Από το διάγραμμα των επισκέψεων στο ιστολόγιο βλέπω πως, τα όσα γράφω, δεν ενδιαφέρουν πλέον τους αναγνώστες.
Γι’ αυτό δεν θα “πάω για ψάρεμα” όπως έκανε ένας παλιός μου γνωστός αλλά, θα είμαι δίπλα. Αν κάποιος με θέλει ας χτυπήσει το κουδούνι
Ευχαριστώ τους …15 αναγνώστες που έμειναν πιστοί…

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

0 Comments

  1. Μην τολμήσεις και κλείσεις το ιστολόγιο. Τι θα διαβάζουμε μετά; Τα υπόλοιπα blogs που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να αναπαράγάγουν τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες; Χωρίς κριτική σκέψη και διάθεση;
    Πιστός Αναγνώστης από τον Αύγουστο 1984.

  2. cghera

    Δεν ξέρω αν τα στατιστικά σας μετράνε και τις αναγνώσεις από RSS αλλά εγώ σχεδόν όλα τα post μέσω RSS τα διαβάζω. Οπότε ίσως ο αριθμός τον επισκέψεων να μην είναι απόλυτα αξιόπιστος για το πόσοι διαβάζουν το ιστολόγιο…
    Καλή συνέχεια.

  3. Σπύρος

    Αφήνω μια σκιά να μπει μέσα, να μπαίνει μέσα κάθε τόσο όσο ο ήλιος φουσκώνει εκεί ψηλά.
    Μια χαραμάδα είναι… όσο ένα κινητό, μια φωτογραφία, μια λεζάντα από κάτω, κάτι που είδα που με μάγεψε, με τσάντισε, μου άρεσε, θα ήθελα να το μοιραστώ γιατί όχι από ένα κινητό απλά!
    Κρίμα να την κλείσω ερμητικά ο έρμος.
    Άλλωστε μόνο οι μηχανές ανασαίνουν στοργικά σε σταθερούς ρυθμούς της ανηφόρας τα σκαλιά.
    Το Παλαμήδι μας απαιτεί στάσεις ανεφοδιασμού.
    Καλές αναρτήσεις έστω και λιγότερες καλό καλοκαιράκι στα κύματα και στους αιθέρες.

  4. Captain πην αφήνεις την πίκρα της στιγμής να σε κυριεύσει
    Όσο υπάρχει εστω και ένας που περιμένει να σε διαβάσει η ταπεινή μου άποψη είναι πως πρέπει να γράφεις, όπως ακριβώς ο καλος δάσκαλος πηγαίνει στο μάθημα εστω και για έναν και μοναδικό μαθητή
    Οι αριθμοί των επισκέψεων δεν λένε τίποτα
    Οι άνθρωποι που τις κάνουν είναι που μετράνε
    ΜΗΝ αφήσετε λοιπόν κανένα να κλείσει την “πορτα” κυριε Καββαθά

  5. Γιαννης

    Κυριε Καββαθά ειλικρινώς το ιστολόγιό σας είναι ό,τι καλύτερο. Δεν πρέπει να είστε απογοητευμένος. Ως φανατικός αναγνώστης των 4 τροχών και σας μεταφέρω την απέραντη εκτίμηση πολλών νέων εκπαιδευτικών-ιατρών. Είστε μέντορας περισσότερων νέων από όσους φαντάζεστε.

  6. Δημήτρης Δημίδης

    Αγαπητέ Κώστα, δεν έχεις το δικαίωμα να κλείσεις το ιστολόγιο, όπως δεν έχεις το δικαίωμα να αποσυρθείς από τους 4 Τροχούς.
    Το χρωστάς σε όσους δίδαξες ήθος, να διαβάζουν ανάμεσα στις σειρές, να στέκονται όρθιοι όταν οι άλλοι νομίζουν ότι τους κατέβαλαν, από την εποχή του πρώτου συγκριτικού τεστ μεταξύ της RR και της Μερσεντές 600 – θυμάσαι;
    Ξαναδιάβασε και το σχόλιο του Άγρυπνου Φρουρού και να είσαι βέβαιος ότι πολλοί αγρυπνούν.

  7. Απο το 1974 σε παρακολουθώ,(η αλήθεια είναι οτι και εγώ γονάτισα αλλα΄αυτά θα πώ όταν έλθει η ώρα) άν θέλεις μην τους κάνεις το χατίρη. Σαν αυτούς που πολέμησαν το 21 κάνε διάλλειμα για να γεμίσεις το καριοφύλη και πάλι επάνω τους. Αλήθεια μήπως πρέπει κάποιος να κινηθεί δικαστικά εναντίον αυτών των φωστήρων που λαμβάνουν οικονομικά μέτρα για την υποδούλωση που θα έλθει στις 12/4/2010? (λέω εγω..)

  8. Angelos Mintsoudis

    Δάσκαλε! Προσωπικά θα στεναχωρηθώ πολύ άν κλείσει η πόρτα όπως και χάρηκα πολύ όταν βρήκα το blog σας κάποια στιγμή πριν μερικούς μήνες. Σημειωτέον ότι πρωτοδιάβασα κείμενα σας πρίν 22 χρόνια. Η γνώμη σας μέσα από την εμπειρία που δώσανε τα πάμπολα ταξίδια σας στο εξωτερικό καθώς και η κριτική σας ικανότητα να εντοπίζεται και να κρίνεται τα συνηθή κακώς κείμενα στην Ελλάδα μας διαμορφώσανε συνειδήσεις και ανθρώπους τις τελευταίες δεκαετίες. Αμφιβάλλω εάν μπορείται να συνειδητοποιήσετε το εύρος της διείσδυσης των γραφομενών σας τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελληνική κοινωνία και ειμαι πεπεισμένος ότι είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζεστε. Γι’ αυτό το λόγο σας παροτρύνω να συνεχίσετε να γράφετε στο blog. Όπως έγραψε κι ένας αναγνώστης πρίν ο δάσκαλος οφείλει να παραδώσει το μάθημα ακόμη και για έναν μαθητή.
    Με εκτίμηση

  9. Εγώ συγκεκριμένα μπορεί να μη μπαίνω στο blog σας κ. Καββαθά, αλλά σας διαβάζω από το RSS feeder μου, οπότε δεν χάνω τα γραφόμενά σας. Φαντάζομαι και άλλοι θα είναι έτσι.
    Άσχετο. Η 458 Italia ενώ είναι καταπληκτική από πίσω, από μπροστά με χαλάει λίγο. Λέω να την προσπεράσω… Τι λέτε;
    Χρόνια Πολλά.

  10. Spy Spy

    Κύριε Καββαθά,
    πιστέψτε με ότι οι πιστοί σας αναγνώστες είναι απείρως περισσότεροι από “15”! Δεν θα βαλθώ να σας μεταπείσω για την απόφασή σας… εσείς γνωρίζετε καλύτερα τους λόγους. Απλά θεωρώ πως, αν η απόφασή σας οφείλεται στον ανωτέρω αριθμό, μάλλον σφάλλετε! Σε περίπτωση που αναθεωρήσετε θα ικανοποιήσετε πάρα πολλούς…διαφορετικά, αναμένουμε το “Εν Λευκώ” την 1η κάθε μήνα.
    Με σεβασμό

  11. Απάντηση σε όλους τους καλούς που με τίμησαν με τα σχόλια τους. Δεν είπα ότι θα εξαφανιστώ αλλά ότι θα είμαι …δίπλα!
    Όμως΄… Βλέποντας τον κακό χαμό που γίνεται με τα ιστολόγια των αγραμμάτων και των ελεγχόμενων από την εξουσία με πιάνει πανικός.
    Ένα παράδειγμα: η απόφαση να γίνει το αεροδρόμιο στα Μεσόγεια ήταν εθνική προδοσία αλλά, μετά σκέπτομαι ότι δεν είναι η μοναδική περίπτωση…
    Θα τα ξαναπούμε.
    Σε λίγο. Μόλις βρώ το κουράγιο

    1. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

      Φίλε Κώστα, ούτε να διανοηθείς να “κλείσεις” το “μπλόγκ”!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αναγνώστες σου δεν είναι μόνο 15!!! Και η αφεντιά μου (όπως πιστεύω και αρκετοί ακόμα) μπορεί να μην σε διαβάζουν κάθε μέρα όμως το κάνουν πολύ συχνά!!! Και μην ξεχνάς τους χιλιάδες αναγνώστες των 4Τ!! Αλήθεια γιατί δεν προβάλεις το μλπογκ και μέσα από το περιοδικό???? Μην διανοηθείς να φύγεις την στιγμή που ο λαός (πιεζόμενος και από ανάγκη) αρχίζει σιγά – σιγά να ξυπνά!!!! (Ετσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον…) Κώστα ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ, ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

  12. coyoteracing

    Χωρις εορτοδανεια οι πολυημερες διακοπες μου ηταν και πολυηρεμες.Οσοι εχουν πηγαινουν και οσοι δεν εχουν τον πουλο κατι που με ικανοποιει αφανταστα, σε οποιαδηποτε κατηγορια κι αν ανηκα απο αυτες τις δυο.Ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα,διακριτα.Δεν πηγαινε αλλο οι πλουσιοι να ζουσαν σαν κροισοι, οι φτωχοι σαν πλουσιοι και οι επαιτες σαν δημοσιοι υπαλληλοι.Τερμα το κοκο δεν εχει αλλο και αυτο ειναι υπεροχο.Και ενω ικανοποιημενος διαπιστωνω γυριζοντας πως δεν ξεπερασαμε την κριση(η οποια οπως ξερεις βασικα δεν υφισταται για μενα καθως δεν μπορεις να προσβαλλεις το προηγουμενο τιποτα)τι εχω να αντιμετωπισω?Εεεεε… την τρελα σου. Και σε ρωταω με το καλο.ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ 15. Ειναι ασχημο νουμερο?Τωρα που στρωνουν τα πραγματα και θα αρχισουν τα εκτροπα σου ευχομαι κατα αρχην να σου μεινουν 5 και τι αλλο…α ναι υγεια.Κακομαθημενε.
    ΥΓ.εμενα μην με υπολογιζεις για εκτο της παρεας γιατι το coyote δεν συμμετεχει σε μαζικα φαινομενα.
    …..ΥΓ2.Ωχ μωρε κανε ο,τι θες.Μονοι ερχομαστε και μονοι φευγουμε,κλασε μας και συ.Αλλα αμα ξαναπαω στο περιπτερο για 4τ να μου τρυπησεις τη μυτη…μπι μπιπ…

  13. Χρήστος

    Κύριε Καββαθά τώρα που θα αρχίσουν τα όργανα θα πάτε δίπλα ??
    ΔΝΤ, απολύσεις δημ.υπαλλήλων, κυβέρνηση εθν.συνεργασίας (πως να απολύσουν μόνοι τους), κλείσιμο μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων, κλπ
    20 χρόνια όταν ανέφερα σε κάθε παρέα συνομιλητών ότι και σεις εισέπρατα τα ειρωνικά σχόλια με τα ακλόνητα επιχειρημάτα τησ ισχυρής Ελλάδας και του εκσυγχρονισμού.
    “Τώρα ο αγώνας δικαίωνεται” μπορούμε να φωνάξουμε (δυστυχώς) κ.Καββαθά. Τώρα όλα γκρεμίζονται σα χάρτινος πύργος και φαίνονται ξεκάθαρα όλοι οι σχεδιασμοί.
    Τα μπουζούκια τελείωσαν, τα φώτα άνοιξαν και ο μετρ ζητάει το λογαριασμό… Τώρα θα πάτε δίπλα ?? Από εδώ και πέρα τα αυτιά θα είναι ορθάνοικτα για να σας ακούσουν. Απλά το hangover δεν έχει περάσει ακόμα..

  14. Costas

    Mάστορα, σε διαβάζω από το 1977, όταν ο θειός μου έψαχνε ν΄αγοράσει αυτοκίνητο. Πέρασα & συνεχίζω,ως αναγνώστης, από τους 4Τ, την Πτήση, τον Ηχο. Υπήρξες ένας από τους διαμορφωτές του δικού μου τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς. Μη λακκίσεις τώρα στα γεράματα, θα΄ναι κρίμα.

  15. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

    Είμαι από τους ιδρυτικούς αναγνώστες των γραφομένων σας (γεννηθείς το 1957 δυστυχώς) Θα μου μείνουν αξέχαστες οι περιγαρφές των αγώνων του ΕΠΑΤ αθώς και τα τέστ αυτοκινήτων θρύλων γαι την εποχή τους (συγκριτικό ROLS ROYCE – MERCEDES BENZ 300) και άλλα .με άγγιξε η αγωνία σας του τύπου ‘ με ακούει κανείς ;’. Φυσικά και ακούμε .Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που γράφω σχόλιο, διότι προτιμώ να ακούω προσεκτικά (κάτι που σπανίζει στην εποχή μας ). Με αγγίζουν βαθύτατα αυτά που διαβάζω και ειδικά η απόγνωση ενός ανθρώπου που είδε να αλλώνεται το πνευματικό του παιδί από τα “νέα τζάκια”.
    Συνεχίστε πάντα θα υπάρχει κάποιος από την άλλη πλευρά. Άλλωστε κάποιος άλλος έγραψε κάτι που αναφέρται στην σχέση ποιότηατς και ποσότητας. Επ΄ευκαιρία να εκφράσω την θλίψη μου για τον πατέρα που πήγε με τα παιδιά του σήμερα στις Αφίδνες και η καή τύχη και ότι άλλο του στέρησε το ένα.

  16. Σπύρος

    Επανέρχομαι με μια είδηση θάνατος
    Άκουσα στις ειδήσεις το ατύχημα στο αυτοκινητοδρόμιο το θάνατο του νεαρού γιατί γαμώτο να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα μέσα σε ένα πλήρως κοντρολαρισμένο περιβάλλον, τι να πεις άλλο για δαύτους – ΝΤΡΟΠΗ.

  17. Βασίλης Δ.

    Συμφωνώ με όλους τους φίλους Captain!
    Είστε μία όαση ενημέρωσης ώστε να μαθαίνουμε την αλήθεια. Μην διανοηθείτε να κλείσετε τη πόρτα γιατί… θα σας “βομβαρδίζω” με email για να την ανοίξετε ξανά !
    ‘Ενας πιστός αναγνώστης σας από το 1983.

  18. Ως πιστός αναγνώστης των 4Τ από τον 8ο/1984 νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να σου ζητήσω να είσαι παρών. Θυμήθηκα τον εαυτό μου όταν αγόρασα κινητό τηλέφωνο εν έτει 1994 ένα χρόνο μετά την είσοδό του στη χώρα μας. Ένας “φίλος” μου είπε ειρωνικά : “Τι θα το κάνεις το τηλέφωνο. Ποιος θα σε παίρνει”
    Τι του απάντησα;
    “ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ή ΈΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ” Ο παραλληλισμός νομίζω είναι εμφανής. Έστω και ενας αναγνώστης του blog να μείνει αξίζει να γράφεις τις σκέψεις σου για αυτόν.

  19. Theodor

    Είναι σπάνιο κάποιος να γράφει απλά και κατανοητά, για πράγματα που γύρω μας φαίνονται πολύπλοκα και πολλά. Και μιας και εσείς πρεσβεύεται την απλότητα, ας δούμε τα πράγματα απλά και περιεκτικά. Εσείς θέλετε να γράψετε, γιατί έτσι περνάτε τον πόνο -από το πόνημα- της ψυχής σας στο χαρτί. Εμείς από την άλλη σας διαβάζουμε είτε γιατί δεν θέλουμε να νοιώθουμε μόνοι, είτε γιατί τελικά κάποιος μεγαλύτερος έχει κάτι σωστό να πει. Και σίγουρα δεν είμαστε 15… Το ευτύχημα θα είναι, κάποιοι από εμάς να είναι 15 χρονών, ώστε όλοι οι υπόλοιποι να συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Αν από την άλλη επιμένετε να σταματήσετε, τότε μία απάντηση θα ήταν πέρα από επιθυμητή. Εμείς (όλοι μας) μπορούμε να μάθουμε και από τον διάλογο. Ευχαριστούμε σε κάθε περίπτωση.

  20. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΣ

    Φίλε Κώστα, ούτε να διανοηθείς να “κλείσεις” το “μπλόγκ”!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αναγνώστες σου δεν είναι μόνο 15!!! Και η αφεντιά μου (όπως πιστεύω και αρκετοί ακόμα) μπορεί να μην σε διαβάζουν κάθε μέρα όμως το κάνουν πολύ συχνά!!! Και μην ξεχνάς τους χιλιάδες αναγνώστες των 4Τ!! Αλήθεια γιατί δεν προβάλεις το μλπογκ και μέσα από το περιοδικό???? Μην διανοηθείς να φύγεις την στιγμή που ο λαός (πιεζόμενος και από ανάγκη) αρχίζει σιγά – σιγά να ξυπνά!!!! (Ετσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον…) Κώστα ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ, ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

  21. iconology2009

    Είμαι καινούργιος στο κλαμπ αλλά διαισθάνομαι ότι θα παλιώσω εδώ μέσα. Από τα καλύτερα μπλογκς και γι’αυτό απαιτώ την παρουσία της ποιότητας σας.Δεν το κουνάω ρούπι.

    1. Ιδρυτικός Αναγνώστης

      Κι ο Ιδρυτικός Αναγνώστης επίσης…
      Μετά από τόσα χρόνια τώρα βρήκες ότι σε παίρνει να τα παρατήσεις και να πας για ψάρεμα/γκολφ/κλπ.;;

  22. Άγγελος

    Πώς θεωρείται ελεγχόμενο περβάλλον ένας αθλητικός τόπος όπου δεν υπάρχει καν ασθενοφόρο για παν ενδεχόμενο? Πώς διεξάγονται αγώνες ανεξέλεγκτοι?Πολυδένδρι γαρ…………JESUS SHIT, 8 ΕΤΏΝ ΠΑΙΔΙ

    1. Στο χώρο που σκοτώθηκε το παιδί οι 4ΤΡΟΧΟΙ λειτουργούν για 10ο χρόνο (χωρίς καμία βοήθεια από κανένα κερατά) τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Safetrack. Το τι κάνουν άλλοι με τα παντιλίκια και τα ντριφτ ποτέ δεν μας απασχόλησαν και δεν πρόκειται.
      Τέσσερα μεγάλα κανάλια μου τηλεφώνησαν χτες για “να πω τη γνώμη μου” για το συμβάν
      Τους είπα πως θα μιλήσω αν πρώτα με ρωτήσουν τι είναι η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης και τι έχει προσφέρει στην οδική ασφάλεια.
      Δεν κατάλαβαν τίποτα. Τους έστειλα στο διάβολο

  23. grigoris

    σας βρηκα τυχαια σημερα. σας διαβαζα στους 4τ την δεκαετια του 90.
    καλο κουραγιο και καλη συνεχεια.
    οποτε μπορω θα χαιρομαι να σας διαβαζω

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d