Μόλις έμαθα ότι, κάποιοι κάτοικοι που “ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους από τις πτήσεις των …ανεμοπτέρων” στη περιοχή των θρακομεκεδόνων επανήλθαν ζητώντας την απομάκρυνση της Ανεμολέσης Αθηνών απ’ το Τατόι. Η υπόθεση έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας και, τουλάχιστον  για μένα, ήλθε η στιγμή της μετωπικής αντιπαράθεσης με τα δίποδα που έχουν χτίσει τις “βίλες” τους στη περιοχή. 

Επειδή, καθώς φαίνεται, έχουν ισχυρό κομματικό βύσμα έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν ανώτατο αξιωματικό της Π.Α προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς τους να διώξουν την Ανεμολέση, τις Αερολάσχες και, τέλος, την  ίδια τη Σχολή Ικάρων, ο γράφων θα αποκαλύψει ονοματάκια ώστε να μπορούν να τους μιλήσουν όσοι νοιάζονται για τον αεραθλητισμό και την αεροπoρία γενικότερα…

photo

Ξέρω ότι, σε αυτές τις εποχές της ένδειας και της προδοσίας ενός λαού απ’ τους κουσίσλινγκ του συστήματος μόνο το να μιλάει κανείς για ανεμοπρία και αεραθλητισμό φαντάζει με περιτή πολυτέλεια. Όμως, την περασμένη Κυριακή στυιο αεροδρόμιο ήλθε ο Αλέξης, ανάπηρος από τη μέση και κάτω μετά από ατύχημα που είχε σε αγώνα μοτο κρος.

Τα μέλη της Λέσχης και ο εκπαιδευτής τον βοήθησαν να καθίσει στο εμπρός κάθισμα ενός από τα πέντε Grob Twin Astir που μας έχει παραχωρήσει η Π.Α για να εκπαιδεύουμαι νέους πιλότους και έκανε μία υπέροχη πτήση στο μεγαλύτερο τμήμα της οποίας πετούσε ο ίδιος το ανεμόπτερο…

Επειδή, στα κοντά 60 χρόνια που είμαι μέλος της ΑΝ.Λ.Α έχω συναντήσει, πετάξει μαζί και εκπαιδεύσει πολλά “διαμάντα” σαν τον Αλέξη υπόσχομαι ότι θα κάνω, με κάθε μ΄’εσο που διαθέτω, την Πράξη σε όποιον καταρεμένο Φορμόλη επιχειρτήσει να βλάψει την Λέσχη μας

\Αυτό το σημείωμα ρουφιάνοι των όμορων περιοχών είναι το πρώτο. θα ακολουθήσουν  και άλλα μέχρι να βρεθεί ένας ηγέτης που να διαθέτει τις κοχόνες για να τους στείλει στον διάβολο μία και καλή..

Μοιραστείτε το Άρθρο

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

10 Comments

  1. Βαγγελάκης

    Αν και μου είναι γνωστές οι πρακτικές τους εδώ και πάνω από μια δεκαετία, εξακολουθώ να λυπάμαι και να οργίζομαι όπως την ημέρα που βγήκα από το ανεμόπτερο ενώ ήμασταν έτοιμοι για απογείωση, μετά από τη διακοπή των πτήσεων μέχρι νεωτέρας, με διαταγή του τότε υπουργού άμυνας. Για μένα το όνειρο έληξε οριστικά εκείνη την εποχή.
    Λυπηρό που εμπλέκεται πλέον και ανώτατος της ΠΑ.
    Νομίζω ότι πρέπει πλέον να βγουν κάποια ονόματα στη φόρα.

  2. Προ'ι'δρυτικός

    Λοιπόν.. Κ.Κ, επειδή ”μάς τό κάνουν όλοι, μάς @αμούν κ’οί κώλοι”, καί γιά νά τελειώνει τό θέμα μιά κι’έξω μέ δαύτους..
    Μήπως θά έπρεπε νά αρχίσει ένα tango Argentino στήν περιοχή τών ”ανησυχούντων”, μέ πολεοδομίες, δασικές υπηρεσίες, βλαχοδήμαρχους καί κοινοταρχαίους, τίτλους ιδιοκτησιών, κοψίματα δέντρων, ”πανωσηκώματα”, ημιυπαίθριους, ακάλυπτους, καταπατήσεις, πισίνες, play-rooms, καί τά συναφή, γιά νά δούμε καί τίς επιδόσεις τους στό ”dansing with the stars” ;.. Ξέρω πολύ καλά τί λέω.. Κάποιος είχε πεί κάποτε ότι ή καλύτερη άμυνα είναι ή επίθεση..
    Προ’ι’δρυτικός

Απάντηση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΡΘΡΩΝ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΡΘΡΩΝ
Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

%d