Δεν το ξέχασα, δεν το έβαλα στην άκρη. Απλώς περίμενα λίγο για να μη με παραλάβει ο Μεγάλος Αδελφός του Μεγάλου Υπουργού “Δικαιοσύνης”. Ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των δύο νέων από τους εγκληματίες με τα καλάζνικωφ. Μαζί με τους 300 της Βουλής που τήρησαν ενός λεπτού σιγή! Ποιοί; Αυτοί που. λίγες ώρες πριν είχαν εγκρίνει την πληρωμή του δανείου που είχε πάρει το “μέγαρο” από τον …ελληνικό λαό.

Τους νέους “σκότωσαν” και τα κουστούμια με τα περουκίνια που παριστάνουν τους διοικητές που, υποτίθεται, φροντίζουν για την εκπαίδευση τους. Δυστυχώς φαινόμενα σαν αυτό θα επαναλαμβάνονται όλο και πιο συχνά. Τα μέλη του Cartoon Network φρόντισαν να διαλύσουν τη χώρα όχι επειδή δεν ενίσχυσαν την Αστυνομία αλλά, επειδή έγραψαν στα παλαιότερα των Cole Haan και Λουμπουτέν υποδημάτυων τους την Παιδεία! Χωρίς Παιδεία καμία χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τίποτα. Από τα νεάντερνταλ που πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν μέχρι τους ξένους πράκτορες που εκτελούν Έλληνες αξιωματικούς στα Λιόσια, στα Ίμια, στη Κύπρο, παντού. Σχεδόν κανένα απ’ αυτά δεν “δικαιούται δια να ομιλεί”

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

28 Comments

  1. Κουτόχορτο

    Οι υπεύθυνοι της δολοφονίας των 2 αστυνομικών είναι οι διοικητές τους (σε μικρό βαθμό, για ελλειπή επιχειρησιακό σχεδιασμό και υποστήριξη των άτυχων αστυνομικών), ο αρχηγός της ΕΛΑΣ (σε μεγάλο βαθμό, γιατί υπακούει σε εντολές του Υπουργού “μην συλλάβεις κανέναν στις αναταραχές και κάτσε φρόνιμα” και διάφορα άλλα τέτοια) και ο Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών (στον απόλυτο βαθμό, γιατί δεν υποστηρίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του Σώματος με την μή έγκριση απαραίτητων κονδυλίων, σε σημείο να μαθαίνουμε ότι περιπολικά και μοτοσικλέτες είναι ακινητοποιημένα λόγω βλαβών και έλλειψης βενζίνης). Τα παιδιά έφαγαν τις σφαίρες, αλλά οι από πάνω τους φταίνε αν πήγαν σαν πρόβατα για σφαγή. Στην Αμερική, αν σκοτωθεί αστυνομκός, ο δολοφόνος καταδιώκεται σε τέτοιο βαθμό, που είναι καλύτερα να αυτοκτονήσει παρά να τον σκοτώσουν οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί ή να πάει στην ηλεκτρική καρέκλα. Εδώ, στο Ελλαδιστάν, μην περιμένετε τέτοια αντίδραση από την πολιτική ηγεσία, ίσα-ίσα που δεν πρέπει να ερεθίσουμε την Αριστερά (ουστ!) και φωνάζει για Αστυνομικό Κράτος. “Καθίστε φρόνιμα, μην σκοτωθεί πάλι κανένας άλλος, και άσ’ τους τους αλήτες να είμαστε κι εμείς ήσυχοι”.

  2. always in doubt

    ‘Οταν πρωτοείδα αυτά τα “παπάκια”, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν σε μία λακκούβα ο πίσω θα πεταχτεί κάτω. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να νόμιζαν ότι παίζουν “κλέφτες και αστυνόμους”, κατέβηκαν από τις μηχανές και έψαχναν μέσα στο στενό να βρουν τους καταζητούμενους, ήμαρτον θεέ μου, ίσως αν έβλεπαν αμερικάνικες ταινίες θα ήσαν καλύτερα εκπαιδευμένοι.

  3. Giorgos

    always in doubt, οι αστυνομικοί της “Δίας” δεν χρησιμοποιούν “παπάκια”, το σχόλιό σου επιεικώς απαράδεκτο…
    Σε κάθε επαγγελματικό τομέα υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο ικανοί, αν μη τι άλλο τα δυο παλικάρια έβαλαν το κεφάλι τους μέσα στον ντορβά, που λένε και στο χωριό μου, σε αντίθεση με πολλούς άλλους…

    1. always in doubt

      Aφου δεν καταλάβατε τι θέλω να πω, φταίω εγώ και ζητώ συγγνώμη. Είναι δυνατόν να θεωρείτε προσβολή για την αστυνομία τη λέξη “παπάκια”, εγώ θα περίμενα να τους έχουν μηχανές π.χ. BMW, δηλαδή μεγάλες δυνατές. Το αν δεν ήσαν εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίσουν αδίστακτους δολοφόνους με Καλασνικοφ, φταίνε αυτοί, ή η ηγεσία τους? Τώρα αν είναι δυνατές μηχανές αλλά σε εμφάνιση μικρές, εγώ δεν φταίω. Και τι θέλετε να πώ, “τι καλά παιδιά που βάλανε το κεφάλι τους στο ντορβά, τι γενναίοι? “Φύγανε το καταλαβαίνετε”. για το όνομα του Θεού, δεν καταλαβαίνετε την οργή μου όταν βλέπω τις φωτογραφίες τους. Και ρωτάω, είναι δυνατόν αυτή η μηχανή που βλέπω να κυνηγήσει π.χ. ένα Τζιπ 4000 κυβικών που μπορεί να είναι και θωρακισμένο? Εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα πιά έχει έρθει η ρώσικη Μαφία, εσείς? Θα την αντιμετωπίσουν τα 22χρονα? Που εκπαιδευτηκαν, τι διάρκεια είχε η εκπαίδευσή τους? ‘Ακου λέει προσβάλαμε τις μηχανές της Αστυνομίας!

  4. tasos

    Η έννοια της Δημοκρατίας βασίζεται συν τοις άλλοις στο απλό γεγονός ότι υπάρχουν νόμοι που βρίσκονται πάνω από πρόσωπα, ώστε να αποφεύγεται η εκτέλεση αυθαίρετων εντολών προσώπων που ζουν για τις καρέκλες. Κρίνοντας από εντολές τύπου “μην συλλάβεις κανέναν στις αναταραχές και κάτσε φρόνιμα” και διάφορα άλλα τέτοια”, όπως αναφέρει ο “Κουτόχορτο”, είναι φανερό ότι η (όποια) ελληνική άρχουσα τάξη αποφασίζει δίνοντας “εντολές” για την εφαρμογή ή μη των νόμων. Κατόπιν μαζεύονται και γιορτάζουν ετησίως την “αποκατάσταση της Δημοκρατίας”. Οι δε υπάλληλοι οποιασδήποτε ιεραρχικής δομής – υπηρεσίας, ως γνήσιοι τριτοκοσμικοί ρωμιοί ραγιάδες, έχουν συνηθίσει να υπακούν σε εντολές προσώπων και όχι σε νόμους, ίσως κατά την ευαγγελική προσέγγιση της έννοιας της εξουσίας : Πᾶσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω. Οὐ γάρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ· αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν. (Παύλου προς Ρωμαίους ΙΓ-1). (Πάσα εξουσία είναι θεόσταλτη και πρέπει να υποτάσσεστε). Μπορεί επίσης επειδή “σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν θεσμοί (και νόμοι), θεσμός είναι ο (αστοιχείωτος) λαός”.

    Προσέξτε στο παρακάτω λινκ τι κάνουν οι εφοριακοί:
    http://www.eurocapital.gr/index.php/permalink/26508.html

    Η “εξέγερση” των εφοριακών συνοψίζεται στην απειλή εφαρμογής του νόμου!!! “Καθήστε φρόνιμα, γιατί θα εφαρμόσω το νόμο σε πείσμα της άρχουσας τάξης!”. Τι απειλή!
    Περιττό να αναφέρει κάποιος ότι τα ίδια ισχύουν και στο χώρο της “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης. Αν δε συνέβαινε αυτό, θα επενέβαινε αυτεπαγγέλτως σε υποψία κατάχρησης δημοσίου χρήματος και σε κάθε αντισυνταγματικότητα, όπως καθορίζεται από τα καθήκοντά της. Προφανώς κι αυτή θα “υποτάσσεται (με ευλάβεια) σε κάθε εξουσία”.
    Μπορεί να μου βρει κάποιος ένα λόγο για τη χρησιμότητα της… “οικονομικής διάσωσης” αυτού του μεσαίωνα? Αντ’ αυτού, μάλλον απαιτείται μια ειδική “τρόικα” για να μας “διασώσει” από τον πνευματικό μεσαίωνα και να διδάξει σε όλους ότι δημοκρατία υπάρχει όταν εφαρμόζονται οι νόμοι και όχι όταν εκτελούνται διαταγές.

  5. Όλα ξεκινούν από την συστηματική αφαίρεση της προσωπικής και “εθνικής” αξιοπρέπειας ενός λαού. Βάζω εισαγωγικά στο “εθνικής” για τον φόβο των Λιακοβερεμηδορεπούσηδων που δεν καταλαβαίνουν (ή τους έχουν πει να μην καταλαβαίνουν) ότι, σε αυτή τη περίοδο της ιστορίας του ανθρώπου στη Γη, αν ένας λαός δεν διαθέτει εθνική αξιοπρέπεια οι ηγέτες του είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να την εφεύρουν!
    Γιατί; Διότι, ρε βερέμη, αυτή τη στιγμή η Μεσόγειος είναι γεμάτη αεροπλανοφόρα και φρεγάτες που, στα κατάρτια ανεμίζουν ΣΗΜΑΙΕΣ κρατών που διαθέτουν εθνική αξιοπρέπεια!
    Ξέρω ότι, από τη μία πλευρά αυτό οδηγεί σε πολέμους και ποταμούς αίματος αλλά, από την άλλη οδηγεί στην απελευθέρωση και την ανεξαρτησία λαών-σκλάβων από την λέϊντι άστον και τον Πρόεδρο Πίθηκα!
    Εκατομμύρια “εθνικά υπερήφανοι” πολίτες έδωσαν τη ζωή τους πολεμώντας τους ναζί (25 εκατομμύρια σοβιετικοί και δεν θυμάμαι πόσοι αμερικανοί στον τελευταίο “δίκαιο πόλεμο”).
    Με λίγα λόγια και η λειτουργία της Αστυνομίας μιας χώρας πρέπει να είναι βασισμένη στην προσωπική και την εθνική αξιοπρέπεια.
    Δείτε όμως τις κομματικές φάτσες που “ηγούνται” του Σώματος και πείτε μου: μπορεί μία χώρα να διαθέτει προσωπική και εθνική αξιοπρέπεια με ηγέτες σαν το Gollum de Bidet Central, τον Play Station III, τον Forest Gap, την Ντοραμπάκ, τον Μητσοτάκ και, πέρα και πάνω απ’ όλους, τον von Dimitraki Landa;
    Αυτά είναι χαρακτήρες του Cartoon NetWork και ουδεμία σχέση έχουν με τις μετα-ανθρώπινες κοινωνίες που ανατέλουν γοργά στον “αναπτυγμένο” κόσμο, ναι;

    1. tasos

      Το σημαντικό είναι, όπως αναφέρεις στην αρχή, ότι υπάρχει υποδομή αιώνων στο μυαλό μας για να είναι εφικτό να επιπλέουν όλοι αυτοί που λες. Ούτε έλειψαν ούτε θα λείψουν από το προσκήνιο όλοι αυτοί οι τύποι για όσο η πλειοψηφία δεν μπορεί να σκεφτεί απλά και σωστά.

      Η εθνική αξιοπρέπεια χωρίς προσωπική αξιοπρέπεια οδηγεί οπωσδήποτε σε άδικους ποταμούς αίματος γιατί είναι κάλπικη και καπελώνεται από τους απανταχού… φύρερ. Δεν μπορεί να υπάρξει δημιουργική-γνήσια εθνική αξιοπρέπεια χωρίς να προηγηθεί η προσωπική αξιοπρέπεια. Νομίζω πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει διαχωρισμός σε αυτές τις έννοιες.

      Γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που μέσα στην πνευματική τους ξεφτίλα θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους του… “μαρμαρωμένου βασιλιά”. Ανεμίζουν βυζαντινές σημαίες και αναμένουν την εκπόρθηση της Κων/πολης με τη βοήθεια των ομόδοξων Ρώσων και του ξεμαρμαρωμένου βασιλιά που θα ηγηθεί. Θέλουν αρκετή σκέψη οι εθνικές αξιοπρέπειες που στοιχίζονται γύρω από ανεμίζουσες σημαίες. Επιπλέον, μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως στα καταστρώματα και καμπίνες των αεροπλανοφόρων κυκλοφορεί ίχνος εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειας (πολύχρωμης και έμμισθης). Η εθνική αξιοπρέπεια δεν κυκλοφορεί στους ωκεανούς όλου του κόσμου αρματωμένη σαν αστακός βομβαρδίζοντας όποιον λαό είναι φτωχός, αμόρφωτος και παρατημένος στην τύχη του πάνω σε πάμπλουτο υπέδαφος.

      Η εθνική αξιοπρέπεια των μαχητικών ελληναράδων δείχνει να είναι σαφώς ανώτερη των… Δανών που παραδόθηκαν αμαχητί σε ένα μοτοσυκλετιστή του Χίτλερ. Και ποιό το αποτέλεσμα όμως? Οι εθνικώς αξιοπρεπείς νικητές Έλληνες πήγαν δούλοι να στήσουν τη γερμανική οικονομία αντί να κάνουν το ίδιο οι Γερμανοί ηττημένοι για τους κατεστραμμένους… νικητές. Ή τουλάχιστον ο καθένας μόνος του με τις δυνάμεις του για τη χώρα του που είναι και δικαιότερο. Γιατί?

      Ο στόχος πάντα της εξουσίας είναι η ισοπέδωση της προσωπικής αξιοπρέπειας του ατόμου. Είναι ο Νο 1 στόχος. Με τη φτώχεια, την κακή παροχή παιδείας, με τα άθλια πρότυπα, τη νομιμοποίηση της αδικίας των κυβερνώντων, την συνεχώς προβαλλόμενη ως μαγκιά ατιμώρητη διαφθορά κλπ. Πως να έχει κάποιος προσωπική αξιοπρέπεια αν δεν μπορεί και δεν ξέρει να χαρεί τις αξίες της ζωής όπως ειρήνη, φιλία, έρωτα, φύση, αυτάρκεια? Η εθνική αξιοπρέπεια δεν μπορεί να σταθεί υπό τέτοιες συνθήκες και αν εμφανιστεί θα είναι πανεύκολα χειραγωγίσιμη για να εξυπηρετήσει συμφέροντα τρίτων. Θυμάστε το παπανδρεϊκό “η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”? Κι αυτό πόνταρε σε… εθνική αξιοπρέπεια (των ανόητων).

      1. harrystocrat

        Ασε τους “εγχρωμους & εμμισθους ” Αμερικανους

        ν’ απελευθερωνουν λαους

        & δες τους…αχρωμους & αμισθους…Γκρεκους…

        να μπερδευουν τα μπουτια τους σε βραχονησιδες…

        Ειναι θεμα…προσωπικης αξιοπρεπειας…

  6. harrystocrat

    Το θεμα της εγκληματικοτητας ειναι πολυσυνθετο,δυσκολο & δεν αναλυεται με ενα σχόλιο…

    Αποθρασυνση των δολοφονων υπαρχει σε ολα τα κρατη οπου οι διεστραμμενοι φιλοεκληματιες σοσιαλιστες καταργησαν την θανατικη ποινη.
    Σε Κινα,Ιαπωνια,Σιγκαπουρη,Ταιγουαν,Αμερ νοτο,αραβικες χωρες,αλλα & στην Greece μεχρι το 1974,υπαρχει φοβος ..
    Κι ο φοβος φυλαει τα κτηνη..

    Αν συλληξφθουν οι φονιαδες των 2 αστυνομικων,τοτε αν μεν ενας εχει σκοτωσει & τους 2 θα αποφυλακιστει σε 22 χρονια, αν δε εχει σκοτωσει…μονο τον 1,τον αμολανε στα 16…

    Φταινει οι criminal lovers πολιτικοι,φταιει & ο λαος που τους ψηφιζει.

    Τα..μπουμπουκια του νομου ” Ηλειας”,οταν ο εκλεκτος τους Θανασακης Κανελλοπουλος,υψος 1.50μ. πρωτοστατησε στη καταργηση της θαν ποινης,οχι μονο τον ξαναεξελεξαν αλλα μετα ..ψηφιζαν την κορη του Κρινιω,σαν αντικαταστατρια …μεγαλου ανδρος…

    Αλλοιμονο στα θυματα & στις οικογενειες τους…

  7. Giorgos

    always in doubt, οι μηχανές της ομάδας Δίας είναι μεσαίου μεγέθους και κυβισμού, δεν χρειάζονται ούτε “παπάκια” ουτε BMW, το ατυχές σχόλιό σου ήταν ότι “τα παιδιά παίζουν κλέφτες και αστυνόμοι”, δεκτή η συγνώμη σου – αν και δεν την απαίτησα – και μπράβο σου! Δεν διαφωνώ για τα περί Ρωσικής και όχι μόνο μαφίας, η πατρίδα μας είναι ξέφραγο αμπέλι, (ο επικίνδυνος Παπουτσής μίλησε πάλι περί τρομοκρατίας, η γνωστή καραμέλα), τα 22χρονα μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε, η ηλικία δεν φταίει, αρκεί να έχουν εκπαίδευση και αξιοπρέπεια, όπως σωστά γράφει ο Καββαθάς, αρκεί να τους λύσουν τα χέρια…
    Όσο για τα περί οργής, ένα μόνο, κατάγομαι από κάποιο χωριό στα Τρίκαλα…

    1. always in doubt

      Είσαι βιαστικός λόγω αυξημένης οργής. Δεν με διάβασες καλά. Πρώτον, η συγγνώμη αξίζει όταν την προσφέρεις και όχι όταν τη ζητάς. Δεύτερον, μίλησα για κυνηγητό μηχανής αστυνομίας και θωρακισμένου τζιπ, ή μήπως νομίζεις ότι δεν υπάρχει. Εδώ είμαστε και ελπίζω να μη το δούμε. Τρίτον, άκουσα τον εκπρόσωπο των ειδικών φρουρών να μιλάει για μία βδομάδα εκπαίδευση και περιστασιακά 2ήμερες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τρίτον, φρόντισε να κρατήσεις κάποιον αυτοσαρκασμό γιατί πνιγόμαστε (και εγώ). Στο “κλέφτες και αστυνόμοι” ήταν σε εισαγωγικά…. πάντως όμως ήσαν στην κυριολεξία κλέφτες και αστυνόμοι και εκείνο που μετράει ήταν το αποτέλεσμα. Και τέταρτον, αλλά φοβάμαι όχι τελευταίο. Φαντάζομαι ότι σε κάθε αστυνομία του κόσμου θα υπάρχουν θύματα, δεν είναι δυνατόν να νικούν πάντα οι καλοί. Το ζητούμενο είναι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Ξαναμαναεπαναλαμβάνω, το σχόλιό μου απευθυνόταν, άς πούμε, στην ηγεσία της Αστυνομίας. Και ακόμα κάτι, θα αντέχατε να ακούσετε την πλήρη περιγραφή της μάχης? Αλλά άς το αφήσουμε εδώ αν θέλετε, βέβαια.

  8. alcotest

    Όταν πέφτεις σε ενέδρα μέσω καταιγιστικών πυρών το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται ανάλυση. Όσο καλά εξοπλισμένος και εκπαιδευμένος να είσαι, οι πιθανότητες είναι υπέρ του επιτιθέμενου. Το θέμα είναι ότι δεν υπήρξε άμμεση υποστήριξη και συντονισμός από εναέρια μέσα. Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ δεν έχουν να βάλουν βενζίνη στα πεπαλαιωμένα περιπολικά.

  9. harrystocrat

    Με λυπη μου διαβαζω σχολια ” διυλισης κωνωπα “…

    Δευτερευουσα σημασια εχει ο εξοπλισμος των αστυνομικων.

    Πρωτευει η αυστηρη δικαιοσυνη,για τιμωρια ενοχων
    & εκφοβισμο παρανομουντων…

    Στην Κινα των 1200 εκ εχουν 1700 εκτελεσεις…

    Στην Γκρης των 11 εκ & του…” νομικου μας πολιτισμου ” ,
    θα επρεπε αναλογικα να γινονται 15 εκτελεσεις/χρονο.

    Περιπου τοσοι ειναι οι ειδεχθεις φονοι…

    Γι’ αυτο & η ΚΙνα ειναι #2 & …ανεβαινει

    & η Γκρης #27 & κατεβαινει…

    1. tasos

      Στον πρώτο χρόνο εφαρμογής της αυστηρής δικαιοσύνης πρέπει να εκτελεστούν τουλάχιστον 300 άτομα. Από την επόμενη, αρκούν περί τις 15 εκτελέσεις ετησίως.

  10. Wow!!!! Σταματήστε τις …εκτελέσεις! Για ένα κράτος που πραγματικά λειτουργεί δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τον ισόβιο εγκλεισμό ενός κρομανιόν σε ένα χώρο με άλλες 150 ανθρωπίδες

    1. Κουτόχορτο

      Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Καββαθά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία και βασανιστήριο από το να πρέπει να τα βγάζεις πέρα ολομόναχος, κάθε μέρα επί σειρά ετών, σε στενές επαφές με 100-200 βαρυποινήτες, που θα σε βάζουν στα γόνατα. Εκτελέσεις και πράσινα άλογα. Είδαμε και στις ΗΠΑ πόσο καλά κρατάνε την εγκληματικότητα παρά τις θανατικές καταδίκες και τις εκτελέσεις που γίνονται κάθε χρόνο. Τα Αμερικανικά Νεάντερταλ επέβαλαν νόμο σε κάποιες Πολιτείες να επιτρέπεται η κατοχή όπλων μέσα σε Πανεπιστήμια, Βιβλιοθήκες κα κάτι ακόμα που μου διαφεύγει, και ξεχνάνε πόσα μακελειά γίνανε από ανήλικους μέσα σε σχολεία και πανεπιστήμια στην Αμερική.

      1. harrystocrat

        Η λεγομενη ισοβια καθειρξη χωρις αποφυλακιση ειναι σπανια ποινη & σπανια αντεχει σε φιλοεγκληματικες…” αναμορφωσεις του δικαιου “…
        Συνηθως τους αμολανε μετα 30-40 χρονια…

        Οσοι φονιαδες ειναι περαν συγχωρεσης,χαριτος,επιεικιας,ελεους ,πρεπει να εκτελουνται…

        Αλλωστε,τοσο ο Καβ οσο & οι περισσοτεροι εδω μεσα δηλωνετε ” ελληνες”,δηλαδη απογονοι αρχαιων…
        Δεν δηλωνετε ” νεοελληνες ” ,Γραικοι,Greeks..

        Θιγεστε αμα σας λενε…εκγραικισμενους Βαλκανιους…

        Στην αρχαια Ελλαδα λοιπον,δεν υπηρχαν αλλες ποινες περαν της εξοριας ( ” υπεροριας ” ) & του θανατου.
        Το Ελληνικο Δικαιο χρησιμοποιει την θαν ποινη συλληβδην,κατα κορον & για ψυλλου πηδημα…

        Οσο για την οπλοφορια,ολοι οι ελληνες πολιτες (μονο οι ανδρες, πλην γυναικων ,μεταναστων & δουλων
        ειχαν & οπλοκατοχη (στο σπιτι ) & οπλοφορια.
        Χωρις περιορισμους. Unlimited…bandwidth…

        Οποιος λοιπον ειναι εναντιον θανατικης ποινης & οπλοφοριας/οπλοκατοχης ειναι ανθελληνας.

        Ο αμερ νοτος,με την Ποινη & την ( αυξανομενη οπλοφορια ) ειναι το πιο φιλελληνικο καθεστως σημερα στον κοσμο…
        Εγκληματικοτητα υπαρχει ακριβως λογω χαλαροτητας. Το παρακαναν με τα …” ισοβια ” οι Νοτιοι & πρεπει να κοψουν τις καλωσυνες…

    1. harrystocrat

      Αν καταλαβαινες θα σχολιαζες αλλιως…

      Ποια ειναι η δικη σου επισημη θεση για
      θαν ποινη,οπλοκατοχη/οπλοφορια..?

      Μιας & η …θεση των (αρχαιων ) ελληνων ηταν..

      ΝΑΙ σε ολα…

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d