Δηλαδή ρε χαρακτήρα του Muppet Show, όταν εγώ τα έλεγα και τα έγραφα τα τελευταία 35 χρόνια τι ήμουν; Μάγος; Μακάκας; Κάθε φορά που σε βλέπω στη TV αναρωτιέμαι πως θα ζήσω χωρίς εσένα. Την ίδια ανησυχία είχα για τον Μεϊμαράκη

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

One comment

  1. AMETAΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Και τα θαύματα συνεχίζονται – Του Κώστα Μπετινάκη από το styx.gr με τίτλο:
    Ένα βήμα πριν την προσάρτησή μας σε άλλη χώρα

    H μεγάλη αντίδραση των Σκοπιανών στην ονομασία Σλαβομακεδονία, Σλαβομακεδόνες, σλαβομακεδονική γλώσσα, είναι η πρόφαση ότι «δεν το δέχονται οι αλβανοί που ζουν στη χώρα τους…
    Κατά τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου (όταν όλοι οι άλλοι το έγραφαν Κόσοβο) στην αλήστου μνήμης Γιουγκοσλαβία, είχα επανειλημμένα κατηγορηθεί από τους «πολιτικά ορθούς» όπως αυτοαποκαλούνται, επειδή έγραφα αλβανόφωνους και όχι αλβανούς τους ουτσεκάδες…
    Τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών ο ΓΑΠ ο ελάσσων… Σήμερα τον έχουμε πρωθυπουργό με υπΕξ τον Δρούτσα, (χε-χε!)
    Ανακάλεσαν ξαφνικά στην Αθήνα τον πρόξενό μας στην Κορυτσά Θεόδωρο Οικονόμου Καμαρινό, επειδή «εγκλημάτησε»: Σε ομιλία του χρησιμοποίησε τους όρους «Έλληνες» και «Βόρεια Ήπειρος»! Λέξεις που είναι φαίνεται απαγορευμένες για το Υπουργείο Εξωτερικών κι ας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο αυτές απ’ όλους τους Έλληνες και είναι στη συνείδηση όλων των μη εμφορούμενων από τις νέες αντεθνικές ιδέες που μας έχει φέρει η αντεθνικά σκεπτόμενη υπόδουλη κυβέρνηση.
    Σε συνέντευξή του στο NOIAZOMAI.net , ο πρόξενος Οικονόμου δήλωσε:
    «Έκανα το καθήκον μου. Τίποτε παραπάνω. Και ούτε ανακαλώ, ούτε θα ανακαλέσω ποτέ τα όσα είπα για Έλληνες και Βόρειο Ήπειρο! Γι΄ αυτό και ανακλήθηκα στην Αθήνα! Είχα συνείδηση της αποστολής μου. Ήμουν στην Βόρειο Ήπειρο! Εάν ήμουν στην Καμπέρα ή κάπου αλλού, θα λειτουργούσα υπό άλλες συνθήκες. Αλλά ήμουν στη Βόρειο Ήπειρο… Αυτό οφείλουμε να κάνουμε όλοι. Γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τα Εθνικά Θέματα και τα εθνικά μας δίκαια. Να δίνουμε τον αγώνα παντού και πάντα! Να είμαστε συσπειρωμένοι και ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, μπρος στους κινδύνους και τις προκλήσεις»!!!
    Και ο πρόξενος Οικονόμου κατέληξε: «Τι περισσότερο είπα εγώ για τους Έλληνες στην Κορυτσά, από αυτά που λέει κάθε τόσο ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή; Και ενώ εκείνον τον αφήνουν ανεμπόδιστα να μιλάει, εμένα με ανακαλούν! Γιατί;»
    Θυμίζουμε ότι σε ιστορική ομιλία-παρακαταθήκη του Γεωργίου Παπανδρέου, (παππού του σημερινού «Πρωθυπουργού), στη Βουλή των Ελλήνων στις 12/6/1960 (31/5) είχε πει για τη Βόρειο Ήπειρο: «Εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δι΄ οιονδήποτε λόγον η απάρνησις του ιερού αιτήματος… Καθ΄ όσον αφορά την Βόρειο Ήπειρο…η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος»!
    Τι ελληνικά τι τουρκικά…
    Αλλά για να καταλάβουμε τι νοοτροπία έχει εκείνος που παραχώρησε πλέον οικειοθελώς και χωρίς αντίσταση την εθνική μας ανεξαρτησία πρωθυπουργός…
    Ξεκινώντας λοιπόν, την άτυπη ακόμα, προεκλογική του εκστρατεία από την Θράκη, την πλέον ευαίσθητη περιοχή στη Χώρα, είπε ξεκάθαρα ότι επίσημη δεύτερη γλώσσα θα είναι η τουρκική». Αυτό εξήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης: «οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται πλέον και στην Τουρκική Γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησεις Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά»!!!
    Αναγνωρίζεται έτσι, και η τουρκική σαν κρατική γλώσσα συναλλαγών, δηλαδή -ντε φάκτο- επίσημη κρατική γλώσσα, παράλληλη με την Ελληνική!
    Αλλά, το χειρότερο είναι, πως ο Πρωθυπουργός πήγε σε Πομακοχώρι, όχι σε “τουρκοχώρι” και αντί να μιλήσει στους Πομάκους, τους ακραιφνείς, ορεισίβιους Έλληνες της Ροδόπης και στην Πομακική Διάλεκτο, εκείνος τους μίλησε για την ξένη προς εκείνους Τουρκική Γλώσσα!!! Τους παρέδωσε κι αυτός στο προξενείο. Υπάκουος στις οδηγίες που προφανώς έχει λάβει”

    Δεν ξέρω ρε παιδιά – εύχομαι ο αρθρογράφος να κάνει λάθος – ειδικά για τα ΚΕΠ επίσημη γλώσσα ΚΑΙ η τουρκική!! Άρα ΚΚ, ο ντινγκ-ντόνγκ φάιτς είχε δίκιο – άχρηστοι οι εξοπλισμοί τα τελευταία 35 χρόνια, ηλίθιοι και μαλάκες οι πιλότοι που πεθάνουν υπερασπίζοντας πατρίδα και εθνικά συμφέροντα, τα εκατομμύρια των εφέδρων που έλιωσαν αρβύλες με τις ατελείωτες ωρες σκοπιάς και περιπόλων στο ποτάμι, στα σύνορα, στην Μακεδονία, άυπνες νύχτες για τους ίδιους λόγους, ελάχιστος ύπνος μέσα σε άρματα, τζιπ, στο χώμα, σε “σκηνάκια” και λίγο φαγητό στο πόδι κατα την διάρκεια ατελείωτων ασκήσεων, θητεία (για την πλειοψηφία) από 15-23 μήνες, μία ζωή μεταθέσεων και οικογενειακής ταλαιπωρίας για τους “μονιμάδες” – ναι κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι επί 35 χρόνια ήμασταν μαλάκες αφού ο καιρός τα έφερε να γυρίσουμε στην φιλόξενη αγκαλιά της Οθωμανικής Μητέρας Πατρίδας (έτσι και αλλιώς we need Global Governence and we need it fast)!!! Kai φυσικά αγαπητέ ΚΚ, είσαι ένας από τους εξέχοντες αρχιμαλάκες και αιώνιος γκρινιάρης που απορώ γιατί δεν θέλει να γίνεις Νεο-Οθωμανός υπήκοος ή τουλάχιστον ένα άξιο στέλεχος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (και μη μου πεις ότι δεν σου δόθηκαν οι ευκαιρίες !!!!!)

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d