Σήμερα το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, που κατέχει το 33,33% της “Τεχνικές Εκδόσεις” με κάλεσε για να μου ανακοινώσει ότι “αποφάσισε μειώσεις μισθών στον Όμιλο”, άρα και στους εργαζόμενους στην εταιρία που δημιούργησα με τη γυναίκα μου το 1970 -και έχασα το 2007 λόγω της γνωστής υπόθεσης της ‘Αλφα Πρες.
Απάντησα πως δεν συμφωνώ, θα συννενοηθώ με τους εργαζόμενους και τους νομικούς συμβούλους και θα απαντήσω.
Αναρτώ το γεγονός για να ξέρουν όσοι παρακολουθούν το ιστολόγιο τις εξελίξεις.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει κανείς οικονομίες πριν αρχίσει να απολύει ανθρώπους.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

20 Comments

  1. Costas Gheraniou

    Κύριε ΚΚ, δεν γνωρίζω τα των εταιρειών καλά, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερο να ζητήσετε βοήθεια από τους ίδιους τους αναγνώστες; Δεν γίνεται να γίνουμε μικρομέτοχοι με κάποιο τρόπο;

      1. Επάνω: φωτογραφία σοσιαλφιλελεύθερου Πρωθυπουργού

        Ο “ιδεολόγος δημοσιογράφος” είναι άγνωστος στους ανεπάγγελτους, στα κομματόσκυλα και στους “αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες”, τους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς. Το ίδιο κι’ η δουλειά του στη δημοσιογαφία και στις εκδόσεις. Κανένας από δαύτους δεν έχει πει και γράψει λέξη για τα 40χρονα των 4Τ, τα 37χρονα της “Πτήσης”, και του Ήχου και τα 11χρονα της Safetrack.
        Και όχι μόνο αυτό αλλά, μία ομάδα λαμόγιων και golden boys έστησαν το πλαίσιο της καταστροφής των Τεχνικών Εκδόσεων, μιας εταιρίας που έχει πληρώσει, από το 1972 μέχρι πέρυσι στο μπορντέλο, πάνω από 21 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.
        Τα τελευταία 3 1/2 χρόνια η ζωή μου έχει θαμπώσει αφού, άλλοι έχουν τη πλειοψηφία των μετοχών λόγω της κατάρρευσης της εταιρίας μου από την “επένδυση” (δικό μου ΜΕΓΑ λάθος) στο λιθογραφείο “Άλφα Πρες”
        Βλέπετε, στη ζωή μου έκανα 10 πράγματα. Εννέα σωστά και ένα (μεγάλο) λάθος που το πλήρωσα με τη ζωή μου, τη ζωή της οικογένειας μου, την οικονομική μου εξόντωση και, κερασάκι στη τούρτα, με 6 χρόνια …φυλακή για τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές που καταβρόχθισαν άλλοι. Το μπορντέλο με καταδίκασε επειδή ήμουυν “πρόεδρος” στο μαγαζί και είχα παραχωρήσει, με επίσημο έγγραφο στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, όλες τις αρμοδιότητες στους δύο διεθύνοντες συμβούλους.
        Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασα την αξιοπρπέπεια και την επιθυμία να αγωνιστώ ενάντια στο σάπιο “σύστημα” των καραμανλοπαπανδρεοσημίτηδων.
        Μαζί με άλλους Έλληνες θα κάνω ότι μπορώ για να το πολεμήσω

  2. Efstratios Veros

    Δεν καταλαβαίνω Κώστα πως έχασες την εταιρία επειδή κάποιος έχει τπ 33,33% των μετοχών. Εξακολουθεί να είναι μειοψηφία!!!

    1. coyoteracing

      διαβασε απο τις ¨κατηγοριες¨τις ιστοριες του “τσαρλι μακ τσαρλι”.Τι τσιρακι του Κ.Κ. θα ημουνα αν δεν βοηθουσα,να μην τα κανει ολα ο αρχηγος.

      Ολοι πισω απο τον αρχηγο να σταθουμε.Αλλα και συ ρε Κωστα τι ανθρωπος εισαι?Εμενα με πειραξε που χθες προχθες εβαλες το μινι βιογραφικο σου,για να δικαιολογησεις(!?) την παρουσια σου στο πρωτο θεμα(το αρθρο με τον Αλαφουζο ντε).Η ευθιξια σου σε λιγο θα ειναι παροιμιωδης!Και εισαι και αναμεσα σε φιλους.

  3. Παπαϊωάννου Βασίλης

    μπορει να εχει το 33% της εταιρειας [δεν ξερω ποιος ειναι],αλλα το 100% των αναγνωστων στηριζουν το περιεχομενο των 4Τ.οποτε και το 80% της εταιρειας να αποκτησει,αν τα βαλει με το περιεχομενο του περιοδικου,απλα θα το διαβαζει μονος του.

  4. Asterion

    Αν η οικονομική κατάσταση στην ψωροκώσταινα ήταν πιο σταθερή, θα πρότεινα τα εξής:

    1) Κ.Κ κάντε το κουμάντο σας, για να αντέξετε άλλο ένα οικονομικό σοκ, για 12 μήνες.
    2) Συνεννοούμαστε οι φανατικοί των Τ.Ε και μποϋκοτάρουμε τα περιοδικά για το ίδιο διάστημα.
    3) Παράλληλα καταβάλουμε και όσοι μπορούμε προκαταβάλουμε το αντίτιμο των περιοδικών σε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Αν θέλετε ιδρύουμε και εταιρεία λαϊκής βάσης.
    4) Οι Τ.Ε λυγίζουν οικονομικά και ο ιδιοκτήτης πουλάει ένα ποσοστό των μετοχών του.
    5) Ο Κ.Κ αγοράζει το ποσοστό αυτό με δάνειο και με τη συμμετοχή των αναγνωστών του και ξαναγίνεται πλειοψηφικός.
    6) Όταν τελειώσει το παραμύθι και σταθεροποιηθεί ξανά η Εταιρεία, παίρνουν όλοι δώρο μία εξαμηνιαία συνδρομή στους 4Τ και την Πτήση.
    7) Με τέτοιους αναγνώστες, θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά οποιοσδήποτε να ξαναπαίξει παιχνίδια.

    Εδώ σας θέλω.

  5. Χάρης

    Έκανα την ίδια σκέψη τις τελευταίες μέρες, να αγοράσουμε οι αναγνώστες μετοχές ή οτιδήποτε του περιοδικού και μπήκα εδώ για να πω την πολύ ‘έξυπνη΄ιδέα μου, αλλά είδα με πολύ μεγάλη χαρά ότι το έχουν σκεφτεί ήδη και πολύ καλύτερα άλλοι!
    Είμαι 100% μέσα, 4Τ = Κώστας Καββαθάς, και είναι ο λόγος που αγοράζουμε το περιοδικό. Οτιδήποτε αποφασιστεί το υποστηρίζω φανατικά κι εγώ, μόνο πρέπει να βρούμε πως μπορεί να οργανωθεί. Μήπως υπάρχει βάσει με e-mail των αναγνωστών του περιοδικού και μπορούν να ενημερωθούν για την κίνηση αυτή; Κάπως να ενημερωθούμε και να οργανωθούμε για τη σωτηρία των Τ.Ε. και την επαναφορά τους στην κατοχή του Κ.Κ. (κατά κόσμον Κωστάκη με αυτοκινητάκια…)

  6. Zaf

    Στον Δον Κιχώτη, στον πρώτο μου ξεναγό(«4 Τροχοί» το πρώτο μου περιοδικό) στο «Πορνείο του μη προνομιούχου αναξιοκρατουντα ,τραμπάκουλα»(έχω επαναπατριστεί το 83 με άδειες τσέπες και γεμάτος όνειρα στα 24 μου χρόνια με McS,και 6 χρόνια προϋπηρεσία),σ’ αυτών ,που με βοήθησε να κρατήσω την πίστη μου σε αυτή την χώρα, που για τα ψηλότερα πολιτιστικά της ιδανικά παλέψαμε μιμούμενοι τους γονείς μας στα βάθη τις Ασίας ,την βαθιά μου υπόκλιση σεβασμού τα διαπιστευτήρια της οποίας του τα χρωστώ πολλά χρόνια.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d