Για 35 χρόνια οι πασάδες των “δύο μεγάλων κομμάτων” προσλαμβάνουν τους μισούς Έλληνες στο Δημόσιο για να εξασφαλίσουν την επανεκλογή και να συνεχίσουν το φαγοπότι με τις μπίζνες, τα μεγάλα έργα, τους ολυμπιακούς, τις εξαγορές συνειδήσεων, τα βολέματα, την στρεβλή ανάπτυξη…

Για 35 χρόνια γίνεται “της μουρλής” (με το χρήμα που τα εν λόγω λουλούδια δανείζονταν/αι απ’ τις ξένες τράπεζες)  σε όλους τους τομείς.  Από την αγορά “μερσεντε” κομπρέσορ και πόρσε “καγιέ”  μέχρι πανηκώματα, playroom, ιδιωτικούς χώρους πλατσουρίσματος και πάρτι τής γενιάς των κοινονικών τραβεστί στο Parasite Beach και στη Ψαρού

Ο λαός κατανάλωνε επειδή έτσι του έλεγαν αυτοί που τον κυβερνούσαν. Το φαγοπότι οργίαζε, οι απατεώνες ήταν “πρώτο τραπέζι”, το ίδιο οι κρατικοδίαιτοι “επιχειρηματίες” με τους ιδιωτικούς τους στρατούς. Πειναλέα κομματόσκυλα, αφισοκολητές, παρατρεχάμενοι και παρακοιμώμενοι βρέθηκαν με τεράστιες περιουσίες.

Όσοι έλεγαν ότι, αν η χώρα συνεχίσει να “ζει” με αυτό το τρόπο σύντομα θα πληρώσει σε χρήμα ή σε αίμα, χαρακτηρίζονταν γραφικοί, κινδυνολόγοι, γκρινιάρηδες, απαισιόδοξοι, καθυστερημένοι, αντιδραστικοί, ακόμα και …εθνικιστές!

Μεταξύ άλλων ασυναρτησιών, γελοιοτήτων, ψευδών, νεολογισμών, παραδοξολογιών, λαντονσκουλοφοικονομισμών, ηλιθιοτήτων, βλακειών, προσβολών της κοινής λογικής ένα Τέρας Παραγωγικότητας, ο Τεό -The Hulk- Παγκαλό, έκανε (πάλι) την εμφάνισητου διαπιστώνοντας ότι: α. μαζί τα φάγαμε β. το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον ελληνικό λαό. Και το κερασάκι στη τούρτα. Πράσινα και γαλάζια στρουμφάκια απαιτούν από ένα Λαό που πρόδωσαν, διακόρευσαν, έριξαν στα σκυλιά εξ αιτίας των δικών τους αποφάσεων, να πληρώσει τη νύφη διαφορετικά (or else για να με καταλαβαίνουν και οι ξένοι στη παρούσα κυβέρνηση) 1. θα τον πάρει ο διάβολος 2. να τους (ξανα)ψηφίσει για να μπορέσουν να κάνουν τα ίδια λάθη, ώστε να ξαναβρεθεί πάλι στα τέσσερα για να μπορούν να τον μιμούν στον αιώνα

Τα παπαγαλάκια και οι υπάλληλοί τους, οι σοροτρόφιμοι και οι i4igamithite μπορεί να σας πιστεύουν αλλά όχι εγώ εκτός ΕΑΝ…

Το τέρας που δημιούργησαν τα “δύο μεγάλα κόμματα” καταφέρει να αλλάξει, επισκεύασει, εκσυγχρονίσει τον εαυτό του!

Λέτε να το κατφέρει;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

2 Comments

  1. Thunderbolt

    Δυστυχώς το…καναβούρι είναι ακόμα πολύ φτηνό! Αν ακριβήνει ίσως οι δημοσιογράφοι και κυρίως οι εργοδότες τους, αφήσουν να γίνουν πρωτοσέλιδες τέτοιες δηλώσεις (και αυτής περί… αντιπαραγωγικότητας των πιλότων της ΠΑ) και να μήν ψάχνουμε στα blog για να τις διαβάσουμε! Τώρα βέβαια το πώς θα τα βάλεις με ένα…τέρας είναι μια άλλη ιστορία, ενδεχομένως και τα πρωτοσέλιδα να ωχριούν….

  2. TakisCH

    Πολιτικοί στην Ελλάδα είναι εκείνοι που δεν παράγουν έργο αλλά εικόνα (image για να καταλαβαίνουν και τα στελέχη της κυβέρνησης).

    Πολιτικοί στην Ελλάδα είναι εκείνοι που έχουν αποτύχει σαν επιχειρηματίες ή δεν ήθελαν ποτέ να μπουν στο παιχνίδι του ανταγωνισμού γιατί δεν ήταν ανταγωνιστικοί.

    Πολιτικοί στην Ελλάδα είναι εκείνοι που κατάλαβαν ότι μπορούν να βγάλουν γρήγορα πολλά χρήματα εξαπατώντας τους υπόλοιπους χωρίς να έχουν συνέπειες.

    Πολιτικοί στην Ελλάδα είναι οι ηλίθιοι και αφελείς που νομίζουν ότι τα “μεγάλα αφεντικά” έχουν αγαθές προθέσεις απέναντι στη χώρα τους.

    Η Ελλάδα θα σωθεί όταν έρθει μια μέρα που οι Έλληνες θα κρίνουν τους πολιτικούς από τα αποτελέσματά τους και όχι από τις υποσχέσεις τους.

    ….γι’ αυτό, τα αποτελέσματα της πολιτικής στην Ελλάδα είναι… …η εκδίκηση των ηλιθίων.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d