‘Ενα φορολογικό σύστημα πετυχαίνει όχι όταν κερδίζεις; τις εκλογές με 43% και ακολουθείς τον 1ο. 2ο, 3ο, 4ο Δρόμο προς τον Σοσιαλισμό, τον άλλο προς την Αλλαγή, τον δεξιό προς την Επανίδρυση, τον αριστεροδέξιο προς τις Ακόμα Καλύτερες Μέρες, τον πτωχοπροδρομικό προς τον Εκσυγχρονισμό και τον πρόσφατο Ή Αλλάζουμε Ή Βουλιάζουμε αλλά, όταν η “Ευρώπη” σε “αναγκάζει” να συνεργαστείς για να αλλάξεις το φορολογικό σύστημα!

Ποιον δουλεύετε ρε;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

4 Comments

  1. Τέττα Φατούρου

    Όλους εμάς και με επιτυχία, μάλιστα! Είμαστε δεμένοι χειροπόδαρα, προσδοκούμε τον απο μηχανής θεό – μόνο που η τραγωδία μας δεν είναι θεατρική, είναι πραγματική, τη βιώνουμε και κάθε μέρα γίνεται χειρότερη. Αλήθεια, πώς εξηγείται το γεγονός ότι παίρνουμε λεφτά, δίνουμε λεφτά, μας χαρατσώνουν αλύπητα και τα χρέη μας μεγαλώνουν; Ποιο ιδιαίτερο ταλέντο έχουμε γι’ αυτό;
    Καλησπέρα σας.

  2. babis

    Επειδή φίλοι μου, τον Έλληνα, εκτός από το φορολογικό σύστημα το οποίο μπορεί να πετύχει πολύ εύκολα, με το πόθεν “αίσχος” για όλους, και έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών (τι μας μπαίνει και τι μας βγαίνει) από την καθαρίστρια μέχρι τον παπούλια……..το ενδιαφέρει και κάτι άλλο, να γίνει κάτοχος ενός Καγιέ.
    Παρακάτω αναφέρω μερικούς τρόπους με τους οποίους και εσείς φίλοι μου μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα:

    α) Να είσαι σοσιαλιστής – εννοώ τον ντόπιο.

    β) Να είσαι αξιόπουστος, και αν δεν είσαι να γίνεις.

    γ) Να παίζεις στοίχημα.

    Αν θες, και η γυναίκα σου να γίνει κάτοχος Καγιε, θα πρέπει απαραίτητα να κατέχεις όλα τα παραπάνω ή τουλάχιστον τα δύο από αυτά (το στοίχημα δεν είναι απαραίτητο), αν πάλι είσαι μόνο του στοιχήματος, αναγκαστικά θα αρκεστείς σε Μερτσεντέ ή Μπε-μ-μπα.
    Αν θες και ο γιος σου να ακολουθήσει τα χνάρια σου,να γίνει αξιοπουστούλης, η λύση πάλι είναι πολύ απλή, να παρακολουθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ Μμμμ. Μμμμ. Εεεε. εκεί θα βρεί μπόλικα ινδάλματα αξιόπουστων.
    Τώρα αν είσε πολύ μοντέρνος, μοδάτος και πράσινος και θεωρείς το Καγιέ πολύ μπανάλ, υπάρχει και η υβριδική λύση λέξους ας πούμε, και όχι κάτι πρίους σαν μερικούς, μερικούς………..

    Τα μηχανάκια της ΕΥΠ μόνο ποδόσφαιρο ακούνε;;;;;;;;;;

  3. Panos

    Τα μαυρα λεφτα εχουν κανει φτερα για τραπεζες του Εξωτερικου. Αν θελουν πραγματικα να βρουν ακρη πρεπει να ανοιξουν οι εκει λογαριασμοι των φοροφυγαδων και λοιπων απατεωνων. Η επιβολη ακομα μεγαλυτερων φορων σε αυτους που ηδη τους πληρωνουν, ενισχυει το αισθημα της αδικιας, αναγκαζει ακομα περισσοτερους να βρουν τροπο φοροδιαφυγης και φυσικα δεν προκειται να δωσει λυση ουτε στον αιωνα τον απαντα και αυτο ειναι κατι που τα αρχιλαμογια της κυβερνησης, εκτελωντας εντεταλμενη υπηρεσια ξεπουληματος, το γνωριζουν πολυ καλα…..
    Οσο για το ποιον δουλευουν οι καρεκλοκενταυροι της εξουσιας, ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι το εφαρμοζουν με μεγαλη επιτυχια. Μια ματια στις “εξελιξεις” της επικαιροτητας, με την αποκαλυψη της παραγκας στο ποδοσφαιρο (που ολως τυχαιως βγηκε τωρα στη φορα μαζι με το μεσομακροβραχυπροθεσμο) αρκει για να αντιληφθει κανεις τον αποπροσανατολισμο που επιχειρειται…..

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d