Εκτός απ’ την…  έρημη τη Λιάνα την Κανέλλη τι είναι όλα αυτά τα εκτοπλάσματα που αποτελούν την νεοσύστατη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας που είδα να “συνεδριάζει” στο Κανάλι της Βουλής;

Τελικά δεν θα το αποφύγω και θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

18 Comments

    1. Ιωσήφ Τ

      στην καλύτερη περίπτωση είναι κλόουν…και fake κομμουνίστρια…παρακάτω το σημερινό της κατόρθωμα…από το kathimerini.gr

      ***«Εσείς δεν είστε Πανάρετος, αλλά πανάρετα πανάθλιος», του απάντησε η βουλευτής***

    1. george..

      δεν λεει αληθειες … γραφικη λαικιστρια ειναι … και καλα … εχει αναρωτηθει ποιο συστημα διακυβερνησεις υπερασπιζεται..?. εγω ξερω οτι ολοι αυτοι του ΠΑΜΕ ειναι οι πλεον βολεμενει σε τραπεζες ιδιωτικες και κρατηκες και αλους οργανισμους… μην παρηστανει το ρομπεν τον δασον … δεν της παει… η αιτια της κρυσης ειναι ο λαικισμος… κατι σε στυλ λαζοπουλου μου κανει…

      1. Μία ερώτηση -και παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε: είσαστε Έλληνας του εξωτερικού ή της εκπαιδευτικής μεταρύθμισης;

        Με κάνατε ευτυχισμένο! Δεν σας έμαθαν ελληνικά αλλά σας έκανα Μηχανικό-Μηχανολόγο! Το αντίθετο συνέβει με …εμένα!

      2. george..

        και φυσικα δεν σας παρεξηγω… μαλλον αναρωτιεστε για τα ορθογραφηκα μου λαθη… ομολογο οτι δεν μπορω με τιποτα να θυμηθω της λεξης πως γραφονται … εχω μεγαλο προβλημα… περασα και εβγαλα το πολυτεχνειο επειδη ημουν εκπληκτικα καλος στα μαθηματικα, αλλιως θα ημουν ακομα στην 1 λυκειου… βεβαια μετα με αναμορφωσε η αριστερη νοοτροπια των καταληψεων χωρις λογο στο πολυτεχνειο… ευτυχως που ανακαλυψαν το word…τι να κανουμε, βλεπετε το σχολειο την δεκαετια του 80 ειχε αρχησει να περνει την κατω βολτα… αλλα φταινε οι αλλοι αλλα εγω που εκανα σκονακια στην γλωσσα απο την τεταρτη δημοτικου…. να στε καλα γιατι αν δε διαβαζα 4τροχους δεν θα ηξερα τι ειναι η μηχανολογια …

    2. D. Michalos

      Ειναι απο τους πολλους, που κανουν κριτικη εκ του ασφαλους.

      Πολυ θα ηθελα να ειχε λιγο … χιουμορ ο ελληνικος λαος και να εδινε την εξουσια στο ΚΚΕ και στην κα Κανελλη υπουργικη καρεκλα. Τοτε θα βλεπατε ποιος λεει αληθειες.

  1. Spiros

    Αλλο οι αλήθειες κι άλλο η πραγματικότητα.
    Η Κανέλλη λέει φοβάμαι τις δικές της αλήθειες. Εκείνες που προωθεί η κομματική γραμμή μέσα απο συγκεκριμένους εξαιρετικά συντηρητικούς μηχανισμούς.
    Δε μιλάει ποτέ με επιχειρήματα αλλά μονάχα με τσιτάτα, λαικές παροιμίες και συνθήματα είτε κολλάνε είτε όχι.
    Μιλάει για τα πάντα μ εκείνη τη θρασύτητα του δημοσιογράφου που θεωρεί οτι πρέπει να μιλήσει είτε γνωρίζει το αντικείμενο είτε όχι.
    Προσωπικά, τόσο το ύφος όσο και η προσέγγιση του ξερόλα μου είναι αντιπαθή.
    Τίποτα όμως δε σιχαίνομαι περισσότερο απ αυτό που μου επιβάλλουν καθημερινά όσοι αναλαμβάνουν δράσεις για λογαριασμό μου ερήμην μου και αυθαίρετα επειδή θεωρούν πως εκείνοι ξέρουν καλύτερα.

  2. C_GRIP

    … Και εν τω μεταξύ, οι πρόσφατες στατιστικές δείχνουν κατακόρυφη αύξηση των ατυχημάτων εντός των μεγάλων αστικών κέντρων, παρ’ όλη τη μείωση των θανάτων από τροχαία στο σύνολο της χώρας μας.
    Αραγε αυτό τους απασχολεί και αν ναι, τι προτίθενται να κάνουν?

  3. Κατηγορείτε τον γίγαντα της Οδικής Ασφάλειας Σπύρο Βούγια για έλλειψη λήψης μέτρων; Ο άνθρωπος έχει δώσει τη ζωή του γι’ αυτό το σκοπό και, σε μένα είπε ότι, το “υπουργείο του” είναι υεπ΄’υθυνο για την κατά 25% μείωση των τροχαίων

    1. C_GRIP

      Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για το ανεπίτρεπτο σχόλιό μου. Δεν φταίω εγώ, οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου, μου είπαν να το γράψω!
      Κλίνω ταπεινά το γόνυ μπροστά σε αυτόν τον πολιτικό Κολοσσό και αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας και αποτροπιασμού, κάθε αμφισβήτηση της προσφοράς του στην οδική ασφάλεια της χώρας μας!

  4. Spiros

    Η Κανέλλη είναι επιεικώς για χαστούκια όσο και οι υπόλοιποι.
    Ισως για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά τι σημασία έχει;
    Γιατί κάποιος δέχεται να μιλήσει στη Βουλή για οποιδήποτε ζήτημα όταν αρνείται την ίδια την κοινοβουλευτική λειτουργία, τους νόμους συλλήβδην (νόμος είναι το δικηο του εργάτη), το Σύνταγμα (αυτό εμείς δεν το ψηφίσαμε) και άλλες τέτοιες παπαριές.
    Τί έχει να πεί όταν αυτοαναιρείται;

    Πουλημένοι είναι εξίσου οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το θέμα και δεν κάνουν ρεπορτάζ για
    1) όσους βουλευτές μπαίνουν στο προαύλιο του κοινοβουλίου χωρίς ζωνη ασφαλείας, με αρχηγάρα τον πρώνη πρωθυπουργό κύριο Κωστακη Καραμανλή.
    2) όσους βουλευτές κυκλοφορούν σε μηχανή χωρίος κράνος (έστω και επιβάτες) με αρχηγο τον πρώην υπουργο υγείας κυριο Κακλαμάνη
    3) οσους αστυνομικούς κάνουν βαρδια στο κοινοβούλιο και διακόπτουν απότομα τη ροή της κυκλοφορίας προκειμένου να παρανομήσουν οι οδηγοί των βουλευτικών αυτοκινήτων που στριβουν αριστερά κατεβαίνοντας τη Βασ Σοφίας.
    4) οσους οδηγους και επιβάτες περιπολικών δε φοράνε ζώνη ασφαλείας, μιλάνε σε κινητά και πίνουν καφέ ενω κρατάνε κομπολόι μαζί με το τιμονι. (Το ίδιο ισχύει για τους οδηγούς των οχηματων του ΤΟΤΑ!!!)

    Η κυρία Κανέλλη απλά κάνει το καραγκιοζιλίκι να φαίνεται πιό τραγικό και την κοροιδία στα μούτρα μας πιο επώδυνη.

    ΥΦ
    Η πιο πάνω αναφορά στα συγκεκριμένα ονόματα αφορά σε πρόσωπα που ετυχε να δω ο ιδιος σε ακτίνα 50-400μ απ το κτήριο της Βουλής, η σταση των οποιων έχει βαρύνουσα σημασία λόγω του θεσμικού τους ρόλου

    ΥΦ2
    Προκειμένου να νομιμοποιείται κανείς στη βουλη να συμμετέχει σε συζήτηση για οδική ασφάλεια πρεπει προηγουμένως να απαιτησει την ακύρωση της τροπολογίας που επιτρεπει σε ταξιτζήδς και αστυνομικούς να μη φοράνε ζώνες παρότι ως γνωστόν είναι ανεπηρέαστοι απ τους νόμους της Φυσικής και της βαρύτητας

  5. Σπύρος

    Πω πω μου ανέβηκε βραδιάτικα το αίμα κάθετα.
    Πάλι για να τα πάρουν τα αλητήρια, ρε μπας και έτσι μαστουρώνονται εν ήδη φυγής από την πραγματικότητα με τα καπίκια στην τσέπη τους βαλμένα.
    Πάει πολύ το δούλεμα για να είναι απανωτές συμπτώσεις.

  6. Κύριε Κώστα καλά τα λες. Αλλά είδαμε και τους ειδικούς περί των αυτοκινητιστικών, όταν μπήκαν στη βουλή τι έκαναν. Μιλώ για τον κ. Άρη Σταθάκη. Ποιό το έργο του; Ήταν αυτό που περιμέναμε μετά από τόσα χρόνια στα ειδικά περιοδικά και με εκπομπές στη τηλεόραση, να μας δίνει μαθήματα;
    Οι αγαπημένες του λακκούβες είναι εκεί, οι αγαπημένοι του ανευθυνοϋπεύθυνοι εργολάβοι του συνεχίζουν να διαπράττουν κατασκευαστικά εγκλήματα και αυτός εξάντλησε τη βουλευτική του θητεία κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσε (μάλλον αυτό θα σου πει αν τον ρωτήσεις).

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d