Το διαδύκτιο βρίθει από παρόμοια βιντεο. Αυτό το έστειλε αναγνώστης. Δείτε ιις αντιδράσεις του Μεγάλου Φεντεραλιστή στις καταγγελίες της κυρίας._Κ.Κ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

6 Comments

  1. Ευμένης Καρδιανός

    Πολύ δυναμική κυρία η κ. Κωστομοίρη. Μπράβο της!

    Όντως οι αποκαλούμενοι “πολιτκοί” τυχγάνουν άριστοι επιχειρηματίες και πράγματι ζουν όλοι στον δικό τους κόσμο παρατηρώντας εμάς όλους σαν να είμαστε … το πολύ μερμήγκια!

    Ε[ισης, εντυπωσιάζει η εντύπωση με την οποία οι “πολιτικοί μας” θίγονται αμέσως μόλις ακούσουν τα κατορθώματά τους!

    Όσον αφορά τον κ. Αντιπρόεδρο:

    1) Μετά το 1947 που ήλθαμε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη η αδελφή μου έκανε ένα πάρτυ. Στο πάρτυ αυτό, μεταξύ των άλλων συμμαθητών και φίλων είχε έρθει και ένας νέος ψηλός, λεπτός, με μεγάλο μέτωπο και γυαλιά. Τότε ήμουν πιτσιρίκος…. Μετά την λήξη του πάρτυ, η μητέρα μου, γνήσια Αθηναία από μεγάλο αστικό σόϊ με ρώτησε αν είδα το έγγονο του Στρατηγού Πάγκαλου που είχε κρεμάσει τους κλέφτες εργολάβους δημοσίων έργων κα έκοβε τις μακριές φούστες των γυναικών. Επρόκειτο για τον ψηλό λεπτό νέο με το μεγάλο μέτωπο και τα γυαλιά. Ο tempora o mores!
    Τι μπάκα είναι αυτή βρε παιδιά;

    2) Όσον αφορά τον κ. Παναγόπουλο, πρόεδρο της ΓΣΕΕ. Θα πρέπει να έχει περιέλθει στην αντίληψή του ότι μεγάλο μέρος των δημοσίων υπαλλήλων είχαν και έχουν ανοίξει “μαγαζάκι”. Ήγουν εκμεταλεύονται την θέση τους για εύκολο πλουτισμό. Άλλως τε αυτά τα διαβάζουμε στις Εφημερίδες και τα βλέπουμε στην τηλεόραση. Έχω εργασθεί στο Δημόσιο και έχω “υποψιασθεί” πολλά, καθώς και ο αείμνηστος πατέρας μου που ήταν πάντοτε σε υψηλές διευθυντικές θέσεις, χωρίς ούτε εγώ να καταδεχθώ να χρηματισθώ ούτε και ο πατέρας μου χρηματίστηκε ποτέ του.

    Την Alfa Romeo μου την αγόρασα με δικά μου χρήματα και ότι έχω είναι τελείως δικό μου.

    3) Εύχομαι από καρδίας σε όλους τους καλεσμένους του κ. Χατζηνικολάου, να βρεθούν καθισμένοι στην οδοντιατρική πολυθρόνα της κ. Κωστομοίρη και να υποβληθούν σε τουλάχιστον τέσσερεις διαδοχικές απονευρώσεις μετά πολλών τρυπημάτων, χωρίς αναισθησία!

    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    Υ.Γ. Έτυχε να πάρω στα χέρια μου ένα τεύχος των “4 Τροχών” και το πρώτο που ανεζήτησα για να διαβάσω ήταν το “Εν Λευκώ”. Μάλιστα έμεινα με την εντύπωση πως τότε έφταιγε η άτιμη η γρίππη για την απουσία του. Τώρα γνωρίζω καλλίτερα!

  2. Panos

    Συνυπευθυνοι στη κακοδιαχειριση του Δημοσιου χρηματος δεν υπαρχουν, μονοι υπευθυνοι ειναι οι πολιτικοι που κυβερνησαν τη χωρα. Γραφικα συνθηματα του στυλ “ολοι μαζι τα φαγαμε” προσπαθουν να δημιουργησουν τεχνηεντως ενοχες στο λαο με σκοπο την προκληση ηττοπαθειας και παθητικοτητας στα δρωμενα.
    Σαν κυβερνητες οφειλαν να παρουν μετρα ουτως ωστε να καταπολεμησουν τη φοροδιαφυγη, τη διαφθορα και την κατασπαταληση του Δημοσιου χρηματος. Οταν δε λαβεις μετρα ειναι ευνοητο οτι αυτα τα φαινομενα θα παρουν διαστασεις σε οποιαδηποτε χωρα του πλανητη δεν υπαρχουν κανονες και ποινες. Το ψαρι βρωμαει ΠΑΝΤΑ απο το κεφαλι. Ειναι ακριβως οπως και σε μια επιχειρηση, οπου ο Διευθυνων Συμβουλος φερει την κυρια ευθυνη για οποιαδηποτε μορφης κακοδιαχειριση. Για αυτο τον πληρωνουν αδρα αλλωστε, οπως κι εμεις τους βο(υ)λευτες και υπουργους.

    1. byron

      Σε μια επιχείρηση όμως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο δεν τον εκλέγουν οι εργαζόμενοι, και μάλιστα με βασικό κριτήριο ποιος θα τους δώσει τα περισσότερα.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Οκτώβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.