Φωτογραφία του γράφοντος (Κ.Κ) τη στιγμή που παρακολουθεί το Σαχινίδη, την τριάδα . της 3ΝΕΤ και τον Συγγραφέα

Εκεί που λέω να συνεχίσω τη συγγραφή του έρημου του βιβλίου μου, να ‘σου το Σαχινίδη στη 3ΝΕΤ@ (και όχι στη ΝΕΤ3@ όπως ορίζουν οι διαδυκτιακοί κανόνες), με την τριάδα των γνωστών δημοσιογράφων (πάντα ξεχνάω τα ονόματα τους αλλά είναι πάντα εκεί βρέξει χιονίσει), με καλεσμένους αξιόλογους ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους και ο κατά δήλωση συγγραφέας  Γκιουλεκίδης, Τσατρανίδης, Κουλοφρύδης ή κάπως αφού, και “αυτοουνού” μου διαφεύγει το όνομα, παρ’ όλο ότι του είχα δώσει εκπομπή όταν ο “Εν Λευκώ 87.7” ήταν δικός μου (τώρα που το σκέπτομαι ίσως γι’ αυτό και να τον έχασα).

Φυσιογνωμικά το Σαχινίδη είναι το Αρχέτυπο (του Βαθέως ΠΑΣΟΚ όπως το Άρη -bderoom eyes- Σπηλιοτόπουλο είναι το Αρχέτυπο της νέας (και παλαιάς) Νέας Δημοκρατίας). Το Σαχινίδη εξηγεί τι “πρέπει να γίνει” προκειμένου μπλα μπλα και,  αμέσως μετά, ο “ενεργός πολίτης” συγγραφέας δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την  φοροδιαφυγή επειδή ήταν απασχολημένος με την ξυγραφή.

Γι’ αυτό  Αμήν λέγω ημίν πόσο καιρό θα με έλκει το θέαμα των βλασταριών  της καθεστωτικής δημοσιογραφίας στα  καθεστωτικά κανάλια που, εκτός των άλλων, έχουν κατακλέψει τα κείμενα του περιοδικού “Ταξιδεύοντας” που είχα βγάλει όταν αυτοί ήταν ακόμα στα δέντρα;

Ίσως πείτε ότι, είναι περασμένα μεσάνυχτα, ο Καββαθάς τα έχει παίξει και γράφει ασυναρτησίες αλλά, διάβολε, έρχεται πάλι η τρόϊκα, η κρίση πλήττει την “πραγματική οικονομία” και στην Γερμανία, ετοιμάζεται Δημόσιο το οποίο θα διοικείται από τον χερ Χορστ Μπλιανκενμπαχ και τη φραου Άνγκελα Μένγκελε. Ένας θεός ξέρει πως θα αντιδράσει ο υπερήφανος και ανεξλαρτητος (σοδομισμένος) ελληνικός λαός αλλά, όπως λέει το Αρχέτυπο “η Ελλάδα πρέπει να κάνει ότι πρέπει προκειμένου τα πρέπει να είναι περισσότερα απ’ τα Μη Πρέπει. Να που συμφωνεί και ο βουτηρομπεμπές και η δημοσιογραφική τρόϊκα. Ή οποία πρέπει επίσης να καταλάβει ότι, το 3ΝΕΤ είναι λάθος όπως λάθος είναι (κατά 80%) είναι οι επιλογές τω καλεσμένων.

Παρά τα “κατά’΄της εκπομπής εμένα μ’ αρέσει κατά 80% διότι, όταν βλέπω τον Χομεϊνί να εκτοξεύει τις μαμαδίστικες κοινοτυπίες του μπορώ να συντάσσω ασυνάρτητα (;) κείμενα σαν αυτό. Δια να μη διαραχτούν οι ανισορροπίες πρέπει να πω ότι, μου αρέσει επίσης να παίρνω ισχυρές δόσεις της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Μέγκα” αφ’ ενός διότι ο τίτλος της είναι πέρα για πέρα ασυνάρτητος, αποτέλεσμα brain storming ευτραφών διαφημησταράδων (τι θα πει “κοινωνία ώρα μέγκα;) και οι παρουσιαστές της θυμίζουν φιγούρες των “Hall Roach Studios” που εμένα θυμίζουν τη νιότη μου

Σας αφήνω διότι το διαφημιστικό διάλλειμα τελειώνει και θέλω να (ξανα)πάρω τη δόση μου

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

2 Comments

  1. δημητρης

    Κοινωνια ωρα mega?!!!!
    Μα ποσο χαμηλα θα πεσει ο Αρχων του ιστολογιου, στην προσπαθεια εξασφαλισης…της δοσης του?

    Η φωτο περιμενε…πολλα χρονια αυτην την εκπληκτικη λεζαντα για να ταιριαξουνε! Υπερκαλυπτουν το υπολοιπο κειμενο…

  2. Ιδρυτικός Αναγνώστης

    “οι παρουσιαστές της θυμίζουν φιγούρες των “Hal Roach Studios” που εμένα θυμίζουν τη νιότη μου”

    Λογικόν, εδώ έχουμε να κάνουμε με τα CockRoach Studios…

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d