και συνεργάτες σου που σε εμπιστεύτηκαν και τους εμπιστεύτηκες θα βρουν τον δρόμο τους. Εκτός και αν κάτι αλλάξει στην Ελλάδα σύντομα…

  5. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πώ …. Κεραυνός εν αιθρία …ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που λέει και ο Χρήστος any way ..
    Δάσκαλε Fuck them all Εμείς που ζήσαμε μαζί τόσα χρόνια και τόσα τεύχη ξέρουμε …. Την ιδέα και το πάθος δεν μπορείς να τα σκοτώσεις … είναι μέσα στο μυαλό, στην καρδιά ….
    Δεν ξέρω τι λύσεις μπορεί να βρεθούν ….. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες και αναγνώστες που στηρίζουν το εγχείρημα με κάθε τρόπο.

  6. Nikolas K

    Σε ευχαριστώ κι εγώ Κ.Κ. γιατί έδειξες το δρόμο και με δίδαξες κάποια πράγματα. Από το 1995 που παίρνω την Πτήση και από το 1996 που παίρνω τους 4Τ. Δεν πειράζει αν δεν γίνει έντυπη επανεκκίνηση. Εγώ θα ήθελα να βγαίνουν πλέον ηλεκτρονικά οι τίτλοι. Το blog της Πτήσης υπάρχει, το διαβάζουμε ανελλιπώς και είναι δυνατό. Ας συνεχίσει έτσι. Αλλά και οι 4Τ θα μπορούσαν να αποκτήσουν ηλεκτρονική μορφή. Σκέψου τα, σκεφτείτε τα δηλαδή, μιας και έχεις συνεργάτες.

    1. Εγώ σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια που τιμούν την ταπεινότητα μου. Όμως, από τη στιγμή που, λόγω δικών μου λαθών, παραλείψεων και επιλογών συνεργατών, η εταιρία “ψωνίστηκε” απ’ το life style, άρχισε ο επιθανάτιος ρόγχος. Ο “θάνατος” ήλθε ύστερα από 6,5 χρόνια μετά από ένα άψογα σχεδιασμένο και εκτελεσμένο σχέδιο “περιπετειών” στο οποίο έλαβαν μέρος εκλεκτά μέλη της εκδοτικής και “δημοσιογραφικής” κοινότητας.
      Εγώ και η Σ.Κ δεν έχουμε πλέον κανένα απ’ τα περιοδικά που ιδρύσαμε πρίν 43 χρόνια…

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d