Από τη “Μαύρη Φατρία” στο “Pitsirikos.net”

Σε μερικούς μήνες από σήμερα η πλέμπα αυτού του μιζεριασμένου τόπου θα συρρεύσει ξανά στα σχολεία όχι για να μάθει κάτι που δεν ξέρει, αλλά για να πολεμήσει με ψηφοδέλτια τα τεράστια και δυσεπίλυτα προβλήματα που τυραννούν τους τωρινούς και θα βασανίσουν ακόμα περισσότερο τους μελλοντικούς κατοίκους της.

H μπάσταρδη, πισωγλέντικη κυβέρνηση του Πλαστόκ πολύ δύσκολα θα συμπληρώσει δεκατετράμηνο. 14 να είναι οι ώρες τους δηλαδή. Μια ακόμη εκλογική ψωλοπαρτούζα είναι είναι πια σε απόσταση αναπνοής αλλά οι λύσεις στα προβλήματα απέχουν έτη φωτός. Εννιά μήνες κατοχικής διακυβέρνησης και ακόμα κανένας παλιόπουστας δεν έχει πάει φυλακή για το όργιο της κλεψιάς και της αρπαγής των τελευταίων δεκαετιών. Ως και αυτοί που παραδέχονται με θράσος ότι τα παντελόνιασαν χοντρά, παραμένουν απέξω. Να θυμίσω ότι ακόμα και οι βρωμοναζί κατακτητές κρέμαγαν αραιά και πού κανέναν μαυραγορίτη για ξεκάρφωμα.

Επιτροπές, παραεπιτροπές, συμβούλια της πούτσας, ειδικά δικαστήρια, βουλεύματα, παραγραφές, δικηγορίστικα πουστριλίκια και στο μπουντρούμι κανένας. Άσε που δεν υπάρχει πια μπουντρούμι. Οι φυλακές σε αυτή την χώρα-πορνείο έχουν γίνει πιο άνετες κι από το Χίλτον. Ειδική πτέρυγα για VIP πουσταράδες και όλες οι παροχές του πεντάστερου. Τηλέφωνα, ίντερνετ, γκουρμέ ντελίβερι, βίζιτες πολυτελείας, χαϊλίκια. Μόνο μπουζουξίδικο δεν τους έχουν φτιάξει ακόμα. Καλύτερα περνάει ένας ευκατάστατος στη φυλακή παρά ο μέσος πολίτης απέξω.

…Άσε που ο θεωρητικά “έγκλειστος” βγαίνει όποτε του καβλώσει. Είτε με άδεια είτε μόνιμα. Ο χοντρο-Ψωμιάδης βγήκε γιατί είχε …αναπνευστικά προβλήματα γι αυτό καπνίζει συνεχώς από τότε τα μαρκούτσια Μοντεκρίστο των 20 πόντων. Ο δε μιζο-Λούβαρης είχε αποφυλακιστεί ως …ετοιμοθάνατος κι έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε και κοντεύει να μας θάψει όλους η ρόμπα. Και αυτοί είναι η ψιλικοκό κατηγορία, η Γ΄ εθνική του εθνικού ενδύματος. Η Β΄ εθνική, οι παλτόρομπες κάνουν βόλτες στις επιτροπές παραγραφής για να γράφουν παπαριές οι δημοσιοκάφροι και για να γίνεται το αλισβερίσι και να συσφίγγονται οι δεσμοί της διαπλοκής. Την Super League όμως των κλεφταράδων, τις κουρτινόρομπες που έχουν όλο το ψητό, δεν την αγγίζει κανείς. Εδώ οι τέκτονες δεν κάνουν τον κόπο ούτε να παρουσιαστούν στα δικαστήρια. Απολογούνται με υπομνήματα. Δηλαδή ο ψεύτης που τους εκπροσωπεί πάει στον δικαστή ένα κωλόχαρτο και του λέει “σκουπίσου μαλάκα με αυτό και μετά τράβα το καζανάκι. Κι άμα έχεις απορίες, ζήτα εξηγήσεις από τον αρχιποδίτσα, τον προϊστάμενό σου.”

Γαμημένη φάρα των δικηγόρων και των οικονομολόγων. Άχρηστοι ψευταράδες και ληστές κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν. Άθλιοι παπατζήδες ψευτο-επιστήμονες που βρήκατε την αγελάδα της πολιτικής και αρμέγετε τη χώρα καθ’ υπόδειξη των μαέστρων με τις ποδίτσες και τα σπαθάκια. Παλιόπουστες, να εύχεστε να μην αλλάξει η σκατοκατάσταση που έχετε στήσει. Να παρακαλάτε η κωλοχιλιοπαρμένη χούντα σας να κρατήσει άλλα 100 χρόνια. Όμως χλωμό το κόβω κάτι τέτοιο. Αργά ή γρήγορα, τα κομμένα κεφάλια σας θα κυλάνε κατά χιλιάδες στον κατήφορο έξω από την Μεγάλη Βρετανία. Το αίμα θα πλημμυρίσει την πρωτεύουσα της ανομίας.

Ο γιός του πρώην βαρκάρη και η ψωλέτα του θέλανε να χορέψουν τουρκοτσιφτετέλια στο κατάστρωμα του θωρηκτού. Του ίδιου θωρηκτού που άμα το άφηναν οι ρουφιανοσύμμαχοι θα γκρέμιζε με τις κανονιές του το σαράι του τελευταίου Σουλτάνου. Και βγήκε να μας πει η σκατομαμά του τρίφλωρου ότι έχουμε ανάγκη από ψυχίατρο. Άντε γαμήσου μωρή τσιτωμένη λέρα ! Δεν θέλουμε ψυχίατρο, τα κεφάλια σας θέλουμε καρφωμένα σε παλούκια, άθλιοι τσίπηδες τύραννοι κοτζαμπάσηδες που τα έχετε κάνει όλα πουτάνα !

Χαράς το πράγμα θα μου πείτε, εδώ γίνεται της καραγαμιόλας, το πάρτι των ξεκωλιάρηδων φτηνο-ψωλέμπριτις μας μάρανε;

Όλα μας μάραναν, γαμώ τα πορνοσπίτια τους ! Και ο βρωμο-γιάνκης πρωθυπουργοπράκτορας που δεν μπορεί να πεί πέντε λέξεις στα ελληνικά χωρίς να κάνει λάθος, και ο προεδρικός απατεώνας που το παίζει οσία, και η βρωμερή αντιπολίτευση με τους χατζηπούστηδες και τις ρουφήχτρες που παριστάνουν τους πατριώτες, και το παπαδαριό που κάνει την πάπια και καβουρεύει τα γρόσια, και οι “επιχειρηματίες” που πληρώνουν αβέρτα δημοσιεύσεις για το πόσο έντιμοι είναι, και τα σκουπίδια που ψηφίζουν και συντηρούν στην εξουσία όλους αυτούς τους τυράννους. Και περισσότερο από όλα η αλαζονεία της άρχουσας συμμορίας και η σιγουριά της ότι θα επιπλεύσει.

Θυμάμαι που είχα πάει πιτσιρικάς έντεκα χρονών στο μπουντρούμι που είχαν βάλει οι τότε ρουφιάνοι τον Κολοκοτρώνη, στο Παλαμήδι. Έχοντας τότε πλήρη άγνοια από ιστορία, πολιτική και συμπαντικό μαγνητισμό είχα φορτώσει μονάχα από την δύναμη της ενέργειας που ελλόχευε στο σκοτεινό κελί. Έκανα αηδιασμένος στην άκρη τους συμμαθητές μου που μουρμούριζαν στο σκοτάδι μαλακισμένα σχόλια και πετάχτηκα έξω στο προαύλιο του κάστρου. Εκεί άρχισα να ρίχνω μπινελίκια σαν δαιμονισμένος σε όποιον έβρισκα μπροστά μου χωρίς να ξέρω ΠΟΙΟΣ μου έφταιγε ακριβώς. Όμως ήξερα από ένστικτο πολύ καλά ΓΙΑΤΙ έφταιγε.

Τώρα ξέρω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιος φταίει γι αυτό το χάλι. Για το ότι οι τοκογλύφοι ξεσκίζουν την εθνική κωλοτρυπίδα από το 1821. Οι υπαίτιοι έχουν ονόματα και διευθύνσεις κι ας παριστάνουν τους αόρατους. Ζούν ανάμεσά μας. Τα μαγικά γυαλιά κυκλοφορούν τζάμπα στο διαδίκτυο.

Πώς το είχε πεί η φρυδάτη αδερφάρα; “Επιτέλους ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;”

Να σου πώ εγώ μωρή πεθαμένη λούγκρα ποιος, που πάντα έκανες ότι δεν ήξερες ποιος στον σφύριζε κάθε φορά που ήσουν στα τέσσερα.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ οι μαλάκες που σημειώνουν σταυρούς στα παλιόχαρτα ούτε και οι παραλήπτες των σταυρών.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ αυτοί που κλέβουν καθημερινά τα λεφτά του πολίτη και το μέλλον των επόμενων γενεών.

Οι ληστές κάνουν κουμάντο.

Οι απατεώνες εξωτερική πολιτική.

Οι λωποδύτες κρατικές προμήθειες.

Οι παπατζήδες εθνική άμυνα.

Οι ανεπάγγελτοι νομοθετούν κατά παραγγελία.

Οι ολικά διεφθαρμένοι σχεδιάζουν την ηθική.

Τα λαμόγια πλάθουν το μέλλον.

Και οι σκοτεινοί τους παίζουν όλους αυτούς τους παραπάνω χατζηαβάτηδες με τα σχοινάκια σαν μαριονέτες.

Το χειρότερο είναι ότι το ίδιο ακριβώς σενάριο κυριαρχεί παγκοσμίως. Οι μεγαλοτοκογλύφοι και οι συνεταίροι τους λήστεψαν τις οικονομίες των πολιτών όλης της γής και τώρα ζητάνε και ενίσχυση για να μην καταρρεύσουν.

Κάποιοι πανηλίθιοι πολίτες μιλάνε για μείωση των λαμογιών από 300 σε 200.

Σοβαρά ρε μαλάκες; Δεν μου εξηγείτε ποια θα είναι η διαφορά του να έχεις 200 παλιόπουστες στο κωλάδικο της πλατείας Συντάγματος αντί για 300 βρωμόπουστες; Τις ίδιες πουστιές θα κάνουν και 10 κωλοτρυπίδες να μείνουν από δαύτους. Η Μαύρη Φατρία είναι υπέρ του άμεσου τριπλασιασμού των βουλευτών. Να γίνουν 900. Μπάς και επιταχυνθεί το ξεχαρβάλωμα αυτού του καρνάβαλου. Όμως αλλού είναι το πρόβλημα.

Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι η ριζική ανατροπή. Ξήλωμα όλου του παλιού κόσμου, ξερίζωμα και κόψιμο των πλοκαμιών του. Το ετοιμόρροπο μπουρδέλο μας δεν σηκώνει πια βαψίματα, στοκαρίσματα και μερεμέτια. Θέλει γκρέμισμα εκ θεμελίων και χτίσιμο από την αρχή με σωστά υλικά.

Η άρχουσα συμμορία των ληστών δεν πρόκειται να αυτοκαταστραφεί ή να αυτοκτονήσει. Ούτε να μετανοήσει και να ξαναγίνει η μόνη παρθένα στην Τρούμπα. Αυτό ξεχάστε το, παλιομαλάκες, αιώνιοι δούλοι. Δεν παίζει. Τα είδατε τα τελευταία μέτρα: Στραγγαλισμός του εργαζόμενου και λεφτά στους σαπιοκοιλιάδες γιατί αυτά που έχουν κλέψει δεν τους φτάνουν. Θέλουν και τις ψυχές μας τώρα. Πλήρες ξεπούλημα της χώρας και των κατοίκων της για ένα κομμάτι ψωμί στις ορδές των διεθνών τοκογλύφων και προετοιμασία για την στυγνή καταστολή της εξέγερσης.

Η παραμύθα μέσω των σάπιων και ΔΟΛίων ΜΜΕ συνεχίζεται: “Δεν θα χρεοκοπήσουμε” . Να σας πω όμως εγώ τι γίνεται στην πιάτσα : Εφορίες, ΙΚΑ, Σύκα και Μαρίκα στέλνουν τόνους χαρτούρες σε οφειλέτες που αδυνατούν να πληρώσουν εδώ και 10 χρόνια. Είτε γιατί χρεοκόπησαν χωρίς να φταίνε, είτε γιατί τα βούτηξαν και τα έβγαλαν έξω, είτε γιατί απλά τα έφαγαν με τις ξεκωλιάρες και δεν τα έχουν. Η ουσία είναι ότι αυτά που εμφανίζουν τώρα ως “έσοδα προς είσπραξη” οι ύαινες του Πλαστόκ και του ΔΝΤ είναι ανύπαρκτα ή έχουν παραγραφεί ! Αν δεν πληρώθηκαν εδώ και 10 χρόνια, δεν πρόκειται να πληρωθούν ούτε τώρα. Αυτό σας το εγγυώμαι. Ακόμα και αυτοί που έχουν να πληρώσουν τρέχουσες οφειλές, τις καθυστερούν επίτηδες. Τα έχουν πάει έξω και περιμένουν αγορασμένοι σε δολάριο, γιέν και ελβετικό φράγκο. Η χρεωκοπία είναι μπροστά μας και δεν θα ‘ναι μόνο 300 τα τελικά δις της. Όλοι περιμένουν να πέσει η βαλανιδιά για να προμηθευτούν τα ξυλάκια τους.

Ακόμα και το κουρελοσύνταγμα το λέει ξεκάθαρα : Οι πολίτες οφείλουν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας όταν η ύπαρξη ολόκληρης της πολιτείας απειλείται. Δεν υπάρχει πια ειρηνικός τρόπος να ανατραπεί η οικονομική χούντα και τα αφεντικά της του μασονικού ΔΝΤ. Η τυραννία πρέπει να ανατραπεί όσο υπάρχει ακόμα χρόνος και μάλιστα βίαια. Πρέπει να αντιμετωπιστεί ακαριαία ως θανατηφόρα αρρώστια. Ως γάγγραινα. Τα σάπια μέλη πρέπει να κοπούν άμεσα και να καυτηριαστούν. Η αυθεντική επανάσταση δεν μπαίνει σε καλούπια ούτε κωλώνει από προβοκάτσιες. Ξεσπάει ξαφνικά και αυθόρμητα σαν καταιγίδα και τα παρασύρει όλα.

Πρέπει να πέσουν κεφάλια. Η κάθειρξη δεν συνίσταται και δεν αρκεί ως τιμωρία για τέτοιου βεληνεκούς προδότες. Μέσα από τις φυλακές θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα γιατί θα τους βγαίνει όλη η κακία που έχουν αποθηκευμένη στο βρωμερό φιδίσιο αίμα τους. Άλλωστε είναι τόσοι πολλοί αυτοί που πρέπει να μπούν μέσα που δεν φτάνουν όλες οι φυλακές της χώρας πολλαπλασιασμένες επί δέκα. Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να λυντσαριστούν κάποιοι προδότες ευθύς εξαρχής από τους πολίτες για να μπουν τα πράγματα στη σωστή προοπτική. Όμως το ξεπάστρεμα των νταβατζήδων δεν είναι ο πρωταρχικός σκοπός. Αλλού είναι η ουσία.

Το πρώτο που θα πρέπει να αλλάξει είναι το πολίτευμα. Αρκετά πιά με αυτό το ψωλοχυμένο τερατούργημα που αποκαλείται “κοινοβουλευτική δημοκρατία”. Οι μόνοι που εξυπηρετούνται από αυτό το αίσχος είναι οι μασονομαφιόζοι των βρωμερών πολυεθνικών και οι τύραννοι της πολιτικής και του χρήματος.

Ίσως ήρθε η ώρα, αυτή εδώ η ταλαιπωρία να ξαναγίνει η μόνη Άμεση Δημοκρατία του πλανήτη. Να τους αλλάξει τα γαμημένα φώτα γιατί τρεμοπαίζουν. Χρειάζεται Κυβερνήτης για 2 χρόνια με απόλυτη εξουσία που να απορρέει από δημοψήφισμα 20 τουλάχιστον σημείων. Με άμεση και συγκεκριμένη εντολή των πολιτών για όλη την γκάμα των αλλαγών που πρέπει να γίνουν και για την ανήλεη δίωξη των εγκληματιών σε λαϊκά δικαστήρια. Και να είναι υπεύθυνος ποινικά και ο ίδιος για όσα θα πράξει ή θα παραλείψει να πράξει.

Αυτοί που θα αναλάβουν την εξουσία θα πρέπει να αποφύγουν τις υποσχέσεις, τις πολλές κουβέντες και τις δημόσιες εμφανίσεις. Έργα χρειάζεται ο τόπος και το πρωτεύον έργο είναι το ξεκαθάρισμα. Έργα δεν μπορεί να κάνει κανένας που ξημεροβραδιάζεται στα γεύματα στα δείπνα και στις δεξιώσεις αυτών τους οποίους πρέπει να στείλει στη φυλακή.

Και ύστερα τι αξία έχουν οι υποσχέσεις; Να πεί κανείς ότι θα εκσυγχρονίσει τη χώρα και ότι θα την φέρει στο επίπεδο των πιο προηγμένων χωρών του κόσμου; Αυτό είναι πολύ δύσκολο αντικειμενικά, αλλά εμένα δεν μου λέει τίποτα.

Το εύκολο το φτύνω.

Το δύσκολο με αφήνει ψιλοαδιάφορο.

Αυτό που με ιντριγκάρει είναι το –φαινομενικά- ακατόρθωτο.

Όχι το να κάνεις την χώρα να πλησιάσει αγκομαχώντας τις υπόλοιπες προηγμένες πούστρες, ούτε να την φέρεις στην ίδια ευθεία μαζί τους. Ο άθλος είναι να την πάς 200 χρόνια στο μέλλον. Όχι στο σκοτεινό καταπιεστικό μέλλον που σχεδιάζουν οι μασόνοι, αλλά στο μέλλον που αξίζει ο άνθρωπος. Στο φώς. Καλά είναι να γίνει αυτό με την πειθώ. Όμως όταν τα λόγια πέφτουν στο κενό, η κοφτερή λάμα είναι το καλύτερο επιχείρημα.

Τέρμα τα κοινοβούλια, τα συμβούλια, οι επιτροπές, τα σκατοκόμματα και τα αλλαξοκωλίκια. Η χώρα χρειάζεται έναν ηγέτη με ΑΡΧΙΔΙΑ. Έναν Κινγκιννάτο. Όχι σκουπίδια και λεκέδες τύπου Γιωργάκη και Κωστάκη, ούτε σκύβαλα τύπου Παπαγαμίκου και φρυδάτης αδερφάρας. Η χώρα χρειάζεται έναν τρελό. Κάποιον που να τα σπάει από κάθε άποψη. Έναν άνθρωπο που θα είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την ζωή του σε μια απίστευτη ζαριά. Όχι σε ρώσικη ρουλέτα αλλά σε ελληνική που θα κάνει την ρώσικη να φαίνεται παιδικό παιχνιδάκι. Αντί να εισάγει μια σφαίρα στον άδειο μύλο, να εξάγει μία από τον γεμάτο. Και να γυρίζει τον μύλο και να τραβάει την σκανδάλη με το όπλο στον κρόταφο δέκα φορές την ημέρα επί 1000 ημέρες. Και να βγαίνει ζωντανός συνέχεια και να τους γαμεί το μουνί της οικογένειάς τους.

Χρειαζόμαστε κάποιον που να πιάσει γερά το τιμόνι και να σανιδώσει το γαμημένο γκάζι. Κάποιον που να επιδιώξει να σαρώσει με τις μπουλντόζες όλο τον συρφετό των ρουφιάνων και των μασονόδουλων. Κάποιον που να είναι αποφασισμένος να κόψει μασονικούς λαιμούς και να λιώσει πολιτικές κατσαρίδες χωρίς έλεος. Αρχίζοντας από πάνω και προχωρώντας όσο κάτω χρειαστεί. Κάποιον που να μην τον ενδιαφέρει ούτε το χρήμα ούτε η δόξα αλλά μόνο το έργο.

Ύστερα, δεν πρέπει να υπάρχουν πάνω από τρείς τέτοιοι αλαφροΐσκιωτοι στην Ελλάδα σήμερα. Κι ούτε ένας στην Ευρώπη ολόκληρη. Ίσως να υπάρχουν δύο στην Άπω Ανατολή και κανά πεντάρι ακόμα σκόρπιοι σε όλο τον πλανήτη.

Αν τους μαζέψεις αυτούς τους τρεις διαχρονικούς Σπαρτιάτες και τους βάλεις επάνω, αυτή η χώρα-αραμπάς θα γίνει πύραυλος.

Ένα προς κάτι δισεκατομμύρια παίζεται αυτό.

Όμως είναι η μόνη θεραπεία για την επιβίωση της ετοιμοθάνατης κοινωνίας και για την αποτροπή της γενοκτονίας που έχει αρχίσει. Όλα τα άλλα είναι γαμημένες ασπιρίνες. Καλύτερα να πεθάνουν δέκα ή εκατό χιλιάδες τώρα, παρά όλοι μας στα επόμενα δέκα χρόνια.

Το θεμελιώδες αυτή την εποχή είναι η ενότητα και η σύμπνοια γιατί οι εχθροί που καραδοκούν είναι πολλοί, οι εποχές κρίσιμες και τα σχέδια των σατανικών κέντρων άθλια. Όμως είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα ακολουθήσει σε θυσίες μια δειλή, ανίκανη και πουλημένη ηγεσία όπως η σημερινή. Η βρωμερή δουλειά του Πλαστόκ πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Σε μερικούς μήνες η πλήρης διάλυση της πολιτείας και ο εθνικός διχασμός θα είναι γεγονός.

Οι Βαβύληδες και οι λοιποί χατζηπαλιόπουστες, χαίρονται γιατί νομίζουν ότι οι πελάτες θα ξαναγυρίσουν στα σκοτεινά μαγαζιά του Αδονάι . Αλήθεια παλιόπουστες, μήπως έχετε εντύπωση ότι σας ξεχάσαμε; Όλοι σας θα πληρώσετε. Κι εσείς και οι πνευματικοί σας νταβατζήδες. Καμιά παραγραφή, κανένας οίκτος, κανένα έλεος. Αναδρομική τιμωρία για όλα τα καθάρματα. Θα σας βρούμε και στο πιο σκοτεινό βρωμομοναστήρι. Να δούμε τότε αν θα σας σώσει ο δαίμονας που προσκυνάτε.

Το ξαναλέω: Μία είναι η λύση: Οι Σπαρτιάτες στην εξουσία. Λέγοντας Σπαρτιάτες δεν εννοώ αυτούς που πίνουν τον φραπέ τους στην Σπάρτη και ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Λακωνίας. Εννοώ εκείνους που αισθάνονται αυτάρκεις με τα λίγα. Με αυτά που έχουν και δεν τα χρωστάνε. Αυτούς που δεν επιθυμούν να ανταλλάξουν τον πλούτο της ζωής τους και του χρόνου τους με τα αναλώσιμα σκατά που διαφημίζουν οι τοκογλύφοι των ψυχών στα πορνοκάναλα.

Αυτούς θέλουμε για μερικούς μήνες. Για την μεταβατική περίοδο. Για να σπάσουν με σφυριά τα κεφάλια των προδοτών και να τους στραγγαλίσουν με τις ίδιες τους τις μεταξωτές γραβάτες. Για να ξεπλύνουν με αίμα την προδοσία.

Και οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι τελευταίοι Εφιάλτες και με τις οποίες παρέδωσαν την χώρα στους Αγγλοεβραίους τοκογλύφους και στα δικαστήριά τους;

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αξία θα έχουν αυτά τα κουρελόχαρτα, όταν τα κορμιά αυτών που τα υπέγραψαν θα αιωρούνται άψυχα στις κρεμάλες έξω από το καμένο κοινοβούλιο.

Τώρα θα θερίσετε αυτό που σπείρατε, γαμημένοι ! Αυτό που σπέρνετε 200 χρόνια τώρα.

Όλος ο πλανήτης είναι καταχρεωμένος. Χρωστάει τον κώλο του, αλλά σε ποιόν; Στους γαμημένους τοκογλύφους που ετοιμάζουν τον τρίτο παγκόσμιο για να μας θάψουν όλους. Γι αυτό κόψτε τους τα κεφάλια τώρα. Ξαπλώστε τους στην κεντρική λεωφόρο και λιώστε τους κάτω από τις ερπύστριες ενός καταληφθέντος τάνκ ή απλά μπουγελώστε τους με αμόλυβδη και κάψτε τους ζωντανούς.

Στην πιο πολιτική ταινία που βγήκε από τις ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια, το “Ζούν Ανάμεσά Μας” (“They Live !”) του Τζών Κάρπεντερ, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ο καραμπινοφόρος Nada μπαίνοντας μέσα στην τράπεζα λέει το ζουμί:
“ …Ήρθα εδώ να μασήξω τσίχλα και να γαμήσω κώλους …Και έχω ξεμείνει τελείως από τσίχλες. ”

Λύσεις συναίνεσης δεν υπάρχουν πιά. Το 1990 θα μπορούσε να βρεθεί ίσως κάποια φόρμουλα. Τώρα είναι πολύ αργά. Τα πράγματα οδηγούνται νομοτελειακά στο χάος και στην αμείλικτη σύγκρουση. Όπου κερδισμένος θα είναι αυτός που θα δείξει το λιγότερο έλεος. Η ισχυρότερη φράξια θα επικρατήσει προσωρινά και μετά θα δώσει την θέση της στην πιο ανελέητη.

Η ζωή είναι παντελώς άχρηστη αν δεν την θυσιάσει κάποιος όταν πρέπει και όπως πρέπει. Όσο για το χάος, αυτό είναι το φυσικό περιβάλλον των Σπαρτιατών. Και η ζούγκλα το εξοχικό τους. Ο πόλεμος που οι άλλοι τρέμουν είναι το οξυγόνο τους.

Εσείς τύραννοι μαζέψτε διαμάντια και πολύτιμες πέτρες. Στο μόνο που θα σας χρειαστούν θα είναι στο νεκροστόλισμα. Στην ταφή σας.

Αν και εφόσον το πτώμα σας επιδέχεται αναγνώριση.

Από το λυκαυγές της ιστορίας, η πιο χρήσιμη πέτρα παραμένει το ακόνι.

ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΝΤΕ ΣΑΝΤ ΣΤΙΣ 8:39 Μ.Μ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

33 Comments

  1. Efstratios Veros

    Το ξεσπασμα ,απόλυτα δικαιολογημένο και εμπεριστατομένο ,κατα την ταπεινη μου γνώμη ,αντικατοπτρίζει το συναισθημα της πλεονότητας του ελληνικού λαού σήμερα. Φοβάμαι ότι η πρόβλεψη θα υλοποιηθεί σύντομα

  2. τασος

    “Κι ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος,
    κέρδος ποτέ μα από παθήματα χορτάτος,
    που συνηθίζει στην κάθε βρωμιά,
    αρκεί να έχει γεμάτο τον ντορβά
    κι επαναστάσεις στ’ όνειρά του αναζητεί,
    τον έχω βαρεθεί.”

  3. george..

    μα κυριε ΚΚ μηπως χρειαζεστε ψυχολογο?…..
    αστειευομαι…. ειδατε το συνεδριο της Νεας Μιζοκρατιας τα μιζοανθρωπακια να χειροκροτουν τον Κ. Καραμιζη… εχουμε λετε ελπιδα?…. … σοβαρα υπαρχει καποια χωρα που θα μπορουσαμε σημερα να εχουμε ως προτυπο? εγκυκλοπεδικη ερωτηση….

  4. Νίκος Βασιλείου

    Πόσο καιρό έχει να επιτευχθεί ολομέλεια στη βουλή; Τολμάνε να παρουσιαστούν ταυτόχρονα όλοι μαζί έστω και για μία μέρα στη βουλή;;;

    1. Χρειάζεται μια συγκέντρωση πανελλήνια γύρω από την Βουλή και αποκλεισμός της ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ.
      Ολοι να κρατάμε γιαούρτια και σάπια ζαρζαβατικά, τόνους θα έλεγα….
      Όχι οργανωμένη βεβαια από τα τσιράκια τους την ΓΣΕΕ και το ΠΑΜΕ (το επονομαζόμενο και ΑΣΦΑΛΕΣ !).

  5. Που πά-ατε ωρέ.
    Μου θέλουτε και “επανάσταση” τα μούτρα σας και… “ώρες που πλησιάζουν”.

    Το αρχικό κείμενο αναρτήθηκε εδώ:
    http://mavrifatria.blogspot.com/2010/06/blog-post_22.html
    για πάτε να δείτε πόσοι είναι “Ανώνυμοι” απο αυτούς που απάντησαν απο κάτω, όλοι. Κανα δυό μόνο (ένας;) εμφανίστηκαν με το κατοχυρωμένο nick, και αυτοί πάλι μου κάνουν για καινούργιοι bloggers που πάνε “ξυπόλητοι”.

    Λοιπόν, άε μαζεύτε τα βρακιά σας τώρα (που λέει και η μάνα μου), και άμα βγεί το κάστρο σε videogame να πάτε να πολεμήσετε.

  6. jts

    Αγαπητέ Κύριε Καββαθά,
    σας είχα δει από κοντά, όταν βρέθηκα από σπόντα στο υπόγειο του Νέου Κόσμου, με τις ελίτσες και το παξιμαδάκι και το τυράκι σας μπροστά στο, νέο τότε, site της Techlink. Ήθελα τότε να σας σφίξω το χέρι και να σας πω πως οι απόψεις σας σχημάτιζαν τότε μέρος της κοσμοθεωρίας μου, αλλά ντράπηκα να σας διακόψω.
    Ήταν η εποχή, τέλος ’80 – αρχές ’90 που γράφατε για την “Άλλη Ελλάδα” και τη “Σιωπηρή Πλειοψηφία”, τον “Π.Ο.” και όλα αυτά.
    Μεσολάβησε το τέλος εποχής του Παπανδρέου, η εποχή του Σημίτη και η απίστευτη 5ετία της ΝΔ και κάπου εκεί σταμάτησα να αγοράζω την Πτήση (που την έπαιρνα από το 12 ετών, το ’83, το μόνο περιοδικό, μαζί με τον Asterix, που διάβαζα) και τους 4Τ και σας έχασα.
    Άρχισα πρόσφατα να διαβάζω το ιστολόγιό σας και τις απόψεις άλλων που μεταφέρετε κατά καιρούς.
    Δεν είστε όπως σας θυμόμουν (ή όπως σας είχα φτιάξει στο μυαλό μου…).
    Καταλαβαίνω ότι έχετε πλέον βαρεθεί και απογοητευθεί (κι εγώ, κι ας είμαι μόνο 39), αλλά νομίζω ότι ο εκτροχιασμός πρέπει να έχει και κάποια όρια
    Ειδικά το ότι συμφωνείτε με το “Θάνατο του μασονάκου” με λυπεί πάρα πολύ.
    Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε, να γίνουμε Καμπότζη, όπως θα ήθελε ο συντάκτης του;
    Γιατί τελικά αυτό μας λέει ότι θέλει και σ’αυτό δείχνετε να συμφωνείτε κι εσείς κι άλλοι, απ’ότι βλέπω.
    Εκείνοι ζουν καλύτερα (όσοι ζουν γιατί υπάρχουν και κάτι εκατομμύρια σφαγμένοι);
    Καλή η “ελευθερία της έκφρασης” και καλώς τα ανεβάζετε για να τα βλέπουμε κι εμείς που δεν έχουμε το χρόνο και τη διάθεση να περνάμε ώρες στο δίκτυο αλλά και “μέτρον άριστον”.
    Παρεμπιπτόντως, την “άμεση δημοκρατία” της αρχαίας Αθήνας την στηρίζανε χιλιάδες δούλοι και οι γυναίκες δεν βγαίνανε ούτε στα παράθυρα…. Μπορεί να ήταν δικαιότερη από άλλα σύγχρονά της πολιτεύματα, αλλά σήμερα έχουμε πολύ πιο αντιπροσωπευτικό σύστημα (ακόμα και στα χάλια που το ΕΧΟΥΜΕ καταντήσει).
    Γιάννης Τ.
    Γαστρεντερολόγος (από εκείνους που δίνουν αποδείξεις)

    1. Αν κατάλαβα καλά λέτε ότι οι “προτάσεις” που εκφράζει ο συγκεκριμένος είναι πιο “επικίνδυνες” για τον ελληνικό λαό και τη χώρα, απ’ εκείνες που εξέφρασαν οι Γ. Παπανδρέου, Κ. Μητσοτάκης, Κ. Σημίτης, Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου;
      Λυπάμαι που, δεν θα συμφωνήσω.

      1. Ο αρθρογράφος βρίζει και άντε να ξεσηκωθούν 2-3 να σπάσουν καμια βιτρίνα. Οι ΓΑΠ ΚΚΜ ΚΣ ΚΑΚ μας έχουν ξεπουλήσει κανονικά, ο δε ΓΑΠ όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για παγκόσμια κυβέρνηση.

        Όταν ο Πρωθυπουργός αναφέρει τον όρο «διακυβέρνηση» εννοεί «κυβέρνηση» πχ:
        <>
        http://www.primeminister.gr/2010/06/22/2257

        Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία, ακόμη, για ποιο ακριβώς πράγμα πασχίζει:
        <>
        http://www.primeminister.gr/2010/06/22/2242

        1. το wordpress σου μέσα! %£^+*(^$

          “το πρόβλημα στην Ελλάδα ήταν πρόβλημα διακυβέρνησης, δημοκρατικής διακυβέρνησης”
          http://www.primeminister.gr/2010/06/22/2257

          “το κίνημά μας διαδραματίζει κεντρικό ρόλο, παράγοντας αξίες, εκείνες τις παγκόσμιες αξίες, που συντελούν υπέρ μιας παγκόσμιας και δημοκρατικής διακυβέρνησης.”
          http://www.primeminister.gr/2010/06/22/2242

  7. Τζίτζικας

    kavvathas

    27/06/2010 at 20:18

    Αν κάποιοι πιστεύουν ότι πληρώ τη συνταγή, μέσα…

    Ο τζίτζικας κάτι τέτοιο πιστεύει…
    μπορείτε να δώσετε μια ηλεκτρονική διεύθυνση για να το συζητήσομε

  8. Μετά απ’ όσα συνέβησαν δικαιολογημένη η οργή αλλά, έχω μία άλλη πρόταση. Επειδή κανείς δεν έχει δοκιμάσει να κάνει την “επανάσταση” των καλών και ταπεινών προτείνω ένα κίνημα που θα καλέσει όλους (αλλά κύρια τους νέους) να πάρουν στα χέρια τη πατρίδα και, σιγια-σιγά, με σοβαρότητα, δουλειά και σπαρτιάτκη αυστηρότητα να την βγάλουν από την λούμπα που τη έβαλαν τα κουστούμια. Αν 1000-2000 Ιρλανοί πατριώτες μπουν μπροστά και φτιάξουν τη Λέσχη των Υπηρετών του (Ιρλανδικού) Λαού όλο και κάποιοι θα θελήσουν να γίνουν μέλη της.
    Τα κουστουμάκια και τα ταγιεράκια δεν αντιμετωπίζενται στην εποχή μας με …κονσέρβες αλλά με ειρωνία, κοινωνική απαξίωση, άγριο κράξιμο και χιούμορ.

    1. τασος

      Αναρωτιέμαι όμως αγαπητέ ΚΚ, πως θα πειστεί για “δουλειά και σπαρτιάτκη αυστηρότητα” μιά χώρα που μπορεί και θρέφει εδώ και χρόνια 2+ εκ. ξένους και κλαίγεται για τους 600.000 εγχώριους ανέργους της? Με μια αιφνίδια διακοπή των δανεικών ίσως…

  9. coyoteracing

    3-0 ηΒραζιλια την Χιλη.Ο Τεμπεριδης ειπε για τους Χιλιανους οτι ειναι οι Γερμανοι της Λατινικης Αμερικης ενω οι Βραζιλιανοι ειναι δικοι μας, παιδια του ΔΝΤ.Ολα αυτα βγαζουν λεξαριθμο 11888.Τυχαιο?Δε νομιζω.11888 οπως και ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 που θα το παρουμε καθως απο τις φαβελες ανα την επικρατεια θα γενναμε παιχταραδες.
    Αυτο θα ειναι και το μονο κερδος.
    Μη χανεται το χιουμορ σας και μην ετοιμαζεστε για καμμια επανασταση.Ολοι θα κατσουν να κλωσσησουν με το δαχτυλο στο στομα.Οι νεοσσοι 20 με 30 χρονια μετα θα ξεκινησουν με δανεικα για ενα καλυτερο, φυσικα,αυριο.

    Κωνσταντινε,τους αναψες ολους τα λαμπακια.Εισαι προβοκατορας.Εγω λεω να μην σε μιμηθω και να γινω προβατοκρατορας.Ειναι και δυσκολοι οι καιροι και ετσι πηρα 4 προβατινες.Την σημιτουλα την παπανδρουλα την μητσοτακουλα και την λουλα που δεν ξερω πως μου ηρθε αλλα της το βγαλα απο το καραμανλουλα το ονομα.Ο τραγος μου δεν εχει ονομα αλλα ειναι πολυ μα παρα πολυ πουτσαρας.
    Πως να τον πω?

  10. coyoteracing

    Τζιτζικα εχω ενα κλαδι να κατσεις αλλα δε σε βλεπω να τραγουδας εκει πανω.

    θα εσκαγα αν δε το λεγα…χιλια συγγνωμη τετοιος μαλακας κακοηθης ειμαι.Ε ειπαμε sorry.

    1. Τζίτζικας

      Σωστό- Σταμάτησα το τραγούδι μου και συλλογίζομαι 😉

      Το θέμα είναι πως θα γλυτώσομε το δέντρο μας

      Κλαδιά έχει πολλά- τζιτζίκια λίγα

      Θα πρέπει να τραγουδήσομε άλλο σκοπό. Εσύ έχεις διάθεση για τραγούδι;

  11. george..

    Μιζοτακης..Σημιζας..Καραμιζας..και Παπαμιζας ειναι τα σωστα ονοματα τους… και αυτοι δεν ειχαν προτασεις… πρωτα σκεφτονταν και σκεφτονται τα δικα τους παιδια … γιαυτους δεν υπηρχε Ελλαδα… απλως ενα μπουρδελο για να περνανε καλα….

  12. kyriakos

    Το κείμενο που έχει αναρτηθεί λέει σε γενικές γραμμές σωστά πράγματα. Το ύφος του όμως είναι τόσο πολύ υβριστικό που σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνει. Πως σχολιάζεται τις φράσεις:
    “Γαμημένη φάρα των δικηγόρων και των οικονομολόγων. Άχρηστοι ψευταράδες και ληστές κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν”

    “Πώς το είχε πεί η φρυδάτη αδερφάρα; “Επιτέλους ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;”
    Να σου πώ εγώ μωρή πεθαμένη λούγκρα ποιος, που πάντα έκανες ότι δεν ήξερες ποιος στον σφύριζε κάθε φορά που ήσουν στα τέσσερα.”

    Να ξεκαθαρίσω ότι ούτε δικηγόρος είμαι ούτε οικονομολόγος ούτε είχα σχέση με το χώρο του φρυδάτου. Θέλω να τονίσω ότι ο Μάρκος ντε σαντ που υπογράφει το κείμενο ξαχνάει κάποια βασικά πράγματα.
    Η οργή μπορεί να ξεκινήσει μια επανάσταση αλλά η οργή από μόνη της, χωρίς σχέδιο και στρατηγική, θα μετατρέψει αυτή την επανάσταση σε χάρτινο πύργο.
    Βλέπω ότι στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο υπάρχουν αρκετά Ιαπωνικά σπαθιά. Η σχετικά μακρόχρονη απασχόληση μου με πολεμικές τέχνες μου έχει διδάξει ότι τη στιμή της μάχης πρέπει η οργή να δίνει τη θέση της σε μια ΨΥΧΡΗ αλλά και ΑΠΟΛΥΤΗ επιθετικότητα αλλιώς όλη τεχνική χάνετε και κάνεις μοιραία λάθη.
    Πέρα όμως από αυτά τα θεωρητικά ξαναγυρνάω στο αρχικό θέμα. Νομίζω ότι ένα κείμενο που έχει μεν σωστές βάσεις αλλά από εκεί και μετά τίποτα παραπάνω από “μπινελίκια” είναι λάθος. Μεγάλο λάθος.
    Μάρκο ντε σαντ για ρίξε λίγο κρύο νερό στο κεφάλι σου και μετά κάτσε να ξαναδιαβάσεις αυτά που γράφεις.

  13. Αιτία των δεινών που συνήθως φέρνει το ΔΝΤ είναι η διαχείριση της βοήθειας.
    Γι’ αυτό και η αποτυχία του (ή πιθανόν και επιδείωξη του αποτυχίας) στις υπανάπτυκτες χώρες με υψηλή διαφθορά. Αμφιβάλλει λοιπόν κανείς ότι τα λαμόγια που παραμένουν στην Ελλάδα στο απυρόβλητο δεν ξερογλύφονται ήδη ? Με ράσα και χωρίς ράσα !
    Ήδη ο ΓΑΠ το προετοίμασε το θέμα: Κάνεις μια δωρεά στην Εκκλησία, της στοιχίζει 0,5% (ούτε καν 5%) και στα επιστρέφει ο Εφραίνων την καρδία σου αφού κρατήσει και το κατιτίς του. Υπεράκτια εσωτερικού δηλαδή, ευλογημένη μάλιστα !
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ! Υπάρχει λύση! Δείτε όποια άλλη πολιτική κίνηση με λογικούς ανθρώπους, την Δράση, τους Δημοκρατικούς, τους οικολόγους πράσινους, την φιλελεύθερη Συμμαχία, ενισχείστε τελικά ένα κίνημα ανθρώπων της παραγωγής.
    Να ενθαρρύνομε την σύμπραξη τους μέσω δημιουργίας κινήματος της παραγωγικής τάξης, δηλαδή των ανθρώπων που παράγουν και βλέπουν την δυνατότητα τους να μένει στα αζήτητα: εργάτες, επιστήμονες, γεωργούς, βιοτέχνες, βιομήχανους, επαγγελματίες, δημόσιους υπάλληλους στις παραγωγικές δραστηριότητες του δημόσιου τομέα, ιερείς με πραγματική κοινωνική προσφορά, αναστέλλοντας τους διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς. Σύνθημα να είναι: ή αυτοί (της παρακμής) ή εμείς (της παραγωγής), δεν πάει άλλο.
    Και ας ρωτήσομε τον ΓΑΠ: έχει δεχθεί τελευταία επίσκεψη οικονομικού δολοφόνου ? ή μήπως και δεν χρειάστηκε !

  14. Είναι πιθανό η πλήρης Εθνική καταστροφή να έχει επέλθει πριν μια κάποια πολιτική συστράτευση μπορέσει με ”δημοκρατικές” διαδικασίες” να έχει σώσει την κατάσταση.

    Ανατρέχοντας ιστορικά σε παρόμοιες καταστάσεις το μυαλό μας πάει στο κίνημα του Βενιζέλου των αρχών του εικοστού αιώνα και τις τότε συνθήκες.
    Είναι άραγε οι συνθήκες σήμερα ανάλογες ? Ένας τότε πολιτικός αναλυτής θα τις έκρινε κατάλληλες ? Ή τις κρίνομε σήμερα θετικά εκ του αποτελέσματος ?
    Δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για μια τέτοια ιστορική ανάλυση, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος:
    Άμεσα χρειάζεται ένας νέος Βενιζέλος που θα σηκώσει την σημαία της παραγωγικής τάξης. Την σημαία της απαλλαγής του Έθνους από αυτην την εγκληματική μεταπολίτευση !

  15. netakias

    Ενα ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα (συγγνώμη για το χαλί), αν επιρρεάζει τα σχόλια διέγραψέ το ή δημοσιεύσε το αλλό ευχαριστώ..

    Είμαστε πια όχλος χωρίς σημαία και ιστορία και αυτό βολεύει να είμαστε…

    το βρήκα εδώ http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4707

    Είμαστε πια όχλος χωρίς σημαία και ιστορία

    Τώρα πια ο πόλεμος δεν γίνεται με όπλα αλλά γίνεται με πορτοφόλια! Σκοτώνεις αφήνοντας τους ανθρώπους χωρίς όνειρα και χρήματα, ρίχνουν τα μούτρα τους για να έχουν να φάνε!

    Απο το…ligesskepsis

    Ακούω διάφορες ατάκες…

    …τα μνημεία της Χώρας μου έγιναν χώρος για πάρτι και δεξιώσεις ή παζάρια ρούχων!

    Γιατί ρε παιδιά πληρώνουμε εισιτήρια για να επισκεφτούμε τους χώρους της Ελληνικής Ιστορίας αφού είμαστε Ελληνες; Αν πάει κάποιος στα χωράφια του παππού του πληρώνει εισιτήριο; Οταν ο παππούς μας λέει ιστορίες για το πόλεμο τον πληρώνουμε;

    Από την άλλη όποιος έχει χρήματα σε αυτό το χώρο όλα είναι δικά του, μπορεί να πηγαίνει με φίλους οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα με τη δικαιολογία πως στην Αγγλία γίνονταν πάρτι στο Μουσείο τους.

    Δεν ενοχλούνται κάποιοι που και εδώ μας ήρθε αυτή η μόδα! Τότε και στις Φιλιππίνες με λίγα ευρώ μπορεί ο κάθε παιδεραστής να απολαμβάνει τις υπηρεσίες μικρών παιδιών, ας δώσουν τα παιδιά τους και εδώ να γίνουμε όπως οι χειρότεροί μας!

    Το να φτιάξεις ένα βάζο θέλει τέχνη, χρόνο και προσπάθεια, να σπάσεις το ίδιο βάζο θέλει απλά λάθος κινήσεις ή και άρρωστα μυαλά! Αν από το παράδειγμα αφαιρέσουμε τη λέξη “βάζο” μπορούμε να βάλουμε πολλές λέξεις όπως “πολιτισμό, αυτοσεβασμό, ποιότητα, δικαιώματα” κλπ

    …τα ελληνικά είναι μία μικρή γλώσσα!

    Η ειδική γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κα Δραγώνα είπε, γνωρίζοντας πολύ καλά τί είπε, το απίστευτο για το Νέο Δημοτικό Σχολείο που θα ξεκινήσει πιλοτικά από το σχολικό έτος 2010-2011.

    Είπε ότι από την Α΄ και τη Β΄ Δημοτικού τα παιδιά θα μαθαίνουν αγγλικά για να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και… άλλες γλώσσες εκτός από την ελληνική.

    Επίσης, είπε ότι τα ελληνικά είναι μία μικρή γλώσσα (!) σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί πολύ λίγοι άνθρωποι μιλάνε ελληνικά…

    Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα μπορούσαν αντί των αγγλικών στην Α΄ δημοτικού να διδάσκονται τα αρχαία ελληνικά, εκείνη απάντησε ότι τα αρχαία ελληνικά είναι πλέον μία νεκρή γλώσσα!

    Μάλιστα, άρα είναι βλάκες οι ξένοι που σπουδάζουν τα αρχαία Ελληνικά σε πανεπιστήμια, που τη θεωρούν τη Μητέρα των Γλωσσών και αρχή του πολιτισμού!

    Μάλλον είναι βλάκες οι ξένοι που πηγαίνουν στα μουσεία μας και διαβάζουν από τα πρωτότυπα την Αρχαία Ιστορία μας, που κατανοούν ακόμα καλύτερα τις έννοιες των λέξεων που χρησιμοποιούν αυτοί και ας ξεκίνησαν από τα δικά μας Ελληνικά και ας ήταν Αρχαία!

    Είναι βλάκες όσοι είπαν πως η νέα γλώσσα των Η/Υ θα σχεδιαστεί στην Ελληνική Γλώσσα μια που για κάθε έννοια υπάρχει και λέξη που αντιστοιχεί μόνο για αυτή!

    Είναι ένα ακόμα κόλπο ώστε να νιώθουμε πως δεν είμαστε κάτι, είναι βαριά λέξη από υπουργό, που αν το έλεγε το ίδιο ένας Τούρκος υπουργός όλοι θα απαιτούσαμε να ανακαλέσει!

    Αν μάθουν όμως τα μικρά παιδιά να μιλούν λίγα νέα ελληνικά, να γράφουν με greeklish, να αποδεχτούν σαν ιδανική γλώσσα κάποια άλλη από τη γλώσσα του Έθνους τους, θα είναι εύκολο να αποδεχτεί και άλλα πράγματα όπως πχ πως δεν έχουμε διαφορές από τους άλλους σε όλα τα θέματα που διαφέρουμε…

    …να σταματήσει να υπάρχει στρατός!

    Υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν πως με τη δικαιολογία του στρατού δικαιολογούν μίζες (λες και δεν μπορούν να πάρουν μίζες από άλλα κόλπα), κατεβάζουν τους δείκτες ανεργίας μια που μεγάλο μέρος του νέου δυναμικού της Ελλάδας δεν φαίνεται σε κάποια χαρτιά μια που υπηρετούν!

    Υποστηρίζουν πως επειδή κάποια βύσματα κάνουν υπηρεσίες στην Αθήνα και άλλοι μη βυσματούχοι είναι στη “πινάζα” να ακυρωθεί ο στρατός.

    Άρα επειδή κάποιοι έχουν ferrari και κάποιοι yugo ας ακυρώσουμε και τα αυτοκίνητα!

    Μάλιστα, και αν σταματήσει να υπάρχει ο Ελληνικός στρατός, τί θα γίνει με κάτι νέα όπως πχ στη Θράκη έφτιαξαν τη σημαία τους;

    Τί θα γίνει με τους Τούρκους που αρμενίζουν στο Αιγαίο και όχι μόνο;

    Τί θα γίνει αν οι Αλβανοί ζητήσουν Ελληνικά εδάφη;

    Τί θα γίνει όταν αφοπλιστούν τα σύνορα; Θα είμαστε καλύτερα;

    Είναι ο μόνος χώρος που όσο βολεμένος και αν είσαι για πρώτη φορά θα σου σπάσει ο τσαμπουκάς, θα αναγκαστείς να γλύψεις για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται αλλά θα γίνεις και λίγο άντρας στο στρατό γιατί θα πρέπει να επιβιώσεις έστω για λίγο μόνος σου! Φυσικά υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις που δεν χρειάστηκε να πάνε καθόλου φαντάροι ή ήταν φαντάροι για τα μάτια του κόσμου αλλά μιλάμε για τους πολλούς και όχι για τις εξαιρέσεις…

    …απεργούν όσοι είναι βολεμένοι και φοβούνται μη χάσουν τη βόλεψη τους!

    Οποιος είναι βολεμένος δεν χρειάζεται να δουλεύει, βάζει δ/ντες και δούλους και αυτός κάθεται σπίτι του να βλέπει νούμερα!

    Αυτός που απεργεί, απεργεί γιατί κάτι του κλέβουν, κάποιο δικαίωμα που είχε κερδίσει κάποτε!

    Τώρα όμως αν δεις ειδήσεις λένε μόνο τις ειδήσεις των απεργιών λέγοντας μόνο το πόσο οι υπόλοιποι θα ενοχληθούν, χωρίς να αναφέρουν πόσο καλύτερα είμαστε όταν όλοι δουλεύουμε!

    Μπερδέψαμε τη λέξη “δουλειά” που βγαίνει από τη λέξη “δουλεία” με τη σωστή λέξη “εργασία” που σημαίνει “παράγω έργο”!

    Μπερδέψαμε τη λέξη “απεργός και διαδηλωτής” με τη λέξη “αναρχικός” και “τρομοκράτης”!

    Αποτέλεσμα: Διέρρεε και βασίλευε, όποιος απεργεί δεν έχει την αποδοχή του κόσμου και έτσι καταπνίγεται η όποια προσπάθεια με την έλλειψη συνοχής και τους πουλημένους εργατοπατέρες! Απλά παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο για το Σύστημα, αλλά είναι σίγουρη επιτυχία γιατί όλοι νιώθουμε μόνοι και αδικημένοι αλλά το ίδιο αδύναμοι για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις…

    …όπως πχ Οι μετανάστες είναι φίλοι μας!

    Είναι; Γιατί τότε οι γειτονιές ερήμωσαν, όλοι στους δρόμους κινούνται με καχυποψία πως το διπλανό τους;

    Τότε γιατί οι γειτονιές μας έγιναν γκέτο;

    Τότε γιατί κλειδώνουμε 10 φορές τις πόρτες μας; Γιατί δεν κοιμόμαστε πια έξω στην εξοχή στα εξοχικά μας;

    Από την άλλη, εμείς φταίμε; Εμείς σίγουρα την πληρώνουμε τη νύφη!

    Λένε λοιπόν πως οι μετανάστες είναι φίλοι μας, πόσους φίλους έχουμε που είναι μετανάστες; Φυσικά όπως παντού, έτσι και στους μετανάστες υπάρχουν καλοί και κακοί, αλλά στη πλειοψηφία ποιοί είναι εδώ και μένουν ειδικά στο Κέντρο της Αθήνας;

    Οταν είμασταν μόνο εμείς οι Ελληνες στην Ελλάδα, ξέραμε πως λειτουργούμε, ξέραμε τί κουλτούρα είχαμε, ξέραμε τα θετικά και τα αρνητικά που έχουμε σαν λαός και έτσι μπορούσαμε να έχουμε ισορροπίες στη ζωή μας!

    Τώρα δεν ξέρουμε πού πάνε τα τέσσερα, γιατί απλά γίναμε η φυλακή της Ευρώπης χωρίς να ξέρουμε!

    Οταν πεις πως αγαπάς την Ελλάδα είσαι φασίστας, της μόδας είναι να λες πως δεν την αγαπάς και πως είναι σάπια με άχρηστους πολίτες!

    Από την άλλη οι υπόλοιπες χώρες γιατί ψηφίζουν νόμους για περιορισμό μετανάστευσης; Αυτοί είναι φασίστες και εμείς είμαστε οι καλοί χριστιανοί;

    Κάτι ξέρουν, απλά δεν θέλουμε να το καταλάβουμε πως άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία, κάτι που έχουν όλοι στην Ελλάδα, πως όλοι έχουμε δικαιολογίες για εμάς αλλά καμία για το δίπλα μας!

    Οι Αγγλοι όπως και οι Ιταλοί και οι Ισπανοί ετοιμάζουν νέα μέτρα για τους μετανάστες για να τους διώχνουν και να διώκονται, εμείς δεν τολμούμε…

    …σκέφτονται να αφαιρέσουν το Σταυρό από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία γιατί ενοχλεί τους αλλόθρησκους!

    Μάλιστα, το καταλαβαίνω πως όταν κάποιος είναι μουσουλμάνος, ο Σταυρός τον ενοχλεί! Οταν είναι κάποιος γενικά αλλόθρησκος δεν του είναι καλό στα μάτια του οι άλλες θρησκείες!

    Για κάτσε λίγο… πού είμαστε; Κάπου αλλού; Κάποτε όταν έβλεπες στο χάρτη την Ελλάδα και διάβασες πληροφορίες τί έγραφε; Ελλάδα, θρήσκευμα Χ.Ο., με συγκεκριμένα εξωτερικά χαρακτηριστικά!

    Μετά διάβασες κάτω από τη Σημαία πως είμαστε με θρήσκευμα Ανεξιθρησκεία και αυτό σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να πιστεύει και κάποια άλλη θρησκεία!

    Τώρα όμως τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας εσωτερικός διωγμός προς το Σταυρό λόγω των μεταναστών που κατέκλυσαν τον Ελληνικό χώρο!

    Μια στιγμή: Δεν θυμάμαι να είπε κανένας πως θέλει τους μετανάστες να έρχονται και να γκετοποιούν την Ελλάδα, δεν θυμάμαι κάποιος λαθρομεταναστάτης που δεν έχει έρθει νόμιμα να έχει δικαιώματα! Είναι σαν να λέμε πως κάποιος μπαίνει στο σπίτι μου με το “έτσι θέλω”, δεν του αρέσει το σαλόνι μου, βάζει μετά κάποιες φωτογραφίες της χώρας του, τώρα τον ενοχλούν οι φωτογραφίες της οικογένειάς μου και πρέπει να τις βγάλω για να είμαστε και καλά.

    Τώρα πια ο Έλληνας μπορεί να είναι με χρώμα κίτρινο, μαύρο και να μας φαίνεται λογικό…

    …φταίμε εμείς για τα δάνεια της Ελλάδας!

    Κάποιοι λένε πως εμείς ζήσαμε μέσα στη παραμύθα με δανεικά χρήματα!

    Μάλιστα, πότε δανείστηκες για να κάνουν βίλες, offshore εταιρείες οι πολιτικοί της Ελλάδας;

    Ο,τι έχουμε το έχουμε πληρώσει με αίμα και ιδρώτα που σε άλλες χώρες τα απολαμβάνουν με διαφορετική φορολογία και με διαφορετικές τιμές και ποιότητα υπηρεσιών!

    Αυτό το εμείς φταίμε δεν μου κολλάει καλά στο αφτί μια που ξέρω πως ο μισθωτός και ο συνταξιούχος πληρώνει εφορία και δεν μπορεί να την αποφύγει, σε αντίθεση με βιομηχάνους, εφοπλιστές, golden boys και άλλες τέτοιες ομάδες που πώς τα καταφέρνουν και ή παίρνουν επιστροφή από την εφορία ή απλά δεν πληρώνουν αφού έχουν φουσκωτούς και καλούς δικηγόρους που βρίσκουν τις λύσεις που βολεύουν!

    Πάντα οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί πληρώνουν τα πάντα σε αυτή την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια και πάλι θέλουν να μας περάσουν πως εμείς φταίμε, πρέπει να δουλεύουμε μέχρι τα 70 χωρίς δικαιώματα και μισθό πείνας για να συντηρήσουμε όλους αυτούς που έχουν δικαιώματα…

    …ακούμε τί γίνεται και δεν παίρνουμε ενεργή θέση!

    Μας φέρνουν σε αδιέξοδα και μετά μας λένε πως η ενεργή θέση είναι οι εκλογές!

    Οι εκλογές που μόνο αλλάζουν ονόματα και μαριονέτες αλλά όχι καταστάσεις!

    Οι εκλογές που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση!

    Οι εκλογές που απέδειξαν πως όταν κάποιος μπει στη Βουλή θα φάει με δέκα μασέλες!

    Οι εκλογές που σε κάνουν να διαλέγεις τον αφέντη σου και όχι αυτόν που θα σε κάνει να ονειρευτείς μία όμορφη ζωή!

    Που έβγαλαν νόμους που όταν αποφασίσουν, οι απεργίες σταματούν σαν καταχρηστικές, που έβγαλαν νόμους που δεν είμαστε με κανένα ίσοι, ο καθένας γίνεται πιο ίσιος από τον άλλο ανάλογα τους γνωστούς που έχει ή τα χρήματα που έχει, που είναι αδιάφορο πώς τα απέκτησε, αρκεί που τα έχει!

    …Οι Ελληνες αισθανόμαστε πως είμαστε τα μαύρα πρόβατα του κόσμου!

    Οταν δεν μας μαθαίνουν τη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας μας, λογικό είναι να μη ξέρουμε να απαντήσουμε για το τί έκαναν οι σύγχρονοι Ελληνες. Είναι σαν να σε εξετάζουν στις Πανελλήνιες θέμα εκτός ύλης!

    Λογικό είναι να μη ξέρουμε τί κάνανε οι Νεοέλληνες γιατί απλά δεν το μάθαμε ποτέ, λογικό είναι να μας βρίζουν και να μην έχουμε απάντηση!

    Ξέρουμε όμως πως ενώ δεν έχουμε υποδομή για τίποτα στη πράξη στην Ελλάδα, υπάρχουν επιστήμονες Έλληνες που διαπρέπουν παγκόσμια, πως ξέρουμε από Τέχνη, πάμε καλά στα αθλήματα ενώ δεν τους βοηθάνε σπόνσορες αν δεν έχουν χρυσά μετάλλια πρώτα.

    Με διάφορες πλασματικές ιστορίες μας έφεραν σε εποχές σκοταδισμού, που όποιος φωνάζει έχει δίκιο και όποιος δεν μιλάει ακολουθεί πιστά και τυφλά!

    Σε εποχές που όλοι έχουμε απόψεις αλλά λίγοι έχουν σκέψεις και γνώσεις και κρίση!

    …σκέφτονται να φέρουν αστυνομικούς από εξωτερικό!

    Φυσικό είναι, όταν κάτι κάνει ένας έλληνας της ΕΛ.ΑΣ τον κράζουν όλοι!

    Πρέπει να δώσει ΕΔΕ στην υπηρεσία του, μπορεί να φύγει και από το Σώμα!

    Αν όμως έρθουν αστυνομικοί από το εξωτερικό, δεν θα δίνουν πουθενά λόγο, δεν θα έχουν να δικαιολογηθούν πουθενά, μια που εμείς (σαν κράτος) ζητήσαμε βοήθεια και δίνουμε πλήρη κάλυψη σε ξένα κράτη και υπηρεσίες να κάνουν τη “δουλειά” τους!

    Από την άλλη, αν φέρουν πχ αστυνομικούς από Αλβανία ή Τουρκία, λέτε να μη κάνουν χρήση περισσής βίας μια που υπάρχει και άσχημη προϊστορία μεταξύ των λαών;

    Εστω όπως προείπα και πιο πάνω, μεταξύ μας οι Έλληνες ξέρουμε πως έχουμε την ίδια ηθική και νοοτροπία, δεν μπορώ να φανταστώ πως στην Ελλάδα θα έχουμε τόσες ένοπλες ομάδες καταστολής που δεν θα ελέγχονται από πουθενά!

    …η λύση που σιγά-σιγά περνάνε στη συνείδησή μας πια είναι;

    Πως είναι όμορφη μία παγκοσμιοποίηση, πως η Νέα Τάξη πραγμάτων είναι καλή και θα φέρει ηρεμία στη χώρα μας! Γεμίσαμε με απόψεις που είναι πχ εμένα δεν με αγγίζει, εμένα δεν με ενδιαφέρει, είναι κακός αυτός που αγαπάει την Ελλάδα, είναι φασιστικό που δεν θέλουμε άλλους παράνομους και ανεξέλεγκτους ξένους στην Ελλάδα μας, είναι κακό να μην αφήνεις τον άλλο να Πιστεύει σε άλλο θεό κλπ

    Είναι γενικά καλό να μην είμαστε Ελληνες αλλά να είμαστε όχλος και όχι Έθνος!

    Είναι καλό να μη ξέρουμε την ιστορία μας γιατί απλά τότε αφού ποτέ δεν έγινε κτήμα μας η ιστορία μας, γιατί να την αποδεχτούμε και να μη τη ξεπουλήσουμε;

    Τί έγινε που μερικές βραχονησίδες (Ιμια) πέρασαν σε γκρίζες ζώνες; Καλύτερα που χάθηκαν 4 άτομα, παρά να γίνει πόλεμος!

    Τώρα πια ο πόλεμος δεν γίνεται με όπλα αλλά γίνεται με πορτοφόλια!

    Σκοτώνεις αφήνοντας τους ανθρώπους χωρίς όνειρα και χρήματα, ρίχνουν τα μούτρα τους για να έχουν να φάνε!

    Γιατί να σκοτώσεις με βόμβες όσους μπορούν να γίνουν εύκολα δούλοι; Αν δείτε τί γίνεται αυτά τα χρόνια, θα δείτε απλά πως δεν ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους πια, είμαστε πια όχλος χωρίς σημαία και ιστορία και αυτό βολεύει να είμαστε…

    Μάλλον με βλέπω να φεύγω για τη ζούγκλα να κάνω παρέα με το Ταρζάν, όπως έλεγε και ένα παλιό τραγούδι, δεν με σηκώνει το κλίμα, πάω πολύ αντίθετα με το ρεύμα και με αγχώνει…

  16. Να η Σπάρτη!

    Θάνατος στους Μασόνους! Μαζί σου Καβαθά βρές το Σπαρτιάτη και θα τους λιώσουμε. Η δυναστεία τους τελείωσε!

  17. Ο Αιρετικός

    Καλά κουμάσια κι οι Σπαρτιάτες. Στον Πελοποννησιακό Πόλεμο δεν τα’χανε κάνει – εντελώς προδοτικά – πλακάκια με τους Πέρσες; Ή μήπως δεν ήταν το καθεστώς τους ένας σκληρός μιλιταρισμός;

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d