Από το POLITIKO SAFARI

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΘ.Α. ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...
 
Μετά τις καταγγελίες του π. Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών Ε.Βασιλάκου, περί εμπλοκής του αδελφού του Πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου στην πρόσφατη πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και γιά την οποίαν γράφαμε εδώ:
http://politikosafari.blogspot.com/2010/12/blog-post_12.html,
ο ΥΠ.ΕΘ.Α. Ευ. Βενιζέλος αποφάσισε:
Να κληθεί στη Βουλή να καταθέση ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Ευ.Βασιλάκος.
Ειδικότερα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητά την ακρόασή του στην Επιτροπή Αμυντικών Εξοπλισμών, κρίνοντάς την ως “χρήσιμη και αναγκαία” μετά από πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του που θέτουν ζητήματα νομιμότητας σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα των τελευταίων χρόνων.
Ζητείται ακόμα η κατάθεσή του στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

4 Comments

  1. Ελπίζω ο κ. Βασιλάκος να πει αυτό που είχε υποσχεθεί όταν τον συνάντησα πριν πολλά χρόνια: την αλήθεια.
    Αλλά… Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τις δραστηριότητες και της “βασιλικής” οικογένειας από τη Μινεζότα δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει στα ψαχτήρια του Ιστού τα ονόματα τους (Γιώργος, Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Σημίτης, Ντόρα Μπακογιάννη κ.α. Θα μείνετε έκπληκτοι με τον πλούτο των πληροφοριών -και των ΜΚΟ που έχουν δημιουργήσει οι λοχαγοί των “δύο μεγάλων κομμάτων”

  2. Paul Newman

    Δυστυχώς κύριε Καββαθά, άλλο τί λέμε και άλλο τί κάνουμε, ειδικά άτομα του πολιτικού χώρου. Δεν λέω πολιτικούς, γιατί ο Βασιλάκος δεν είναι τέτοιος: είναι ένας ακόμα από τους “πρώην οικονομικούς συμβούλους πρώην βουλευτών της ΝΔ”, έχει περάσει από διάφορα ινστιτούτα και ιδρύματα, αλλά από δουλειά σε ιδιωτικό χώρο δεν θυμάμαι να είδα κάτι σχετικό σε βιογραφικό του που διάβασα πριν περίπου 2 χρόνια. Οι θεωρητικοί, οι σκιντζήδες, οι ερασιτέχνες, οι χομπίστες (έστω και έμμισθοι) δεν θεωρούνται καταρτισμένοι επιστήμονες ή τεχνοκράτες, ούτε έχουν τις απαραίτητες εμπειρίες ζωής. Παρακαλώ για τυχόν διόρθωση. Επιπλέον, θυμίζω ότι ο κύριος Βασιλάκος, με προϊστάμενο τον ΥΠΕΘΑ Μεϊμαράκη, άφησαν την Εθνική Άμυνα σε απερίγραπτο τέλμα, με το να μην προμηθεύσουν επί των ημερών τους τις Ένοπλες Δυνάμεις με τα απαραίτητα έστω αναλώσιμα των μέσων αποτροπής, όπως την γύμνια των καινούριων αρμάτων Leopard σε βλήματα και τα ανύπαρκτα ανταλλακτικά των F-16 που έφεραν την διαθεσιμότητα των αεροσκαφών κοντά στο 50%. Με λίγα λόγια, μην περιμένετε ένας τέτοιος άνθρωπος να τα “ξεράσει όλα”, επειδή κάποτε μπορεί να ήταν με το στόμα υπέρμαχος της αλήθειας. Τότε ήταν ο Βαγγέλης, τώρα έγινε ο Βασιλάκος, και ο νοών νοείτω. Η σκοπιμότητα βέβαιας της είδησης, είναι η υπονόμευση του ΓΑΠ από τονεπόμενο αρχηγό Βαγγέλη Βενιζέλο, όπως τονίζεται άλλωστε στην ανακοίνωση: “το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (λέγε με Βενιζέλο) ζητά την ακρόασή του”! Επί της ουσίας, δεν θα βγεί τίποτα από όλα αυτά, απλά θα πιούνε λίγο καφέ με τον Εισαγγελέα και θα πάνε σπίτια τους.

    1. Ο Μεϊμαράκης αποτελεί πράγματι μία, πρώτα αισθητικκή, κηλίδα αλλά, ας περιμένουμε να δούμε τι θα πει. Όταν τον συνάντησα για μία περίπου ώρα, μου έδωσε την εντύπωση τιμίου ανθρώπου

  3. ΜΠΕΤΤΥ

    ‘Οπως και οι δημοσιογράφοι πρέπει να διπλοελέγχουν τις πηγές τους έτσι και οι αναγνώστες, π.χ. των δηλώσεων του κ. Βασιλάκου”, πρέπει να ψάχνουν για τα “κίνητρα”. Νόμισα και εγώ ότι πρόκειται περί “εντίμου ανδρός”. Βullshit!! sygnomi gia tin ekfrasi. Διευθυντής του κ. Μειμαράκη!!!! “τι κάνει νιαου-νιάου στα κεραμίδια. ευχαριστούμε κ. Paul Newmann.

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d