Η ζωή στην Ελλάδα δεν σε αφήνει να πλήξεις. Όπως προχτές που διάβασα το δελτίο τύπου που των επτά καθυστερημένων Νάνων που έχουν εκλεγεί από τους συγκαμένους, μικρομεσαίους υπηκόους των συναγελαζόμενων Δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης Mordor της Μέσης Γης. Το δελτίο αυτό είναι ένα μαργαριτάρι ελληνούλικης δυσκοιλιότητας που, ξεπερνάει ακόμα και εκείνα της καθηγήτριας του Μεταθανάτιου Δικαίου Αικατερίνης Φορμολιάδου που ηγείται της «Κίνησης των Gollum της βορειοανατολικής Mordor”, που «ανησυχούν για την ασφάλεια των κλωνοποιημένων τους από τις πτήσεις των διαβολομηχανών που επιχειρούν από το αεροδρόμιο Δεκελείας».
Όσοι από ’σας έχουν χάσει επεισόδια επιτρέψτε μου να κάνω fill in. Επειδή το αρχαιότερο αεροδρόμιο της Μέσης Γης είναι και γαμώ τα επενδυτικά-οικοδομικά φιλέτα, μία αρμάδα από Συλλόγων Συγκαμένων Πολιτών έχει βαλθεί να το κλείσει και να το μετατρέψει σε «υπερτοπικό πόλο αναψυχής» που, σε απλά μορντοριανά σημαίνει «ήπια ανάπτυξη» σε στιλ αεροδρόμιου Ελληνικού, Ελαιώνα και το αιδοίο της μάνας. Αν μάλιστα σας πω τα ονόματα των εξεχόντων Μορντοριανών που βρίσκονται πίσω απ’ την Κα Φορμολιάδου και τους ομοίους της θα καταλάβετε πως, στόχος τους δεν είναι μόνο το αεροδρόμιο αλλά και τα «βασιλικά» κτήματα, το παρθένο δάσος που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «αξιοποιηθεί» από τα γνωστά κοράκια που πίνουν το αίμα της Μέσης Γης.

Στο δελτίο Τύπου που έβγαλαν πρόσφατα οι 7 Δυσκοίλιοι κάνουν ένα ακόμα –θαρραλέο- βήμα: ζητάνε από την κυβέρνηση να κάνει το αεροδρόμιο …νεκροταφείο! Αυτό «συνάδει» με τον τρόπο ζωής, τις ενδυματολογικές τους επιλογές, την αισθητική και την απίστευτη βρόμα που ζουν και αναπτύσσονται οι περιοχές τους αφού, οι εν λόγω υπήκοοι έχουν πεθάνει αλλά δεν το ξέρουν! Όπως προείπα η ανακοίνωση ακολουθεί άλλες που έχουν εκδώσει νεάτερνταλ της ευρύτερης περιοχής που «ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους» από τις πτήσεις των ανεμοπτέρων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων της Πολεμικής και Γενικής Αεροπορίας. Η είδηση ότι, η αστυνομία της Mordor πρόκειται να χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιο για βάση των Δακτυλοπτερύγων της προκάλεσε πανικό στα Gollum τα οποία δεν μπορούν να υπάρξουν αν, πάνω απ’ τα κεφάλια τους πετάνε μηχανές του διαβόλου.

Όπως όλοι όσοι διαθέτουν έστω ίχνος ευθύνης, κοινωνικής ευαισθησίας και πολιτικής σκέψης γνωρίζουν, τα συνασπισμένα Gollum δεν ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των παιδιών τους αλλά για το «μπαγιόκο» που θα μπει στις στέπες τους όταν, σα ακρίδες επιπέσουν σε κάθε τετραγωνικό μέτρο πρασίνου που έχει απομείνει στη περιοχή. Όσοι αγαπούν την Μέση Γη και νοιάζονται για την ιστορία και το μέλλον της πρέπει να πολεμήσουν με κάθε νόμιμο μέσο τους τοπικούς φυλάρχους και τους κομματικούς τους στρατούς. Αν, η αποκαλούμενη «Πολιτεία» υποκύψει στις ορέξεις τους και κάνει την αεροπορική βάση «υπερτοπικό κώλο αναψυχής» θα έχει κάνει ένα ακόμα έγκλημα μετά το Ελ.Βεν, το Ελληνικό και τη μετατροπή του Ελαιώνα σε mall. Το θέμα είναι τόσο σοβαρό, στην απόλυτη γελοιότητά του, ώστε ο γράφων θα επανέλθει στα περιοδικά 4ΤΡΟΧΟΙ, ΠΤΗΣΗ & Διάστημα, στην εφημερίδα 1ο ΘΕΜΑ, στο blog του HYPERLINK costas-cavathas.bogspot.com στο GreekHelicopters.gr™ και όπου αλλού μπορεί προκειμένου να αποκαλυφθεί το μέγεθος της μικρομεσαίας, συγκαμένης και δυσκοίλιας σκέψης των Gollum.

Υ.Γ Ποια είναι η Χιονάτη; Το αεροδρόμιο Τατοϊου. Ποιοι οι 7 Νάνοι; Ο ευρών κερδίζει πτήση με την νεκροφόρα τους

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d