Λέω τώρα…
Πως σας φαίνεται η πρόβλεψη μου ότι, σε 20 χρόνια, το Ισλάμ θα έχει επικρατήσει στο κόσμο; Παρακινδυνευμένη;
Κοιτάξτε γύρω. Από το Λονδίνο μέχρι τη Νιγηρία και από την Αθήνα μέχρι το Πακιστάν. Από το Αφγανιστάν (για να μην αναφερθώ -ακόμα- στις τουρκόφωνες δημοκρατίες του Καυκάσου και την μεταξέλιξη του Ιράκ σε Σημαία του “Πολέμου ενατίων των …Απίστων”), μέχρι την κατάρρευση του δικτατορικού καθεστώτος της Αιγύπτου (εκεί να δείτε πλάκες!) ο πλανήτης κινήται προς το Ισλάμ.
Επειδή πάντα έγραφα ότι αν μία χώρα δεν έχει θρησκεία οι ηγέτες της οφείλουν να εφεύρουν μία (για πολιτικούς και στρατηγικούς λόγους), προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα! 
Η ιδέα είναι καλή για ένα λόγο που ποτέ δεν έχετε σκεφτεί: το (φονταμενταλιστικό) Ισλάμ είναι η μόνη ελπίδα για να σωθεί το περιβάλον και, στη συνέχεια, ο πλανήτης για ένα απλό λόγο. Όποιος καταστρέφει, ρυπαίνει, κλέβει, βιάζει ή αρπάζει, ο Νόμος του κόβει το χέρι!
Όμως, και για να σοβαρευτώ. Η πρόβλεψη δεν στερείται βάσης. Πολλές Σταυροφορίες ξεκίνησαν ρε παιδάκι μου τα τελευταία 10 χρόνια για να επιβληθεί our way of life στους “άπιστους” και τα πήραν στη κράνα και αντέδρασαν και καλά έκαναν!
Το θέμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα ήθελα να το δούμε (όλοι) με περισσότερη προσοχή. Ας το τελειώσω σήμερα με μία χιουμοριστική(;) προφητεία. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν, με το καλό και την βοήθεια του Ιδρύματος Σόρος, κάνει την εμφάνισή της  η Ισλαμική Δημοκρατίας της …Ελληνίτσας   

Υ.Γ. της επόμενης μέρας. Ακόμα μία προφητεία. Εκτός από την επικράτηση του Ισλάμ γιατί στο μέλλον “βλέπω” και την επικράτηση της μαύρης φυλής; Επειδή ο Ομπάμα είναι μαύρος ή επειδή Ζωή και Πολιτισμός ξεκίνησαν απ’ την Αφρική:
Food for thought

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

10 Comments

  1. Anonymous

    Προς θεού φίλε, μην πέσεις μέσα αυτή τη φορά, μόνο τούτο σου ζητώ, ισλάμ είναι αυτό όχι παίξε γέλασε.Για το θεό του καθένα μας μιλούν οι φωτογραφίες καθαρότερα!

  2. ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ

    Μαντείο είμαστε, προφητείες κάνουμε! Δε φταίνε οι …ιερείς αν, όλες, βγαίνουν αληθινές!Με την ευκαιρία… Θέλετε ακόμα μία προφητεία; Με κάποιο τέχνασμα η Ελληνίτσα θα τεθεί εκτός Ευρωζώνης προκειμένου να διαμελιστεί και, σύμφωνα με τον Καλλικράτη (τι έχουν τραβήξει οι …ένδοξοι πρόγονοι δεν περιγράφεται)τα κομμάτια της να ενωθούν σε μία Ωραία Πολυπολιτισμικότητα ή κάτι εξ ίσου νεοταξίτικο και γκροτέσκο

  3. ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

    Η εμφάνιση του εκτρώματος της "Ελληνικής Ισλαμικής Δημοκρατίας" είναι απλά θέμα ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)Παίζω σπίτι αυτοκίνητο και ότι έχω και δεν έχω στο στοιχημα αυτό. Το ίδιο μου το κεφάλι το παίζω ΑΦΟΒΑ. Δεν χάνω ποτέΟι πολίτες της θα φέρουν ελληνικά διαβατήρια και ιθαγένεια αποδοθείσα δια αεροβαπτίσματος ,προιόν ευγενικής προσφοράς των ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΩΝ πρασινων αντεξουσιαστών και τα εδάφη της θα αποτελούν ευγενική προσφορά των ΦΙΛΩΝ γειτόνων μας πιθανότατα ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝΕγω έχω ξεκινήσει μελέτη του Κορανίου. Παράλληλα έδωσα παραγγελια για σαρίκι και κελεμπία στα μέτρα μουΚαντε το ιδιο πριν πλακώσουν πολλοί και ανέβουν τιμές και χρόνοι παράδοσηςΜε τις υγείες μας

  4. Anonymous

    Κοιτώ από δω κι από κει τούτη τη περίοδο ακούω και βλέπω ανθρώπους που είτε δεν έχουν πάρει χαμπάρι του μεγέθους της κρίσης ακόμη, ίσως κάτι τους πει η δήλωση υπουργού (ειλικρινά μου διαφεύγει το όνομα) για 1.000.000 ανέργους ως το τέλος του έτους ή φόρεσαν βλέμμα περίεργο… που ταιριάζει σε αυτούς που με μπόλικη φοροδιαφυγή έφτιαξαν παλατάκια κάνοντας ταυτόχρονα μάθημα ενεργούς πολίτη στους λίγους αυτής της χώρας που τη συνέπεια τη συνέχεια δεν άφησαν σε παράδρομο.Αν οι σιγουραντζήδες αυτής της χώρας δεν συμβάλουν τα ανάλογα θεωρώ αυτή την προφητεία σου ως μη γενόμενη! Τη πραγματικότητα πλέον τη ζεις!

  5. kyriakos

    Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Με το που θα γίνει η Ισλαμική Δημοκρατία της Ελληνίτσας. (Ι.Δ.Ε.) θα διαλύσουμε τον Ισλαμισμό!!!!! Η Ελλάδα δρα διαλυτικά.(Για αυτό το λόγο έχουμε βαρέσει διάλυση)

  6. Βαγγέλης

    Η ιστορία κανει κυκλους και αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακό.
    απλα ολοι οι μεταναστες φερνουν μεταξυ αλλων παραδοσεων και την θρησκεια τους. Αν θυμαμαι καλα το Βελγιο προσφατα απαγορευσε την ανεγερση νεων τζαμιων μαλλον κατι αναλογο θα γινει και στην υπολοιπη ευρωπη. Αρκει να μην γινουν οι μεταναστες οι νεοι “κακοι” που πρεπει να φαμε για να μην μας φανε. αν και η ανεργια και η ανεχεια φερνουν στενομυαλες αντιληψεις και δημιουργουν λαμπρο πεδιο για τον φοβο και την ακροδεξια. Ειμαι ο μονος που βλεπω ενα σκηνικο παρομοιο με την προ Hitler Γερμανία; Ισως υπερβολικη συγκριση αλλα και απο αυτο μαθαινουμε να βλεπουμε πισω απο τα γεγονοτα και τους καιρους.
    (Φήμες μιλουν και για άλλα προσοντα της μαυρης “φυλης”!!! ¨ 🙂 )

  7. Νίκος Βασιλείου

    Το Zeitgeist το έχεις δεί δάσκαλε;

    Η νέα τάξη πραγμάτων, όντως έρχεται, όπως είχες πεί οτι θα έρθει…αλλα όχι με τη μορφή του Ισλάμ ή οποιασδήποτε άλλης θρησκείας. Οι θρησκείες είναι άσχετες με το θέμα.

    1. Νίκο!
      Και βέβαια το έχω δει και έχω γράψει στον ιστολόγιο και στο Πρώτο ΘΕΜΑ και στους 4Τ γι’ αυτό και μακάρι να μην είναι μπαρούφα της
      σαϊντολογίας.
      Η “προφητεία” μου για το Ισλάμ συνδιάζεται με την γήρασνση των πληθυσμών της “παλαιάς Ευρώπης”, τις μπετούγιες των “μερσεντέ” και την …Σαρία! Για σκεφτείτε λίγο. Ποιος νόμος μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τύπους σαν τους 25-30 που έφεραν την Ελλάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα;

      1. Νίκος Βασιλείου

        Δάσκαλε.

        Η σαϊεντολογία, όπως και κάθε θρησκεία, καπηλεύεται κάτι. Εδώ είναι το όνομα. Κόσμος πιστεύει οτι η σαϊεντολογία έχει σχέση με την επιστήμη γιατι ταιριάζουν οι τίτλοι (science). Ειδικά η σαϊεντολογία είναι ότι πιο μπαρουφοειδές έχω ακούσει. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στην ταινία είναι οτι δεν είδα θεωρίες αλλα αποδείξεις (που ως φυσικός τις θεωρώ λογικά σωστές).

        Βγήκα απο το θέμα.
        Πάντως δεν μπορώ να εντοπίσω μία απάντηση σε αυτό που ρωτάς στο τέλος.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d