1o ΘΕΜΑ 24.03.13

 

…έτοιμες να γεννήσουν. Το υπερηχογράφημα δίνει μία πρώτη εικόνα του τέρατος στη μήτρα. Με το που βεβαιώθηκαν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου τα σκυλιά, που φυλάνε τα τρις της φούσκας των «αγορών», άρχισαν να αλυχτάνε  σαν λυσσασμένα. Σαν τοξικό σάλιο η απληστία τρέχει απ’ τις μασέλες τους. Ο βιασμός της Κυπριακής Δημοκρατίας, που άρχισε με την προδοσία και το πραξικόπημα το 1974, συνεχίστηκε με τον Αττίλα Ι και ΙΙ, το σχέδιο Ανάν και ήλθε σε οργασμό στο Μαρί, είναι έτοιμο να εκσπερματώσει με το διαφαινόμενο ξεπούλημα στις γερμανικές ή ρωσικές τράπεζες. Στις 16 Μαρτίου οι «αγορές», με επικεφαλής το cyborg 3ης γενιάς Angela 500 SLE, αποφάσισαν να δημεύσουν, εκτός από τα ούρο των Ρώσων ολιγαρχών (που έκαναν το λάθος να τα καταθέσουν στις κυπριακές τράπεζες αντί σε εκείνες του Λουξεμβούργου) και τις οικονομίες των πολιτών. Στην πραγματικότητα αυτό που έγινε ήταν μία προειδοποίηση των Βρυξελών, τα ενεργειακά αποθέματα να μην πάνε στην Gasprom  αλλά, στην Royal Dutch Shell, την BP και στην Exxon

Η αργία της 25ης Μαρτίου επιτάχυνε την παράδοση του άρθρου, που σημαίνει ότι, μετά τη απόφαση της Κυπριακής Βουλής (ούτε ένα «ναι») δεν γνωρίζω τι έγινε με τη στάση που τήρησε η Ελληνίτσα. Οι ειδικοί λένε πως, η 17η Μαρτίου του 2013 μπορεί να μείνει στην ιστορία σαν η αρχή του τέλους του ευρώ αφού, η μία χώρα μετά την άλλη πρώτα οδηγείται στη χρεοκοπία και μετά …σώζεται απ’ αυτούς που την λεηλάτησαν! Μετά την υπογραφή κάθε μνημονίου οι άντρες με τα γκρι αναλαμβάνουν την εξουσία καταλύοντας κάθε μορφής δημοκρατικής κατάκτησης. Οι πολίτες (ντρεσαρισμένοι από διαδοχικές ηγεσίες «Φατμαγκιούλ»), γιορτάζουν τα κούλουμα αντί να βάζουν φωτιά στους δρόμους. Το κομπινεζόν της «διεθνούς κοινότητας» φάνηκε απ’ το γεγονός ότι, η Megali Βρετανία τύπωσε και έστειλε (με μαχητικό αεροπλάνο!) 1 εκατομμύριο ούρο για pocket money των Her Majesty’s Subjects στη Κύπρο!

Τρέμουν οι φούσκες των «αγορών» για ένα ενδεχόμενο bank run στον ευρωπαϊκό νότο. Αν γίνει, λένε, θα οδηγήσει στη χρεοκοπία των τραπεζών και στην κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος εκτός αν, η προφητεία του υπογράφοντος βγει αληθινή και, η ΕΚΤ τυπώσει πληθωρικό χρήμα και πλημμυρίσει την Ούροζον -για να κερδίσει χρόνο μέχρι τον επόμενο πόλεμο. Μετά απ’ αυτές τις θλιβερές εξελίξεις κανείς δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια των καταθέσεων των πολιτών αφού, οι προτεστάντες των Βρυξελών θα μπορούν (σε συνεργασία με τους αδελφούς WASPS στην άλλη άκρη του Ατλαντικού) να δημεύουν τα πάντα, ακόμα και τους χειρότερους μας εφιάλτες. Και καλά να ήταν αυτά. Τι ήταν το άρθρο του Πολ Κρούγκμαν στους «Times» της Νέας Υόρκης για πιθανή έξοδο της Ελλάδας απ’ την Ούροζον; Προειδοποίηση ή απειλή; Τι με συμβουλεύεις γιατρέ; Να ψωνίσω αουντί Α5 sportback η μερσεντέ Α Class; Να μείνω σε προιόντα Holland ή να επιλέξω αυτοκίνητο από την(νότια) Κορέα; Να πάρω Lada ή να περιμένω το νέο Trabant;

Το κυνήγι της ανάπτυξης μου έχει προξενήσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα άσε που δεν ξέρω ποιον να πιστέψω. Τον κύρ(γ)ιο Φώτη ή τον κύρ Μπένυ; Για τον Γοδεφρείγο δεν έχω άλλες  ερωτήσεις. Απάντησε σε όλες στο Καστελόριζο.

Θα κλείσω με μία, επιτέλους, αισιόδοξη νότα. Η “ανάπτυξη” είναι ante portas. Η οικονομία θα εκτοξευθεί με τα επιδοτούμενα προγράμματα κατασκευής εθνικών οδών στις οποίες (ω τι θαύμα) δεν θα κυκλοφορούν «γιωταχί» αφού οι πολίτες έχουν καταθέσει τις πινακίδες λόγω κρίσης, που προκλήθηκε απ’ τον υπερβολικό δανεισμό των χωρών του ευρωπαϊκού νότου από τις γερμανικές τράπεζες, που ξεκίνησε απ’ τις πωλήσεις καγιέ, που ξεπήδησαν απ’ την ανάπτυξη του 4ου Ράιχ, που προήλθε απ’ το γέμισμα της φούσκας με αέρα κοπανιστό, που βγήκε  απ’ τις «αγορές», που γεννήθηκαν απ’ τη μήτρα του Κτήνους, που ανακάλυψε η Ζιγκούρνι Γουϊβερ στο “Allien” του Ρίντλι Σκοτ που, αν θυμάστε, δεν πέθανε μετά την απόρριψη του απ’ το αστρόπλοιο αλλά, βρήκε καταφύγιο στην κοιλιά της Angela και τώρα το καμαρώνουν οι Gollum de Bidet, Antoine de Samar και Benny de Shrek. Όμως, have no fear Her Majesty the Queen is Here. Οι μέρες είναι γκαστρωμένες και, το ευρωπαϊκό αιδοίο είναι έτοιμο να γεννήσει όχι ένα αλλά 100Ο τέρατα._Κ.Κ

 

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

8 Comments

  1. Δημήτρης

    Tο τέρας με τα τερατάκια όπου ν’αναι γενιέται.
    Βρώμα η δουλειά, ο Οτσαλάν κλείνει το κουρδικό, ο Νετανιάχου ζητά συγχώρεση από τον Ερτογαν…..κάτι ετοιμάζεται εκεί κατω και κλείνουν ανοικτους λογαριασμούς…..
    Εγω σε συμβουλεύω να πάρεις Λαντα η Τραπαντ διότι όταν γίνει το κακό δεν θα υπάρχουν δρόμοι για τις μερσεντέ και για Α5…Πολύ φοβάμαι δεν θα την βγάλουμε καθαρή αυτή τη φορά…..

  2. Δημήτρης

    Αλλά αν δεν γεννηθεί το μεγάλο τέρας στην Μ Ανατολή, θα γίνει εδώ της….”παλαβής”, με την δικαιολογία ότι δεν τους βγαίνει το μνημόνιο κτλ θα πέσουν σαν αρπακτικά στο κομπόδεμα, στις καταθέσεις, όσες έχουν απομείνει του κοσμάκη……. Φίλε πολλά τέρατα θα γεννηθούν και μέσα και έξω, δεν ξέρω αλλά αν τους δινόταν η ευκαιρία θα εφάρμοζαν σαπωνοποίηση επάνω μας, παλιά τους τέχνη κόσκινο……

  3. Ambassador

    Για οσους φιλους και συναναγνωστες ενδιαφερονται, εχω ωραιοτατα σχεδια ανακατασκευων και συντηρησης για Lada Niva. Ειδικα για τον αγαπητο μου Μαντη Καλχα, εχω και Τrabant Cabrio, με δυνατοτητα να παρει και hardtop για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!

    1. Προ'ι'δρυτικός

      Κύριε Πρέσβυ, σάς παρακαλώ νά προσφέρετε στόν Κ.Κ τό Traby μέ τό dsg κιβώτιο, καί τό απενεργοποιούμενο esp.. Πιστεύω θά τά καταφέρει..

    2. Δημήτρης

      Θα χρειαστούμε τα σχέδια φίλε Ambassador, και ξέρεις πότε? Όταν η κυρά Μέρκελ μαζέψει όλο το χρήμα της Ευρωζώνης η τουλάχιστον του Ευρωπαϊκού νότου και αντί να βάλει τα μηχανάκια να τυπώσουν ζεστό πληθωριστικό Ευρώ, θα κάνει την έκπληξη, θα κάνει την κίνηση “Ρουα Ματ”, πολύ απλά θα γυρίσει στο Μάρκο, θα την “κάνει” από την Ευρωζώνη ψυχρά και θα αφήσει τους υπόλοιπους να κλαίνε μαύρο δάκρυ και όχι μόνον…. Ξέρουν οι Γερμανοί…..

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d