Το δρόμο για τη νέα υποψηφιότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν για την προεδρία της Ρωσίας άνοιξε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ λέγοντας ότι στην περίπτωση που ο μέντοράς του κατέβει υποψήφιος εκείνος δεν θα βάλει υποψηφιότητα αναφέροντας χαρακτηριστικά “δεν θέλω να δω έναν αγώνα εξουσίας. Αυτό θα ήταν κακό για τη Ρωσία”.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι προτεραιότητα του Κρεμλίνου είναι η σταθερότητα της χώρας και πρόσθεσε ότι μια διαμάχη ανάμεσα σε δύο συμμάχους θα έβλαπτε τη χώρα.

Κάπως έτσι άνοιξε διάπλατα, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο δρόμος για την επιστροφή του… Τσάρου στο θρόνο του.

Ήδη ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δηλώσει ότι ο ίδιος και ο Μεντβέντεφ θα αποφασίσουν από κοινού για το ποιος θα διεκδικήσει την προεδρία, αλλά όλα αυτά στη Ρωσία είναι μάλλον δηλώσεις… για τις δηλώσεις αφού είναι κοινό μυστικό ότι ο πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας είναι αυτός που κινεί τα νήματα της πολιτικής εξουσίας.
SIGMALIVE

και http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

8 Comments

    1. βασιλης

      τον χοντρο που πηγε κατι να κανει με τους ανατολικους του βγαλανε ολα τα σκανδαλα στη φορα-λες και το πασοκ δεν ειχε κανει ποτε σκανδαλα.τωρα με γιωργακη πανω πώς θα καταφερουν να μπουν στα ελληνικα χωραφια?

  1. george ..

    ορθο… αλλά δεν είναι ανησυχητικό η συμμαχία με απολυταρχικά καθεστώτα…? αν είναι έτσι καλύτερα.. ε τότε γιατί κατηγορούμε την χούντα των κάθε Παπανδρεων Μητσοτακεων και Καραμαλεων …και εννοώ την χούντα της διαπλοκής και της διαφθοράς..? είναι καλύτερο να σωθούμε και να χάσουμε την δημοκρατία ..?

  2. μητσους

    “Μια απλή τροπολογία (!) σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών οπλίζει με απεριόριστες εξουσίες τη Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων να βγάζει κυριολεκτικά «στο σφυρί», με συνοπτικές διαδικασίες και ανέλεγκτα, όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου – επιχειρήσεις και ακίνητα.” Απόσπασμα απο άρθρο του Γ. Βὀτση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    “”να καθοριστικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπ΄ όψιν είναι η χρονοβόρος διαδικασία της παραγωγής δημοσίων έργων. Ανεξαρτήτως των θετικών ή αρνητικών χαρακτηριστικών της, της κριτικής που ασκείται και των προσπαθειών βελτίωσής της, δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί στην προκειμένη περίπτωση. Πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους, οποιονδήποτε ρόλο και αν έχουν στον κύκλο παραγωγής, ότι βρισκόμαστε σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Επομένως με έκτακτα μέσα επιβάλλεται να δράσουμε. Υπάρχει το προηγούμενο των ολυμπιακών έργων. Η βελτίωση και η απάλειψη των σφαλμάτων αυτής της διαδικασίας μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αν για τα έργα εκείνα ήταν απαραίτητη η εφαρμογή τέτοιων διαδικασιών, για την παρούσα συγκυρία η θέσπιση και εφαρμογή έκτακτων μέτρων είναι ζήτημα επιβίωσης. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει σχετικά ότι «χρειάζεται να κάνουμε μπαϊπάς στη Δημόσια Διοίκηση».Απόσπασμα απο αρθρο στο ΒΗΜΑ 1/8.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ . ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΠΕΤΟΝ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ.

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΒΑΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΜΕΖΟΝΕΤΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    1. Panos

      Μακάρι να είχε ένα Πούτιν η Ελλάδα. Όλα τα νεοταξικά σκυλιά και οι υποτακτικοί τους, εθνομηδενιστές και “ελληνόφωνοι” θα είχαν ήδη εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d