Από το Real.gr και τον Άγρυπνο Φρουρό”

http://www.youtube.com/v/Hsgo1nM5LoU&rel=0&hl=el_GR&feature=player_embedded&version=3

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

7 Comments

  1. Πόσο δίκιο έχει η βουλευτής του ΚΚΕ! Μέχρι πριν λίγο καιρό διατηρούσα μία ελπίδα ότι, σε αντίθεση με τον Κωνσταντίον Ραφηνάτο και το Gollum του Αλεπουδοχωρίου, ο ΓΑΠ, ή GAΠ εννούσε αυτά που έλεγε. Όμως, μελετώντας τις κουμπαριές, τα φιλιά της Άννας στην Βασιλομήτωρα μαργαρίτα, τις ΜΚΟ τω΄ν πριγκίπων αλλά, και την naif αντιμετώπιση των γεωπολιτικών προκλήσεων από τον Τζέφρι, οι “τσάρκες” των τούρκικων πολεμικών στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τα πισωγυρίσματα του Υιού του Αεροπόρου για τον “Παπανικολή” και,πάνω απ’ όλα τον αυτοστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται το θέμα του δανεισμού, κάνω δεύτερες σκέψεις. Η ομιλία της Κανέλλη για τις ΑΟΖ ήταν δυναμίτης

    1. coyoteracing

      Πιλοτε μου χρονια πολλα ,εψαχνα για πετρελαιο και χαθ΄καμε τελευταια.Μηπως και μας σωσω δηλαδη αλλα μαντεψε…δεν βρηκα…

      Καλες γιορτες να σαι παντα καλα και του χρονου μαζι.Ααααααα καλο ε.

      ΥΓ.Ακομα κριση εχουμε ε?Δεν αλλαξε τιποτα ε?Μηπως υπαρχει κουμπι “τελος κρισης” να το πατησουμε να ησυχασουμε?Εγω λεω οτι υπαρχει.Ε?
      Πιστος σαν σκυλος.

  2. tasos

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!
    Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: Πρέπει να ψηφίζουμε ΚΚΕ για να καταρρεύσει η κληρονομική κλεπτοκρατία, κατάρρευση που θα πάρει μαζί της και το κάλπικο ΚΚΕ, να γλυτώσουμε. Φαντάζεστε την Κανέλλη και την Αλέκα να κληθούν από κυβερνητική θέση να “πάν κόντρα στο σύστημα”? Αν το φανταστείτε θα καταλάβετε τι θα συμβεί.

    1. kyriakos

      Φυσικά και θα πάνε κόντρα στο σύστημα,φτιάχοντας ένα άλλο σύστημα και θα γίνουν συστηματικότερες από το ίδιο το σύστημα που θα φτιάξουν.
      Καλά Χριστούγεννα σε όλους και καλή μας…..τύχη

  3. george..

    Για σου καπιταλίστρια Λιάνα που ενδιαφέρεσαι για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Ελλάδας και του Ισραήλ… λίγο αντιφατικό κουμουνίστρια και να ενδιαφέρεται για οικονομικές ζώνες, δηλ να κάνουμε ντου και να πάρουμε και τα παράλια της Μικρά Ασίας .. μεγάλη αξία της δίνεται.. κάνεις δεν ξέρει τι πραγματικά παίζεται στο αιγαίο και όσο αφορά των νταβουτογλο και φυσικά κάνεις μπίζνες στο αιγαίο, αλλά μήπως αναφέρεται στο τουρισμό? Γιατί εγώ δεν ξέρω άλλες αντλίες, πλην του πρίνου. Εκτός και αν κάνω λάθος? Άτοπη ομιλία, εκτός θέματος. Το ότι άλλη αποφασίζουν για εμάς είναι δεδομένο, το ότι όμως ενδιαφέρονται για εμάς λιγότερο από ότι για τον τουρκικό λαό, αυτό το θεωρώ λάθος. Και έξαλλου τι θα πείραζε την κουμουνίστρια Λιανη αν υπάρχει τόσο πετρέλαιο γιατί να μην ζήσουν και αυτοί οι φουκαράδες οι τούρκοι σαν άνθρωποι ? αφού είναι και περισσότεροι?., αυτό εξάλλου δεν είναι και το νόημα… όλα τα πλούτοι σε ΙΣΑ μερίδια σε όλους?
    Καλά Χριστούγεννα κύριε Καββαθά και αγαπάτε αλλήλους … όλοι είμαστε έλληνες …

  4. Καλές γιορτές και σε σας!
    Cotote: που περπατούσες; Προσπαθούσε να πιάσεις το πουλί;
    george: 25 εκατομμύρια Ρώσοι θυσιάστηκαν πολεμώντας τους ναζί υπερασπιζόμενοι τη πατρίδα τους. Μη μου μιλάτε γι’ αυτά. Ανήκω στη γενιά των Ιρλανδών πατριωτών και όχι στη γενιά των πινόκιο τύπου Δροιύτσα

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d