Από το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”
Έλληνες: τουρκόσποροι, κωλόρατσα, δουλικά, υποταγμένοι.

Ποια περηφάνια; Ποια ιστορία; Ποιος πολιτισμός;

Μια χούφτα Ιρλανδοί μας έβαλαν τα γυαλιά. Στους κωλοέλληνες.

Οι Ιρλανδοί δημοσιογράφοι φτύνουν κατάμουτρα τους πολιτικούς τους. Τους λένε “δεν ντρέπεστε που μας καταντήσετε έτσι;” εννοώντας το ΔΝΤ που έφτασε στη χώρα τους.

Οι Ιρλανδοί είναι οργισμένοι και το δείχνουν.

Eίναι περήφανοι άνθρωποι.

Το φωνάζουν οι τηλεοράσεις τους, τα ΜΜΕ τους, που δεν είναι ξιπασμένα όπως τα εγχώρια.

Πάρτε παράδειγμα το σημερινό (Παρασκευή) χυδαίο δημοσίευμα του “ΕΘΝΟΥΣ” που κάνει πρώτο θέμα την απαλλαγή της αγοράς πρώτης κατοικίας από το πόθεν έσχες!

Το ραντεβού του Παπανδρέου με τον Μπόμπολα στο “Πεντελικό” έπιασε τόπο!

Για τέτιοια καθεστωτική ξεφτίλα μιλάμε.

Οι Ιρλανδοί είναι περήφανος λαός και  ντέπονται γι αυτό που τους συμβαίνει.

Αντίθετα εμείς, σαν μαλάκες ακούμε με σκυμμένο το κεφάλι τον Παπακωνσταντίνου να δηλώνει ότι δεν θ αυξήσει το ΦΠΑ κι αμέσως μετά το κάνει!

Μόνο για τον ΦΠΑ είπε δύο φορές ψέμματα στους πολίτες.

Σ όλους εμάς.

Χωρίς ντροπή.

Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν.

Οι Ιρλανδοί είναι αξιοπρεπείς και περήφανοι.

Δεν είναι τουρκόσποροι, κακομούτσονοι Ελληνάρες.

Είμαστε άξιοι της τύχχης μας…

 

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

36 Comments

  1. panos

    Ta ellinika MME exoun na asxolithoun me pio sovara themata. An fistikose o vlaxompourtzoglou tin mpouvli, me poion vgainei afto to mina, vdomada , mera, i pipa xekolidou ki alla kosmika ki endiaferonta. Kai oi ellinares parakolouthoun apoxavnomenoi to xiliosto epeisodio tou dekatou pemptou tourkikou sirial, pou provalontai epimona me stoxo na mas feroun “pio konta” me tous geitones gia na moirastoume isixos ta petrelaia, ti Thraki, to Aigaio kai den xero ego ti allo.
    Mono me isxyro ilektrosok mporei na xipnisei pleon aftos o laos…..

  2. george..

    δηλαδη χρειαζοταν αυτο για να καταλαβουμε οτι εχουμε ξεφυγει τελειος.. τοσα χρονια απραξιας διαφθορας αναξιοκρατιας αδικιας ποιος μιλαγε..? και γιατι να μιλησει τωρα..? αλλαξε κατι..? και αυτοι που μιλαγαν τι απεγιναν? με ευθυνη δικια μας..?

  3. elias

    Συνέλληνες, ένα σας λέω, έχετε Πίστη! Όλα όσα συμβαίνουν κάποιους από εμάς δεν μας πτοούν! Ξέρουμε τι θα επακολουθήσει. Αναφέρονται αναλυτικότατα και λεπτομερέστετα στους Προφητικούς Λόγους των Αγίων Πατέρων.
    Δείτε το τελευταίο διάστημα πόσες από τις Προφητείες του Κοσμά Αιτωλού εχουν ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ!

    http://youtube-istas.net/viewtopic.php?f=15&t=3548

    Προφητείες Γέροντα Παϊσιου για τους κυβερνώντες…

    Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει. Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί!

    Σκοπός τους τώρα είναι νά απομακρύνουν τά παιδιά από τήν ‘Εκκλησία.
    Τά δηλητηριάζουν, τά μολύνουν μέ διάφορες θεωρίες, κλονίζουν τήν πίστη τους.
    Τά έμποδίζουν άπό τό καλό, για νά τά αχρηστέψουν. Τά καταστρέφουν άπό μικρά. Καί τά παιδάκια, φυσικά, από άρνάκια γίνονται κατσικάκια.
    Άρχίζουν μετα νά χτυπούν άσχημα καί τούς γονείς τους καί τούς δασκάλους καί αύτούς πού τά κυβερνούν.
    Τά κάνουν όλο άνω-κάτω: συλλα­λητήρια, καταλήψεις, άποχή από τά μαθήματα.
    Καί τελικά όταν θα φθάσουν νά ξεκοιλιάσουν αύτούς πού τά κυβερνούν, τότε θα βάλουν καί αυτοί μυαλό.

    Νά διαβάσετε τούς προφήτες τί λένε…Τόν Ιωήλ,τόν Ζαχαρία, τόν Ιεζεκιήλ, τόν Δανιήλ…Τά λένε όλα πώς θά γίνουν!

    1. Ξεχάσατε τον …Κάλχα!
      Σοβαρά τώρα. Η εκκλησία σπάνια έκανε αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Αφήστε που, είναι η πιο καλά οργανωμένη …τράπεζα στον πλανήτη

      1. elias

        Αγαπητέ φίλε μου και δάσκαλε Κώστα Καββαθά, δεν μίλησα για εκκλησία και κλήρο.
        Ο βίος των Αγίων είναι η ομολογία των πεπραγμένων τους.
        Οφείλουμε τα μέγιστα ως Έθνος στον Γέροντα Κοσμά Αιτωλό, κι ας ‘εχουν αδράξει άλλοι την δόξα και την εκ των υστέρων μνημόνευση.
        Μη μηδενίζουμε και ισοπεδώνουμε τα πάντα με ελαφρά τη καρδία, είναι αποκαρδιωτικά λυπηρό.
        Δίχως μομφή και πάντα καλοπροαίρετα.

  4. Astrapogiannos

    Στους Τουρκόσπορους αφιερώνω οποιαδήποτε ομιλία του Ανδρέα το 81 και το 85 στο λαό…έτσι για αρχή. Στην συνέχεια μπορούν να ακολουθήσουν διάφορα top hit ομιλιών απο την δεκαετία του 90.

  5. tasos

    Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και αν θέλει ο ΚΚ ας το δημοσιεύσει ολόκληρο. Χωρίς να θεωρώ πως είμαστε σωστοί πρέπει να βάλουμε όριο στην κακομοιριά και να πάρουμε τα πάνω μας με κάποιο τρόπο. Δε χρειάζεται συνεχώς να εμμένουμε στο ότι φταίμε εμείς και δικαίως παθαίνουμε ό,τι παθαίνουμε. Ας κοιτάξουμε και τριγύρω λίγο. Αν πιστέψουμε πως φταίμε για όλα, θα μας φορτώσουν και τα προβλήματα της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας και της Τανζανίας σε λίγο.

    http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/2010-11-19-22-58-20-2010111930632/

    1. Astrapogiannos

      Εκμεταλευτήκαμε την αγοραστική δύναμη που μας έδωσε το Ευρώ στο έπακρο αλλά ξεχάσαμε ότι για να αγοράζεις πρέπει κι εσύ να δουλεύεις (και δεν μιλάω σαν δημόσιος υπάλληλος) αλλά να πρωτοτυπείς και να μην επαναπαυεσαι ποτέ. Το Ευρω μας εφταιγε δηλαδή; Εδώ είναι κατάλληλη η ερώτηση, ήταν στραβός ο γιαλός η στραβά αρμενίζαμε; Πέστε ότι κοιμηθήκαμε το ύπνο του δικαίου τις τελευταίες δεκαετίες και όταν ξυπνήσαμε μας φταίγανε οι άλλοι π.χ. Γερμανοί που μας φάγανε στην στροφή. Σωστά τα επιχειρήματα για το Ευρώ αλλα μην τρελαθούμε κιόλας! Προσωπικά ξέρω πολύ καλά τη εξάγει και τι εισάγει η Ελλάδα διότι έχω σχέση με τον κλαδο.

      1. tasos

        Πάντως μη θεωρείς τυχαία σύμπτωση ότι συμβαίνουν ταυτόχρονες ομαδικές χρεοκοπίες στην ΟΝΕ πλην Γερμανίας (που τυπώνει τα ευρώ και μοιράζει τις φωτοτυπίες με τόκο). Από όλη την ευρωζώνη, μόνο οι Γερμανοί δουλεύουν και πρωτοτυπούν! Ούτε οι Γάλλοι, ούτε οι Ιταλοί ούτε οι Ισπανοί, ούτε οι Ιρλανδοί. Είναι όλοι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν πρωτοτυπούσαν και επαναπαύτηκαν. Ναι, αυτό είναι και πρέπει να καούν στην κόλαση. Η Μέρκελ θα ρίχνει τα ξύλα στη φωτιά. Η Γερμανία επανέλαβε την κατάκτηση της Ευρώπης με άλλα μέσα. Ο άξιος, εργατικός γερμανικός λαός δε φταίει σε τίποτα, όπως και τότε.

  6. virus

    Έχεις δίκιο και θα έλεγα ότι λίγα λένε όμως όλα αυτά ισχύουν για μια μειοψηφία που δυστυχώς μας κυβερνάει και τρώει τις σάρκες μας τις τελευταίες δεκαετίες ,είναι οι 300 με τους κομματικούς τους στρατούς… και ναι πρέπει να νευριάσουμε και να σταματήσουμε να έχουμε ενοχές γιατί στο κάτω κάτω της γραφής ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ και ειδικά εσύ ένοιωσες στο πετσί σου με ποιόν τρόπο σταματούσαν κάθε υγιή προσπάθεια για δημιουργία.
    Θυμήσου μόνο με πόσο κέφι έγραφες στα πρώτα χρόνια των 4Τ..
    Είναι άπειρα τα παραδείγματα σαν και το δικό σου και πιστεύω ότι εσύ τα ξέρεις καλύτερα…
    Εν κατακλείδι δεν είμαστε κωλοέλληνες αυτοί ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΚΟΣΜΟΥ…

  7. M

    Να μην ξεχνάμε και τους Ι(σ)λανδούς!
    Που, μιά δράκα ανθρώποι, πήραν τους πολιτικούς τους σβάρνα με τα αυγά και τα ζαρζαβατικά και αρνήθηκαν να πληρώσουν την “νύφη”!

  8. george..

    Κάτι άσχετο … στην σύνοδο του ΝΑΤΟ ξαναμοιράστηκε ο κόσμος ?.. νομίζω η Γερμανία κέρδισε την Ευρώπη η Ρωσία τον Καύκασο και το Αφγανιστάν και η Αμερική την περιοχή της ανατολικής μεσογείου μέχρι το Ιράκ … ?
    Αίγυπτος Ισραήλ Ελλάδα οι νέοι παίκτες στην αγορά φυσικού αερίου ?
    Η Τουρκία η νέα στρατιωτική δύναμη στην ανατολική περιοχή κυριαρχίας της Αμερικής ?
    Oι Νορβηγία αγόρασε ελληνικά ομόλογα για να πάρει τα κοιτάσματα αερίου ?

    1. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια! Η ανάλυση είναι 100% στο στόχο και το μόνο που μένει είναι να ρυθμιστούν οι (τοπικές) λεπτομέρειες δλδ ποια ΜΚΟ τίνος “αλεν Έντμοντς” θα πάρει ποιο ποτάμι να καθαρίσει, ποιες αλυκές να “μελετήσει”, ποια μαχητικά να ψωνίσει, ποια κοιτάσματα να μοιράσει…
      Μπράβο George!

    2. Αγαπητέ George
      Αίγυπτος, Ισραήλ, Ελλάδα ?
      ή μήπως
      Αίγυπτος, Ισραήλ, ΓΑΠ ?
      Εξ’ άλλου ήδη στο Ευρωκοινοβούλιο μας αποκαλούν προτεκτοράτο παρουσία των ευρωβουλευτών μας !

  9. Panos

    Να με συμπαθάς αλλά το nickname σου είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ο Τουρκικός λαός είναι ο μόνος που δε φταίει για τη συντηρούμενη έχθρα μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας. Αν έπαυε ως δια μαγείας η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο χωρών τότε το καρτέλ των οπλικών συστημάτων (Lokheed-Martin, Raytheon, DCNS κλπ) θα είχε σοβαρές απώλειες στα εισοδήματά του.
    Όσο η κόντρα διαιωνίζεται, τόσο περισσότερο θα πουλάνε οι εν λόγω πολυεθνικές.

  10. C_GRIP

    Το ότι αγαπάμε την Πατρίδα μας και είμαστε πρόθυμοι να την υπερασπιστούμε από κάθε εξωτερικό (και εσωτερικό) εχθρό, δεν σημαίνει ότι μας επιτρέπει να συμπεριφερόμαστε ως ανώριμα παιδάκια του Γυμνασίου. Τέτοιου είδους nicknames προσβάλλουν όσους συμμετέχουν στο forum αλλά πρώτα απ΄ όλα αυτόν που τα επιλέγει.

  11. Σταύρος Μπαντούνας

    Θα διαφωνήσω με το “τουρκόσποροι” όπως -φυσικά- και με τον φανατικό τουρκοφάγο:
    1) “Φίλε” τουρκοφάγε θα σου θέσω τον εξής προβληματισμό:
    “Έρχεται ο (κακός) γείτονας και μπαίνει μέσα στο σπίτι μου όποτε γουστάρει. Δηλώνει παντού ότι η αυλή μου είναι δική του. Και σε όλα αυτά εγώ το μόνο που κάνω είναι να κλαψουρίζω στους άλλους γείτονες για το πόσο άδικος είναι, σε στυλ: “πείτε του τίποτα ρε παιδιά” κλπ. Αλλά κάθε φορά που μπουκάρει μέσα κρύβομαι και κάνω ότι δεν τον βλέπω!”
    Τελικά ποιος φταίει; Ο κακός επεκτατικός γείτονας που θέλει να μου φάει το σπίτι ή εγώ ο μ@@@κας που στέκομαι παθητικά και τρώω σφαλιάρες;
    Ο Τούρκος πολιτικός κάνει τη δουλειά του: Κοιτάει να μεγαλώσει – επεκτείνει τη χώρα του. Ο Έλληνας πολιτικός, αντίθετα, κοιτάει να καταστρέψει τη χώρα του.
    Δεν φοβάμαι τον ξένο (γνωστό) εχθρό, αλλά τον “φίλο” (άγνωστο) εχθρό. Και αν μελετήσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την ιστορία μας, θα δεις πως ΟΤΙ έχουμε τραβήξει ανά τους αιώνες, το έχουμε πάθει από “έλληνες”.
    Με μια φράση: Ας είμαστε εμείς σωστοί και άξιοι και ας χτυπιέται ο τούρκος όσο θέλει.
    Τέλος (με σένα), κάνε ένα ταξίδι στην Τουρκία, γνώρισε τους τούρκους, γνώρισε (χωρίς προκατάληψη) την χώρα αυτή, που είναι το Νο 11 στην παγκόσμια οικονομία (αυτοί πάνε στους G15 και σκάω από τη ζήλεια μου, γιατί με εμάς γελάνε όλοι), ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ… αν θέλεις κάποτε να σταθεις με αξιώσεις απέναντί του.
    2) “Τουρκόσποροι”;;; Σύμφωνα και με τα παραπάνω, νομίζω ότι αδικούμε τους τούρκους. Δυσκολεύομαι να φανταστώ ένα λαό τόσο χαμηλά όσο τον δικό μας. Και σκάω από τη στενοχώρια μου γι’ αυτό. Αν ξαφνιάζεστε για την “ακραία” μου άποψη ακούστε αυτό:
    Ο πρώην πρωθυπουργός τους Ετσεβίτ (ποιος τον θυμάται;) είχε εκλεγεί με ποσοστό κάπου 46-48% (δεν θυμάμαι ακριβώς). Αφού πέρασε μια περίοδο χάλια, οι τούρκοι πολίτες τον ΕΣΚΙΣΑΝ: μόλις 8%…!!! Σε μία τετραετία μόλις!!! Φαντάζεστε κάποιο από τα 2 μεγάλα ελληνικά ΑΝΙΚΑΝΑ κόμματα από το 40% να πέσει στο 8% σε μια τετραετία;;;
    Και μετά ο ΚΑΦΡΟΣ έλληνας ψηφοφόρος χλευάζει τον τούρκο για μπουνταλά: Ο “ξύπνιος” ο έλληνας… τρομάρα μας!

    1. S.V.

      Μπράβο Σταύρο,

      Έχω σιχαθεί τέτοιους άσχετους και “επικίνδυνους” συμπατριώτες με τις ισοπεδωτικές βλακείες τους
      γιά τον Τουρκικό λαό. Άσπρο – μαύρο υπάρχει μόνο
      γιά δαύτους..

      Τι περιμένεις από τουρίστες ; Ακόμη κι αν έχουν πάει
      στην Πόλη ή στην Έφεσο χαμπάρι δεν έχουν γιά την
      τουρκική κοινωνία και τίς διεργασίες εντός της.

      1. Συμφωνώ με την διαπίστωση του SV. Στα άρθρα μου χρησιμοποιούσα χιουμοριστικά τον “φόβο” της επιστροφής στην αγκαλιά την μητέρας-πατρίδας αλλά, οι θαυμαστές των “καγιέ”, οι σοροτρόφιμοι και οι εθνομηδενιστές με κατηγορούσαν σαν …τουρκοφαγο!

  12. Με τόσες στοχευόμενες μαζικές προσπάθειες υβριδοποίησης ,γονιδιακής γενιτσαροποιησης με στόχο εξόντωσης οποιουδήποτε ελληνικού γνωστικού γνωρίσματος και δεν εννοώ τα εξωτερικά ,ούτε τα τοπικιστικά ,ούτε τα κατά συνηθεια ,η κατά συμβολαιογραφική πράξη αποκτηθέντα οφίκια ελληνισμού, έγιναν από την ιουδαϊκό μας κλήρο ,που κλήρος δεν υπήρξε ποτέ ,παρά σκουλήκι στο σώμα του ελληνισμού ,που εκτόπισε ,εξόντωσε ,έκαψε, και στα καμένα του ελληνισμού έστησε τον κανόνα του, αιώνες θρεφόμενο με κάθε τι ελληνικό, μετατρέποντας το σε χρήμα και εξουσία. Όλες οι εξαιρέσεις που υπήρξαν ,αποδεικνύουν το παραπάνω γιατί διώκονται από αυτήν ως «αιρετικά», και όσα οφθαλμοφανή και δακτυλοδεικτούμενα αποκαλύπτονται έχουν την άφεση των αμαρτιών, το πιο βολική εφεύρεση του ιουδαϊσμού που το διανέμουν στους έχοντες ,που απέκτησαν τα έχοντα τους με καθόλου εντίμους τρόπους .
    Αμην!

    1. Σταύρος Μπαντούνας

      φίλε Zartel,
      Με λίγες λέξεις έδειξες ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ του ελληνικού προβλήματος!
      Δες και τον πιο κάτω δεσμό:
      http://www.patris.gr/articles/180288/116187?PHPSESSID=b3ihk7leosef20q8qdivo5a0i0

      Κάπου στο τέλος του δημοσιεύματος θα διαβάσεις και αυτό:
      … “Από την πλευρά τους πάντως Ιεράρχες της Κρήτης, μιλώντας στην «Π», τονίζουν «οι εποχές αλλάζουν, τα σύνορα αλλάζουν, ο κόσμος παγκοσμιοποιείται και μέσα σε αυτόν τον κόσμο η Τουρκία λαμβάνει τα μηνύματα που την υποχρεώνουν να σέβεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο…”

      Πρόσεξε: “τα σύνορα αλλάζουν, ο κόσμος παγκοσμιοποιείται…”
      Ρε τι μας περιμένει…!
      Η Τουρκία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ τις άριστες σχέσεις της με την Εκκλησία, τις εξαιρετικές υπηρεσίες που της προσέφερε επί αιώνες ο Τσοπάνης των ελλήνων (μικρό “ε” επίτηδες).

      1. Πλησιάζει η ώρα που, οι “ευλογημένοι” δημοσιογράφοι αλλά, και οι αναγνώστες που ξέχασαν θα θυμηθούν τα προ 25ετίας άρθρα μου για τη δημιουργία του προτεκτοράτου της Ανατολικής και Δυτικής Θράκης με όλιγην “ευρωπαϊκή” Τοιυρκία.

  13. Οι καταστάσεις που ζούμε είναι αποτέλεσμα επιβουλής μέτρων από το κεφαλαίου ,το οποίο ως σκοπό έχει την αύξηση της δικαιοδοσιών του και τρόπων να κερδίζει . Και η δύναμη που το επιτρέπει είναι το διογκωμένες του εξουσίες ,οι οποίες έφτασαν σε τέτοιο βαθμό που μπορούν πλέον να ορίζουν τους δικούς του νόμους ,δική του ηθική ,δική του δικαιοσύνη , δική του εικονική πραγματικότητα . Δεν χρειάζεται πλέον πλούτο ,ούτε πόλεμο για να κατακτήσει μια χώρα έναν λαό ,του φτάνει μόνο η απόφαση . Και το πετυχαίνει με τους καλύτερα εκπαιδευμένους γενίτσαρους ,με τους πιο υπάκουος υπαλλήλους ,με έναν λαό ,που παρόλα την φημολογούμενη εξυπνάδα ,τον αποχαυνώσαν ,τον μετάλλαξαν σε άβουλο ποίμνιο ,υπάκουα ακολουθούντα τους ποιμένες του.
    Νέα τάξη πραγμάτων! Εποχή “Matrix” έφτασε!

  14. Φοβάμαι πλέον ότι φτάσαμε στις Θερμοπύλες με τον Εφιάλτη για αρχηγό ,και μας τους στρατιώτες αντί να είμαστε έτοιμη για πόλεμο ,να περιμένουμε που θα μας αφήσουν να στρωθούμε για το πικνίκ ,με τα μπολάκια άδεια να περιμένουμε να μας τα γεμίσουν.

  15. Οι καταστάσεις που ζούμε είναι αποτέλεσμα επιβουλής μέτρων από το κεφάλαιο ,τα οποία ως σκοπό έχουν την αύξηση των δικαιοδοσιών του και τρόπου να κερδίζει . Η δύναμη που του το επιτρέπει αυτό είναι οι διογκωμένες του εξουσίες ,οι οποίες έφτασαν σε τέτοιο βαθμό ,που μπορούν πλέον να ορίζουν τους δικούς του νόμους ,δική του ηθική ,δική του δικαιοσύνη , δική του εικονική πραγματικότητα . Δεν χρειάζεται πλέον ούτε πλούτο ,ούτε πόλεμο για να κατακτήσει μια χώρα , έναν λαό . Του φτάνει μόνο η απόφαση . Και το πετυχαίνει με τους καλύτερα εκπαιδευμένους γενίτσαρους ,με τους πιο υπάκουος υπαλλήλους ,με έναν λαό ,που παρόλα την φημολογούμενη εξυπνάδα ,τον αποχαυνώσαν ,του μετάλλαξαν τον πολιτισμό του ,τον μετέτρεψαν σε άβουλο ποίμνιο ,υπάκουα ακολουθούντα τους «πνευματικούς» ποιμένες του.
    Νέα τάξη πραγμάτων! Εποχή “Matrix” έφτασε!
    Φοβάμαι πλέον ότι φτάσαμε στις Θερμοπύλες με τον Εφιάλτη για αρχηγό ,και μας τους στρατιώτες αντί να είμαστε έτοιμη για πόλεμο ,να περιμένουμε που θα μας αφήσουν να στρωθούμε για το πικνίκ ,με τα μπολάκια άδεια να περιμένουμε να μας τα γεμίσουν.

  16. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για τα επανωτά φορτώματα σχολίων μου, που ήταν αποτέλεσμα κολλήματος σύνδεσης μου, και μη εμφάνισης δημοσιεύσεων μου!

  17. Αχχ Ελλάδα μου καημένη…ποιά κατάρα σε βαραίνει

    ..και απ τις στάχτες σου σαν φοίνικες γεννάς
    τους προδότες που σε κάνουν να πονάς
    τα παιδιά σου τρώς για αστείο
    και κομπάζεις για το δήθεν μεγαλείο.

    και ρωτάς που πήγαν ήρωες τόσοι
    πού ‘πεσαν για να γλεντούν καμπόσοι
    που θρονιάζονται σε έδρανα μεγάλα
    τρώγοντας με τη χρυσή κουτάλα

    κατέβασες απο τα δέντρα τους λαούς
    κι ανέβασες στη θέση τους αυτούς
    που καθε ώρα παραστρατημένοι
    τα ίδια λάθη κάνουν οι καημένοι

    Κι οι άλλοι που κατέβασες γελώντας
    στην άκρη σε πετάνε μασουλώντας
    τον πλούτο σου που δεν μπορείς να έχεις
    γιατί με αίμα τους πολίτες καταβρέχεις.

    Κώστα μου μπάς και ξέρεις κανέναν απόγονο του Πλάτωνα??
    Η πατρίδα δεν πάσχει απο χρήμα..απο ηγέτη πάσχει!

    Γιάννης

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d